Last news in Fakti

29 Септември, 2019 20:09 929 1

Скопие: Няма да има предсрочни избори

  • зоран заев-
  • северна македония

Премиерът Зоран Заев отбеляза, че политиците изпълняват обещанията си към гражданите

Скопие: Няма да има предсрочни избори - 1

Няма необходимост от предсрочни избори, независимо от неоснователните призиви на опозицията, заяви премиерът на Северна Македония Зоран Заев в интервю за предаването "Детектор" на телевизия Сител.

Според Заев само след изтичането на пълен мандат гражданите ще могат да почувстват ползите от евроатлантическата интеграция.

Няма нужда от предсрочни избори, независимо от неоснователните призиви на опозицията. Заев отбеляза, че след като политиците изпълнят обещанията си към гражданите, може да има избори.

Опозиционният лидер Християн Мицкоски от своя страна заяви, че си дава сметка, че хората са уморени от избори, но посочи, че настоящата ситуация в страната изисква произвеждането на избори. Лидерът на ВМРО-ДПМНЕ каза, че март 2020 г. е добра дата за избори.

Смятам, че веднага след като Европейският съвет реши дали Македония ще започне или не присъединителни преговори с ЕС, което надявам се ще стане, ние може да формираме служебно правителство и след това през март може да имаме предсрочни парламентарни избори, заяви Мицкоски.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мешков

    0 0 Отговор
    Нека само си мечтаят за Европа..бъдещето им е ясно..и то е албанско
Новини по държави: