Last news in Fakti

7 Април, 2019 17:00 1 871 2

Тръмп подсилва границата с Мексико

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • мексико

750 допълнителни агенти са били изпратени на границата

Тръмп подсилва границата с Мексико - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че разполага нови 750 агенти на южната граница с Мексико, съобщи Fox News.

Президентът иска да усили контрола над нелегалната имиграция. Според Тръмп решението ще е в сила, докато властите в Мексико не докажат, че могат да се справят със сигурността по границата.

„Преразпределили сме 750 агенти по южната граница, за да засилим сигурността. Там се наблюдава голямо нарастване на броя на хората, които искат да влязат незаконно в САЩ“, заяви Тръмп.

В същото време той призова представителите на Демократическата партия да гласуват допълнителните закони за имиграцията. Той допълни, че е възможно да затвори границата за един ден през следващата седмица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ай стига бе

    6 3 Отговор
    Що ги спирате, бе! Нали сте демокрация, дайте им свобода. Интегрирайте ги, както ни карахте ние да интегрираме нашите прегорели на слънце.
  • 2 Орлин

    1 0 Отговор
    Тръмп не е от тази част на обществото, която ни принуди да пуснем потока от африканци и араби в европа (латиноси в Америка). Просто тази част беше мълчалива и търпелива досега.
Новини по държави: