Last news in Fakti

18 Юни, 2017 13:50 1 245 4

Протести в защита на имигрантите в Испания

  • мадрид-
  • протест-
  • имиганти

Хиляди поискаха прием на още имигранти

Протести в защита на имигрантите в Испания - 1
Снимка: БТА/AP

Хиляди излязоха на протест в Мадрид, съобщи „Voice of America”.

Те протестираха в подкрепа на бежанците. Демонстриращите настояваха страната им да приеме повече имигранти. Протестът беше организиран от „Амнести интернешънал“.

Испания трябва да приемем 17 300 имигранти от зоните на военни конфликти. Такива са Сирия, Ирак и Либия. Числото беше прието по квотната система за прием на имигранти в ЕС.

До този момент Испания е приела само 10% от предварително договорения брой. До септември трябва да бъдат разселени 160 000 имигранти в Европа. Няколко страни обаче отказват да приемат такива. До тук разселени са само 21 000 души.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо

    11 1 Отговор
    Побъркали са се горките.........е да го д.хат :)
  • 2 Идиоти

    17 1 Отговор
    Сорос яко е отвързал кисията...
  • 3 шшш

    9 0 Отговор
    АМНЕСТИ изроди ,навсякъде има идиоти ,на които се заплаща ,нека тези които излязоха на протест да ги вземат ,поне по един такъв талибанин ,да видим после каква песен ще пее...
  • 4 толерастията е вредна

    9 0 Отговор
    Смятайте, какви пари са платили на участниците за да "протестират" и какви могъщи средства се хвърлят за да бъде разбита Европа отвътре?
    Не ви ли е чудно, че никой не призовава да ги пращат по други континенти и държави, ами се случва само за Европа и най-мощните държави в нея!
Новини по държави: