Last news in Fakti

24 Май, 2017 19:10 1 675 4

Кои са съучастниците на касапина от Манчестър?

  • великобритания-
  • манчестър-
  • атентат-
  • салман абеди

Британската полиция издирва хората, които може да са помогнали на Салман Абеди да изработи бомбата

Кои са съучастниците на касапина от Манчестър? - 1
Снимки: БТА/АР

Британската полиция издирва съучастници, които може да са помогнали на Салман Абеди да изработи бомбата, с която извърши самоубийствения атентат на концерт в Манчестър в понеделник, съобщи запознат с разследването източник, цитиран от "Ройтерс".

В атентата бяха убити 22 души и 119 бяха ранени. 64 продължават да са в болница.

Въпросът е дали е действал сам или е бил част от мрежа с други хора, които искат да извършват убийства. Върху това се съсредоточава разследването, заяви пожелалият анонимност източник.

Кои са съучастниците на касапина от Манчестър?

Обезпокоителното е, че може да има други хора, които са му помогнали да направи бомбата. Изработването на бомба от този тип изисква известно равнище на специализирани познания и компетентност, добави източникът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дядоЯго

    3 5 Отговор
    Тези хитреци,дето все тънко искат да минат,една хилядна от това търсене което търсят сега го бяха търсили на концерта,щяха да предотвратят касапницата.Евтиното винаги излиза по-скъпо.Нали така другари англичани.....
  • 2 Бай хой

    1 4 Отговор
    Много ясно е че не е действал сам. Знае се и точната бройка на атентаторите – ми6.
  • 3 гост

    2 4 Отговор
    Лъжат, че е терористичен акт. Това е акт за пари - подготвен от конкурентка на чалгаджийската, която е пяла. Всички прикриват това. Лека пръст на жертвите, които не са виновно за нищо.
  • 4 гост

    2 4 Отговор
    Чалгаджийката сама казва,че е съкрушена - ето я целта. Тя е постигната още на първия концерт от турнето из Европа, което се проваля. Ясно е, че друго корве - певица е подготвило всичко.
Новини по държави: