28 Януари, 2020 18:47 80 486 131

Росен Миленов, бивш служител на ДАНС, за ФАКТИ: За 30 години се ограбиха 200 милиарда от народа

  • росен миленов-
  • бивш служител на данс-
  • пред факти-
  • лили маринкова-
  • бойко борисов-
  • делян пеевски-
  • васил божков-
  • кирил домусчиев

''Ако не се очистим, дори с цената на кръв, няма да продължим напред'', заяви Росен Миленов

Росен Миленов, бивш служител на ДАНС, за ФАКТИ: За 30 години се ограбиха 200 милиарда от народа - 1
Снимка: ФАКТИ

''Истината за България, аз мога само с две изречения да я кажа. Генезисът на проблема се крие в три причини: първата е, че за последните 30 години бяха ограбени близо 200 милиарда от държавата и народа. Именно тези мръсни пари удавиха морала, убиха държавата и обезкървиха нацията. И най-лошото е - позволиха на мутрите да бъдат в държавната власт. Втората причина е народопсихологията, а тя се основава на клиентелизма, на индивидуализма, на тарикатлъка, на зависимостите и страха. Третата причината е липсата на гражданско общество, което да бъде коректив на извращенията на властта. Всичко е документирано в службите, винаги е имало оперативни разрабротки чрез различни способи - специални разузнавателни средства, подслушване, фотографиране и т.н., което се документира и стои, но за съжаление не служи на закона, а именно виновните да бъдат подведени под наказателна отговорност, а служи като компромат, за да поддържа омертата на силните на деня'', това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ бившият служител на ДАНС Росен Миленов, който е специалист в областта на икономическата престъпност.

''Ще ви кажа, че в този скандал с хазарта - няма невинни. Но най-виновна е държавата в лицето на управляващите, защото те носят отговорност. В случая, този бизнес се е родил по времето на управлението на Борисов, развил се е по време на управлението на Борисов и сега просто се елиминира по негово време. Комисията по хазарта никога на своя глава не може да вземе решение дали да се облага по една ставка или по другата, всичко е ставало със знанието на Борисов. Да, Божков винаги е искал да бъде монополист в тези дейности, където има най-голяма печалба. Той винаги е имал нюха да надушва големите печалби. Тук имаме разчистване на сметки по мутренски, но през държавата. Самите институции, се ползват днес като бухалки. Държавата днес затова казваме, че е на мафията. Найденови, надали ако нямат подкрепа отзад на властта, ще излезнат да говорят. Вече убийства няма. До 2000 г. ставаха убийствата, когато се изчистваха пазарните ниши. След като бяха изчистени пазарните ниши, за всеки икономически бранш отговаря олигарх. Оттогава вече държавата отиде в ръцете на мафиотите и те сега използват прокуратурата, служби, за да си разчистват сметките. Вече не убиват. Затова мисля, че и Божков, може би след тези циркове с Ролс-Ройса, вече не е в България'', коментира Миленов актуалната тема с броженията в хазартния бизнес.

''Един отиде в Сърбия, искаше да взима мястото на Доган. Става въпрос за Цветан Василев, да взима цялата власт. По същия начин банката беше приведена в несъстоятелност, платиха цената - гражданите, народът. Пеевски прибра 200 милиона, другият прибра 200 милиона - Цветан Василев (бел. ред. след това уточни, че говори образно). По същия начин е и тук с хазарта. ''А'' отборът сега е Борисов, Пеевски, Кирил Домсучиев, Инса Ойл - Георги Самуилов, държат прокуратурата, държат изпълнителната власт. От другата страна на барикадата са тези, които с мръсни пари ги натиснаха. Най-големите контрабандисти днес - купиха националните телевизии. Дотам сме стигнали. Аз за това казах, че днес няма убийства, защото де факто мутрите са във властта. Днес те използват, нали образно казано, институциите - прокуратура, ДАНС, МВР. Използват ги като бухалки, за разчистване на сметки по мутренски'', заяви още Росен Миленов.

Според бившия служител на ДАНС Росен Миленов - Валери Симеонов е пионка на Кирил Домусчиев.

Дали Борисов би трябвало да се страхува от Васил Божков, Миленов отговори така на поставения въпрос: ''Какво ще се страхува от Божков, като за Божков има в службите, както за всеки един от тях. Никой не е по-силен от държавата. Има компромати как е вършил всяка една от тези дейности. За всеки има компромат. Те са част от омертата и затова не могат да я нарушат. Която мутра държи днес властта, този е най-силен. Той разпределя порциите, той взима бизнеси. Утре ще дойде друга мутра, докато няма гражданско общество'', добави той.

Миленов посочи, че в отбор ''А'' в момента са: Бойко Борисов, Делян Пеевски, Кирил Домусчиев, Георги Самуилов и Гриша Ганчев. А в отбор ''Б,'' на който се взимат бизнесите, са: Цветан Василев, Иво Прокопиев и Огнян Донев. ''Народът не участва в тази игра, той плаща винаги само сметката'', допълни Миленов.

''Българинът, докато не мисли сериозно към обществените начинания, каквато е политиката, а не го приема като шоу, винаги ще бъде ''оправян'', с извинение. Борисов е ''перфектен''. Държат го в източното и западното посолство с компромати, и каквото му кажат - изпълнява. Той може да предаде 100 пъти националния интерес. Ако не се очистим, дори с цената на кръв, няма да продължим напред'', каза още Росен Миленов.

Целия разговор вижте във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 242 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТИМ и Доган

    350 26 Отговор
    Тощ е следващия самоубит

    Коментиран от #53, #125, #127

  • 2 ЛОШО СЕДЛАРОВ !

    157 9 Отговор
    За МАЙМУНИТЕ , най-добре средство е само "КЛЕТКА" !
  • 3 Всичко знаят

    374 9 Отговор
    само главния прокурор не е чувал.

    Коментиран от #38

  • 4 Ruthless

    421 8 Отговор
    " Втoрaтa причинa e нaрoдoпcихoлoгиятa, a тя ce ocнoвaвa нa клиeнтeлизмa, нa индивидуaлизмa, нa тaрикaтлъкa, нa зaвиcимocтитe и cтрaхa. Трeтaтa причинaтa e липcaтa нa грaждaнcкo oбщecтвo, кoeтo дa бъдe кoрeктив нa изврaщeниятa нa влacттa. "

    ЗАМИСЛЕТЕ СЕ
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Някой си

    704 10 Отговор
    Смелчага е това момче!
    Браво на него!
    Повече такива хора трябват!

    Коментиран от #8, #59, #130

  • 7 Garrincha

    292 6 Отговор
    Ами, … да бъде кръв, тогаз !!!

    Коментиран от #103

  • 8 Киро

    246 15 Отговор

    До коментар #6 от "Някой си":

    Всички лаят, ама не хапят.Всички ги знаем тия неща.С думи нищо не се постига.

    Коментиран от #10

  • 9 Кумчо Вълчо

    357 13 Отговор
    Хубаво ги казваш нещата ама да има кой да те чуе.А и дано утре да не се 'самоубиеш'.Че тези изроди не си поплюват.

    Коментиран от #25

  • 10 Кунчо Вълчо

    90 31 Отговор

    До коментар #8 от "Киро":

    Ами като ги знаеш защо не ги кажеш ,ами мълчиш като пу.ка .
  • 11 Един друг

    210 17 Отговор
    Народа се предаде защото западняците се съюзиха с бившите комунисти и полицаи и техните бизнеси.Сега са от едната страна на барикадата срещу народа.Продадоха ни на руснаците ,а тези от запад отдавна си имат далавери с нашите още от Жиково време вкл. им прибраха и изпраха крадените пари.Сега пак им дават да ги крадат-защо ли?Така изгониха умните и смелите и сега си правят каквото си искат.Западните посолства уж борци за правата на норозите и демокрация мълчат като тикви.Народа се предаде.

    Коментиран от #63, #122

  • 12 Панчев

    292 5 Отговор
    Мафията си има държава! 200 милиарда от народа и още 60-70 милиарда евро от Европа...Обръчи от фирми и офшорки! Имоти в чужбина и поклони пред чуждите господари!
  • 13 Лекар БГ

    195 9 Отговор
    Много логика и истина има в написаното.Кошмар.
    Да си траем стабилно.

    Коментиран от #44

  • 14 Случайно ли Гешев се рови под полата на

    182 5 Отговор
    Деси Радева? Държавата дими, някъде нещо ГОРИ ! МАЙМУНИ в Народно Събрание никой не държи . А ние ?
  • 15 Valio

    182 3 Отговор
    Самата истина.
  • 16 Hitar Petar

    207 12 Отговор
    Много истина е казано от този човек. Но, мисля, че вече е късно. Няма я масата, целостта и единството за да се даде отпор за всичките злини.

    Коментиран от #30, #128

  • 17 Гешев е МАФИОТСКИ ЧАДЪР !

    154 5 Отговор
    Гешев е стълба на който се катерят МАЙМУНИТЕ от Парламента и МС.
  • 18 Ще се пукат "ФЕНЕРИ"

    70 3 Отговор
    На високи стълбове ! Сами си го направиха ! Но е ефективно и възпитателно за рода им и за идните поколения !
  • 19 Хкнб

    133 42 Отговор
    Повечето неща са верни но защо премълчава участието на БСП в отбора на олигархията? Орешарски на четири очи облекчи ли от задължения Божков? Същия Орешарски щеше ли да назначава Пеевски за шеф на ДАНС? Хайде не ни правете на маймуни?
  • 20 Еразъм

    148 2 Отговор
    За 30 години "присвоени" 200 милиарда? Че то това ако е вярно ние имаме клептономика, а не икономика.
  • 21 соросоидни кърлежи

    185 12 Отговор
    Всичко това знаят наши "западни партньори" но така ги изнася,да сме в дънато на всички негативни класации..и да ни брулят като презряла круша..Станахме санитари в Европа , ядем техните боклуци, отгоре на всичко пращат ни остатъци от този боклук ,да го горим, отровиха ни.ИЗРОДИ ПРОКЛЕТИ, ДАНО ДА ПУКНАТ ДАНО заедно с нашите управници,предатели.

    Коментиран от #86

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 ФИНЦИ

    111 7 Отговор
    ТОЧНО КАЗАНО -------- АМА НЯМА КОИ ДА ЧУИИИИИИИИИИИИ НАРОД МЪРША СТАДО
  • 24 зскг

    155 5 Отговор
    Точен анализ за мутризацията на България.
  • 25 Кума лиса

    27 72 Отговор

    До коментар #9 от "Кумчо Вълчо":

    Питаи това момче от коя партия и кои му плаща не се споменава за приватезацията за белене за ддс ако питаш човек от герб ще изброи други имена без да спомене едно от тези ако е сдс други ндсв други дпс също че нямат корумпиран член
  • 26 А бе, Миленчо

    43 129 Отговор
    Ти взима ли заплата от ДАНС през това време? И за какво я получаваше? Затова, че си си траел? Мишок.

    Коментиран от #32, #112

  • 27 73737272

    125 7 Отговор
    Промяната иска кръв! Само по този начин.
  • 28 Гост

    129 6 Отговор
    Само един човек в тая държава НЕ го знае това - гешев
  • 29 гражданин

    177 9 Отговор
    Истина е! 30 години ни продават по пълна програма за комисионни и индивидуални облаги! Предадоха нашите пазари,ликвидираха енергетиката,икономиката,разграбиха цялата производствена база,продадоха армията,заличиха науката и културата,обезличиха спорта и образованието,смазаха пенсионерите и здравеопазването.Управляват ни шайка неграмотни и алчни разбойници! Гочоолу,Дочоолу,Данко Харсъзина, воглаве с Бай Ганя(пременен в костюм и вратовръзка).Изпомпват всички богатства от държават(не само природните),тровят ни с всякакви боклуци,превърнаха България в сметище за всички "европейски партньори"! Превърнаха ни в колония,в бананова република! Гнусни извратени изверги! Побъркани неолиберални соросоидни фашизоиди! Колелото на историята се върти! България и българите сме издържали много изпитания и ще пребъдем като народ и държава! А продажните предатели ще си получат възмездието! По пълна програма!!!

    Коментиран от #54, #68, #117

  • 30 Настрадин ходжа

    16 45 Отговор

    До коментар #16 от "Hitar Petar":

    Пётре кажи и ти някоя лакардия /без докумети без доказательства/ всеки може да говори в своите телевизии каквото си иска то и за куфарите с валута нищо не спомена
  • 31 Челмето

    127 2 Отговор
    Без трепане нищо няма да се оправи.Единствен изход.До стената
  • 32 Ново

    10 66 Отговор

    До коментар #26 от "А бе, Миленчо":

    Сега наимного знаят изгонините за некъдърност бивши ако е можеш да си върши работата до сега щеше да работи сега ще обикаля кабелките
  • 33 Срам ме е от управниците ни

    131 6 Отговор
    Как се води битка с мафия откраднала 200 милиарда от народа си и обрекла го на геноцид !???

    Коментиран от #113

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    106 9 Отговор
    СДС ИВАН КОСТОВ ГАГАУЗОВ ЛУПИ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ САШО ДОНЧЕВ ИМНОГО ДРУГИ СЪСИПАХА БЪЛГАРИА но ГЕРБ ЩЕ НИ УНИЩОЖАТ
  • 36 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    85 2 Отговор
    народа живее зле защото още от държавна сигурност почна да се краде крадът ни политици зърнари банкери мутри лихвари колектори от уж демокрация станахме бедняция държавата ни е корумпирана

    Коментиран от #64

  • 37 Отвратен

    98 4 Отговор
    Съд до дупка на такива, конфискация на цялото имущество. Народа мизерства, а те милите милиарди откраднали. Дано се задавите с откраднатите пари!!!
  • 38 Всички знаят

    43 1 Отговор

    До коментар #3 от "Всичко знаят":

    .....Защото ......."ТОЙ СИ ГО ИЗБРА", за до му пази газа !!!!
  • 39 Анонимен

    88 1 Отговор
    Прав си е .Народа е приспан и да се бунтува и да не се бунтува никаква разлика няма.Постоянните манипулации вече са нещо естествена и са подпечани със закони от същата шайка.Мърдане няма.Една тръба се чудят как да пуснат защото специалистите са вече в чужбина.Хората все се надяват че нещо ще се промени вече 30 години
  • 40 Гост

    33 7 Отговор
    аа Евреите, къде са???
    Дали не е цел м?
  • 41 Две

    13 6 Отговор
    ченгета си говорят...
  • 42 Стоичков

    76 9 Отговор
    Евала този човек е савремения Васил левски вярваите ми.
  • 43 filo

    28 76 Отговор
    Тоя муньо и преди време каза същото, но какъв е той. Бивш служител на ДАНС! Има много бивши служители, ама само тоя викат. Случайно ли, едва ли. Тоя защо не говореше, докато беше служител и ка го взеха в ДАНС. Проблема не е в Борисов или който и да е друг, защото който и да управлява няма да е по-различно. Едно, че България се управлява отвън, второ, че манталитет не се променя със смяна на правителството и трето, при капитализма единствената тема на живота са парите. При капитализма алчността задължително взима връх и всеки ламти за още и още пари. Така че, който и да управлява, ще мисли само за далавери.

    Коментиран от #56, #101

  • 44 Синдикат на Ало Измамниците

    48 1 Отговор

    До коментар #13 от "Лекар БГ":

    За съжаление ДА! А стадото спи ли спии...
  • 45 filo

    54 7 Отговор
    Навремето така са говорили хората и така са ставали революциите. Всичко е измислено много отдавна и си има своята цена. Капитализмът не е добра система за много българи, които са възпитавани по начин несъвместим с този живот и никога няма да могат да се адаптират към него.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Мръсници

    24 32 Отговор
    Мръсни комунисти !!! Навремето трябваше да си член на БКП,че да си малко по-добре ,А сега на кой му пука за простия народ !!!

    Коментиран от #51

  • 49 Гешев отнема вниманието от ПРОТЕСТА

    72 6 Отговор
    Затова са приликите около Президента и Руските дипломати ! ПОЖАРЪТ е вътре в ПАРЛАМЕНТА И Министерският Съвет ! Този ПОЖАР от ПРОТЕСТА ще срине КРИМИНАЛНИТЕ МАЙМУНИ от високите ешалони на ГАНГРЕНЯСАЛАТА ДЪРЖАВНА СИСТЕМА ! Гешев се стреми да раздвои вниманието на масите. Гешев е плът от плът на МАФИЯТА !

    Коментиран от #52

  • 50 Дрангов

    67 6 Отговор
    Пич, това го знаем всички,дори и уличните кучета.Но българина не е проливал кръв от много години и го е страх,това е истината.Всеки народ си заслужава съдбата!
  • 51 В Китай са комунисти и са # 1

    38 9 Отговор

    До коментар #48 от "Мръсници":

    Комунизма не е причината а ЛИПСАТА НА КОНТРОЛ И ВЪЗДЕЙСТВИЕ ! Не бъди " шаран" ! И повечко чети че белким ти узрее "ШИКАЛКАТА " !
  • 52 Гешев отнема вниманието от ПРОТЕСТА

    46 5 Отговор

    До коментар #49 от "Гешев отнема вниманието от ПРОТЕСТА":

    .Да се чете : ..... Затова са и ПУШИЛКИТЕ около Президента и Руските дипломати .......
  • 53 Рошко

    27 4 Отговор

    До коментар #1 от "ТИМ и Доган":

    Както казах, няма да се учудя ако се обеси с тоалетна хартия
  • 54 Винету Ахметов

    56 6 Отговор

    До коментар #29 от "гражданин":

    Бананите републики са на 110 място, ние сме на 169 място.
  • 55 Запасняк капиталист

    52 9 Отговор
    Корупцията отпада когато се появи армия! Офицери могат да изкоренят корупцията! Това е практика!
  • 56 Обикновен човек

    48 9 Отговор

    До коментар #43 от "filo":

    Абе мишок излез от дупката в която си живееш живота ,не всичко е пари :АК-47 е по велик от парите!!!!

    Коментиран от #60

  • 57 Сашо

    50 2 Отговор
    Една истина, която трябва да чуе целият народ.
  • 58 Drive

    50 3 Отговор
    Кой е този смел мъж?
  • 59 Хаджи хаджи Българин

    69 8 Отговор

    До коментар #6 от "Някой си":

    Браво брат! И аз съм 100% на твоето мнение! Тигана, започва леко- полека да се нагрява! Опитват се да ударят и президентската институция! Все едно, г-н Радев е виновен за бедствиеята в България! Успех
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 7663

    68 3 Отговор
    Ако не се очистим, дори с цената на кръв, няма да продължим напред'', заяви Росен Миленов“””
    Само така ще стане вече!!! Пропуснахме го 90та сега вече няма друг вариант, пробвахме го и младоста ни мина в мизерия, поне на старини да си разчистим кочината и да си умрем в мир и спокойно.
  • 62 безпартиен

    58 5 Отговор
    Много точен анализ!Липсва единствено КАК да се скъса с това положение,КАК да променим наложеното ни "демократично" общество!С избори се видя че не става.За революция трябва някой да плати,защото революция без пари няма.А това,че на ръководни постове се "избират" само лица уязвими с престъпления или нарушения в миналото си с цел да бъдат манипулирани.
  • 63 45678

    40 4 Отговор

    До коментар #11 от "Един друг":

    Никой друг не ни е виновен, който и да се съюзи с когото и да е, ако народа е читав и има повече като човека от статия, няма да са по -силни от силния натод!
  • 64 анонимин

    44 6 Отговор

    До коментар #36 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Право говориш,верни неща,но при толкова много гъзоблизци и наивници няма да дойде промяна.
  • 65 2323

    37 1 Отговор
    Човека не е казал нищо което дори и малките деца знаят.

    Коментиран от #67

  • 66 jorj

    20 38 Отговор
    Този момък спряга по комунистически каруцата пред магарето !!! Всичко го знаем много добре, само че това са последствията от комунизма и ТОВА, ЧЕ КОМУНИСТИТЕ НЕ БЯХА ОТСТРАНЕНИ ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА ВЛАСТ!!! ВСЕКИ БОЖИ ДЕНТ ТЕЗИ СА ВЪВ ВСИЧКИ ВЛАСТИ А НАЙ-МНОГО ПО МЕДИИТЕ !!! КАКВО ОЧАКВАТЕ ДА СЕ СЛУЧИ, ИМАЙКИ ПРЕДВИД, ЧЕ НЯМА НИТО АВТЕНТИЧНА/ИЗБИТА / НИТО НОВА РЕАЛНА ОПОЗИЦИЯ, КОИТО ДА НОСЯТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДЕМОКРАТИЧНИ ЦЕННОСТИ И ТЕХНИЧЕСКИЯ ДУХ НА ВРЕМЕТО !!!!
  • 67 Да питам

    9 49 Отговор

    До коментар #65 от "2323":

    Абе някой от вас да е учил след 2ри клас? Щото знаете ли колко са 200 милиарда? Сто да бяха пак са мноооого. Тоя ненормалник ако каже 300 пак ще викате 300 са и го знае всеки. Де да имаше толкова пари за крадене! Истината е че се краде кой колкото може и така е от как свят светува. Само дето тук много се завижда и много се говори на маса а вече и в него. Много юнаци и никакви герои. То кога ли ги е имало?
  • 68 Хаджи хаджи Българин

    37 4 Отговор

    До коментар #29 от "гражданин":

    Адмирации! Кратко и ясно!
  • 69 дидо

    59 8 Отговор
    Най -големия мафиот ни управлява вече 11години,умишлено фалира КТБ с ортака си Дебелан пеевски,и другия ортак домус ага,и печели избори след избори с подкрепата на цик и черните братя.България е прокълната да се управлява от мафиоти.
  • 70 Гражданин

    43 2 Отговор
    Тъжно е, УВИ, така е
  • 71 тренира йога

    41 3 Отговор
    Гешев си е седнал на ушите и си е затворил очите.
  • 72 Евала

    44 4 Отговор
    Браво на човека е това е мъж на място.
  • 73 наш

    37 2 Отговор
    Нашите управляващи - криминални боклуци, мародерстват навсякъде като за последно. Но заграбеното предават на кукловодите, които ги държат на верижка. Кои са тези кукловоди и къде са, всеки сам може да се досети.
    На едни пък все комунистите им виновни. Не може да обвиняваш слугите на мафията дефакто в престъпления с цел трупане на мръсни капитали, което си е класически капитализъм, че видите ли те били комунисти, от което следва долу комунистите да живеят капиталистите. Това си е най-обикновена идиотия. А от такива идиоти какво можем да очакваме ?!
  • 74 ГЕРБ

    34 5 Отговор
    БОКО Е МАША НА МАФИЯТА

    Коментиран от #109

  • 75 Браво !

    40 4 Отговор
    Браво,за смелостта на този човек,на този българин,че казва истината и жестоката действителност в нашата родина !!!! И аз от кога пиша,че трябва най-накрая всички политици и хора управлявали България и ,които са виновни за нашето обедняване и ОГРАБВАНЕТО ни ,да си понесат отговорността,вината и да бъдат наказани !!! Затова разчитаме на ПРОКУРАТУРАТА в България !!! Преди това нашите родители са били лъгани и след това и ние,че ще живеем все по-добре и по-добре !!! Бяхме лъгани,държани в страх и подчинение,а след 1989-година ни ОГРАБИХА и съсипаха МОРАЛНО !!! Затова повечето българи се принудиха да търсят спасение в другите държави !!! ИСКАМЕ СПРАВЕДЛИВОСТ и СЪД за ВСИЧКИ,които забогатяха на гърба на НАРОДА,на работещите българи и ни унищожиха като НАЦИЯ и ни разединиха като НАРОД !!!
  • 76 Калин Мечкаров

    42 5 Отговор
    Поздравления за интервюто! Много смел човек. Такива хора ни трябват. Някой трябва да развее байряка.
  • 77 12345

    44 1 Отговор
    Трябва да гледаме французите, те са най непримиримата нация. Когато се научим да правим протести(революции) , като тях, тогава ще се оправим. Просто крадците ще ги е страх да заемат висши позиции.
  • 78 Haciq ot hrastalaci

    49 3 Отговор
    Храстът казал на дървото
    Слез и ниско залегни
    Виждаш, буря се задава
    Тук до мен и ти се наведи.
    Ще преживеем дружно с тебе братко.
    Ще се скатаем от ватърът студен.
    Ще оцелеем сладко сладко
    Ден след ден
    Дървото, клоните разклати
    Погледна тъжно старата гора
    Обрасла от досадни храсталаци
    Вещаят бури, а цял живот пълзят.
    И преживяват си под чужда сянка
    Така на завет от вятърът студен.
    И оцеляваT сладко сладко
    Ден след ден
    Ден след ден.
    И така животът продължава
    Вечният си мъдър кръговрат
    Някой постоянно оцелява.
    Защото други срещу бурята, стърчат
    Ден след ден
    Ден след ден
    Ден след ден
    Дeн след ден.

    Коментиран от #99

  • 79 истината

    11 17 Отговор
    Тoзи мoмък cпрягa пo кoмуниcтичecки кaруцaтa прeд мaгaрeтo !!! Вcичкo гo знaeм мнoгo дoбрe, caмo чe тoвa ca пocлeдcтвиятa oт кoмунизмa и ТOВA, ЧE КOМУНИCТИТE НE БЯХA OТCТРAНEНИ OТ ПOЛИТИЧECКAТA ВЛACТ!!! ВCEКИ БOЖИ ДEНТ ТEЗИ CA ВЪВ ВCИЧКИ ВЛACТИ A НAЙ-МНOГO ПO МEДИИТE !!! КAКВO OЧAКВAТE ДA CE CЛУЧИ, ИМAЙКИ ПРEДВИД, ЧE НЯМA НИТO AВТEНТИЧНA/ИЗБИТA / НИТO НOВA РEAЛНA OПOЗИЦИЯ, КOИТO ДA НOCЯТ EВРOПEЙCКИТE ДEМOКРAТИЧНИ ЦEННOCТИ И ТEХНИЧECКИЯ ДУХ НA ВРEМEТO !!!!
  • 80 А вие в тези служби за какво сте?

    14 4 Отговор
    За да документирате кражбите и да крадете наравно с полит шайката?това си е чиста държавна измяна всичките сте за гилотината
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 ДОКО

    18 2 Отговор
    МНОГО ОТДАВНА ОЩЕ КОГАТО СМЕ БИЛИ ПОД ФОРМАТА НА СПЕРМАТОЗОИДИ ЛЕНИН Е РАЗБРАЛ ЧЕ ВЛАСТ И ПРОМЯНА СТАВАТ САМО С ОРЪЖИЕ..ДЕМЕК РАЗБИРАЙ КРЪВ..НЕМА ДРУГ НАЧИНА АКО НЕ ВЯРВАТЕ ЧЕ Е ТАКА ТО СИ Е ВАШ ПРОБЛЕМ ЩЕ СИ ЖИВЕЕТЕ ТАКА ДО ОТКАТ ПРЕЗ ДЕНЯТ БАЧ ПАРАТА ВСЕ НЕ СТИГА И ВЕЧЕРТА НА РАКИЙКА И ГЛЕДАМЕ ЧУДЕСА В КУХНЯТА..ЧУДЕСАТА БРАТ СА В ТВОЕТО ДВОР ОПИ..МУУУ
  • 84 Така е

    7 14 Отговор
    Тези пари ги откраднаха комунистите и Русия!
  • 85 Оцелял от "градежа" СДС-арски българин

    12 4 Отговор
    Запознати казват, че Баба Ванга била предрекла:" Сретен Йосич КЕ помогне на България."
  • 86 иван

    15 32 Отговор

    До коментар #21 от "соросоидни кърлежи":

    А бре смотльо,България е на това дередже,защото малоумници като тебе подкрепят проруските партии.Трябваще да има лустрация и комунисти доносник от ДС да не се докосва до власт, но кой тогава ще изпълнява повелите на Кремъл за пълно унищожение на България.А тоя пикльо,агент за влияние го активираха сега да казва истини ,които всеки нормален Българин знае и да прехвърли проблема от болната на здравата глава.Защо не каже ,че трябва да застанем твърдо зад прокуратура и ДАНС в борбата им с руските шпиони и техните български помияри. Адмирации за Гешев ,дано има смелостта да подгони тая руска измет.
  • 87 Иван

    13 23 Отговор
    Защо не кажеш ,че основни крадци са руски фирми и че 80% от тия 200млрд са изнесени от руски бандити и техните слуги тук.
  • 88 без майтап

    24 1 Отговор
    Къде си г-н Гешев!Или изпълнява само поръчки,като този кьорфишек с имунитета на президента?Неслучайно Борисов го е сложил там.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Откровение

    13 4 Отговор
    Не бойте се Господ идва скоро, предстои Трета световна война при която ще загинат 1/3 от хората на земята, но Господ ще съди виновните справедливо.

    Коментиран от #92

  • 91 Обреченост

    23 1 Отговор
    Кой,,? Телевизиите и пресата са на мутрите
    Възрастните не боравят с интернет, младите несе интересуват от политика научиха ги да гледат на запад и към наркотици.

    Коментиран от #111

  • 92 А дано

    6 17 Отговор

    До коментар #90 от "Откровение":

    Дано всички руснаци са сред тази 1/3
  • 93 rolangaros

    21 2 Отговор
    Браво за статията !
    Така е било винаги -случайни неща няма .
  • 94 Емил

    16 2 Отговор
    Прав си приятелю,но това го разясни на истински мъже,не на най големите страхливци БЪЛГАРИТЕ
  • 95 Истината

    16 11 Отговор
    Е кой ги ограби тия 200 милиарда ,нали пак комунистическите синчета . В България закон за ЛУСТРАЦИЯ нямаше и комунистите си крадоха 30 години на воля с подкрепата на Москва .
  • 96 Reptile

    3 14 Отговор
    ... а защо да не са направо 2000, защо само 200!?!
    Виж, ако става въпрос, върху колко пари държавате е пропуснала да събере налог - да около 200 млрд са!
    Само дето тези пари на 80% са "пари под масата", които отиват при НАРОДА, но щом г-на е решил да ни каже, че ББ ги е ограбил, веднага ще се намерят лумпени да развеят байряка... не ще и дума!
  • 97 4444

    7 19 Отговор
    Росене , що не ги приказва тия работи като беше на работа ?
  • 98 Фокус мокус

    24 3 Отговор
    Направо не мога да повярвам ! Толкова приказки и нито една не е за Иван Костов ?
  • 99 гоуст

    5 0 Отговор

    До коментар #78 от "Haciq ot hrastalaci":

    Васко Кръпката!!!!
  • 100 А...не

    7 14 Отговор
    Защо този "смелчага" не ги каза тези вести когато взимаше голямата заплата и правеше каквото му скефне перчейки се с кетапа с надпис ДАНС. Колко ли човешки съдби е свършил. Да не би сега да стои гладен,служи на някаква мутра,а не на държавата. Аман от такива специалисти и пророци......
  • 101 Анти турчин

    9 2 Отговор

    До коментар #43 от "filo":

    Скоро влезми бе мишка ща посрещна с калашник .
  • 102 аааа

    6 3 Отговор
    сега да даде самопризнания и да се почва . иначе другото е лъжа
  • 103 Bloody

    10 2 Отговор

    До коментар #7 от "Garrincha":

    Напълно подкрепям !!!
  • 104 цвцв

    14 1 Отговор
    това е самата истина
  • 105 Чвора

    21 1 Отговор
    Те ако са 200 милиарда ще е добре.
    Много повече са.Затова ще става все
    по зле, докато не дойде българския
    Пиночет.Всичко друго е вятър и мъгла.
  • 106 Ганьо

    13 5 Отговор
    Докато ганьовците тук се джафкат като мастии в същото време други "мастити бизнесмени" опоскват последните остатъци от софрата наречена България. Това е тактиката на Боко тиквата и сие политическите кланове определящи се като партии, но в същото време са си разделили парчето от баницата и с похвата разделяй и владей....и всяват страх с убийства изнасилвания и прочие ченгеджийски похвати за да държат раятя послушна. А малцината дръзнали да се осмелят да се опълчат като Ботев и Левски биват мачкани по весвъзможни начини присъщи на мафията в бели якички, анаболните борчета и циганските орди....Българина освен шепата политическа върхушка, мафията която си има държава и приближените бизнес кръгове до властта си живеят охолно, но останалите българи едва свързват двата края. Но Ганьо сам си е избрал съдбата да е такъв вече повече от 500 години. Аферим машала.
  • 107 Ввв

    13 1 Отговор
    Брутално,точно,ясно,ама Ганя спиии ли спи в панелката и няма помръдване!!!
  • 108 1944

    3 8 Отговор
    аве факти ру , отде ги копате тея калинки. да ви прата двайсетина спеца като тоя. с по няколко годинки в мвр. бил на 9 години през 89-та ма сичко знаел. аве памперс мокър....
  • 109 пенята

    9 1 Отговор

    До коментар #74 от "ГЕРБ":

    Поправката е,че мафията е маша на БОКО БОРИСОВ и съчетано с административната и съдебната власт,които също владе,това значи ПЪЛНА ЕДНОЛИЧНА ДИКТАТУРА,под контрола на американските прокуристки МУСТАФА и КИМ!
  • 110 пеня

    12 2 Отговор
    Мафията е маша на БОКО БОрисов и заедно с административната и съдебната власт,които също владе,означава ПЪЛНА ДИКТАТУРА, под контрола на прокуристките МУСТАФА И КИМ.БЪЛГАРИ,НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ,ЧЕ ВЕЧЕ СМЕ ПРОТЕКТОРАТ НА САЩ?!
  • 111 Вярно е

    4 1 Отговор

    До коментар #91 от "Обреченост":

    Аз станах наркоман шмъркам по 10 линии на ден но пуша по 3 грама на ден само не нещо да прекалявам.
  • 112 Пурко

    3 6 Отговор

    До коментар #26 от "А бе, Миленчо":

    Много правилно,след като се махнат от хранилката започват да пишат,а къде беше до тогава защо не реагира???
  • 113 Човек

    7 0 Отговор

    До коментар #33 от "Срам ме е от управниците ни":

    С хора. Не псевдо-интелигенти, не дребни бандити, не сломени и изтощени от живота овце. С хора, които искат по-добро бъдеще на всички деца, не само на своите. Хора, които са готови да работят безвъзмездно за него. Хора.
  • 114 Иван

    8 0 Отговор
    А къде беше ДАНС, Миленов, докато тези 200 милиарда се ограбваха? Само Цветан Василев ограби 5-6 милиарда от КТБ, а още е на свобода!?!
  • 115 Ясновидец

    4 5 Отговор
    Росен, кои ти е работодател сега, да на би да е ЧЕРВЕНОБУЗКО А?
  • 116 Папаз комита

    3 1 Отговор
    Много точно казано
  • 117 И аз да кажа

    3 8 Отговор

    До коментар #29 от "гражданин":

    Стига с тия глупости! Над половин милиард хора (Западът) умрели да съсипват Велика България и безценното й население! И цели поколения с това се занимават. Мисля, че вината е предимно в нашето хитруване, снишаване и кланяне пред по-силния, пред гявола, който безнаказано е гепил, пред службаша с печата, от когото зависим; илюзорното: аз да се оправя- другите да му мислят! А, и руския натиск за да тръбят: вижте колко са зле тези, дето се изтръгнаха от нас! И като гледам стотиците, одобряващи вашия пост...жал ми е за тази нация.

    Коментиран от #120, #121

  • 118 Дядото

    2 2 Отговор
    Абе...аз като ви казвах преди десет години да се спасявате по белите държави ,...ВИЕ НЕ!!!! Ха сега да са ви честити новите по високи цени на. ТОК...ВОДА...ПАРНО...ХРАНА...УСЛУГИ....ТАКСИ И ДАНЪЦИ...ЗАСТРАХОВКИ -ЗДРАВНИ И СОЦИАЛНИ...ЛИХВИ ПО КРЕДИТИ ...ИМОТИ И НАЕМИ...ГОРИВА....ОБРАЗОВАНИЕ...!!!! До тука сте на тотална загуба...без да броим изгубените на вятъра години в усилие и стрес да се подобри качеството ти на живота ,който ти и децата ти заслужавате!!!
  • 119 Анонимен

    1 2 Отговор
    Давай
    Росене ние сме с теб.... Герб може да крадат ама и администрации те доста пари натрупаха от корупция... Отиваш на телк... Сляп си наистина... Със 7 удара си,,, със 1/4 от сърцето живееш и чакат за пари... Отделно че трудоустрояват здрави хора.... Как човек хем трудоустроен уж , а работи със здравите на 8 часа че и повече.... Чудна работа.... За да отидеш в социалните същото... Смяна на всички и да се върнат младите които са много повече образовани... В тия администрации има хора още със средно... Облекло завършили и хоп данъчни.... А за полицаите те там се избират по наддаване... Или баща му бил по соца полицай и хоп и синът... Нищо че е е със средно гимназиално. И тн и тн.
  • 120 гражданин

    12 0 Отговор

    До коментар #117 от "И аз да кажа":

    Мисля,че е редно да се научите да пишете правилно(на български език),след това е редно да се научите на правилен словоред(структуриране на изречението),след това(не знам дали е постижимо),пробвайте да подредите в логическа последователност хаотичните си словоизлияния( постига се с повечко четене),а ако чак толкова съжалявате,че сте роден в България,то би било добре да освободите нашата нация от вашето "безценно" присъствие.След като презирате българите....
  • 121 гражданин

    12 0 Отговор

    До коментар #117 от "И аз да кажа":

    И преди да "кажете",прочетете внимателно какво съм написал.Не са виновни тези,които се възползват от слагачеството и продажничеството на нашите "прекрасни ръководители"(от всички цветове).Въпросните външни сили,"партньори" или не,защитават собствените си интереси,които в повечето случаи не съвпадат с българските....Така,че "не е виновен този,който яде баницата,а този,който му я дава...",проблемът е в нашия телевизор...А отношенията със Е.С.,САЩ,Русия и всички останали би трябвало да защитават на първо място българските интереси! Всичко останало е кухо политиканстване,гарнирано с идиотска пропаганда,целящо единствено ограбване на собствената държава.
  • 122 Браво Ганьо

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Един друг":

    Пак дригите са виновни, заоадни посолства, комуняги и марсианци, но не и ти! Хахайаха
    Ти си типичния бълхарин,Ганьо Ганев!
  • 123 БЕЗ ИМЕ

    1 0 Отговор
    ДОКАТО В СЛУЖБИТЕ СЕ ЦЕЛИМ САМО В ЗВЕЗДИЧКИТЕ, А НЕ СЕ СЕТИМ ЗА КЛЕТВАТА КОЯТО СМЕ ДАЛИ, ТАКА ЩЕ БЪДЕ.
  • 124 блаблабла

    1 2 Отговор
    МИ ХУБАВО ГО ХВАЛИТЕ ТОЗИ ГОСПОДИТ ЗА ТОВА КОЕТО КАЗА СМЕЛ ЧОВЕК Е НО СТИГА СТЕ ПИСАЛИ АЗ ВЕЧЕ ГО ТЪРСЯ ДА ГО ВИДЯ НА ЖИВО И ДАЙТЕ ДА ОТИВАМЕ НА ПЛОЩАДА СТИГА ПИСАНЕ
  • 125 бесен

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ТИМ и Доган":

    МАЙ ТЕ Е ШУБЕ НЕЩО
  • 126 главчо

    1 0 Отговор
    Вече се убедих, че данс е школа за танцьорчета! Дори пеевски ги усмивка в под прикритие!
  • 127 666 666 666 666 666 666 666

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ТИМ и Доган":

    AAAAAA , nego go paziat. izvunzemnite i ne mogat. da go >>>
  • 128 666 666 666 666 666 666 666 666

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Hitar Petar":

    kva masa. beeee. ??? nazdarove, , lahaqm , mazeltov , hava navila !!!
  • 129 Bill Getman

    2 1 Отговор
    Активно подкрепям Росен Миленов, респективно - народа! Да, ще се лее кръв, но така става срещу крадливата, мутренската, мързеливата, престъпната и продажната власт!
  • 130 гост

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Някой си":

    Като е смелчага и беше в ДАНС какво е направил , за да не се случат тези далавери?!?!?
  • 131 Сто

    0 3 Отговор
    Калинка продажна е тоз смелчага, ченге бившо