Last news in Fakti

2 Март, 2019 14:33 2 243 10

Тръмп: Майкъл Коен е долен лъжец

  • майкъл коен-
  • доналд тръмп

Президентът на САЩ обвини бившия си адвокат, че е лъжесвидетелствал пред Конгреса

Тръмп: Майкъл Коен е долен лъжец - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че бившият му адвокат Майкъл Коен е предал на издатели книга, в която го описва в благоприятна светлина, в разрез със свидетелските му показания пред Конгреса, предаде АР.

Тръмп твърди, че непубликуваният ръкопис на Коен е "любовно писмо" към него и че Конгресът трябва да изиска този текст като доказателство, че показанията на адвоката тази седмица са били "мошенически" и "нечестни".

Коен каза пред комисия на Камарата на представителите, че Тръмп е "расист", "измамник" и "мошеник". Той свидетелства, че Тръмп е използвал вътрешния си кръг, за да прикрива твърдения, за извънбрачни връзки, които го уязвяват политически, и че е лъгал за бизнес интересите си с Русия в предизборната кампания през 2016 г.

"Конгресът трябва да изиска копие от новата книга на Майкъл Коен, дадено на издатели неотдавна", написа Тръмп в Тwitter. "Ще ви се завъртят главите, като видите лъжите, превратното представяне и несъответствията с показанията му в четвъртък. Все едно е друг човек! Той е напълно опозорен!".

Коен даде показания публично пред конгресната комисия за надзор в сряда и при закрити врата пред комисията по разузнаването в четвъртък.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Borislav Popov

    13 0 Отговор
    Голяма излагация. Циркът там върви с пълна сила . А трябвало да се очаква от тия да са номер едно в света???
  • 2 Mорук

    9 1 Отговор
    Кеф ,почвайте се кравари всички сте долни лъжци нагли и уродливи
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 стоян георгиев

    4 7 Отговор
    така е при демокрацията другари.дори и президента няма право да лъже и да нарушава закона.вие обаче няма как да го разберете.

    Коментиран от #8

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ГосТ

    1 0 Отговор
    Боли ме фара
  • 7 Borislav Popov

    1 2 Отговор
    За путен ли говори или за Коен. Обърках се вече.
  • 8 Бачо Киро

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "стоян георгиев":

    Ко? Буш и Пауъл? Сребреница? Асад и зарина? Саддам и програмата за бов? Хакнатите избори? Допълнителните гласове на Буш младши от щата на брат му? Да продължавам ли?

    Коментиран от #9

  • 9 стоян георгиев

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Бачо Киро":

    ти кво писа че да продължаваш?или си мислиш че като разпространяваш лъжи на руската хибридна пропаганда някои освен теб и групата пенсионери пред блока се връзва?напиши нещо конкретно от упоменатите от теб щуротии дето да е американска издънка.
  • 10 Иво

    0 0 Отговор
    Сдухан малоумен сбъркан ШУТ! Трепач на имиджа на Америка!Дали ще се разбере някога с какво го държи зависим Империята?