Last news in Fakti

27 Януари, 2021 16:47 14 532 116

Мая Манолова пред ФАКТИ: С Божков не бих се коалирала, с Трифонов сме в разговори (ВИДЕО)

  • мая манолова-
  • държавна администрация-
  • изборни правила-
  • кзлд-
  • демократична българия

До бизнеса са стигнали само 174 милиона лева от 4,5 милиарда, които обещаваше Томислав Дончев, каза тя

Мая Манолова пред ФАКТИ: С Божков не бих се коалирала, с Трифонов сме в разговори (ВИДЕО) - 1

На важни органи се просрочват мандатите. Има опит при законови промени да се удължат мандатите, така че това не е нещо изненадващо. За съжаление, властимащите гледат на различните комисии,, различните регулаторни органи, които би следвало да бъдат независими, като на бащиния. Така коментира Мая Манолова в студиото на ФАКТИ темата, станала повод за редица разследвания и статии в сайта ни, за просрочването на мандатите в държавната администрация.

"От друга страна, и тук също има десетки примери, освен високите възнаграждения, които получават, да си разпределят бонуси, коледни надбавки, съвсем скандално беше поведението на ЦИК, която също е един орган, който се излъчва от политическите партии. А точно преди Нова година да си купя телефона и да се отделят 5000 лв. за коледно парти в условията на пандемия, а миналата година да си разпределят над половин милион, това наистина е много грозно поведение. В условията, в които хората особено тези от затворените бизнеси не могат да получат и по 24 лв. заветните, мизерните 24 лв. В същото време висшата държавна администрация охолства", коментира тя.

"Ние поискахме оставката на цялото правителство и на първо място на вицепремиера Томислав Дончев, на икономическия министър Борисов и на социалната министърка Сачева заради пълния провал в политиките за подкрепа на бизнеса и на хората. Ние се наслушахме и нагледахме на телевизионни обещания и на щедро раздаване на пари пред екраните на телевизорите. Направиха си с едни и същи суми десетки пъти пиар и Сачева, и Борисов, и особено Томислав Дончев, който на едро раздаваше милиарди. В крайна сметка до хората не стигна нищо освен тези мизерни 24 лв., които трябваше да получат хората от затворените бизнеси. Те трябваше да получат и по 20% върху оборота тези, които принудително не работят, но нищо от това не е стигнало до тях, а реално ако ударим чертата в двете вълни на коронавируса до бизнеса са стигнали само 174 милиона лева от 4,5 милиарда, които обещаваше Томислав Дончев в компанията на премиера Борисов. Само 174 милиона лева, за малките фирми от 3 до 10 хиляди, нито тези 50 хиляди, които бяха обещали на така наречените големи и малки фирми, които имат оборот до 500 хиляди лв., нито парите за средни предприятия от 30 до 150 000 лв., нито обещаните пари за безопасни условия на труд в условията на COVID, нищо не стигна до бизнеса.

Част от парите никога няма да пристигнат. На 13-ти март става една година от първото извънредно положение, затворени тогава бизнеси още не са получили подкрепа, тогава фалираха много фирми, много хора останаха без работа именно заради неадекватните мерки тогава и първия "дизайн", както обича да казва властта, на мярката 60/40 беше напълно неадекватен, с множество изисквания, много фирми затвориха, много работници отидоха на улицата и вече няма връщане назад в условията на икономическа криза.

Закъснялата помощ понякога е равна изобщо на липса на помощ и това е особено страшно на фона на добре функциониращите западни икономики, при които парите от Европа стигат до бизнеса без условие. Те ще си захранят фирмите, те ще инвестират в модернизация, в наемане на хора, в човешки ресурси и ще дръпнат напред след пандемията, а нашите фирми ще бъдат пребити буквално, абсолютно обезкървени. За каква конкуренция в рамките на Европейския съюз ще говорим тогава? Това, което прави правителството по отношение на българския бизнес е престъпление. Същото е и по отношение на хората, които бяха останали точно по Коледа да карат без пари", коментира Манолова.

"Няма доверие в изборния процес. И защо да има, като всички сме свидетели как се крадат гласове, как се купуват гласове, как се натискат хора да дават резултат за управляващата партия, затова на предстоящите избори ключово ще бъде видеонаблюдението, защото в секциите ще има представители само на партиите, които са в парламента в секционните комисии. Останалите трябва да се организираме да осигурим в 12000 секции застъпници. Много често тези застъпници и особено сега в условията на COVID не могат да си свършат работата, защото на два метра отстояние от тази маса вие ще можете ли да видите как подреждам купчинките за различните парти и после как ги броя и записвам това в изборните протоколи.

Ако няма видеонаблюдение, те ще си направят каквото си искат и аз съм изумена и наистина не разбирам защо след като поне опозицията в парламента обеща, че ще предложи видеонаблюдение, в законопроекта, който се гледа днес в Правната комисия, предложение за видеонаблюдение няма. Това е личен ангажимент и на председателя на БСП, и на други представители на БСП, беше артикулирано и от други политици, които бяха на консултации при президента. Сега ще се окаже, че никой от тях не е внесъл тези предложения.

Трябва да разберат членовете в СИК, че са наблюдавани, защото те не осъзнават, че носят отговорност като длъжностни лица. Ще гласувам машинно, това е единствената възможност да защитиш вота си от кражба. Самата машина няма да те остави да допуснеш грешка. Това, което ме притеснява е опитът на депутатите да изтълкуват ИК, че определящи при машинното гласуване ще бъдат разписките от машинния вот. Машината издава ясен протокол за реалните гласове за всеки. Ако ще броят разписките и отново хора ще пренаписват машинния вот, това ще го обезсмисли изцяло. Аз подозирам, че и партиите в парламента, които не желаят да вложат яснота в тези ключови моменти от ИК, реално работят срещу гражданите", коментира предстоящия изборен процес Мая Манолова.

"С "Българско лято" на Васил Божков не бих се коалирала по никакъв начин, защото няма нищо общо в нашите намерения като извънпарламентарни субекти, а с партията на Слави Трифонов сме в разговори, заедно и с "Демократична България", както заедно да си пазим изборите, така и в парламента да създадем едно критично мнозинство, което да реализира нашите намерения, намеренията на протеста - за съдебна реформа, за осигуряване върховенство на правото, намеренията на "Изправи се" за повишаване на доходите, зелените политики, зад които стоим", отговори на зрителски въпрос Манолова.

Тя заяви, че ключов приоритет е повишаването доходите на българските граждани, както и реформа в прокуратурата.

"Ние категорично сме за запазване на плоския данък от 10%, но бихме настоявали тези 650 лв. - минималната работна заплата да не се облагат с 10% и тези 65 лева, които биха отишли в държавната хазна, да се върнат обратно при работниците. Всяка година да има чувствително увеличаване на минималната работна заплата, така че до края на мандата тя да стане 1000 лева. Пенсиите трябва да бъдат преизчислени.

Ще подкрепим Закон за лустрацията. Това е една от точките, които ще събираме критично мнозинство. Това е част от приоритети на ДБ, зад които ние ще застанем, но също така ще очакваме те да застанат зад нашия приоритет за увеличаване на доходите", заяви Манолова.

Целия разговор с нея гледайте във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 47 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 То е ясно

    124 36 Отговор
    И с Дявола ще се коалира ,само и само да се докопа до парламента.

    Коментиран от #36, #48, #83, #85

  • 3 Един

    98 22 Отговор
    Еми защо ходи при Божков тогава!!!

    Коментиран от #33

  • 4 Не трябва да има клалиция бокл у ци

    54 15 Отговор
    Направете си нова партия и бадете заедно какво е това да правите клалиции между различни партии

    Коментиран от #88

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Ам чи

    84 23 Отговор
    НЯМА КОКАЛ МАЙЧЕ НЕМА
  • 7 ТаУмВзе

    72 31 Отговор
    Калинката мая и опитите с напъни за мисъл. Каквото ти кажат Спонсорите ма, както винаги! А как са на вкус тройката кебапчета? Сладост е явно.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Съдията Дред

    81 28 Отговор
    "Сестра Галева" се бори да докопа копанята.
  • 10 Българка

    52 68 Отговор
    Българи подкрепете извънпарламентарната опозиция на 04.04.2021! Това е шанса силните финансово и окопали се във всички държавни и общински структури упарвляващи мутри да бъдат изхвърлени от властта. Това е първата решаваща крачка, за да си върнем държавата! Само обединен фронт антимафия може да успее!

    Коментиран от #18, #65

  • 11 Ерата на Водолея

    28 61 Отговор
    Белият метален Бик настъпва, а тя е Телец или негова разновидност. Руса жена ке изведе България, доброто идва...

    Коментиран от #21

  • 12 Биде

    69 23 Отговор
    Ако имаше някакви шансове, те се изпариха с подписването на споразумението с Отровното трио! Лош, много лош ход!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Бая Пържолова

    46 16 Отговор
    Със Слави сме аверчета. Обладаваме постоянно.
  • 15 РАДИО ЕЛТО

    67 29 Отговор
    МАЯ МАНОЛОВА Е ПОДЛОГА
  • 16 Със

    57 11 Отговор
    Славя ще сте за чудо и прказ !
  • 17 Божков

    48 18 Отговор
    Хич не ми пука за Майчето, но влезна ли в парламента, ще видите какво подмазване ще падне.🤣🤣🤣
  • 18 ТаУмВзе

    25 14 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    Не съществува извънпарламентарна или Опозиция изобщо. Врътка във врътката с уж нов алабализъм. Колониалната територия е разчертана, проектирана за разпад и Изядена отдавна. Надежда всяка, тука оставете. Данте. АД.

    Коментиран от #24

  • 19 РАДИО ЕЛТО

    63 18 Отговор
    МАЯ МАНОЛОВА се бори за власт а не да помага на ХОРАТА фурнаджийска лопата
  • 20 Стойко

    37 16 Отговор
    Божков показа преди месеци кореспонденцията си с Борисов с смс-и по телефоните . Когато Манолова е ходила в офиса му за финансово подпомагане за изборите за кмет. Нормално е кандидат да отиде официално при бизнесмени за финансова помощ но всичко да е легално и осветлено ! Та кореспонденцията между Борисов и Божков е- Божков : Мая Манолова идва при мен за подкрепа. Отказах й ...Борисов щастлив отговаря -Благодаря

    Коментиран от #37, #93

  • 21 The cow

    37 13 Отговор

    До коментар #11 от "Ерата на Водолея":

    Какъв Бик тя си е чиста Змия
  • 22 Майна

    32 37 Отговор
    ВСИЧКИ ЗАЕДНО СРЕЩУ ХУНТАТА. ДАНО УЗРЕЯТ И РАЗБЕРАТ , ЧЕ БЕЗ НАРОДА НЯМА ДЪРЖАВА, НЯМА БЪЛГАРИЯ .ДАНО ПРОУМЕЯТ !
  • 23 NikNay

    30 10 Отговор
    О моля ти се недей да падаш толкова ниско да се договаряш със Слави
  • 24 ТаУмВзе

    16 22 Отговор

    До коментар #18 от "ТаУмВзе":

    Пример за кухи структури. Мутропитека строи Руска тръба, с Наши пари. После се изрезва за Навални. Докато Лично Путин обяви, че за нас газът е 40 процента по евтин. И какво стана? Всичко се оскъпи още повече.
  • 25 КОАЛИЦИЯ ЛИ

    31 9 Отговор
    КАКВО Е ТОВА КОАЛИЦИЯ? КАТО ДА СЪЧЕТАЕШ ДЕБИЛИ С ИДИОТИ И ЕМБИЦИЛИ? И ВСИЧКО ТОВЕ ДА ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА С 10 ДУПЕТАТА ОТ НАЙ-ИЗЯВЕНИТЕ ОТ ГОРНИТЕ.
  • 26 термопомпа

    18 12 Отговор
    Плоския данък задължително трябва да отпадне нещо на което Манолова държи. Партии с такава политика нямат място в парламента.
  • 27 Значи

    32 10 Отговор
    се отказвам от Слави Трифонов, щом сестра Галева е с него!
  • 28 м@н@ф

    27 9 Отговор
    И Мая, и Трифонов ще ги коалирам на почивки!
  • 29 Бай Шиле

    12 22 Отговор
    Благодарим за информацията за Мая.НО ЗАЩО ВЕЧЕ ЦЯЛ ДЕН НЯМА НИЩО ЗА "РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ"? Дайте гласът на истината Цветан Цветанов.
  • 30 ГЕРБ

    27 9 Отговор
    ЩЕ УПРАВЛЯВАТ ОЩЕ ДЪЛГО С ТАКИВА ДЕБИЛИ, КАТО ТИЯ ДВАМЦАТА И ПРОТЕСТИРАЩИТЕ.
  • 31 Комунискста Мая

    40 8 Отговор
    Драпа да се набута в парламента и после 4 години да ходи на фризьор. Царица е на измишльотините, празните приказки и бутане по всички телефизии за да се рекламира.Учудващо е ,че това прихваща някой хора и те твърдят колко много и дреме за тях.На нея обаче и дреме само и единствено за нея си
  • 32 яяяяяяяяя

    32 5 Отговор
    Никой не я пита с кой би се и не би се таковала, пардон коалирала - става дума за една каруца членове /ухааааа/. Така че това, което говори са някакви хуморески и бълнувания. Влакът й просто мина, но не иска да го осъзнае.
  • 33 Гост

    10 16 Отговор

    До коментар #3 от "Един":

    Това е женската версия на Борисов. Колко ще си патиме от нея...
  • 34 черепа

    27 7 Отговор
    ами тогава ми върни парите що ти дадох да куткудакаш по площадите
  • 35 Браво господине

    34 8 Отговор
    Наистина, не мога да разбера, защо дават толкова трибуна на този, така наречен политически субект?!?!?
  • 36 Дали

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "То е ясно":

    Ще видим
  • 37 РАДИО ЕЛТО

    18 1 Отговор

    До коментар #20 от "Стойко":

    СТОЙКО ПРИЯТИЛЮ в политиката приятелство няма а има интереси няма вечни приятели а вечни интереси
  • 38 big

    22 10 Отговор
    Мила Мая, бягаш от Божков заради евентуално лошия имидж, но и Слави не е цвете - в главата му има турлю гювеч от несъвместими продукти! Вие нямате никакви допирни точки, поне според това, което ръси Хаджи Тошко. Предварителна договорка за коалиция между двете партии е удар с нож в гърба ти. Слави е бъдещата патерица на ГЕРБ, ако влезе в НС.
  • 39 Шошко

    30 7 Отговор
    На никой не му пука за народа, вервайте ми. Важни са паричките на глас, точенето на еврофондове и обществените поръчки... Ни черепи, нито маи, нито славита, нито триота, нито бспета мислят за нещо друго. А на бас....
  • 40 така така

    18 8 Отговор
    ти би се коалира с всеки който ти го покаже, хората още говорят за връзката ти с член на ГЕРБ от Кюстендил.
  • 41 Гербераст

    12 31 Отговор
    браво Майче , ти си спасението на бедния народ , 100% ще гласувам за тебе
  • 42 Божков

    19 9 Отговор
    Вярно, ние няма да се коалираме, ти ще ми изпълняваш ЗАПОВЕДИТЕ, затова ви плащам на теб, триото умници, ПРОТЕСТЪРИ и на оня дългуч!

    Коментиран от #43

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Сандо

    7 16 Отговор
    Божков е враг на Борисов, а Мая не иска да се коалира с него. Това не показвали, че враговете на ББ са и врагове на Мая. Струва ми се, че новите партии накрая ще излязат филиали на ГЕРБ и ДПС и ще бъдат под тяхно командване. Дано не съм прав, но ако е така, то поробването и ограбването на народ и държава ще продължи.
  • 45 !!!?

    25 9 Отговор
    Отровните се чудят как да додрапат до Парламента, а цяло лято ревяха за промяна !!!?
  • 46 СЕВЕРОЗАПАДА

    30 6 Отговор
    НАЙ-ПРАВИЛНО Е МАЯ ДА СЕ КОАЛИРА СЪС УЧИНДОЛСКИЯ ЗАЩОТО ЗА НЕЯ КАТО ОВЦА ЩЕ И Е НУЖЕН И ОВЧАР КАТО НЕГО.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 TтТ

    24 10 Отговор

    До коментар #2 от "То е ясно":

    Тези нямат морал, Мая, ДеБъ Копейкин, БСП, Славчо е новия троянски кон на комунистите!

    Коментиран от #51

  • 49 РАДИО ЕЛТО

    27 6 Отговор
    МАЯ МАНОЛОВА уважава само този откойто има интерес
  • 50 Ю Кортес

    27 8 Отговор
    Костинбродската шавра...я и кой предложи пеевски

    Коментиран от #54, #97

  • 51 🐷 Боко ТИКВАТА

    8 20 Отговор

    До коментар #48 от "TтТ":

    Морал имаме само ние-ГЕРБавите ТУЛУПИ.Чекмеджетата с крадени €€€€€ го потвърждават, нали ТУЛУП.🤣🤣🤣
    И си прав, че те са комунисти, НИЩО, ЧЕ И АЗ СЪМ от БКП-ДС-агент БУДА.🤣🤣🤣Нали ГЕРБав ТУЛУП!🤣🤣🤣

    Коментиран от #67

  • 52 Чочо

    27 5 Отговор
    Сестра Галева,ти за луди ли ни мислиш
  • 53 опааа

    27 5 Отговор
    Надула е бузки нещо. Папкаме, ама скоро папото ще свърши, щото парламент през крив макарон.
  • 54 Цецо ПИПОНА

    10 17 Отговор

    До коментар #50 от "Ю Кортес":

    КОСТИНБРОДСКИ СЪМ АЗ-Цецо КРАДЕЦО ПИПОНА-РЕПОНА.
    Аз направих 600 000 бюлетини за чувалите на ТИКВАТА.🤣
    Майчето ме разкри и ме НАС*РА...хахаха🤣🤣🤣
  • 55 Пацо

    21 5 Отговор
    И за сви.ки не става
  • 56 Мая

    10 24 Отговор
    показа като омбудсман,че може да работи за хората и има акъл и решение как да го прави.Спестете си глупостите по неин адрес.И на никой не се клани ,а поставя всеки на мястото си с думи.За това е неудобна за статуквото,защото е компетентна и кадърна.Исега ако ме изтрите ,мислете му борисовчета!!!!

    Коментиран от #58, #106

  • 57 Даката

    11 3 Отговор
    Отзад
  • 58 Чочо

    21 4 Отговор

    До коментар #56 от "Мая":

    Комична
  • 59 Овце

    9 23 Отговор
    сте вие,които пишете глупости за Мая.Тя е образована,няма нужда от овчар като ПКП€

    Коментиран от #63, #66, #71

  • 60 Брендилия

    16 6 Отговор
    Абе пощуре тая Мая, сега комбайнеро-интелигентска коалиция ще прави. Майче, зайче неедно 1000 лева сега е в Румъния, а заедно влязохме в ЕС. Иии за какъв край на мандат плямпаш още си с подхърляне, не си паднала на Дондуков 1. Имаш ум, а се излагаш. Бива ли такова нещо?
  • 61 гост

    18 5 Отговор
    Няма дате огрее Славчо
  • 62 КРОКОДИЛА

    24 5 Отговор
    ВЕЧЕ СИ ГРОЗНА - НИКОЙ НЕ ТЕ ИСКА ЗА НИЩО - ЗА ТОВА И ОНОВА ...................................
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 КРОКОДИЛА

    4 10 Отговор
    НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОЙ - ТОВА Е МОЯТА БЮЛЕТИНА ..............
  • 65 Хахаха

    22 5 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    ОФФФЕЕЕЕ, ВИЕ ВЯРВАТЕ ЛИ СИ?!? ЩЕ СИ ВРЪЩАТ ДЪРЖАВАТА...?!? НА КОГО... ПРЕДАТЕЛИ СТЕ ВИЕ, ПРЕДАТЕЛИ...!!!! ДА Я ВЪРНЕТЕ НА БСП, НА КОМУНИСТИТЕ... НАРОДЕН СЪД ЩЕ ПРАВИТЕ ЛИ, БЕЛЕНЕ, ЛОВЕЧ...?!? А ВИДЕНОВ?!? А ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ?!?
  • 66 Хаааха

    24 6 Отговор

    До коментар #59 от "Овце":

    МАЯ Е ОБРАЗОВАНА?!? ЗНАЕ ФРЕНСКИ.... ХАААХААА... ТАЯ Е ТОЛКОВА ТЪПА УХЦЪ, ЧЕ Е СТРАШНО САМО КАТО И ВИДИШ НАГЛАТА, ТЕКЕЗЕСАРСКА МУЦУНА...
  • 67 ТтТ

    7 3 Отговор

    До коментар #51 от "🐷 Боко ТИКВАТА":

    Знаеш ли какво? - защо не идедеш да си .....,

    Коментиран от #78

  • 68 Данъкоплатец

    25 1 Отговор
    Гневен съм как леко се раздават парите, които насилствено се събират от мен и внасят в държавния бюджет. Насилствено се взимат над 50% от това, което изработвам. И този, който си стои у дома, нищправещ и си клати краката. Се оплаква, че 24 лева на ден му били мизерни. Като са му мизерни да се хваща на работа вместо да си седи у дома. Щом Мая Манолова смята, че социална помощ за неработещи хора от 24 лева на ден, е "мизерна". Да каже защо не коментира МРЗ(минималната работна заплата)? И не смята МРЗ за мизерна . Това, което остава от МРЗ когато се платят осигуровките и данъците и се раздели на 30 дена, са наистина мизерните около 15 лева на ден. Значи работиш като роб и живееш с 15 лева на ден. И в същото време стоящ си у дома на социални помощи безработен се оплаква, че били мизерни сациалните му помощи от 24 лева на ден. Смятам, че социалните помощи, които се дават на безработните трябва да са поне 30% по-малко отколкото е МРЗ, независимо каква е била предишната заплатаэна безработния. Също смятам, че тези, които у нас получават социални помощи трябва в замяна да полагат обществено полезен труд 3 дена в седмицата. Например може да се грижат за чистотота в района, в който живеят. Или пак да са санитари в болници или в социалния панронаж да помагат на стари хора.
  • 69 Мммм, дааа

    22 3 Отговор
    С ФИЗИОНОМИЯТА НА МАЯ ОБИКНОВЕНО РИСУВАТ ЛОШАТА СВРАКА В ПРИКАЗКИТЕ - ВЪРВИ, КРЕЩИ, КЛЮКАРСТВА, ИНТРИГАНТСТВА... АМА КАК И ОТИВА... НЕ СМЯТАТЕ ЛИ... КОСТИНБРОДСКА СВРАКА... ВАПЦАРОВ ИМАШЕ ЕДНО ТАКОВА СТИХЧЕ- "ВРАНА ЛАКОМА И СТАРА ПАЗЕЛА СЪС БОЙ И ВИК ПАДНАЛИЯ НА ПАЗАРА ОТ КОНЕТЕ ЕЧЕМИК....
  • 70 Бре

    20 2 Отговор
    Ба ти фарса е в БГ ,че и изявлени мутри напират за власт...
  • 71 Другия с коня

    22 6 Отговор

    До коментар #59 от "Овце":

    Мая Манолова е завършила в Московския университет ИСТОРИЯ...Това е История на КПСС,История на БКП ,Научен Комунизъм,Основи на Комунизма и други подобни дисциплини ,които я подготвят А Комсомолски секретар в окупираните територии от СССР.....И със следипломна Право в СУ е най компетентния Икономист от всички Комсомолски секретари.....Я по- сериозно с агентите на ГРУ и ДС....
  • 72 КРОКОДИЛА

    5 4 Отговор
    НЕ ПРИЕМАМ НИКОГО .......
  • 73 Прави

    6 3 Отговор

    До коментар #43 от "🐷 Боко ТИКВАТА":

    Каквото прави вентилатора руски роб

    Коментиран от #80

  • 74 Качо цигането

    8 18 Отговор
    Мая ти си спаението на България , само напред ,, Цункам те ,, цялото ми семейство от 8 души гласуваме за тебе
  • 75 Хмммм

    24 3 Отговор
    Тази се сдушва с всеки, който може да и помогне да се върне на държавната хранилка. Ако не се съюзи с някого, то то е защото нея са я отсвирили, а не е нейно решение.
  • 76 факт

    23 3 Отговор
    червен боклук
  • 77 хахахаха

    11 2 Отговор
    И аз не искам да си легна с Ирина Шейх и с Бела Хадид.
  • 78 🐷 Боко ТИКВАТА

    5 20 Отговор

    До коментар #67 от "ТтТ":

    ГЕРБав,отивам, да си.......ама вие ГЕРБавите ТУЛУПИ ме крепите на трона.🤣🤣🤣Все пак затова ви плащам с трохите и кокалчетата, останали от вечерята.🤣🤣🤣
  • 79 Електра

    26 4 Отговор
    Тая дърта корвета вярва ли си, какви ги брещолеви, като всички видяхме, че е на повикване при Черепа...

    Коментиран от #81, #82

  • 80 🐷 Боко ТИКВАТА

    4 13 Отговор

    До коментар #73 от "Прави":

    Прав си, че съм руски роб.Заклах ви с ГЪЗОпровода...хахаха.🤣🤣🤣Руснаците пак са на кяр.🤣🤣🤣А вентилатора ми духа под опашката, та до 04.04-ти.🤣🤣🤣
  • 81 🐷 Боко ТИКВАТА

    5 16 Отговор

    До коментар #79 от "Електра":

    А аз съм на повикване на ПРАСЕевски...хахаха🤣🤣🤣
  • 82 Кауна Радев

    20 3 Отговор

    До коментар #79 от "Електра":

    Ох то да е само тя и аз съм на каишка и Импексовата ми господарка , цялата опозиция ближем сладоледа на Черепа.
  • 83 Дъртият

    7 24 Отговор

    До коментар #2 от "То е ясно":

    Ще гласувам за мая манолова уважаеми дами и господа и народни представители искам Боко тиквата да си ходи да влезе в затвора доживотен затвор и конфискация на имущество на Боко тиквата.
  • 84 Умен по цялата глава

    27 2 Отговор
    Годината е 2005 та.Мая Манолова е депутат в 40 то Народно Събрание.от БСП.Уоравляват Тройна коалиция .Мая внася Законопроект за поправка на Наказателния Кодекс.Тя малка поправка,но позволява на осъдения на 16 години затвор за наркоразпространение и Сводник на малолетни момиченца Ванко1 да бъде пуснат от затвора едва излежал 3 години. И подобните му са на свобода да продават дрога на Децата ни и да ги правят Проститутки....Мая Манолова и Поправката Ванко1.Сега какво е намислила да прави в НС само тя си знае,но снимката в офиса на Божков Черепа подсказва още подобни Дела.....Спрете я,Народе.....
  • 85 Сеехофер!

    17 1 Отговор

    До коментар #2 от "То е ясно":

    Парите се отпускат, печатат от вън! Вие сте политически артисти! Не ви вярвам! НПО та! Всички робувате на парата! Театъра продължава!
  • 86 Алфонсо Цецоне

    21 1 Отговор
    Произхождат от един и същ бащица - Гоцев и куфарчетата на Луканов им построиха охолния начин на живот, една шепа Костовисти и олигарси загробиха една камара мирни граждани
  • 87 Електра

    19 3 Отговор
    Тая не беше ли на повикване при скелета, Черепа сам я пусна как се озърташе в кантората му...
  • 88 Историк

    5 11 Отговор

    До коментар #4 от "Не трябва да има клалиция бокл у ци":

    А сегашното правителство не е ли коалиция?
  • 89 Кауна Радев

    12 3 Отговор
    Прав си, че съм руски роб.Заклах ви с ГЪЗОпровода...хахаха.🤣🤣🤣Руснаците пак са на кяр.🤣🤣🤣А вентилатора ми духа под опашката, та до 04.04-ти.🤣🤣🤣
  • 90 Фаро

    2 5 Отговор
    Не бих също означава и набих(а ми го с 200)
  • 91 Кауна Радев

    10 6 Отговор
    А аз съм на повикване на ПРАСЕевски...хахаха🤣🤣🤣
  • 92 Кауна Радев

    15 2 Отговор
    БСПдирасти, отивам, да си.......ама вие БСПдирастките ТУЛУПИ ме крепите на трона.🤣🤣🤣Все пак затова ви плащам с трохите и кокалчетата, останали от вечерята.🤣🤣🤣
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Питане

    16 5 Отговор
    Защо и викат МАЯ СЛИВАТА?

    Коментиран от #96

  • 95 Курдоколенко

    20 3 Отговор
    Помним как тая Корвета държеше шлифера на Борисов за да стане Омбоцман. Само как си подаряваше един и същи букет от гара на гара. Помним и как близа сладоледа на Пеевски по времето на Орешарски.
  • 96 Черепа

    20 6 Отговор

    До коментар #94 от "Питане":

    Защото мяза на гутка в устата. Мисля, че и викаха Мая Обшата щото е била обща на Галеви.
  • 97 ФАКТИ :

    16 5 Отговор

    До коментар #50 от "Ю Кортес":

    Доган предлага, по-точно разпорежда на СерГейчо за шеф на ДАНС да бъде избран подставеното му лице Пеевски. СерГейчо "урежда" подкрепата на парламентарната група на БСП, а пред Народното събрание предложението го обявява министър председателят Орешарски. И досега и двамата не смеят да отговорят на въпроса "КОЙ ?"...
  • 98 Ддд

    14 2 Отговор
    Добре си вършеше работата като омбудсман....явно лакома

    Коментиран от #99

  • 99 питам

    17 4 Отговор

    До коментар #98 от "Ддд":

    Какво свърши както омбудсман?
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 БЪЛГАРКА

    20 4 Отговор
    Няма как да гласувам за сестра Галева. Всичко е пунта мара да докопаш властта.Предложи Пеевски за шеф на ДАНС. В деня на размисъл за изборите изфабрикува Костинбродската афера.Която се оказа кьорфишек защото се доказа ,че бюлетините са сгрешени и бракувани.Въпреки ,че Борисов я прати в Германия на лечение и дъщерята и зетя и работят на държавна служба лицемерничи,че се бори за благото на народа.Сега харчи парите на Божков и се прави на майка Тереза.Срам и позор от такива псевдополитици.
  • 102 Костинброд -2 фалшивата

    22 7 Отговор
    МАЯ НЯМАЛА ДА СЕ КОАЛИРА С БОЖКОВ, ЛЪЖЕ КАТ ДЪРТА ЦИГАНКА, НАЛИ ТОЙ ТЕ СПОНСОРИРА ЦЯЛА ГОДИНА ДА ПРАВИШ МИТИНГИ ИЗ СТРАНАТА. ПАК ЛЪЖЕЖ МАЙМУНКО ДУБАЙСКА, КОЙ ПРЕДЛОЖИ ПЕЕВСКИ.
  • 103 Протестър

    23 5 Отговор
    ТАКИВА ДОЛНИ ХОРА БЕЗСКРУПУЛНИ НЯМАТ МЯСТО В ПАРЛАМЕНТА КАТО МАЯ МАНОЛОВА МУТРЕНСКА. МУТРИТЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА.
  • 104 1215

    20 4 Отговор
    Мая добре знае как се манипулират избори. Нали е била част от партията организирала почти всички избори до сега.
  • 105 Предателка

    11 4 Отговор
    Взимаше парите на Божков, а иначе няма коалиция.
  • 106 Един

    11 2 Отговор

    До коментар #56 от "Мая":

    Я кажете какво точно направи сестра Галева за хората докато беше омбудсман, поне едно нещо посочете! И тогава ходеше от телевизия на телевизия и говореше празни приказки. А, сетих се, това, което направи беше, че уреди на сладки длъжности и луксозни офиси зет си и дъщеря си!!!
  • 107 Малко слонче

    5 1 Отговор
    Галева сака у парламенто.
  • 108 Има да чака другарката

    5 1 Отговор
    Костинбродска сънува.
  • 109 Матей

    2 2 Отговор
    Мая Манолева предлага козметични мерки,без да уточни как ще измъкне кокала от зъбите на гербаджиите.Кка ще раздава туй и онуй,когато герб държат контролните акции на властта?Неините дребно-буржоазни идеи са нереалистични и всяват разнобой в изстрадалото население,едно двоумение,че може чрез колаборация с грабители и експлоататори да прогресираш,да се споразумееш с тях.Опортюнизъм,донякъде свойствен и на БСП и на други умерени партии.Нуждаем се ни повече,ни по-малко от смяна на обществения строй,смяна на геополитическа ориентация,геостратегически партньор и изобщо започване всьо с начале,до степен преосноваване на държавата.
  • 110 Брат Галев

    5 0 Отговор
    Не вярвам Слави да и се върже на тази никаквица с лоша репутация,Братя Галеви,Костин брод,Делян за шеф на данс и т.н.Ако свърже името си с тази алчна жена е лош сигнал за избирателите.
  • 111 Коалирате се всички заедно и сменете пла

    2 0 Отговор
    Космонавти
  • 112 ivan

    1 4 Отговор
    Аз ще гласувам за Божков, само той може да вкара тиквата и каскета в затвора
  • 113 МУТРЕСАТА

    4 0 Отговор
    НИКОЙ ДА НЕ ГЛАСУВА ЗА МУТРЕСАТА МАЯ ГАЛЕВА БОЖКОВА, ЗАЩИТНИЧКАТА НА ИСТИНСКИТЕ МУТРИ.ВСИЧКО КОЕТО ГОВОРИ ТАЯ Е ЛЪЖА.
  • 114 МУТРАКЕСКА

    3 0 Отговор
    Е ЕДНА НИКАКВИЦА САМО ЛЪЖЕ ЯКО И ОБЕЩАВА НЕЩА КОИТО НЕ МОЖЕ И НЯМА ДА ИЗПЪЛНИ НИКОГА.
  • 115 Марчел Рошу

    0 0 Отговор
    Обръщам се към тези хора,които са повярвали на Мая Манолова и са част от нейната платформа " Изправи се".
    Някой от тези нейни хора не си ли задават въпроса,защо не преобразува гражданското движение в партия.?
    Тя ,Манолова много добре знае,че няма да може да отговори за изискванията на една партийна регистрация и за това най безболезнено може да приказва и куп лъжи и обещания!
    Коя е в същност МаяМанолова?
    Не е къщата комунистка,от старите парламенти преди повече от 15 години,когато двете с Корнелия Нинова бяха най устатите акули.Трудно и тогавашните шефове на депутатите от БКП,после БСП можеха да ги укротят.
    Колкото повече лъжи и ундурми се изрекат през годините,толкова обществото ще те запомни с хубаво и лошо.
    И понеже разбра,че е недооценена в БСП,реши да си впрегне усилията в друга област.
    Крайната цел е постигната,лидер на гражданска платформа " Изправи се ,БГ " И какво от това!?
    Някой задавали си въпроса,защо иска да се разграничи от партията майкаБСП,която я е създала,а говори врели- некипели.Съюзисе и с отровните измамници Бабикян и сие .Какъв ще бъде резултата!!
    И същата тази Мая пчеличката ,която каца на всяко дърво за интерес,ще влезе в парламента и да кове закони!!??
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.