Last news in Fakti

17 Август, 2021 20:05 6 963 143

Евродепутатът Петър Витанов за полицейско насилие пред ФАКТИ: Варварство, свинщина, беззаконие

  • петър витанов-
  • бсп-
  • евродепутат-
  • полицейско насилие

"Вина не трябва да се търси само от тези хора, които са преките извършители на зверствата. Безспорно вина имат и техните началници, и този, който стоеше начело на държавата", категоричен бе социалистът

Евродепутатът Петър Витанов за полицейско насилие пред ФАКТИ: Варварство, свинщина, беззаконие - 1
Снимка: ФАКТИ

"Това, което предстои да направим, защото в момента европейските институции са във ваканция, е в качеството ми на европейски депутат и член на комисията ЛИБЕ - комисията по граждански права, правосъдие и обществен ред, да сигнализираме и запознаем нашите колеги с новопостъпилите данни за полицейското насилие в България". Това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ евродепутатът от БСП Петър Витанов. Думите му бяха в контекста на смразяващите кръвта кадри, на които се вижда как български полицейски служители пребиват и се гаврят с безпомощни български граждани.

"Защо го правим? Първо защото е възмутително. Това е варварство, свинщина, беззаконие, няма как да бъде пропуснато. Възмутително е, буди отвращение, погнуса и трябва да бъдат взети всякакви мерки за неговото преустановяване и да не се случва никога повече за в бъдеще. Правим го и защото вярваме в европейските институции и Европейския съюз и смятам, че по този начин бихме могли да предотвратим поне няколко неща за в бъдеще", продължи по темата Витанов.

"Тези записи със сигурност са били скрити и не са показани на широката общественост. В това няма никакво съмнение поради една проста причина - никой не е разполагал с тях, никой не ги е виждал и затова те предизвикаха такава вълна от възмущение. Ако бяха показани, цялото правителство на ГЕРБ щеше да бъде пометено от общественото недоволство, от обществения гняв и възмущение още миналото лято. Доколкото ми е известно и това днес беше потвърдено от министър Рашков, тези записи от НСО са предоставени на СДВР за тяхно вътрешно разследване една седмица след събитията и те не са били обществено достояние", коментира евродепутатът.

"Можем да имаме известни резерви за действията на Европейската комисия, още повече, че те не бяха достатъчно категорични по отношение на това, което се случва в България. Видяхте, американските ни партньори много по-крайни действия предприеха за неща, които всички ние в България знаем, докато брюкселският език и клишираността, и дипломатичността на ЕК особено, по-скоро даде повод за различни интерпретации. Не бяха толкова категорични", обясни Петър Витанов, като преди това обясни, че Европейската комисия, тъй като се доминира от дясната, условно казано, ЕНП, е склонна на двоен аршин.

"Това нещо няма аналог в европейската практика. Не съм виждал в европейска страна полицията (б.р. уточнява, че не отъждествява цялата полиция с действията на конкретните брутални полицаи) да се гаври с беззащитни хора, с вързани хора, с такива, които не представляват заплаха. Това е възмутително. На мен това ми напомня на зверствата на нацистките палачи в концлагерите, които са фотографирали изстъпленията си", каза социалистът, оборвайки твърдението, че: "навсякъде полицията биела".

"Има нещо отвратително символично в мястото, в което са били хвърляни като чували тези хора, защото там е работното място на министър-председателя, който два пъти на ден - веднъж сутрин и веднъж вечер, отива и се връща от работа. Там се помещава и Конституционният съд, а за всички българи той все пак е символ на справедливостта", добави още евродепутатът по темата за полицейското насилие.

"Това няма как да се случи и няма как да е резултат само от изпуснати нерви на определени полицаи. Зад него, без никакво съмнение, прозира организирано, преднамерено беззаконие. Първо защото видях, че тези хора, които са извършителите на тези изстъпления, те нямат обозначителните значки - това, което представлява тяхното ЕГН. По Закона за МВР са длъжни да ги носят, за да могат впоследствие да бъдат идентифицирани. Това няма как да се случи само по тяхната воля (б.р. да ги нямат тези значки), очевидно за нещо подобно има санкция. В държава, в която 12 години един човек твърдеше, че без него слънцето не изгрява и не залязва, в която той казваше, че нищо не се случва без неговото знание и "вадеше пари от джоба си" за пенсии или за магистрали, или уволняваше и назначаваше всеки един чиновник, няма как хората да не смятат, че неговият образ се подава и зад полицейските бухалки. Така че според мен вина не трябва да се търси само от тези хора, които са преките извършители на зверствата. Безспорно вина имат и техните началници, и този, който стоеше начело на държавата. И затова едно от желанията, които имам, е тези кадри специално да ги покажем на ЕНП и на председателя на ЕНП Манфред Вебер, който толкова много си харесва Бойко Борисов. И ако толкова все още ги харесва, да му предложим да си ги взима в Брюксел - Бойко Борисов, заедно с тогавашния министър на вътрешните работи и този след това", допълни евродепутатът.

С примери от публични изяви на бившите вътрешни министри - Младен Маринов и Христо Терзийски, Петър Витанов илюстрира как тези двама настоящи народни представители от ГЕРБ-СДС изпадат в противоречие и буквално откровено лъжат, за да прикрият полицейските издевателства над мирни български граждани.

Евродепутатът е убеден, че не е имало писмено разпореждане към полицаите да действат по този варварски начин спрямо невинни граждани, защото това би било разобличаващо. "Не вярвам някой да постави подписа си под подобни заповеди, но съм абсолютно убеден, че е имало устни разпореждания", категоричен бе той.

Социалистът коментира и засега неуспешните преговори между парламентарно представените партии за съставяне на редовно правителство: "В известна степен случаят с кадри с полицейско насилие може да подейства консолидационно на всички онези политически партии, титулуващи се "партии на промяната", за да загърбят егото си и да видят, че всъщност основният проблем пред България беше онова 12-годишно управление, което ни върна назад до развитието на латиноамериканските републики, и то не най-напредналите от тях. Надявам се това в крайна сметка да бъде онзи импулс, който би ги накарал да преодолеят егото си.

Като социалист, като човек от Българската социалистическа партия мога да кажа, че моята партия беше единствената, която успя да съхрани нормалния тон и която в тази политическа лудост, обхванала всички партии, се държа най-рационално и най-адекватно. Това бе потвърдено от президента на днешните консултации, бе потвърдено дори от председателя на "Има такъв народ", бе потвърдено и от редица експерти и политолози. Затова си мисля, че е най-логично този трети мандат да бъде поверен на БСП като единствената партия, която може да бъде медиатор и която може да си говори с всички останали партии и да внесе някакъв разум, за да се излъчи временно редовно правителство не на БСП, а на всички онези, които искат този модел на ГЕРБ, който беше създаден, наложен и утвърден, никога да не се повтаря, защото имаме толкова много важни неща да решаваме в държавата".

"За мен не е най-важното кой е носителят на този мандат. За това и третият мандат е кризисен, той се връчва на парламентарна група, а не на излъчен министър-председател, защото се предполага, че той трябва да бъде като основа за постигане на един много по-широк консенсус", уточни той.

Петър Витанов изрази убеденост, че БСП ще подходи отговорно, на когото и да връчи третия мандат президентът Румен Радев. Евродепутатът бе категоричен, че по никакъв начин на държавния глава не трябва да бъдат поставяни ултиматуми и не трябва да му се извиват ръцете относно връчването на третия мандат.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДПС -ТРЯБВА ДА СЕ ДЕПОРТИРА

    26 6 Отговор
    ПРОБЛЕМЪТ НА БЪЛГАРИЯ Е ЕДИН И ТОЙ СЕ КАЗВА ДПС ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯ ПРОБЛЕМ,ДА ДЕПОРТИРАМЕ ДПС ОТ ВЛАСТТА И ДА ВИДИМ НА КЪДЕ ЩЕ ТРЪГНЕ БЪЛГАРИЯ,1000% на към по добро

    Коментиран от #8, #15

  • 2 Последния Софиянец

    17 14 Отговор
    За 400 дни протести почти няма някой от нашите който да не е бит или арестуван,но ние сме горди хора и не ревем. Свободата иска жертви.

    Коментиран от #60, #95, #135

  • 3 Раданч Татлъту

    12 22 Отговор
    Да организираме един Прайд с пъстроцветни знамена и да поискаме закриване на полицията!Нека заменим българските полицаи с талибани от Афганистан!👳‍♂️👳‍♂️👳‍♂️👍
  • 4 УжАсен

    44 10 Отговор
    Влизат младежи бути и унижавани! Влиза Цветелина , момичето чийто блузка бе разкъсана и се показват гърдите й а полицаи снимат за спомен. И човекомразците от Герб ги гледат с презрение и ненавист. Все едно те са виновни че са унижавани и сривано достойнството им?!? Сега уверихте ли се какво представлява кликата Герб ?

    Коментиран от #59

  • 5 Как се чувствате

    41 6 Отговор
    Много се изкефих на една статия от вчера в Оффнюз! След като миналата година излязоха любителски кадри за насилие над протестиращи , прокуратурата обяви че е започнало разследване срещу 4-ма служители за превишаване на правата им и побои! След това излязоха със становище че са наказани. И лека полека случая утихна и се забрави ! Сега за един от наказаните - Андон Андонов началника на СПС(Специализираните полицейски сили). Андонов бе един от наказаните издал заповедите за побоя над младежите и жените. До тук прекрасно. А след това?!??! За благодарност Иван Стоименов Гешев го назначава за ръководител на "Бюрото за защита на главния прокурор". За благодарност че е пребивал протестиращите срещу него и Борисов. И ако заплатата му като ръководител на СПС основната е била 3250 лв. Сега като ръководител на бюрото към главния прокурор е 6800 лв. Как се чувствате Българи а? Боли нали?

    Коментиран от #12

  • 6 Сатана

    19 10 Отговор
    Петъре,къде беше ти когато татуираните полицаи-садисти пребиваха вързаните младежи? От Луната ли падаш,Та чак сега се обаждаш?

    Коментиран от #27

  • 7 МНОГО

    21 5 Отговор
    ДОБРЕ ЩЕ НАПРАВИШ. ДА ВИДЯТ
    И ЧУЯТ ПОДДЪРЖАЩИТЕ БИБИТКО ОТ ЕНП 12 ГОД.КАКВИ ГИ ТВОРИ. И
    Дано този път да ПОГЛЕДНАТ.
  • 8 Раданч Татлъту

    8 24 Отговор

    До коментар #1 от "ДПС -ТРЯБВА ДА СЕ ДЕПОРТИРА":

    НЕ е ДПС!
    Проблема са марксистчетата ката Ицето,Мая и Танас които се изживяват като десни консерватори и демократи!👹

    Коментиран от #21, #26, #29

  • 9 Ю.Кортес

    12 8 Отговор
    Тая дъвка ще я въртите за отвличане на вниманието че всичко поскъпва
  • 10 Суоми

    35 4 Отговор
    Ако полицайте бяха натръшкали десетина роми( цигани) по същият , нямате си на представа какъв Вой щеше да има от бХК та целият Свят щеше да ни осъдят Моментално!!! Но щом са Български ДЕЦА пълен МРАК!!!
  • 11 Кака Мара

    24 6 Отговор
    Направете прожекция на кадрите в Европейският парламент. Да гледат и да се радват на приятеля си Бойко

    Коментиран от #20

  • 12 Потресен

    29 7 Отговор

    До коментар #5 от "Как се чувствате":

    Това е гавра , това е наглост , това е просто немислимо!!!!! Ръководителя на СПС пребива младежи и девойки , събличат гола момиче , а каскета се гаври с населението като го преназначава на по висока длъжност в неговото бюро на по висока заплата и длъжност ! Сега разбрахте ли какъв индивид , какъв наглец , какво безскрупулно нищожество е главен прокурор на републиката назначен от Борисов,Доган и Пеевски!
  • 13 калчев

    17 5 Отговор
    "Варварство, свинщина, беззаконие" - това са последните 30г от историята на България! Някой неразбрал къде е причината, има ли?

    Коментиран от #14

  • 14 Раданч Татлъту

    2 14 Отговор

    До коментар #13 от "калчев":

    Хан Аспарух е виновен!🤡👍
  • 15 Раданч Татлъту

    3 16 Отговор

    До коментар #1 от "ДПС -ТРЯБВА ДА СЕ ДЕПОРТИРА":

    Не е ДПС 😲😓Нашата партия ГЕРБ и нашите смели и храбри полицаи могат без да им мигне окото да пребиват терористи🥶Така че бъдете по кротки и някой от тук да не яде токати и са не усети кубинки🤑

    Коментиран от #16, #19, #22

  • 16 Стойко

    16 1 Отговор

    До коментар #15 от "Раданч Татлъту":

    Нали ако те намеря и хвана ще ядеш тези кубинки на закуска и вечеря гнидояд!!!! Помак несретен

    Коментиран от #18, #23, #31, #49

  • 17 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    20 6 Отговор
    герб е партия на мутри а биячите и биячката полицай са псиоопати садисти ч у д о в и щ а
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ахмед ахмед

    13 3 Отговор

    До коментар #15 от "Раданч Татлъту":

    ципокрило гробарско насекомо,кубинка да те стъпче!
  • 20 Последния Софиянец

    6 2 Отговор

    До коментар #11 от "Кака Мара":

    Имат ги,пратени са още миналата година.Затова излязоха с решение срещу Тиквата.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Последния Софиянец

    7 4 Отговор

    До коментар #15 от "Раданч Татлъту":

    Днес Рашков ни обеща да прати биячите на турската граница.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Запознат

    13 4 Отговор
    .... Боят и репресиите над протестиращите бяха организирани не от Б. Б, а от И. Г по прякор Шапка, каскет, каска и Д. П, по прякор шишо, п*асе и мутре от Вмро... ... И. Г и Д. П. Вмро са мутро-мафиоти и
    Пома*тси..... С тези си действия искаха да смачкат свободните Българи, и да продължат грабежа... И. Г и Д. П.. с помоща на други мутренски групировки (стъки, сик..) и пома%ци и МВро искаха да заробят България... Донякъде успяха.. и това с мълчаливото съгласие и съучастие на ГЕРБ и Б. Б.!
  • 25 Така е

    19 2 Отговор

    До коментар #21 от "Кака Мара":

    Този помачор Радънч води парада на глупаците във форума стъпил върху платформа
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "Сатана":

    САТАНА ПЕТЪР Е РОМ не плаща ток вода здравни данъци
  • 28 Фейк

    3 6 Отговор
    Такива неща не се случват в държава член на ЕС и НАТО
  • 29 Бягай бе

    11 0 Отговор

    До коментар #8 от "Раданч Татлъту":

    И ти акъл даваш.. .. миришеш на. Л. на.. българомразци!
  • 30 ГЕРБ

    5 11 Отговор
    АЙДЕ ПОРЕДНИЯТ КИНЕФ.МРЪС... КОМУЯГИ
  • 31 Методи

    10 0 Отговор

    До коментар #16 от "Стойко":

    Аз ако го хвана колега помага Татлъту ще го оперирам от xeмoрoидии през yccтата и от cливиции през г*ъ**з**аа

    Коментиран от #47, #50, #55

  • 32 Безчинство

    14 4 Отговор
    и садизъм , гавра с нашите граждани и нечовешка бруталност с тях ! Млади хора биват оковани и малтретирани , хвърлени на земята от хора с ботуши и пагон ! Изчадия , бетер талибаните !
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Некадърници Сър

    9 8 Отговор
    А беззаконието и насилието на лумпените срещу полицията, къде ще го покажете? Или те не са удобни за предизборни опорки? Досега този парламент не е направил нищо, а идва криза във всичко. Тези тръгнали да "изказват другарчетата" на дружинната ръководителка, и това им е "дейността" по цял ден. Къде ви е бюджета, планът за Делта кризата, планът за подпомагане на бизнеси, планът за емигрантите ..... ???
  • 35 Какво

    3 2 Отговор
    Е направил , Бойко Рашков , с бой с вестник по главата, на противниците на Комунизмът?!
  • 36 Леката

    1 0 Отговор
    Телесна овреда, Хаджигенов , по какъв ред се процедира, а?
  • 37 Раданч Татлъту

    2 8 Отговор

    До коментар #21 от "Кака Мара":

    Респект како Маро,но проблема си остават марксистите от ДБ!🤡👍
  • 38 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 1 Отговор
    БОЙКО е сикаджия мутра крадец лъжец бандит двулично лицемер
  • 39 Муньо

    4 6 Отговор
    С тоя рев,усещате ли как връщате бацко на власт.
  • 40 Тони

    3 2 Отговор
    И ти си един папагал…
  • 41 Стар терикат

    9 1 Отговор
    Данс и полицията правят много по голями престъпления , това не е нищо което се е случило зад колоните. Затвор
  • 42 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 3 Отговор
    от полицайката ГЕРГАНА не става ЧОВЕК ЖЕНА МАЙКА тя е побойничка психо садистка мястото и е в женския СЛИВЕНСКИ затвор на карето ще я научат как се бие безащитни ХОРА ще рацзбере кон боб яде ли
  • 43 madjun

    13 1 Отговор
    .
    Разтуряне на ГЕРБ! ПО 20 ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА ЦЯЛОТО РЪКОВОДСТВО НА ГЕРБ И ДЕПУТАТИТЕ ОТ ГЕРБ! ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ НА ПОБОЯ
  • 44 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 3 Отговор
    полицай психо садисти животни
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Тато из Правец

    2 2 Отговор
    Време е да си достроим СОЦИАЛИЗъМА !!!!
  • 47 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 2 Отговор

    До коментар #31 от "Методи":

    МЕТОДИ прав си
  • 48 и кво

    3 3 Отговор
    Ценностите са таквия бе Петре , ''европейските ценности '' , ама завоалирани в дълбоко лицемерие. Белким тия бюрократ-тулупи не знаят , белким Вебер не е на ясно , нито в ЕНП-то са чували , ама им е през крачолите всичко което не е в интересите им.
  • 49 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 2 Отговор

    До коментар #16 от "Стойко":

    ПРИЯТЕЛ герб са партия на мутрите да те питам кой стой зад ника АЛФА ВЪЛКЪТ
    НЕЦИ ли е
  • 50 Раданч Татлъту

    5 7 Отговор

    До коментар #31 от "Методи":

    Методи,жестока сте като пиян протестър!🙉😢

    Коментиран от #51

  • 51 МИЛЕНИУМ

    6 0 Отговор

    До коментар #50 от "Раданч Татлъту":

    ти си ТО
  • 52 РАДИО ЕЛТО

    6 10 Отговор
    Занимавате Народа с циркове. Но това е до време. Цените вече тръгнаха. Пенсии и заплати до тук! И какво правим!? Не можете да управлявате. Това е. Признайте си го.Наближана Радевата зима. Виденовата зима, ще е малка приказка пред Радевата. Добре го запомнете. Не съм гербер, нека да е ясно.

    Коментиран от #61, #104, #107

  • 53 Долу ръцете,

    2 8 Отговор
    От българските полицай, след като няма данни, за. Престъпление, от общ характер, бе Хаджигенов , или си типът, откаченяка Радой Ралин ?! Точно под колоните на х-л “ балкан” !

    Коментиран от #109

  • 54 дани митова

    5 5 Отговор
    Аз, Къдрава Сю декларирам, че полицията е действала законосъобразно и Много меко.
  • 55 МИЛЕНИУМ

    5 0 Отговор

    До коментар #31 от "Методи":

    кой е АЛФА ВЪЛЪТ

    Коментиран от #70

  • 56 Анонимен

    3 9 Отговор
    Много дълга статия за няколко бити футболни агиткаджии! Не, че нещо нооооо! Протестиращи с яйца и домати?! Това сериозно?! И да им се извинят?! Еми щом Рашков/Савонарола/ и стоящите зад него го искат това?! Въпроса с главно В е кой ще събере парсата от театъра!? Безспорно Рашков бие и още за малко ще бие тъпана!

    Коментиран от #58

  • 57 Алфа вълкът

    5 7 Отговор
    Престанете да занимавате Народа с глупости. Цените тръгнаха нагоре. Ток, парно и т.н, есента и зимата цените ще са страшни. Заплати и пенсии никакви. Как ще го кара Народа, по това помислете.

    Коментиран от #64

  • 58 Гост

    4 1 Отговор

    До коментар #56 от "Анонимен":

    И да бие тъпанът, цените растат. Олиото за 1 месец стана двойно...

    Коментиран от #71, #82

  • 59 Ужас

    3 10 Отговор

    До коментар #4 от "УжАсен":

    Я стига мелодрама Вижте тези Протестъри платени от Божков какви Лапачи докараха да грабят България Вижте какви кризи има тук сега и още какво идва Не виждате ли Защо не се възмущавате и заклеймявате Киро Харвард Канадският гражданин Незаконно назначен от Радев

    Коментиран от #131

  • 60 колко

    0 5 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Тебе колко пъти те биха?
  • 61 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 1 Отговор

    До коментар #52 от "РАДИО ЕЛТО":

    до това го докараха СДС
    ИВАН КОСТОВ с масовата приватизация съсипа ИКОНОМИКАТА НА българия А НДСВ ГЕРБ ще досъсипят БЪЛГАРИЯ

    БЪЛГАРИЯ влизайки в ЕВРО СЪЮЗА стана по бедна на власт са олигарси като ДОГАН ПЕЕВСКИ ПРОКОПИЕВ КОВАЧКИ а капиталистите са кожодери сит на гладен не вярва
    тия полицай биячи са гадове животни на чужд гръб и 100 тояги са малко

    Коментиран от #63, #85

  • 62 Ужас

    4 4 Отговор
    Ужас ЗАЩО не се възмутиха от Елена Йончева разследване за присвояване на средства от КТБ Тези моралисти лицемери ще раздават Правосъдие Отврат
  • 63 лъжеш

    4 5 Отговор

    До коментар #61 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Масовата приватизация я направи твоя човек - Жан Виденов

    Коментиран от #67

  • 64 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 0 Отговор

    До коментар #57 от "Алфа вълкът":

    дай пример по ЧОВЕШКИ

    Коментиран от #81

  • 65 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 0 Отговор
    намериха мъртъв глания заподозрян за убийството на ГЕОРГИ МАРКОВ мафията кевр мафията убива и самоубива неудобни ХОРА
  • 66 Непознат

    6 5 Отговор
    Свинщина е това, евродепутат на бившата БКП да говори за демокрация. Кой се гавреше с българския народ цели 45 години, а и през целия преход. Това, че не си платихте за това, не ви прави невинни. Отклонявате вниманието от истинските проблеми на хората.

    Коментиран от #69

  • 67 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 2 Отговор

    До коментар #63 от "лъжеш":

    ИВАН КОСТОВ направи масовата приватизация нямам политик ЧОВЕК
    а ЖАН ВИДЕНОВ игра ХОРО когато изгоряха ВОЙНИЧЕТАТА на околовръстното СОФИЯ
    а СРЕТА Н ЙОЧ
    СРЕТАН ЙОСИЧ уби разследващия ПРОКУРОР разследващ случая с изгорените ВОЙНИЧЕТА почерка ми е лош понеже съм с инсулт на никой не го желая
  • 68 Трезво мислещ българин

    3 6 Отговор
    А за свинщината организирана срещу полицията нищо не казваш,нещастнико. Пожелавам ти при нужда от полиция никой да не ти помогне!
  • 69 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор

    До коментар #66 от "Непознат":

    господине интереса клати феса сит на гладен не вярва

    Коментиран от #105

  • 70 Методи

    10 1 Отговор

    До коментар #55 от "МИЛЕНИУМ":

    АЛФА Вълкът е Герб престъпник, дедесар и крадец

    Коментиран от #78

  • 71 Хахаа

    3 5 Отговор

    До коментар #58 от "Гост":

    При Герб преди 3 години бе олиото 5 лева, бензин и дизел бяха преди години по 2.50 лв. А яйцата от щастливи кокошки по 40 ст.Има още много да ги стига служебното правителство

    Коментиран от #73

  • 72 4566

    6 1 Отговор
    Прост народ - слаба държава! И ... форумът го потвърждава!

    Коментиран от #102

  • 73 Трезво мислещ българин

    1 2 Отговор

    До коментар #71 от "Хахаа":

    Това в коя държава е било ? Или може би в сън.

    Коментиран от #75, #76

  • 74 Jacques Yves Moineau

    4 0 Отговор
    Кучето си лае , кервана си върви. Всеки говори, възмущава се, ужасява се , а в това време съдът решава че... прокурора не подлежи на КОНТРОЛ.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Иван

    2 2 Отговор

    До коментар #73 от "Трезво мислещ българин":

    Ами влез и виж цените когато имаше протести за цените на горивата , виж колко бе олиото 2015 година и виж цените на яйцата когато земеделски министър бе Мирослав Найденов
  • 77 Иван

    7 2 Отговор

    До коментар #75 от "МИЛЕНИУМ":

    Те са само 3 герберски трола под 5-6 ника. Алфата който вече огладня, помака раданч, и още един безименен с няколко ника

    Коментиран от #80, #83

  • 78 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 0 Отговор

    До коментар #70 от "Методи":

    БЛАГОДАРЯ ПРИЯТЕЛЮ
    МЕТОДИ ти от ГРАД СОФИЯ ли си ПРИЯТЕЛЯ СТОЙКО от къде е
    сега над СОФИЯ е стращна буря гледав гледам в
    МЕТЕО БАЛКАНС ФЕЪЙСБУЩКА

    Коментиран от #84

  • 79 Трезво мислещ българин

    1 3 Отговор

    До коментар #75 от "МИЛЕНИУМ":

    То, който не може да разсъждава това си знае трол,трол,трол. Даже не си заслужават отговор ,ама нейсе.
  • 80 Светослав

    0 6 Отговор

    До коментар #77 от "Иван":

    Аз съм с името си. Червеите, които излизат само на дъжд, след това са обречени
  • 81 Алфа вълкът

    3 8 Отговор

    До коментар #64 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Примерът е Виденовата зима 96-97ма. Това ли искате?

    Коментиран от #86, #87

  • 82 чичо Тончо

    5 1 Отговор

    До коментар #58 от "Гост":

    Олиото е по-скъпо и не е от месец! Слаба беше реколтата от слънчогледа навсякъде през 2020г., а рапицата не можа да компенсира! И хляба също е по-скъп при нормална реколта на пшеницата! Причината не е "короната"! Короната е повод! Спецовете от Щатите и ЕС печатат пари като замаяни като след война, а до какво води това "печатане" на пари?! До обезценяване на парите, т.е. инфлация - т.е. със същата бройка долари/евра/лева си купуваш същата стока, но по-малко количество!
  • 83 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 1 Отговор

    До коментар #77 от "Иван":

    БЕЗИМЕНИКА ме заплашва иска и адрез БАТ ВАЛЬО лош ли е
    ИВАНЕ чатиш ли си с госпожицата от ГРАД КОЗЛОДУЙ
    КАМЕЛИЯ тя е всяка вечер в СИТИТО биво МИЛЕНИУМ собственост беше на ТИХОМИР и ЙОАНА ШОЛЕВИ
    ТИШО почина от инфаркт ПРИЯТНА ВЕЧЕР МОЙ ПРИЯТЕЛИ УВАЖАВАМ ВИ ИСКРЕННО ЧОВЕШКИ

    Коментиран от #88

  • 84 Методи

    5 4 Отговор

    До коментар #78 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Хубаво е че има буря и дъжд да поразхлади малко. Герб троловете са изпаднали в психо делириум от глад. Нали знаеш глада е по силен от тока. След като вече не могат да крадат като главатаря си са озверели.

    Коментиран от #89

  • 85 Радио ЕЛТО

    2 2 Отговор

    До коментар #61 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Бъди точен! Първо беше банковият фалит с кризата 96-97-ма година когато доларът стигна курс 3000 лева.Магазините празни и скубещи косите си майки, които нямаха с какво да нахранят децата си. После дойде Костов и пладнешката приватизация.

    Коментиран от #93

  • 86 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 0 Отговор

    До коментар #81 от "Алфа вълкът":

    ЛЕКАНОЩ виж бурята над ГРАД СОФИЯ
  • 87 Анонимен

    1 2 Отговор

    До коментар #81 от "Алфа вълкът":

    В световен мащаб натам се тикат нещата, колега! Към 2024-25г. ще се спука балона като през 2008-9г.! Cпoрeд мeн Кoрoнa кризaтa им дaвa мaлкo въздух зa дa пeчaтaт пaри кaтo зaмaяни, кaктo oбикнoвeнo прaвят пo врeмe и cлeд вoйнa. В пocлeднитe 30 гoдини дългoвeтe нa EC и CAЩ cпрямo БВП рacтaт и тo c бързи тeмпoвe, кoeтo пoкaзвa, чe икoнoмикитe им ca дaлeч oт eфeктивнocттa зa рaзликa oт прикaзкитe им зa тoвa, кoлкo ca вeлики. Тaкa кaктo cтaнa яcнo, чe cвoбoдният пaзaр ocнoвaн нa чecтни прaвилa и кoнкурeнция ca чиcтa прoбa лaкaрдии, нa кoитo ниe ce вързaхмe. Кризaтa oт 2008 гoдинa нe e cвършилa, a aкo трябвa дa търcим някaквa зaкoнoмeрнocт c кризaтa oт 1929 гoдинa и пocлeдвaлaтa cвeтoвнa вoйнa... - Тoгaвa нeщaтa изглeждaт oщe пo- злe пoнe cпoрeд мeн.

    Коментиран от #90

  • 88 Иван

    4 3 Отговор

    До коментар #83 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Беззименника и той също озверял след като свалихме крадеца Борисов. Лошо е да имаш и да си свикнал да крадеш, и като се смени властта да ти спрат кранчето.
  • 89 Гост

    5 5 Отговор

    До коментар #84 от "Методи":

    Цените тръгнаха нагоре и нищо няма да ги спре. Гладът ще бъде страшен. Виденовата зима ще е малка приказка пред задаващата се Радева такава. Пари за пенсии и заплати няма да има. А за индексации на пенсиите..., забравете. Бойковата добавка50 лева също. Пенсиите да се простят с тях.
  • 90 Алфа вълкът

    3 5 Отговор

    До коментар #87 от "Анонимен":

    Значи да чакаме Радевата зима. Глад и мизерия. Индексация на пенсиите ,нъцки...Ми кажи го на Народа това.
  • 91 Абе

    4 0 Отговор
    ЕВРОДЕПУТАТИТЕ-ВИЕ КАКВО ПОЛЕЗНО СТЕ СВЪРШИЛИ ЗА БЪЛГАРИНА??? ПОЛУЧАВАТЕ ОГРОМНИ ЗАПЛАТИ,ПРЕМИИ,СЕКРЕТАРКИ,ОФИСИ,ЖИЛИЩА В БРЮКСЕЛ...КАКВО СТАНА С ЕВРОДУПЕТАТА АНДРЕЙ СЛАБАКОВ,ЗА КОЙТО ГЛАСУВАХ-КАКВО Е СВЪРШИЛ??? ВСИЧКИТЕ СТЕ ЕДНИ ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ!!!

    Коментиран от #100

  • 92 ПРИМИРЕН

    1 4 Отговор
    не обиждайте другаря бойко , ДА НЕ3 СЕ РАЗСЪРДИ , ЧЕ УТРЕ КОЙ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВА - ТОЙ Е ЕДИНСТВЕН И Е БОЖИЙ НАМЕСТНИК ТУК НА ЗЕМЯТА , НЕЗАВИСИМО ОТ ТОВА ЧЕ Е ТЪП И Е ПРЕСТЪПНА МУТРА ............. НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ГО ТЪРПИМЕ И НЯМАМЕ ДРУГ ИЗБОР !

    Коментиран от #94

  • 93 МАФИЯ

    3 3 Отговор

    До коментар #85 от "Радио ЕЛТО":

    ти не си РАДИО ЕЛТО нито си от там където бе това РАДИО затвориха го 20 16 година

    Коментиран от #98

  • 94 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 2 Отговор

    До коментар #92 от "ПРИМИРЕН":

    БМБ сикаджия мутра крадец лъжец двулично лицемерин
    БМБ е аут от политиката ДОВИЖДАНЕ
  • 95 зъл пес

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Алооо късопаметния,а за полицейското насилие през 2009 и 2013 по време на БСП,и нощта на белия автобус кой понесе отговорност?Кой беше осъден?И оная,Елисавета Белобрадова,сега от ДБ ,не си ли спомня окървавената си глава?Софииската градска прокуратура отказа да заведе дело за насилие,а сега всички сте ги забравили тия неща нали?

    Коментиран от #96

  • 96 Радио ЕЛТО

    4 1 Отговор

    До коментар #95 от "зъл пес":

    Престанете да се занимавате с тия циркажилъци. Дневният ред на обществото е друг. Задава се икономическа криза. Цените на стоки и услуги хукнаха нагоре. Ей го олиото само за един месец цената му скочи двойно. Нямаме правителство, няма да има индексация и на пенсиите и какво правим? Нищо ,че да е по интересно. Разтягат се локуми и това е. Бойковите 50 лева и те отидоха на кино. Месец ноември без тях.
  • 97 Щерев

    3 0 Отговор
    Значи срещу българските полицаи може да се използват павета и прашки.
  • 98 Радио ЕЛТО

    1 1 Отговор

    До коментар #93 от "МАФИЯ":

    Говориш глупости.

    Коментиран от #106

  • 99 Ю.кортес

    2 0 Отговор
    С тая дъвка ще залъгват стадото докато разграбват държавата.

    Коментиран от #101

  • 100 4902

    2 1 Отговор

    До коментар #91 от "Абе":

    Виж как можете да си отговаряте и сам. Вие си избрахти А. Слабаков, сега се е... в главата пpoстa. Виж, Витанов е друго нещо, аз си го избрах!
  • 101 Алфа вълкът

    2 1 Отговор

    До коментар #99 от "Ю.кортес":

    Сега ли схванахте това? Толкова години не бяха на кацата с мед, сега им се паднало... Народа ще има да чака. Пенсии и заплати за Народа никакви, а актуализация на на пенсиите забравете. Такава, въобще няма да има.
  • 102 задКОЛОНИЕ

    4 1 Отговор

    До коментар #72 от "4566":

    Прости държавници- слаба държава!
    Милиционерът Борисов сам си призна, че е прост, нали?

    Коментиран от #134

  • 103 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    4 1 Отговор
    На ги оправдавайте биячите. Ако началниците им кажат да се самоубият ще го направят ли? Всеки отговаря за действията си. Тези биячи нямат място в полицията. Ако началниците им са ги накарали да нарушават законите, тези биячи да излязат и да им кажат имената. Да разкажат истината.
  • 104 Оракул

    1 1 Отговор

    До коментар #52 от "РАДИО ЕЛТО":

    Аналогията ти с 97-ма е неправилна! Тогава хората бяха овце и ги водеха за носа. Сега хората разбраха, кой какъв е. И благодарение на интернет, информацията стига до всеки. И глупавата ви пропаганда не върви. А стигне ли се до т.н. от вас "Виденова зима", познай кой първо ще го отнесе. И тогава, наистина цял свят ще се възхищава на народа на малка България.

    Коментиран от #117

  • 105 Непознат

    2 1 Отговор

    До коментар #69 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Затова България е на това дередже. От неграмотни хора като теб. Все пак трябва някой да ти каже истината. Нужно е да имаш политическа култура, а не да те води интереса, защото на такива като теб бързо им пада феса.

    Коментиран от #108

  • 106 МАФИЯ

    2 0 Отговор

    До коментар #98 от "Радио ЕЛТО":

    дай честота от ъде го хващаш това РАДИО то фалира20 16 година ШЕФА му ИВАН БАРБОВ почина от язва преди 11 години а и ти не си от КОЗЛОДУЙСКО
  • 107 Предупреждение

    3 2 Отговор

    До коментар #52 от "РАДИО ЕЛТО":

    Радев е най достойния президент за последните 30 години, долу ръцете от Румен Радев.

    Коментиран от #110, #136

  • 108 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор

    До коментар #105 от "Непознат":

    инсулта е неврологично заболяване умират клетките инсулт не е неграмотност на ниой не го желая

    Коментиран от #112

  • 109 Ялчин

    1 2 Отговор

    До коментар #53 от "Долу ръцете,":

    Имаш ли деца, внуци а?

    Коментиран от #111

  • 110 Алфа вълкът

    2 1 Отговор

    До коментар #107 от "Предупреждение":

    Продължавате да пишете глупости, а цените на стоки и услуги растат със всеки изминат ден. Престанете с тия безмислени циркове.

    Коментиран от #113

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Непознат

    2 2 Отговор

    До коментар #108 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Съжалявам! Явно преценката ми не е била правилна. Извинявай за думите. Помислих те за някой от тези, за които и тези думи са малко.

    Коментиран от #116

  • 113 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 2 Отговор

    До коментар #110 от "Алфа вълкът":

    а кой ще върне зрението на ПАВЕЛ вие ли герб психопатите крадците

    Коментиран от #115

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 КОЗЛОДУЙ

    1 2 Отговор

    До коментар #113 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Инфаркта е по бърз от инсулта.

    Коментиран от #118

  • 116 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор

    До коментар #112 от "Непознат":

    ПРОЩАВАМ ТИ и аз с ИЗВИНЯВАМ ДОВИЖДАНЕ ПРИЯТЕЛ
  • 117 Радио ЕЛТО

    1 1 Отговор

    До коментар #104 от "Оракул":

    Сега е същата работа.Офцете са си офце.
  • 118 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор

    До коментар #115 от "КОЗЛОДУЙ":

    не копирай никове и внимавай какво си пожелаваш да не ти се сбъдне лоо човче нещастно зло копиращо никове

    Коментиран от #119

  • 119 КОЗЛОДУЙ

    1 2 Отговор

    До коментар #118 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Дърпаш дяволът за опашката...

    Коментиран от #122

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 2 Отговор

    До коментар #119 от "КОЗЛОДУЙ":

    герб сте мутри ти дърпаш опашката на ЮДА
    ЮДЕЙНО

    Коментиран от #125

  • 123 Минувач

    2 2 Отговор
    Тук е пълно с луди.

    Коментиран от #127

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 КОЗЛОДУЙ

    1 3 Отговор

    До коментар #122 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Кажи го на гербажиите, не на мен. Стига си ми крадил ник-а.
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор

    До коментар #123 от "Минувач":

    полицайте биячи са луди и ГЕРГАНА увредиха зрението на ПАВЕЛ

    Коментиран от #129

  • 128 Омерзен

    3 1 Отговор
    За варвари и изроди не може да се съди по човешки закони. Тези заслужават да бъдат бавно и мъчително разчленени и останките им да бъдат изгорени.

    Коментиран от #130

  • 129 Минувач

    1 1 Отговор

    До коментар #127 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Не знаехме, че си крадец на ник-ове. Ужас! Голям лицемер си.

    Коментиран от #132

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор

    До коментар #129 от "Минувач":

    копират ми ника аз съм с инсулт на никой не го желая
  • 133 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор

    До коментар #130 от "задКОЛОНИЕ":

    защото са психопати и садисти и увредиха зрението на господин ПАВЕЛ
  • 134 5210

    0 1 Отговор

    До коментар #102 от "задКОЛОНИЕ":

    Простите държавници се избират от прост народ.
  • 135 Селянджър

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    СЕГА ЗИМАТА КАТО ЗАПОЧНАТ ИСТИНСКИТЕ ПРОТЕСТИ ,ЩЕ ВИДИШ ХОРАТА НА РАжКОВ КАК БИЯТ ,А И НА РЕЗИДЕНТА .ДАН СЪМ ТА ЧУЛ ДА РиВЕШ
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 ФАШИЗМА е КОМПЛЕКС от съвременни

    1 0 Отговор
    СПОСОБИ и Мероприятия ! 1)Колонизиране : - , Икономическо , Финансово , Политическо и Социално КОНТРОЛИРАНЕ ! 2) Вирусно Заразяване , Умишлено вредително Ваксиниране ! 3) Психическо Блокиране нормалното функциониране - ЛОК ДАУН !
  • 138 ЕС и НАТО е Форма на съвременен

    1 0 Отговор
    КОЛОНИАЛИЗЪМ и ФАШИЗЪМ !
  • 139 Ние сме ОБРЕЧЕНИ !

    1 0 Отговор
    Нямаме СУВЕРЕНИТЕТ ! Остана да вземат Лева и сме напълно ОБЕЗЛИЧЕНИ ! Сиреч Държавата спира да съществува !
  • 140 Евродепутата е живо

    0 1 Отговор
    ТЕЛЕ !
  • 141 Нямаме ли СУВЕРЕНИТЕТ !

    1 0 Отговор
    Нямаме ли свои Парични знаци - ние несме ДЪРЖАВА ! Ние губим право и основание да сме Народ с държава , граници и свои закони !
  • 142 Защо Англия напусна ЕС ?

    1 0 Отговор
    За да запази СУВЕРЕНИТЕТА си ! А се оказва че Ганчо Ганев дори не го забелязва . Щом Ганчо Ганев не чува Петела - ма/ната му на Ганчо Ганев !
  • 143 ПК инк

    0 0 Отговор
    ТОЧНО ВАРВАРСГВО, СВИНЩИНА И БЕЗЗАКОНИЕ
    са точните определения на способите и на
    действията на платените "протестъри".