Last news in Fakti

4 Април, 2017 14:33, обновена 5 Април, 2017 08:36 8 525 20

Уахабити застреляха двама руски полицаи (ВИДЕО)

  • полицаи-
  • убийство-
  • уахабити-
  • астрахан

През 2011 г. разкриха банда уахабити, убивала милиционери от местните служби

Съобщенията за брутални убийства в Руската федерация не спират. Радикални ислямисти уахабити са застреляли тази нощ двама служители от пътна полиция в град Астрахан в южната част на eвропейска Русия.

Това съобщи на заседание на регионалната антитерористична комисия губернаторът на Астраханска област Александър Жилкин, предаде ТАСС.

Малко след полунощ местно време те предизвикали пътнотранспортно произшествие. Минути по-късно застреляли двамата полицаи, които пристигнали на мястото, взели оръжието им и избягали в неизвестна посока.

Семействата на двамата служители ще получат по 1 милион рубли материално подпомагане, съобщи губернатор Жилкин.

Убийците са обявени за издирване 8 жители на Астраханска област и близката република Дагестан, заподозрени във връзка с престъплението.

Недалеч от местопроизшествието е открит автомобилът, с който са избягали извършителите.

Това съвсем не е първият подобен случай в региона. През 2011 г. руски медии съобщиха за разкрита банда уахабити, убивала милиционери от местните служби.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Пеньо

    50 2 Отговор
    Не мога да напиша нищо различно от това, което съм писал. Тази зараза трябва да се изчисти!Лека им пръст на полицаите!
  • 3 Справедлив

    50 2 Отговор
    Леле сега каква месомелачка ги очаква тия брадати идиоти.....спец.службите ще ги направят къдравелки.

    Коментиран от #6

  • 4 dynamo

    49 2 Отговор
    Местан - вън от България
  • 5 Въпрос

    35 1 Отговор
    Аз само ще попитам...вие си отговорете - Коя религия е чумата на 21ви век ?
  • 6 ааа

    7 27 Отговор

    До коментар #3 от "Справедлив":

    И какво ги чака? Аиде стига с мита за великата русия.
    Иначе на такива изроди каквото и даим се случи е малко.
  • 7 Kcaniba

    27 2 Отговор
    сега ще хварчат бради, чалми и памперси!!!
  • 8 onq s konq

    7 29 Отговор
    Ама нали уж с руснаците сме били братушки,ЗАЩОТО СМЕ СЛАВЯНСКИ НАРОДИ?А те били "федерация",в която славяните са 1 на 100!Ей русофили,...:)

    Коментиран от #12

  • 9 Комунист

    26 3 Отговор
    То сега излиза че Другаря Тодор Живков след някоя и друга година ще го провъзгласят за светец защото е бил първият най прозорлив борец против ислямска държава и всички рязани талибани. Като гледам какво става по света ще трябва да се организира голяма световна екскурзия на чалми.
  • 10 Апропо

    16 1 Отговор
    Г- н Жокей , руснаци и граждани на на Руската Федерация са две различни неща. Както българи и граждани на Република България. Циганите например. Човек трябва да е притежател на доста оскъден интелект за да не прави разлика.

    Коментиран от #11

  • 11 onq s konq

    4 12 Отговор

    До коментар #10 от "Апропо":

    Честно казано не съм се сещал да си снимам интелекта на скенер за да видя колко е голям,но си е факт че си го пестя и предпочитам да питам разни неща.Та въпросът ми е :Ако след 45 год. нерушима и крепка българосъветска дружба,подло помрачена от наглите капиталисти които ни завлякоха насила в ЕС и НАТО решим да скъсаме с членството възможно ли е да станем пак "братушки" с Русия?И второ-след задължителното падане на визовия режим между нас и тях да не стане тъй,че се побратимяваме със славяни, а получаваме "граждани на Руската федерация" В НЕОГРАНИЧЕНО КОЛИЧЕСТВО,които дори не са чували за руска реч?

    Коментиран от #20

  • 12 Горд Българин

    12 3 Отговор

    До коментар #8 от "onq s konq":

    Точно с теб руснаците няма как да са братушки, защото ти не си българин и от там няма как да си и славянин. Скрий се и не се показвай екземпляр от "мирната религия".

    Коментиран от #14

  • 13 Апропо

    8 1 Отговор
    Това , че сме в ЕС и НАТО по никакъв начин не означава , че трябва да мразим руснаците . На България са нужни приятели а не врагове. Да не говорим , че обикновените руски граждани инвестираха милиони в България. Купувайки жилища тук , спечелиха българските фирми , които плащат данаци в България и дават работа на българи . Ами ресторантьори , търговци и т.н. ? Мислете .
  • 14 onq s konq

    1 10 Отговор

    До коментар #12 от "Горд Българин":

    Разбира се че не съм българин,защото не съм русофил.А както е известно единствено русофилите са българи!

    Коментиран от #15

  • 15 Горд Българин

    9 1 Отговор

    До коментар #14 от "onq s konq":

    Какво общо имат тук русофилите?
    Говорим за теб, че не си българин и поради това няма как да си славянин и руснаците да са ти братушки, както ти си писал в поста си под №8.
    Ти си дори не си и турчин, а обикновен помак. Знаеш помаците, какви са нали? Българи приели насилствено исляма през турското робство от турците с тяхната "мирна религия". А някой от помаците са с доста промито самосъзнание и сега се правят на по турци от турците. Казвам някой, защото не всички помаци са такива като теб. Ти си просто един радикализиран елемент.

    Коментиран от #16

  • 16 onq s konq

    1 6 Отговор

    До коментар #15 от "Горд Българин":

    Мнооого внимателно те чета,за да не се порежа в острата ти мисъл!Първо ти минава през ума да ме наречеш турчин,обаче моментално съобразяваш че ДПС-то са про-руски настроени и ме пренасочваш в категория "помак".Понеже ИЗОБЩО НЕ СИ СИГУРЕН дали знам какво е "помак",започваш да ми обясняваш кои са те и за кво се борят.Както и да е -доволен съм и на това,защото ако те бях ядосал повече,като нищо щеше да ме лашнеш в 3-та глуха,т.е. графа "циганин".А това не бих го преживял не за друго,ами защото автоматично и БМВ-то ми 200 коня става "циганско БМВ",което не бих преживял!Аре стискаме ръцете на "помак",но "горд помак".О.К.?

    Коментиран от #17

  • 17 Горд Българин

    4 2 Отговор

    До коментар #16 от "onq s konq":

    Както и да е. Важното е ти самия да знаеш какъв си, а не аз да те определям. Аз просто предположих какъв си и не твърдя, че знам. Предположението ми е на база твоите коментари. Нали разбираш нищо лично. Толерантен съм до момента, в който някой не се опитва да се меси в нашите български интереси, които определено не съвпадат с интересите на нашите съседи. Странно е ако твоите интереси не са български, защото вероятно си роден в България, тук си получил образование, работа и всичко. А що се отнася до БМВ-то ти няма да кажа нищо въпреки, че не съм им фен така да се каже. Всеки има право на избор относно вид, марка и модел. Като те кефи карай си го няма проблем. Дето се вика шарен свят.
  • 18 vdv

    4 0 Отговор
    Свършено е с брадатите,фсб си знае работата...
  • 19 misli posle govori

    1 0 Отговор
    Това нещо с Родопите, помаците и т.н..
    Сега ще Ви напиша нещо.
    Както знаем, преди нашествието на римските легиони на Балканите, тук са живели траките.От историческа гледна точка, траките са автохтонен народ(коренен), т.к липсват свидетелства за миграции от друга географска точка.Разделени и враждуващи помежду си въпреки, че били втори по численост според Херодот, след индусите(индийците), те били слаби.Трак-означава див, яростен неубуздан.
    Така, едно от тези племена живеещо в Родопите са бесите.Въпреки усилията на Византия да ги християнизират до 6-ти век те си остават непокръстени.Изобщо там си живеят особена категория хора, планинци, трудно възприемчиви към чужди влияния.Може да се помисли защо след като са помюсюлманчени във връзка с Критското въстание на гърците(турците са искали да имат сигурен гръб и са започнали масовото помюсюлманчване на Родопите и на тези хора).Очевидно, те са се възпротивили, по същия начин, когато са им налагали християнството над езическите им обичаи.
    Защо всички не са помюсюлманчени- ами по икономически причини.Един християнин е плащал много повече данъци.
  • 20 гост

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "onq s konq":

    Недей го снима, за да не се облъчваш излишно ! А ако, те интересува толкова много аз. ще ти кажа...нулев е, невидим, няма го !!! ;)
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания