Last news in Fakti

27 Май, 2019 09:12 3 187 11

Тръмп насочи мерника срещу Япония

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • япония-
  • търговия-
  • дисбаланс-
  • шиндзо абе

Сигурен съм, че ще намерим решение, каза президентът

Тръмп насочи мерника срещу Япония - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Американският президент Доналд Тръмп разкритикува "огромния дисбаланс" в търговските отношения с Япония в началото на срещата си в Токио с японския премиер Шиндзо Абе, съобщи AFP.

"Сигурен съм, че ще намерим решение след известно време", добави той, имайки предвид търговските преговори между двете страни, по които не се очаква да бъде постигнато споразумение преди лятото.

Тръмп каза, че има "голямо уважение" между неговата страна и Северна Корея и че те са извървели "дълъг път", въпреки задънената улица, в която са изпаднали двустранните преговори и неотдавнашните оръжейни изпитания, направени от Пхенян.

Американският президент Доналд Тръмп говори и за кризата в отношенията между САЩ и Иран и заяви, че ако иранците искат преговори, ще ги получат. "Никой не иска да се случат лоши неща, най-малко аз", добави той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СссереМ

    34 9 Отговор
    Краварите нищо не произвеждат ,всичко внасят , а после говорят за дисбаланс в търговията !
  • 2 ттт

    15 5 Отговор
    Не бе, Доналдчо не е лош човек, ако не му говорят евреите, и въпреки това гледа да спазва благоприличие!

    Коментиран от #4

  • 3 Митко Палаузов

    29 7 Отговор
    Тръмп води политика на “САЩ срещу всички”, така че да не се чудят краварите когато утре се окаже че целият свят е срещу тях. И когато долара загуби статута си на световна валута, САЩ ще трябва да избира между упадък или война.

    Коментиран от #5

  • 4 Руски трол на терминал 2 към Домодедово

    5 15 Отговор

    До коментар #2 от "ттт":

    Гонят ме мамо сороси... слагат ни го мамо ченвъртит:):
  • 5 Лупи

    21 2 Отговор

    До коментар #3 от "Митко Палаузов":

    Те войната вече са я избрали, само да не е на тяхна територия и с техните пари. С техните пари само ако ги дават на заем на други може.
  • 6 Дамммм

    31 3 Отговор
    Е няма как целият свят да ти е крив бай Дончо-то не остана дьржава с която да не се заяде...-все някой ще ви срита по наглите мутри-и най-важното е,че другите ще гледат отстрани и ще се радват на тези шутове...--дотам го докарахте с тази мания за величие и лицемерие..
  • 7 Госあ

    14 1 Отговор
    Няма по подходящ момент от този за ратифициране на споразумението между ЕС и Япония, което вече е договорено 😉 И япончетата ако му вкарат едно маегери съвсем ще я втаса туити 😂Нещо недоволен ми се струва на снимката 😂
  • 8 Дончовщина

    11 0 Отговор
    Като цяло е добре че американски политик търси как в америка да влизат пари по начин, различен от изнасянето.на война, всяването на страх от някой злодей, продаването на оръжия и точенето на природни ресурси от колонизирани държави с марионетно управление. Щото от поне 40г. все такава им е схемата. Лошото е че бай Дончо не разбира, че първо трябва да създаде условия за производство на някакъв продукт и след това да ходи да го продава. Сега подхожда с манталитета на предишните управляващи - тропа по масата, гледа сърдито и се опитва да заповядва на домакините си да купуват. Ама няма.какво, бе бай Дончо!!! Направи нещо полезно и хората ще го купуват.

    Коментиран от #9

  • 9 Bubbles

    5 0 Отговор

    До коментар #8 от "Дончовщина":

    Ми той е търговец човека и съм сигурен че ги знае тия неща, ама чифутите дето са над него не му оставят много избор.
  • 10 12345

    4 0 Отговор
    Споко. Дончо си знае работата. Жълтърите ще си купят 105 изтребителя Ф35В и готово. Нали в САЩ управлява ВПК. Най-важната задача на всеки президент е да се продава американско оръжие. Ако пазара не върви, се спретва военен конфликт и поръчките се увеличават. Ако някоя богата държава се ослушва и не купува високотехнологичните и скъпи американски оръжеия и се напомня да го направи веднага. Започват едни заплахи, едно чудо и хоп - готово.
  • 11 цвцв

    0 0 Отговор
    индианските дебелаци са мързели от тях идва всичко мръсно и порно и нарко всичко
Новини по държави: