Last news in Fakti

28 Март, 2016 12:43 813 0

Летището в Брюксел прави опит да заработи отново

  • летище-
  • брюксел-
  • белгия-
  • пътници-
  • обслужване на пътници

Тестовете са насровени за вторник

Седмица след опустошителните атентати в белгийската столица, летище "Завентем" в Брюксел ще направи опит да възобнови частично обслужването на пътници, съобщи АП.

Въпреки това все още е твърде рано да се каже, когато в действителност услугата ще бъде напълно възобновена, заяви говорител на летището в понеделник.

Флоранс Мулс каза, че във вторник 800 души от персонала ще тестват временната инфраструктура и новите разпоредби за регистриране на пътници.

Белгийското правителство трябва да одобри новата система преди летището в Брюксел да може да възобнови работата си с пътническия трафик.

Двама атентатори, които взривиха експлозиви на летището на 22 март, причиниха големи щети на залата за заминаващи пътници. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: