Last news in Fakti

14 Декември, 2021 17:26 8 141 105

Стоян Михалев, ДБ за ФАКТИ: Ще направим всичко възможно Гешев да не продължи да е главен прокурор

  • стоян михалев-
  • демократична българия-
  • коалиция-
  • управление-
  • местна власт-
  • герб-
  • иван гешев

"Борисов раздава на своите хора късчета от тортата постоянно", посочи народният представител от "Демократична България"

 Стоян Михалев, ДБ за ФАКТИ: Ще направим всичко възможно Гешев да не продължи да е главен прокурор - 1
Снимка: ФАКТИ

“На мен ми направи много добро впечатление, че партиите, които влизат в обединението за управление на промяната успяха да намерят един много добър комуникационен канал към разбирателство, обединявайки се зад общите цели - какво трябва да се свърши за България. ГЕРБ вчера направи внушение, че единственото нещо, което ни държи в момента е анти-ГЕРБ реториката. Да, тя е много силен и важен инструмент, защото ако няма смяна на това 12-годишно безвремие и клептокрация, в която живяхме, то нищо ново няма как да започне и да се променя”.

Това посочи народният представител Стоян Михалев от "Демократична България" пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ.

“Както се видя, преговорите, които се проведоха, бяха по политики - те не бяха за това как да назначим един човек на мястото на друг, защото този е от нашите, пък онзи е от вашите”, допълни той.

Разговорът премина към “сделката”, която ГЕРБ предлага - ПП оттеглят Бойко Рашков и ГЕРБ дават гласовете си за конституционни реформи. “Ние подписахме коалиционно споразумение с “Продължаваме промяната”. Бойко Рашков е техен избор. Ако МВР беше сред министерствата, които трябва да сформира “Демократична България”, със сигурност министърът на вътрешните работи нямаше да се казва Бойко Рашков. В ситуация, в която ПП го предлагат, а и в последните месеци се видя, че този министър свърши реални неща, особено в борбата с купения вот - област, в което ГЕРБ и ДПС са за рекорд на “Гинес”, ние не може да кажем: “Сменете го”, посочи Михалев.

“Като гражданин ще кажа, не като политик - това да бъде преборен близо 90% от купения вот, за мен е невероятно постижение на българския демократичен процес”, коментира той.

“Това, което се случва с Гешев, беше предизвестено. Беше ясно, че ще дойде момент, в който неговата позиция ще бъде силно застрашена. Ние ще направим всичко възможно, за да не продължи той да бъде главен прокурор. Този човек е достатъчно компрометиран в годините назад. Сега чувам, че има някакви данни за неговата специална роля по делото “КТБ”. Не знам какво точно е правил, има различни версии, но до мен достига информация, че е унищожавал доказателства. Не мога да знам това, но ако има такива данни и има институции, които да си свършат работата, смятам, че на главния прокурор ще му е изключително трудно да остане на тази позиция”, смята още Михалев.

Разговорът премина към спешните проблеми за решаване, извън съдебната реформа. “За мен най-тежкият проблем е пандемията”, смята Михалев. Той отхвърли тезата да има някаква конспиративна връзка между това досегашният ръководител на Българския фармацевтичен съюз проф. Асена Сербезова вече да е здравен министър.

“За мен е много важно да решим и проблемите с цената на тока. Това може да ни отвори много големи проблеми след Нова година. Тези проблеми в момента са видими за бизнеса, но не са видими за битовите потребители. Могат да станат видими всеки момент”, посочи още той.

На въпроса дали е доволен от ресорите, които “Демократична България” взе в новото правителство, народният представител отговори: “Смятам, че това са най-важните неща, които винаги сме изтъквали. Едното е реформата в правосъдието, другото - винаги сме казвали, че сме за радикална дигитализация. Това са два много важни сектора. Околната среда дълги години се подценяваше като тема у нас. Сега виждаме, че в цял свят това е много важна тема. Ние не можем да си затваряме очите”.

Разговорът премина към поведението на преданите на ГЕРБ кметове и общинари и ще се промени ли то. Припомняме, че Стоян Михалев е избран за депутат от Варна. “Аз смятам, че това ще е бавен процес, но ще се случи. Разпадът ще тръгне от съдбата на кмета Портних. Усещам, че започва да назрява едно гражданско нежелание този човек да продължава да изпълнява своята функция на фигурант. Очевидно е, че ГЕРБ са го сложили там, за да изпълнява поръчките и ангажиментите, които Борисов е поел към този или онзи. Случилото се с акциите за Пловдивския панаир, които Борисов беше дал - част от тях, на Община Варна, след това имаше решение на Общинския съвет от 2017 г., че трябва да бъдат върнати на държавата. Решението е гласувано, но кметът Портних и до ден днешен отказва да го изпълни”, коментира народният представител.

Народният представител подчерта, че за разпореждането с акциите миналата седмица се провело онлайн заседание на Общинския съвет, а само няколко дни по-късно - присъствен банкет на общината в заведение.

“Моята информация от преди два часа е, че все още областният управител не е получил протокол от това решение на Общинския съвет. Тоест той все още е възпрепятстван да реагира”, допълни Стоян Михалев.

Според него “Борисов раздава на своите хора късчета от тортата постоянно”, имайки предвид и свързаното с Доган Пристанище “Варна”, и отдаването на площи от пристанището на концесия на Младен Михалев - Маджо и т.н.

“Общините са последният бастион на герберското управление. Може обаче да се случи така, че да има промяна още преди местните избори след година и половина”, смята още той.

Целия разговор можете да гледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 51 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сила

    59 16 Отговор
    НЕ ВЯРВАМ В ТЕБЕ НЕ ЗАЩОТО СИ ТИ А ЗАЩОТО НА КОСТОВ СЛУЖИШ ВЯРНО , НАЛИ.....който разбрал,разбрал
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    44 38 Отговор
    ИВАН ГШЕВ съд присъда затвор

    Коментиран от #56, #85, #89

  • 3 Киро Петков

    20 25 Отговор
    Петков: Бих се радвал главният прокурор сам да си подаде оставката, за да не се занимаваме с него.
    "Бих се радвал главният прокурор, като направим сега коалиционно мнозинство, да си даде сам оставката, за да не се занимаваме с него. Този проблем да се свърши от само себе си. Надявам се, че и той гледа в момента". Това каза съпредседателят на "Продължаваме Промяната" Кирил Петков при преговорите за коалиционно споразумение с "Демократична България", "Има такъв народ" и "БСП за България".

    Коментиран от #4, #40

  • 4 Оня с коня

    50 44 Отговор

    До коментар #3 от "Киро Петков":

    Кой е този Кирчо да дава ултиматум на Гешев незабавно да напуска поста за да не "се занимават с него занапред"? Какъв е да поставя условия на главния прокурор?

    Коментиран от #5, #17, #19

  • 5 Последния Софиянец

    47 45 Отговор

    До коментар #4 от "Оня с коня":

    Петков е този който поставя условия защото зад него стоят 673 хиляди и 370 Български граждани а зад Гешев 28 роми които бяха събрани на контрапротест при избирането му от Недялко от ПИК и Стъки!!!

    Коментиран от #12, #48, #58, #60, #86, #87, #93, #98

  • 6 С бъклица и дрян

    32 14 Отговор
    Честно по примитивен политик от тоя няма.
  • 7 Антимаймуна

    37 12 Отговор
    Ротшилдите така са му вдигнали мерника на Гешев, леле
  • 8 истина е

    34 31 Отговор
    Ако боко и каскета не влязат в затвора ,промяната ще е нулева !!!!!

    Коментиран от #61

  • 9 gggw

    34 7 Отговор
    гешев, пешев, все тая кой е .. личността няма значение, важни са законите. в момента законите са такива, че позволяват гешев/пешев/мешев да нищоправи без да му се търси никаква отговорност

    Коментиран от #10

  • 10 gggw

    33 6 Отговор

    До коментар #9 от "gggw":

    а законите са във вашите, неграмотни, дбейски ръце... и явно си нямате и на идея какво да промените и се фокусирате върху личността
  • 11 ????

    38 5 Отговор
    От този певец не стана и политик не ще успее да е! Посредствена работа.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 бай Михал

    35 4 Отговор
    Този пък от кога започна да разбира от Право? Той е халтураджия, говори общи приказки, празно тенеке. За да има същинска съдебна реформа, трябва да се промени конституцията! Друг път няма, др. Михалев ли си, какъв си там....
  • 14 Последния Софиянец

    19 25 Отговор

    До коментар #12 от "Сатана":

    Румен Георгиев Радев има 1 млн.и 540 хил.гласа срещу коалицията ГЕРБ +ДПС ( Герджиков) 733 хил.гласа. А на парламентарните ГЕРБ -591 хил.гласа. Радев отрепа убедително и ГЕРБ на парламентарните и ГЕРБ+ДПС на президентските . Сам ги дере като шкембе в дувар и маче у дирек!!! Напиши пак за 27-те победи на тиквун и как Радев се спича????

    Коментиран от #77, #99

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Цанков

    26 8 Отговор
    Никаква реформа няма да направят, защото нямат интелектуален капацитет, министърката е много елементарна, да не кажа по-тежка дума.Прилича на Цачева по акъл и ниски професионални възможности, нещо като партиен секретар, рапортува. като функционер, не говори професионално.
  • 17 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    20 25 Отговор

    До коментар #4 от "Оня с коня":

    господини господин КИРИЛ ПЕТКОВ е министър председател на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ и е избран от ХОРАТА ЖЕЛАЕЩИ промяната това е господине

    Коментиран от #22, #95

  • 18 ДеБейски

    32 5 Отговор
    Тези от ДБ говорят като комунисти, сякаш са на партиен конгрес, много прости хора, елементарни, но лаковми за власт. Следващия път ще гледат парламента през крив макарон. Издигат все посредствени, сиви, послушни хорица, нямат интелектуалци, експерти, умни хора, или пък не им дават възможност за изява.Направили министър Надежда Крупская, типична рускиня.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Последния Софиянец

    20 18 Отговор

    До коментар #12 от "Сатана":

    Политическа партия "Продължаваме промяната" преби не ГЕРБ на миналите избори. Те пребиха коалицията ГЕРБ+СДС. Да , добре прочетохте. Това е митичното СДС което на 7 юни 1990 г.събра близо 1 милион на митинга си на Орлов мост. Една партия на 2 месеца преби една мощна коалиция от няколко формации + Съюза на репресираните в България. А Радев преби ГЕРБ+СДС+ДПС. УНИКАЛНО

    Коментиран от #94

  • 21 Ива

    13 23 Отговор
    Прокурора ортак на мутрата е абсолютен пътник въпрос на време !

    Коментиран от #39

  • 22 Оня с коня

    21 10 Отговор

    До коментар #17 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Импотентник, ти същия преди постоянно врещеше че КП И Асен Василев са НДСВ 2 и са подмяна а не промяна. Всички помним тука! А сега ти станаха идоли ли?

    Коментиран от #24, #26, #28, #29

  • 23 Неделко

    17 14 Отговор
    След като сикаджията отлетя с двеста иде ред на милиционера и шайката - аут !
  • 24 БУДА

    19 17 Отговор

    До коментар #22 от "Оня с коня":

    Банкянския айдук и слугите му съвсем скоро в ЦСЗ няма вече да тъпкат чекмеджетата - съд до дупка !
  • 25 А какво ще направите

    21 9 Отговор
    по въпроса за познаването на законите от Кирил Петков , че в момента е пълен кретен спрямо българското законодателство?!
  • 26 ДО КОНЯ

    15 14 Отговор

    До коментар #22 от "Оня с коня":

    Много скоро новият прокурор ще разследва толупа и шайката за рекета над Божков и окрадените милиарди от магистралите , Ало ВАНЬО , Джуджетата и всички кражби от джобовете на данакоплатците !
  • 27 Киора

    9 7 Отговор
    А кой друг да разкара Гешев от тук?
  • 28 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 7 Отговор

    До коментар #22 от "Оня с коня":

    господине как не ви е срам да пишете обиди явно сте лош жесток аи току що един от НАП си подаде оставка следс 21 години на поста

    Коментиран от #44

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Наблюдател на троловете на Буда

    14 12 Отговор
    Уж толупчо щеше да се връща на бял кон а те го изляха в канала с триста ... защо ли ?
  • 31 Миро

    12 15 Отговор
    Страх тресе Зайчарника. Да се изхвърлят от системата всички лакеи на Тлъстия Банкянски крадец и да се започне на чисто.
  • 32 анонимен

    4 2 Отговор

    До коментар #29 от "ЗАЩО НЕ":

    ТОВА е трола с големите букви С Т А М А Т с животинския прякор а и той е много ников

    Коментиран от #41

  • 33 Anonim

    8 3 Отговор
    Ох котьо колко шутове в дебелата кратуна бих ти набил
  • 34 Смех

    4 3 Отговор
    Де да го имахте тоя хъс за здравния фашизъм....
  • 35 Ще почакате

    15 6 Отговор
    Още някоя друга година.Докато му изтече мандата.Пък не знае и вас тогава дали ще ви има в парламента. Да не ревете ,като Галева ,арменския толуп и хаджигейчев ,че гледат парламента но само от външната му страна.
  • 36 Гестапо бизнес

    6 4 Отговор
    Макдоналдс Тромб казна кой да е главен прокурор на Булгария
  • 37 ХАРИ

    19 9 Отговор
    Гешев няма да освободи поста си,защото доказа,че си е на мястото,а тоя неуспял певец Стоенча,да не се натяга толкова,мекерето,като неуспял и никому неизвестен сега нали се облажи с депутатска заплата,сега се гласи чрез мазнене да стане европейски депутат,затова блее в хора на Ристю Иванов,белки го огрее.Прокурорът е поръчан отгавна от черепа,който изсипа милиони,за да махнат Гешев и той да се върне на бял кон,само че магураджията е ясен на всички,смятайте колко пари открадна от бедните българи като последна надежда да търкат билетчета,а той да не плаща уж печалбите,велиградчанина толкова простя,че не плащаше и печалбите,гавреше се с народа,сега хвърля милиони да махне прокурора Гешев,срамота,Стоенчьо.кьопав беше като певец,кьопава мижитурка си остана
  • 38 Гестапо

    3 4 Отговор
    Макдоналдс Тромб диктува кой да е главен прокурор на България
  • 39 Въпрос

    4 2 Отговор

    До коментар #21 от "Ива":

    На време е за всички живи същества ,пребиваването на белия свят.Права сте.И главния прокурор не прави изключение. Тъй ,че не се джаскай, като мача у дирек.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Народа

    21 6 Отговор
    А ние ще направим всичко възможно , на следващите избори да гледате парламента отвън , като ГАЛЕВИЦА ! Защото се прегърнахте със КОМУНИСТИТЕ , за да участвате във властта ! ПРЕДАДОХТЕ НИ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ !!!!

    Коментиран от #91

  • 43 80 процентовите

    20 7 Отговор
    Май не могат да вдянат, че Гешев ще си изкара мандата.А въпросния горе на снимката ,колкото му е пеенето толкова и му е булгура.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 16 Отговор
    ИВАН ГЕШЕВ е престъпник и трябва да бъде отстранен съден и ЦСЗ

    Коментиран от #49, #52

  • 46 Нито един глас повече за ДБ !

    18 3 Отговор
    Предатели долни !
  • 47 Фен

    15 1 Отговор
    А вие кои бяхте!? А, бутиковата партия на Костов и Прокопиев? 😂
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 КРОКОДИЛА

    8 3 Отговор
    Я СИ ВИЖ ФАЦАТА ..................ЧЕРВЕНА НЯКОЙ ДЕН ..................................
  • 51 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 12 Отговор
    ГЕШЕВ БОРИСОВ са мутри рекетьори изнудвачи престъпници но свърши тяхната
    КРЪСТНИКЪТ винаги си намираКРЪСТНИК а лошото причинено се връща СВИШЕ
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 3 Отговор

    До коментар #44 от "АБЕ козлодуец кой беше брат ти ?":

    КАКВО те интересува кой ми е БРАТ

    Коментиран от #55

  • 54 Стоянчооо:

    7 1 Отговор
    "Вярвам в тебе не защото си ти
    Не защото обичам твойте... 🎵🎶🎼"
    Не вярваме вече на нищо обещано, ние българите! Само обещания слушаме, баце, живота ни мина в протести и в надежди да се оправим! Не вярваме вече на никой,особено на сладкодумници и изкуствено нахилени до ушите
    хора! Нищо лично, просто опит😎
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Видин

    11 3 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ражков унищожи бсп и итн и дБ и мутрите Дпс и герб са много добре гешев е страшилище за мутрите А костовистите за какво се борят -за власт и да стабилизират бсп
  • 57 БРАВО ГЕШО И ЗЕЛЕНИТЕ ДА НАКАЖИШ

    2 1 Отговор
    И ПРОПУСКИТЕ ЗЕЛЕНИ ДЕТО ГИ КУПУВАМЕ ПО 400 ЛЕВА ЗА ДА НЕ ИЗМРЕМ ОТ МЕТАЛЪТ ГРАФЕН ВЪВ ВАКСИНИТЕ ВЪТРЕ И АКО ОБЕСИШ АМЕРИКАНЦИТЕ - ПРАТИ ИМ ОТРЯДА С БРАДАТИТЕ ТАЛИБАНИ И СТАВАШ ЦАР ГЕШО

    Коментиран от #59

  • 58 Уж софиянец

    9 4 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    С тази репресия зад герб са 600 хил и още толкова не допуснати да гласуват А сега до три месеца Македония в ЕС и до шест бази на морето
  • 59 ГЕШО ДА СТЪПЧИ

    2 1 Отговор

    До коментар #57 от "БРАВО ГЕШО И ЗЕЛЕНИТЕ ДА НАКАЖИШ":

    КОВИДАРИРЕ И ЩЕ ЖИВЕЙ ДО 100 ГОДИНИ
  • 60 ганев

    10 2 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    УЧИ БЕ момче за да не се ИЗЛАГАШ и да разберат хората че си МНОГО Т Ъ П
  • 61 Селянин

    5 2 Отговор

    До коментар #8 от "истина е":

    Тои гешев влезе при кауна на го отърваха сега като влези Македония в ЕС българия никои няма да я зачита
  • 62 КИРОПАДАРААСТТА

    6 6 Отговор
    ВРАЧКА ЦИГАНКА - ДАНО НА КИРО МИНИСТЪРА ДА МУ ПУКНАТ ДЕЦАТА ОТ СПИН И ДРЕБНА ШАРКА И АКО НЕ УМРАТ ОТ ПРОКЛЯТИЕТО ДА СЕ ВЛАЧАТ КАТО ПРЕБИТИ КУЧЕТА И ДА ПЛЮЯТ КРЪВ
  • 63 ганев

    9 1 Отговор
    ХА ХА ХА стоянчо ли се ИЗХОДИ ЧЕ тои през целият си калпазански живот не е виждал гола ЖЕНА ХА ХА ГОСПОД ГО Е НАКАЗАЛ НЕ МУ ОБРЪЩАИТЕ ВНИМАНИЕ
  • 64 Пречи ви

    10 0 Отговор
    да крадете ли ?!
  • 65 И за теб

    9 1 Отговор
    не знаех, че си комунист. Не ме интересува проблема ти с Гешев, просто мислех, че си десен.
  • 66 ГЕШЕВ Е МАШИНА

    4 3 Отговор
    ЧОВЕШКА И НЕ ПАДА ПРЕД КОВИДАРА КИРО ОТ СЗО НА КИРО ДЕЦАТА МИ ЩЕ ГИ ПРОКЪЛНЕМ ДА ИЗМРАТТ

    Коментиран от #69

  • 67 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор

    До коментар #55 от "Ми много се хвалеше преди със него...":

    НА лични въпроси не отговарям
    ДОВИЖДАНЕ
  • 68 Бай Бибиан

    5 0 Отговор
    Пембенобузиа изедник се е яко напрегнал финансово срешто Гешев! И на него левата рака на Гешев мо оре дирника!
  • 69 КЪЛНЕТЕ БЪЛГАРИ ДАДО

    2 2 Отговор

    До коментар #66 от "ГЕШЕВ Е МАШИНА":

    ГОСПОД ДА ГИ НАКАЖЕ КАТО ТОРНАДОТО В АМЕРИКА

    Коментиран от #71

  • 70 Васил

    10 1 Отговор
    Нищо няма да му направите на Гешев смешници само разтягате локуми.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 мдаа

    2 10 Отговор
    "...Гешев като главен прокурор е прикривал корупцията от предишното правителство." Euractiv...Това казва всичко.

    Коментиран от #83

  • 73 национални предатели

    9 0 Отговор
    "New Bulgarian PM pledges U-turn on North Macedonia’s EU ambitions"...дръж се Иване, само ти остана да пречиш на новите мекерета да продадат България! Вече знаем защо толкова много искат да те махнат!

    Коментиран от #75

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 ГЕШЕВ Е ВЕЛИК

    14 3 Отговор

    До коментар #73 от "национални предатели":

    И ЩЕ ОБЕСИ РУМЕН РАДЕВ ДЕТО НИ ПРЕДАДЕ НА ХЕРО МУСТАФА

    Коментиран от #76

  • 76 РУМЕН РАДЕВ ПУСНА

    11 2 Отговор

    До коментар #75 от "ГЕШЕВ Е ВЕЛИК":

    КУЧЕ АМЕРИКАНСКО В БЪЛГАРИЯ - КИРОМАСТИЯТА

    Коментиран от #79

  • 77 не се напъвай да не се изпуснеш

    14 1 Отговор

    До коментар #14 от "Последния Софиянец":

    Вярвай си.....Нищо честно не е спечелил Радев ....."спечелил " е с манипулиран вот...затова беше този рев за машинно гласуване.....сега искате оставка на Гешев, поръчка на Божков ли изпълнявате, спонсора ще спре парите.
  • 78 Мим

    3 6 Отговор
    Трябва да сме доволни,че започна да се разгражда тази мафиотска структура.Знаем,че ще е трудно ще е, щото калинките в кметствата ги държат,но при избори гербавите калинки ще отпаднат,щото и адмнистрацията която ги поддържа ще намалее.Да им пожелаем успех на новите управляващи,колкото и трудно да е...
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Сис

    7 1 Отговор
    Вие нямате ли друга работа и Гешев ли е основният проблем на българите ?!
    Кажете - Да е жив и здрав Иван Гешев и да си върши добре работата . Тогава някой може вече да ви повярва, че искате промяна за България.
  • 81 Мери

    0 0 Отговор
    Кога???
  • 82 Дъвки

    6 0 Отговор
    Брей, и на Стоян Тъпото ,Гешев е проблема.Явно нямат никакви идеи и алтернативи за реформи затова дрънкат мантрата.Както казва Хана Арент за пропагандата на нацисти и сталинисти, повтарянето на едно и също непрекъснато е за да остане на подсъзнателно ниво,така ,че хората да не се замислят вярно ли е или не! Т.е.зомбиране.Гешев си върши работата както трябва и заслужава уважение,а прокопските червеи истеризират .Как пък имате морално право да нападате гл.прокурор ей така без никакви доказателства.Запорите на олигарси и делата на подсъдимите олигарси ви бодат очите.ДБ написали в диплянките антиГешев и какво стана 6%.ПП там машинките им помогнаха,но 15 % коалиция ,без обществено доверие не следва да ровичка в прокуратурата по поръчка на заинтересовани лица.
  • 83 До 72

    4 1 Отговор

    До коментар #72 от "мдаа":

    Е дай да я видим тази корупция де, 7 месеца ровиха,къде са доказателствата?А на Евроактив ще да са платили, това дърлене за огромна корупция без нищо насреща, как Евроактив пише за корупция,а няма данни,или е платено за по сигурно.Киро със шуробаджанащината с назначенията говори срещу корупция,а за министър сложи спонсора си от изборите,хич няма търговия с влияние и то публично.
  • 84 айшето

    6 0 Отговор
    Стояне,ма хич ма не интересува дали ще правиш напъни да махаш Гешев.Кажи ми как да си платя сметките,и да си нахраня и облека децата.Ако твоя свят се върти около него,моят има други приоритети.
  • 85 въшльо фъшкиев

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Тебе пък що те е страх от Гешев?Кво ти е направил човекът?Не видиш ли новите въшльовци що за стока са?
  • 86 цървулан

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Аде сега махни манипулираните машини,и пак преброй.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 И на този каУн

    6 0 Отговор
    Гешев му е виновен. На калпавия и т.н.Вместо да помислят за народа ,как ще изкара Радевата зима, тръгнали да дрънкат каламбаците на Гешев. АМАН ОТ ЧЕРВЕНИ ДЕ БИ ЛИ.
  • 89 Спри се с

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Твоите простотии.Господ веднъж те е чукнал но ти продължаваш да плюеш, без да се усетиш ,че това е един вид предупреждение. Да не си мислиш ,че на някого от тези,които възхваляваш му пука за теб. Дори и да махнат Гешев ти пак ще си същата гладна шм@тк@.
  • 90 123

    5 0 Отговор
    Гешев не е причината за нещастията на България нито е Борисов,Проблема е в държавното устройство, начин на работа, закони и правила, и особенно в начина на мислене и действие на всеки един гражданин,манталитет ,обноски и култура. Принципа е да се прави правилното неще, а не което е най лесно, най удобно. И това което не исаш да бъде направено на теб не го прави на другите.Никой не иска него лично да го окрадът, но той самия няма никакъв проблем или задръжки да открадне от държаваат, работодателя , съседа си , роднината или приятеля си, или да го измами.
  • 91 Гномов

    4 0 Отговор

    До коментар #42 от "Народа":

    Тези от Дем. България реанимираха комунистите, които бяха само с 10% от обгщо гласували 35%.! И тие станаха ортаци с комунистите само и само да лапат, като невидели, защото друг път власт няма да видят никога!
  • 92 345

    1 0 Отговор
    Народа ви казва оправяйте се. Нищо против никого, защото е така. Окрадохте я тая държавица нещастна. Давахте мило и драго на вашите си хора. Лъжа ли е. Къде е оредприятието ни. Къде е сградата, в която ни отне част от младостта-хотел на дпс. Къде е марева, колко окраде на цветелина марева, има ли хотел във Варна. Всички сте навързани. Нищо против, но да уволниш, за сметка на момата марева родена 1963 е не ок. Да оставиш народа с деца без препитание и още и още. Но крадяха 32 само вашите и виж всички сте се включили в плюенето по новите млади. Утре ще ви хвърлят кърпата и ще ви кажат чао, защото са умни, кадърни и на тях вратите им ще бъдат навсякъде отворени, но не и на вас простите КП.
  • 93 Тончо

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Мдаа, зад Петков стоят 150 000 души и още два пъти ПО толко, машинки с кодово ИМЕ МАДУРО
  • 94 Тончо

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Последния Софиянец":

    Преби ги, с има нема, 33%гласували постижение за гинес
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Деяна

    2 0 Отговор
    Не можете много неща да направите, точно пък вие от вашата смешна партия. Вие само говорите, за това ви бива, за друго не.
  • 97 filo

    2 0 Отговор
    Смешко, вземи се скрии някъде, след като видиш резултатите от изборите.
  • 98 filo

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Изпълнителната власт е съвсем отделна от съдебната и в тази връзка Петков не може да иска подобно нещо. Трябва да се отбележи, че Петков спечели по-малко гласове от Борисов, но изборите бяха опрочени от машините и това стана ясно за всички.
  • 99 filo

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Последния Софиянец":

    Борисов има много повече победи всички останали взети заедно, факт неоспорим
  • 100 Театър

    3 0 Отговор
    ДБ и техните изказвания хахахха Но като им дойде Гешев на крака за разпит се крият като мишки хахахха
  • 101 Петър

    4 0 Отговор
    От ДБ както винаги много говорене и никакви действия, това им е специалитетът!
  • 102 Таня

    1 0 Отговор
    Е то вие направихте достатъчно да Е прокурор
  • 103 Галя

    0 1 Отговор
    Да бе да! Нищо няма да направят както обикновено
  • 104 Токин

    2 0 Отговор
    Вече никой не вярва на "Демократична България" на Иво Прокопиев и Христо Иванов!
  • 105 Галин

    1 0 Отговор
    Сега очакваме олигарха Иво Прокопиев да започнр да раздава късчета от тортата на своите хора.