Last news in Fakti

12 Май, 2020 21:25 34 571 91

Росен Миленов за ФАКТИ: В национален ефир мутрата Божков говори срещу мутрата Борисов

  • росен миленов-
  • бивш служител на данс

''Говорят за рекет, говорят за убийства, признават си, че са се срещали с министър'', възмущава се бившият служител на ДАНС

Росен Миленов за ФАКТИ: В национален ефир мутрата Божков говори срещу мутрата Борисов - 1
Снимка: ФАКТИ

Бившият служител на ДАНС Росен Миленов отново гостува на Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ, като той потвърди думите си от предишното свое участие, че в България са се ''завъртели'' близо 200 млрд. лева мръсни пари в периода на т.нар. криминален преход, т.е. в последните 30 години. Попитан откъде има информацията за тази сума, той отговори лаконично: ''От разработките в службите'', а след това потвърди думите на водещата, че тези пари и имоти са били обект на проследяване от страна на службите.

''Виждате само за лицето Божков, че за няколко години е отклонил от бюджета 700 милиона. Само един от т.нар. олигарси. Именно тези мръсни пари аз винаги ги споменавам, защото те са генератор на всички пороци, които се случват в страната. Схеми, които са свързани с трансформацията на държавна собственост в частна собственост. За това казваме, че тези мръсни пари разрушиха държавността, удавиха морала, обезкървиха нацията, а най-лошото е, че днес вкараха мутрите във властта. Затова днес сме свидетели, че две организирани престъпни групи от мафиотски тип, както миналият път споменах при вас за отбор А и отбор Б, разликата е, че отбор А държи властта и я използва като бухалка, защото днес мутрите разпределят мръсни бизнеси с бухалки, но не с бейзболни бухалки, а държавни бухалки. Това са прокуратурата, полицията, НАП и различните административно-контролни комисии. Днес имаме мутри във властта и навсякъде. Тези, които бяха на улиците с бухалките, днес са във властта. Просто икономическият борд зад Борисов, т.е. мръсните пари, са повече отколкото на тези, които днес, по техни думи, им крадат бизнесите. И затова днес сме свидетели на това, че в национални ефири пускат мутрата Божков да говори срещу мутрата Борисов. Говорят за рекет, говорят за убийства, признават си, че са се срещали с министър, ресорен, който трябва да контролира неговата дейност, който ги е чадъросвал, за да открадне след това 700 милиона'', заяви Росен Миленов.

''В една национална телевизия ти говорят за поръчкови убийства. Аз затова казвам ''мутрата Божков'', защото в неговия самолет са се возили всички политици на Прехода. Тук преди мен гостуваше Гечев, говори за картички. Не картички, става въпрос за стотици милиони. Става въпрос за, както споменахте, милиони от приватизация ограбени, милиони от обществени поръчки, от концесии, от заграбени цели курорти - черноморски и планински. Това всичкото е заграбено от хората, това са мръсните пари. Те днес купуват всичко. И ако трябва да стигнем още по-далеч като хронология, Божков излезе да говори, защото миналата седмица удължиха мярката за неотклонение ''Задържане под стража'' на жената до него. Тази жена до него (Елена Динева) има възможността с подписа си да удостоверява разпоредителни сделки с всички дружества на групата ''Божков''. Т.е. някой започна да натиска да прибере активите на Божков, за да не може Божков, както и Цветан Василев, като се смени политическа конюктура да се откупят. Защото политика се прави с пари, много пари, мръсни пари, не пари, които са изкарани с труд, а такива, които са ограбени от българския народ. Като му вземеш парите и той приключва. Не може вече да влияе в мръсната политика на България, мутренската политика'', продължи дисекцията си бившият служител на ДАНС.

Водещата Маринкова запита госта си дали е възможно да се докажат обвиненията срещу Божков, че той подготвил атентатите срещу Манол Велев и Йордан Динов, а той отгвори по следния начин: ''Всичко може да бъде доказано, но въпросът е дали някой има интерес от това. Аз винаги съм казвал, нека да отворим ''Кутията на Пандора'' и да извадим всичко от службите, за да видим кой кой е в България и какво е направил, как е бил над закона, колко милиарда е откраднал, колко убийства е поръчал и т.н. Докато не извадим този материал, докато той не влезе в прокуратурата, докато не видим хора, които са богопомазани, като премиери, министри, олигарси и местни феодали, които са задушили по цели градове, в затвора, нищо не можем да направим.

''Всички партии са пионки на мръсния капитал и мръсните пари. В партия просто няма как хората в нея да са чисти и да отидат във властта, защото политика се прави с пари. И то много пари, мръсни пари'', заяви Миленов и добави, че според него Божков запази ли парите си, би могъл да се завърне ''на бял кон'' в България, ако се промени политическата конюктура в страната.

Той смята, че и Цветан Василев, и Васил Божков искат да се завърнат в страната, но: ''На тях не ми е удобно да приемат тезата, че всеядните Кирил Домусчиев и Делян Пеевски държат изпълнителната и съдебната власт, а и имат индулгенцията отвъд Океана, защото преди една година Доган ''завъртя платната''. След като се снима с един посланик, получиха индулгенция да назначат главен прокурор, да тръгнат да взимат бизнеси и така.

''Народното събрание в последните 30 години генерира само лобистки закони. Лобизъм означава, че в някакъв частен интерес си създал някакви правила. Интересът на народа не е бил защитен.

Бившият служител на ДАНС затвърди тезата си от предишното свое участие във ФАКТИ, а тя бе именно, че няма невинни по време на Прехода.

Според него финансовият министър Владислав Горанов прави каквото му каже Борисов, а освен това: ''Горанов е само една пионка, нищо друго. Той е лоялен към неговите господари - Пеевски и Кирил Домусчиев.''

Върховенството на закона в България в последните 30 години не е било налице. Може всеки да каже: ''Аз живях в държавата на робите''. Едните имат само права, тези, които са с мръсните пари, а народът има само задължения.

Защо Божков предпочита да е виновен само финансовият министър запита Лили Маринкова, а Росен Миленов отговори така: ''За да уцели човек на Пеевски и Домусчиев, защото знае кой иска да му вземе актива. Няма нищо случайно, всичко е целенасочено.''

Миленов определи Борисов като ''страхлив човек'', който винаги ползва други хора, когато се налага да се осъществи атака спрямо някого. Според бившия служител на ДАНС, премиерът Бойко Борисов действа така, за да може той да е ''чист'' накрая.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 163 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Анкета

    242 17 Отговор
    Кой е по голяма мутра?........

    Сикаджията Бойко Методиев Борисов - +.......

    Хазартния бос Васил Крумов Божков - --

    Коментиран от #26, #64

  • 3 Рошко

    148 17 Отговор
    Точно червена мутра срещу гербава, само че във втората е властта
  • 4 кнаус 485

    342 18 Отговор
    Не съм от феновете на Миленков,но е абсолютно прав...как българите допуснаха да ги управлява един рекетьор и криминален престъпник от миналото все още не мога да го проумея,знам причината ,ама не мога да го проумея....да България се превърна окончателно в кочина за съжаление....

    Коментиран от #86, #88

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Цецо Цветанов

    126 9 Отговор
    Лошо, 6ако, лошо
  • 7 Родолюбец

    239 22 Отговор
    Давайте Господин Миленов, проведете народа за да свалим най ПРЕСТЪПНО и КРАДЛИВО ПРАВИТЕЛСТВО В ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ.

    Коментиран от #63

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Румене, Парите и Плакатите за другиден

    15 66 Отговор
    Пристигнаха ли? Гледай всичко да е точно,щото овцете се дърпат да не би да го ..работите!
  • 10 гошо

    150 7 Отговор
    Трябва да се съдят,но първо трябва да се върне по закон смъртното наказание.И да се прилага веднага.
  • 11 До 5

    68 18 Отговор
    Ох тролче скъпо, мъчно ли ти е, че не можеш да го обвиниш че е БСПар или бивш министър във Виденовото правителство или че пишка във фонтан?
    Та го подФана по професионална линия? Работил бил по линейна линия (каквото и да значи това). Па и да знаеш какво е правил и къде бъркал.
  • 12 ИМПЕКСА ли визираш или Копейкин?!?

    13 56 Отговор

    До коментар #8 от "Ръмпези":

    ???........
  • 13 SFPB

    185 12 Отговор
    Нашият вожд Бойко се е вкопчил като удавник сламка за кризата с коронавируса...Прави се на ”строг, но справедлив” пред електората...Използвам този термин,защото ние за него сме просто средство,чрез което той да бъде преизбран...Той е ” пастир” ,а ние сме овци,които той праща да пасат трева...Иначе за всички са ясни казусите за прането на пари в Барселона и начинът,по който е решил да прибере бизнеса на друг престъпник...Просто е решил да го елиминира при отказ от страна на другия...Бог забавя,но не забравя...Те ще го разберат някой ден,но ще е късно да изклинчат от престъпленията си...Въпреки че няма да е лошо още ние тук и сега ,да бием шута на арогантния тиранин,дето ни води към дъното...

    Коментиран от #75

  • 14 розово

    193 6 Отговор
    Народ обречен на бедност и отчаяние благодарение на най големите дарители Пеевски и Домусчиев.

    Коментиран от #42

  • 15 ФАКТ

    48 80 Отговор

    До коментар #8 от "Ръмпези":

    Че то Луканов нали го гръмнаха, после се ...Рестартира...Виденов,серГЕЯ,Тройната Анадолска коалиция,Орешарски,Импекса,Мустакатия циганин в Сърбия,Черепа,Свинаря,Миню и т.н?!?

    Коментиран от #27, #80

  • 16 Далавера

    88 9 Отговор
    едната мутра води на другата с две обиколки, защото е по-умен!
  • 17 Дедо Пенс

    127 11 Отговор
    Бойче,тя кризата с вируса ще свърши,бе чедо! И тогава ???

    Коментиран от #19, #69

  • 18 Така е

    146 11 Отговор
    Това е истината казана на глас публично.
    Най интересното е, че у нас това е глас в пустиня. В друга държава ще стане революция, а у нас кимаме с глава и отминаване.
    Без протести нищо няма да се промени .
    Сещам се за Хаджи Димитър, Караджата, Ботев...

    Коментиран от #22, #25, #56

  • 19 Тогава,... Като миналият път...

    17 93 Отговор

    До коментар #17 от "Дедо Пенс":

    4 МАНДАТ за БОЙКО и ...фалцетен ВОЙ на ПОЗИТАНО,САРАИТЕ И ДОНДУКОВ 2!😂

    Коментиран от #29

  • 20 ПВМ

    177 11 Отговор
    Този честен човек остана без работа защото каза истината ! Направи така,че целия български народ научи какъв лъжец го "упралява" в лицето на Борисов в случая с Мишо Бирата.Държавата ще я бъде отново когато такива като Росен Миленов отново са на работа ,а престъпниците които ограбваха България 30 години в затвора за дълго .
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 КОЕ Е "ИСТИНАТА", бе смотльо?!?

    19 130 Отговор

    До коментар #18 от "Така е":

    Некви празни приказки и твърдения на на... изгонен по непригодност и бездарност...служител?😃
    Някакви...документи, факти и разработки..видя ли?!?
  • 23 от ДАНС

    117 11 Отговор
    Прав е колегата! Но ДАНС се управлява от министър-председателя и какво очаквате сам ли да си отреже клона?

    Коментиран от #59

  • 24 слаботоков

    154 11 Отговор
    Браво на Росен Миленов! !!! Това е самата истина!!!!👍
  • 25 Борси

    130 9 Отговор

    До коментар #18 от "Така е":

    Точно това е истината: държавата се управлява от мутри. Справки има не само в ДАНС..
  • 26 Сеянин

    138 11 Отговор

    До коментар #2 от "Анкета":

    Е и двамата са от едно котило - КДС! Комитет за Държавна Сигурност! Смелостта на този господин е поразителна! След като има такива смели хора, които да казват истината, България все още не е загубена ! Адмирации за неговата смелост и откровеност!
  • 27 къщата

    59 8 Отговор

    До коментар #15 от "ФАКТ":

    Барцелоняка си го пропуснал
  • 28 jorj

    15 81 Отговор
    Статии против правителство с приблизително еднакво големи размери на прочути бездарници, не осъдени поради нехайството на народа и русофилистично правосъдие и някакви незнайни мишоци се вихрят всеки ден, а на сериозни теми, няколко реда!!!!
  • 29 Сеянин

    41 6 Отговор

    До коментар #19 от "Тогава,... Като миналият път...":

    Баба казваше! Такива , като мишките във власта, да отидат и сами да се хвълят от " зъбера" - висок каменист баир!
  • 30 Мим

    19 33 Отговор
    Щом го казва един служител от структорите значи,че е така .Вярно е,че с честен труд богат не се става,а гърбат.Така че ,ако искаме да сме богати трябва да сме и находчиви и да вземаме акъл от тези богаташи и да го прилагаме на практика.Така ще станем най богатата държава и всички ще искат тук да живеят..
  • 31 Мим

    11 28 Отговор
    Щом го казва един служител от структорите значи,че е така .Вярно е,че с честен труд богат не се става,а гърбат.Така че ,ако искаме да сме богати трябва да сме и находчиви и да вземаме акъл от тези богаташи и да го прилагаме на практика.Така ще станем най богатата държава и всички ще искат тук да живеят..
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Десидент

    92 8 Отговор
    КОЙТО СПИ ПО ВРЕМЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА СЕ СЪБУЖДА В ДИКТАТУРА!!!!!!
  • 34 до поредното

    25 2 Отговор

    До коментар #32 от "поредното":

    чети повече,информирай се за хората и тогава ги съди!
  • 35 Комсомолеца

    29 23 Отговор

    До коментар #21 от "запознат":

    за първанов не споменава нищо, 90 милиона ли бяха в ктб, за гергов също нищо, за овчара нищо ...... говори се че на домусчиеви първанов е гаранта !!!

    Коментиран от #91

  • 36 Сух

    77 10 Отговор
    Радвам се, че има такива българи! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!
  • 37 Основа

    65 4 Отговор
    Основниат проблем на Бг е липсващото съдебдо противодействие на криминалния контингент и наличието на мощен османски чадър над иначе примитивните от към интелектуални качества криминални боклуци, които са узурпирали власт и бизнес чрез много подлост и лукавост.
  • 38 Явно не знаете!

    59 5 Отговор
    Пеевски се готви за премиер!

    Вместо премиер ще завърши живота си в затвора...
  • 39 Той

    56 6 Отговор
    Дано не го гръмнат човека

    Коментиран от #47

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Газ пикаеш, а?

    64 9 Отговор

    До коментар #5 от "Кви разработки бе бастун":

    Че някой раздува мръсните тайни и назовава нещата с истинските им имена? Много е гадно да не можеш да му затвориш устата, както ти се иска, а свиньо долна?
  • 42 Кой и откъде дарява

    26 3 Отговор

    До коментар #14 от "розово":

    Поредните дарения за д-р Ружа... към милиардите в чужбина....
    Докога прах в очите на народа???
  • 43 Много вярно

    51 6 Отговор
    Прав е и аз живея в държавата на робите но на хората явно им харесва да ги лъжат крадат и правят на шматки .
  • 44 Оня

    65 4 Отговор

    До коментар #21 от "запознат":

    Ми той го каза , ама ти си неграмотен , и неук . НЯМА НЕВИННИ В БЪЛГАРСКИЯ ПРЕХОД , това каза няколко пъти. Червени , сини , зелени , жълти , и всякаква сган , всичкото е отроче на партията-майка.
  • 45 Joyar

    58 6 Отговор
    Браво момче имаш смелост
  • 46 Joyar

    34 4 Отговор
    На мен ми и все тая бях най съвестния данекоплатец и кво гръмнах и само банките се сещат за мен че имам да давам че съм внасял по 30 000 по 60 000 в хазната сега съм фалирал изгнаник
  • 47 цецо артекса

    36 12 Отговор

    До коментар #39 от "Той":

    Дано,ама като знам,че боклука от банкя може да го отсври за по малко от ден,и след 1 седмица ще е забравен
  • 48 ЖОРО КАФЕТО

    66 11 Отговор
    От ден на ден разбирам колко правилно съм избягал от тая страна през 2010година лятото,взех си заплатата продадох си жилището,обиколих за около 3 дена всички възможни банки и бързи кредити,изтеглих от 2 банки по 30 хил лв от бързите кредити успях да усвоя 11хил лв минах през мобилните оператори и тях ги цапардосах с най-скъпите телефони и 1 лаптоп който дори доскоро работеше купих си един фолксваген шаран,натоварих жената и двете си деца и газ към Холандия.Тая БълХария е за мазохисти,само като видя мутрата по телевизията и ми се повръща,до къде я докарахме да ни управляват бандити,айде няма нужда..ДА ИМ РАБОТЯ ЗА ЖЪЛТИТЕ СТОТИНКИ НА ЦЯЛАТА УПРАВЛЯВАЩА ХУНТА.

    Коментиран от #54, #58, #68, #84

  • 49 Неделко

    63 8 Отговор
    Чудесна статия ! Браво има хляб все още в българите ! Мутрата от СИК срещу другата мутра , смело момче гордея се с теб !
  • 50 Чекай Чекай Малко

    6 19 Отговор
    Кой от тези двамата мяза повече на Али Баба и Кой мяза на разбойника аз съм прост и от СЕЛО и паса овци
  • 51 Давид

    12 16 Отговор
    Този уж честен човек опропасти протестите преди време като ги яхна с един измамник от Лондон . Службите ги е страх независим човек да яхне контрола върху масите .
  • 52 Руски дипломат – първи секретар

    20 0 Отговор
    Тц знаем кои кои е
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Miro

    8 33 Отговор
    БСП нещо май са му обещали. А дядо не беше ли висше ченге от БСП. Стани да седнем, а?
  • 56 Eagle

    31 4 Отговор

    До коментар #18 от "Така е":

    И къде са тези хора Левски , Ботев, Караджата?
    И за какво са се борили ?
    Методиев да представлява територията Бг ?
  • 57 Дани

    31 2 Отговор

    До коментар #8 от "Ръмпези":

    Правилно, но не само един ами няколко. Има предостатъчно, които са го заслужили с унищожаването на безброй честни българи. Въпросът е дали най-накрая ще се събудим, или ще продължим да си дремем докато ни мачкат, и убиват, за което даже и си плащаме.
  • 58 Далеч от това

    31 7 Отговор

    До коментар #48 от "ЖОРО КАФЕТО":

    Евала !Не те оправдавам , но ... Държава , която дава права само на бандюхи , а кара добрия човек да се чуства нещастен роб се третира така ! А онзи , дето те коментира ( №54) да го духа ! Той е от драскачите ,който са много силни пред компа във ФБ ! Плампало!
    На №47 ще отговоря , че е има право , но дано не излезе пророк , което в случая не трудно ! Това , обаче ще означава , че Народ отдавна вече Няма , и че №48 е още по-прав !
    А що се отнася до Росен Миленов ...дано повече като теб се пръкват в тая държва , че иначе лошо ! Познавам чевек като теб ,работеше за ДАНС .Последни ми се обади да ми каже , че са го надушили , и че бяга възможно най-далеч от родината ! Жива е ! Щастлива , далеч от "родина" !
    Бъдете здрави !
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Николай

    35 1 Отговор
    С няколко допълнителни подробности, няма нищо ново. Всичко казано дотук е ясно отдавна. Браво на човека , че има смелостта да говори с имена. И факти.
  • 63 Аз предлагам

    19 1 Отговор

    До коментар #7 от "Родолюбец":

    Да изберем ние всички Росен Миленов за министър председател и да се завърти всичко в политиката и съдбата на държавата на 180 %.
  • 64 Преминаващ през парка без маска

    21 2 Отговор

    До коментар #2 от "Анкета":

    Дайте да изберем всички ний Росен Миленов за министър председател и момчето ще тури всичко и всеки на мястото си.
  • 65 11111

    15 2 Отговор
    НА НЯКОЙ СТИСКА ЛИ МУ ДА БЪДЕ ДЪРЖАВНИК И ДА КЕ ГРИЖИ ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 МИЛИОНА МИШКИ...
    САМО СИ ПЛЯМПАТЕ И ДРАСКАТЕ В НЕТА..
    В ВСИЧКИ СЛУЖБИ СА УРЕДЕНИ НАСЛЕДНИЦИ НА ДС И ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ОРГАНИЗАЦИИ СА ЦЕЛИ СЕМЕЙНИ КЛАНОВЕ ВИЖТЕ МВР, ОБЩИНИТЕ ЗАТВОРИТЕ..БРАТ,СЕСРА,МАЙКА,ВУЙЧО,ЧИЧО...
  • 66 възпитаник

    15 2 Отговор
    друг няма да посегне на човека с изпросените генералски пагони дано европейската и испанската прокуратура си свършат работата
  • 67 аз съм Веска

    10 1 Отговор
    БОРИСОВ НЕ Е МУТРА . ПО АСТРАЛНО ОПРЕДЕЛЕНИЕ , ТОЙ Е ЗАЙКО БАЙКО , КУ КУ , РАЙКО . ПРЕВЕДЕНО - ТОЙ Е ЕДИН СТРАХЛИВЕЦ - КУКУ , КОЙТО НЕ ИЗВЪРШИ ЕДНА РЕФОРМА , В ТРИТЕ СИ МАНДАТА .В ПОСЛЕДНИЯТ - ЧЕТВЪРТИ , ТОЙ СЕ ПРЕВРЪЩА В " РАЙКО " - СЛЪНЦЕ .ПРЕВРЪЩА СЕ И КУМ, КУМ - ЩОТ МОЖЕ И НА ТЕБ ДА КУМУВА ." НЕ СИ ГАЗИ ВОДАТА ПРЕД КУМЪТ" .
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Ред

    16 0 Отговор

    До коментар #17 от "Дедо Пенс":

    Въпросът ти трябва да се редактира на: “Народе, кризата с вируса ще отмине и тогава какво? Още ли ще продължавате да търпите да ви мачкат и грабят както преди, не научихте ли нищо от цялата работа с вируса? Ще се вдигнем ли да си оправим държавата, при положение че решението е толкова очевадно, или ще преживяме с трохи докато не умрем стари, болни и бедни в една опоскана пустиня?”
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 По наследство,, бавносвяткаща,, хурката

    6 0 Отговор
    Затова и господине, политиката не искам да я видя дори в съня си...!
  • 73 Едгар Хувър

    3 13 Отговор
    това момченце Росенчо, защо не каже колко години и от кога е в ДАНС, преди да се прави на отворко и бръщолеви глупости, които са обществена тайна - вижте колко генерала излязоха от службите, но никой -нищо не казва, мълчат като г@зове и кой шеф на партия, кой консул, вземат си генералските пенсийки каквото друго падне...
  • 74 ЪРП

    17 1 Отговор
    ЧУДЯ СЕ ,КОЛКО ЛИ СА ДОБЛЕСТНИТЕ МЪЖЕ В СЛУЖБИТЕ,КАТО РОСЕН МИЛЕНОВ, КОИТО БИХА ЗАЩИТИЛИ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ И КОЛКО СА МЪРШИТЕ........???

    Коментиран от #78

  • 75 Ново

    4 10 Отговор

    До коментар #13 от "SFPB":

    Простия човек си е прост цял живот този/червен помияр/разказва за 1 млр а за другите 199млр са при неговите хора не знае нищо от токива некъдърници страдаме «да търсим 1 а 199да ги оставим»
  • 76 Хаджиментов

    8 0 Отговор
    Докато съдебната система не се изчисти от корупция и зависимости, нищо не може да се направи. Ясно е, че няма кой да го направи, дори и ГЕРБ да паднат и трябва или тя сама да го извърши или някой отвън да ни помогне.
  • 77 заката

    9 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: новия отбор в България е Левски-борисов честито
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Като не искате да работите за 600 лв

    1 1 Отговор
    Няма ли по лесен начин, да се печелят повече пари, без да се ходи в чужбина, лежиш си тук, газове на поразия, правиш някой на гламав и си готов, например като,, Бошкоф,,...!
  • 80 рада дълбоката

    5 0 Отговор

    До коментар #15 от "ФАКТ":

    А драгалевския патлажан ? Що го забравяш тва творение на природата !
  • 81 Яверт

    7 2 Отговор
    Отдавна следя интервютата на Росен. Достоен човек.
  • 82 Някои

    2 0 Отговор
    Изваредна обстановка изваредни пари от ЕС пак герв щте се нарушат ....
  • 83 Пъндиш

    1 0 Отговор
    Роска, я кажи, къде ще дават АК и кога.за мене,м оля, 10 пълнител.много има за... Но май ще оста нем без мвр, мвнр, Боб, Дан, Жа ндр. Служби. За що самълчали досега.май и те са от онези.чакам
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Виалета

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "кнаус 485":

    Не е нужно да сме фенове на някой а да слушаме внимателно какво казва. Трябва да мислим със собствените си грави и много трезво. И като разерем да последваме рримерът му.
  • 87 Весел

    0 0 Отговор
    Хех! Ами банките и банкерите? Те какви пари прибират!... И срещу какво? Абе такава е средата (някои я наричат политическа система), възможно по- мръсен капитализъм. Щом може? Абе разрешено е!
  • 88 Демократ

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "кнаус 485":

    Как го допуснаха. След 18 г. демокрация хората видяха, че няма никаква справедливост само кражби и беззакония, тогава се появи бат Бойко, който щеше да оправя нещата. Хората го избраха въпреки тъмното му минало защото видяха, че по "демократичен" начин не става. Но се оказа че е поредната кукла на конци спусната от някой световни олигарси с люб езното съдействие на САЩ. Който и да дойде на власт нещата не могат да се оправят поради факта че страната беше превърната в корпурация на кредиторите на България още през далечната 1997 г. след фалита на държавата от БСП през 96 г. Кредиторите си търсят корпуративната печалба под формата на сметки за ток, вода, износ на злато, лихви, F-16 и т.н. без да ги интересува как живее обикновенния гражданин. Спасението е едно, силно гражданско общество протести, сваляне на поръчковите правителства докато се изградят основните стълбове на демокрацията: Разделение на властите, равенство на всички пред закона, свободни и честни демократични избори, свобода на словото и печата........
  • 89 Цветко Христово

    1 2 Отговор
    РОСЕНЕ, ТЕБ ВЕЧЕ НИКОИ НЕ ТЕ ПИТА, ТИ СИ ВЕЧЕ БИТА КАРТА. ЯСНО?
  • 90 filo

    0 0 Отговор
    Ееее, къде си бе човек добре, че се появи. Без теб не е същото.
  • 91 Атанасов

    1 0 Отговор

    До коментар #35 от "Комсомолеца":

    ГОВОРИЛ Е И ЗА ПЪРВАНОВ И ЗА ГЕРГОВ И НЕ САМО ЗА ТЯХ В ДРУГИ ПРЕДАВАНИЯ ИЛИ ВИЕ ИСКАТЕ САМО В ЕДНО ВСИЧКИТЕ ДА ГИ СПОМЕНЕ, АМА ТЕ СА МНОГО 15 000 СА.