Last news in Fakti

13 Април, 2020 12:42 40 231 117

Тревожни новини от Русия! Кризата излиза от контрол

  • русия-
  • владимир путин-
  • ковид-19-
  • коронавирус

Властите съобщиха за 2558 нови случая на зараза с новия коронавирус за последните 24 часа

Тревожни новини от Русия! Кризата излиза от контрол - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Руските власти съобщиха днес за 2558 нови случая на зараза с новия коронавирус за последните 24 часа. Това е рекордно увеличение на новите случаи за едно денонощие, предава Ройтерс.

Досега в страната са починали 148 заразени, като само през нощта жертвите са осемнайсет.

Общият брой на заразените в страната е 18 328 души, допълва ТАСС. Случаи на коронавирус са установени в 82 региона на Русия. Оздравелите са 1470. Най-много случаи на зараза има в Москва - 11,5 хиляди, като за последните 24 часа там бяха регистрирани 1355 нови случая. В московска област случаите на зараза са общо 495, посочва БТА.

От днес в Москва влиза в действие система за електронно разрешително за излизане, като част от затягане на мерките за контрол на изолацията, предаде Франс прес.

Пропускът за излизане може да се получи чрез молба по интернет в сайта на кметството. Той касае придвижванията с кола или с градски транспорт, за да се отиде на работа, при лекар или до вилата в провинцията.

Московчаните иначе засега могат да се придвижват свободно пеша, за да отидат до супермаркета или да разходят кучето си. Кметството на Москва обаче предвижда, ако е необходимо, да разшири системата за издаване на електронни пропуски за излизане, така че в нея да попаднат и пешеходните придвижвания.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 58 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 бай Шиле

    122 61 Отговор
    Слава богу в Ню Йорк всичко е О,К!

    Коментиран от #11, #19, #97

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Глупости

    71 134 Отговор
    В россия няма болни ако имаше нямаше да пращат помощ на закъсали държавици като италия.. гледай какво направиха в сърбия не съм чул някой да се разболее откакто са в сърбия...

    Коментиран от #7, #8, #17, #53, #85, #90

  • 5 Корона вирус. 👑👑👑

    115 173 Отговор
    Аз казах преди време че Русия ще се превърне в най големият развъдник на COVID -19 в света както е и най -големият развъдник на СПИН...

    Коментиран от #29, #51, #68, #87

  • 6 Олимпийска надежда

    119 58 Отговор
    Руските болни-най-здравите бони на света!

    Коментиран от #63

  • 7 Рошко

    42 58 Отговор

    До коментар #4 от "Глупости":

    Да ама тука нашите нац тилививизий сороски друга помия сипят

    Коментиран от #33, #86

  • 8 Корона вирус. 👑👑👑

    84 47 Отговор

    До коментар #4 от "Глупости":

    Според теб и за Чернобил е лъжа а? Значи викаш Чернобил си работи ? Сменяй веднага хаповете....😂😂😂

    Коментиран от #82

  • 9 Реално

    95 53 Отговор
    Умрелите са важни-умрелите...То и в Германия са много заразените-но умрелите са малко...Та с такива гръмки заглавия едва ли ще хванете дикиш-освен само при соросоидите...
  • 10 nemo

    15 24 Отговор
    Не би трябвало да ги пускат до вилата в провинцията но те си знаят по-добре какво да правят.
  • 11 Секретар на Сорос

    85 101 Отговор

    До коментар #2 от "бай Шиле":

    Пaрaд нa пoбeдaтa в Руcия пoвeчe нямa дa имa! Все още не е късно да помогнем на отиващата на кино Русия от вируса! Там нещата се развиват в геометрична прогресия от тази вечер и до дни те ще бъдат новото огнище, като САЩ! Всичките ни заводи произвеждат в момента защитни облекла и можем да продадем на Русия, срещу газ, например...! Така или иначе ще ме изкарат соросоид, а не националист, така че по-добре да съм ''секретар'' на този Велик Господин! Едно от малкото положителни неща на този вирус е, че започна да обръща нашите комунисти, атакисти и русофили към Майка България! Тоест, те започнаха да говорят от днес, за себе си като за ''българи'', а не като за ''руснаци'', откакто заразените в Русия официално са 18500, но неофициално са над 213000, като загробените само в Москва са над 8182 вече....Даже вече се хвалят с това, че в България има само 676 заразени и 31 починали...Дано този вирус им обърне и мисленето, въпреки, че ще останат без пари ако се признаят за ''българи''!

    Коментиран от #15, #16, #20, #21, #42, #46, #75, #96

  • 12 Точно

    60 54 Отговор
    Еми прибират си туристите от цял свят-затова и ръст има при заболелите..Това е ясно.Само соросите ще пускат сега пяна-нищо друго факално не се е случило.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Offff

    75 21 Отговор

    До коментар #4 от "Глупости":

    Това,че пращат помощи не означава,че нямат заразени,а означава,че имат възможност.
    Ако мен и теб ни болят главите ,но аз имам опаковки от аналагин а ти нямаш,и ти дам това не означава,че мен не ме боли,а защото имам и за мен и на теб да ти помогна.

    Коментиран от #27

  • 18 Българина

    57 43 Отговор
    ......Публикувано във факти.бг: От днес в Москва влиза в действие система за електронно разрешително за излизане......а в КОЧИНАТА булгаристан се пишат декларации, които после само един Господ знае къде отиват !!!

    Коментиран от #44, #102, #109

  • 19 Borislav Popov

    38 32 Отговор

    До коментар #2 от "бай Шиле":

    Бъди сигурен че в Рашка са повече.

    Коментиран от #65

  • 20 Смешник

    27 24 Отговор

    До коментар #11 от "Секретар на Сорос":

    Я дай инфо ,откъде имаш тая статистика?
    Нищо лично,питам за един приятел.
  • 21 Лудницата Карлуково

    20 19 Отговор

    До коментар #11 от "Секретар на Сорос":

    Веднага се връщай, че съвсем ще изтрещиш.
  • 22 ПЛАМЕН ИВАНОВ

    41 59 Отговор
    Аз казах преди време че Русия ще се превърне в най големият развъдник на COVID -19 в света както е и най -големият развъдник на СПИН...
  • 23 Дизел

    45 29 Отговор
    Брей, от миналата седмица имат китайска кашлица в Русия и вече 2000 оздравели. Пък после Домуфчиев бързо се излекувал. Те рушняците за 3 дена лекуват болен бе. Ей това е комунизъм в действие другаре комунисти.
  • 24 Чернобил-Фукошима,открийте разлика

    74 29 Отговор
    Рядко пиша във форума,защото тук няма възможност за конструктивен диалог. А нямам намерение да наливам вода в мелницата на ,,соросоиди'' или русофили. Само ,ще кажа на хората залитащи,по руската доктрина- като избухна Чернобил ,нашите тогавашни властимащи се допитаха до Москва дали да съобщят на народа какво се случва или не,отговорът е бил: Вие Решавайте. Естествено нашите си траят първоначално,но след като изтича информацията ,уж немедлено съобщават. При все ,че Комунистическата върхушка си кара провизий със правителствения самолет от Аржентина(месо,риба и др),а народа яде продукция поръсена от радиационния дъжд. Е при такъв случай,какво да си мисли непредубедения човек(Справка Фукошима). Освен това сега всеки българин може да отиде до Западна Европа да поработи,да пресметне дали си заслужава,или да открадне Ноу-Хау и да го пренесе в БГ. Като човек,не е доволен от мястото си на живеене,от работната си среда,от инфраструктура,от заплата,ако щете сега е свободен да отиде навън и там ,ако може да се устрои. Никога повече,Тоталитаризъм в БГ.
  • 25 Китаец от Сибир

    57 35 Отговор
    В рашастан болните са десетократно повече със сигурност,но типично по руски информацията се крие.
  • 26 Китаец от Сибир

    57 45 Отговор
    Тая новина е кошмар за русофилските изменници.Сега пак ще почнат да плюят по България ,за да защитават руските интереси предателите гнусни.

    Коментиран от #45

  • 27 Айде бе

    59 34 Отговор

    До коментар #17 от "Offff":

    Самите руснаци критикуваха Путин, че си прави PR с тези помощи- доказателството са вашите писания. В Русия има коронавирус от януари-февруари, но посочваха като причина за смъртта атипична пневмония. Когато вече няма как да се скрие, взеха да обявяват. Не вярвам на показаните данни, както и на китайските! Трудно е да се обобщават данните, защото по места ги интерпретират по различен начин. Обаче има клип с шофьор на линейка от Москва, който брои насрещните линейки и спря на около 50, а продължаваха да пристигат; и казваше, че е чакал 9 (!!!) часа, докато приемат пациента му и отиваше за следващ. Те нали имат жив светец (Путин, поповете му целуват ръка и го изписват по икони), дано покаже чудотворство! Ама факта, че църквите затвориха без да гъкнат...Мисля, че и нашите трябва, независимо от глупостите на Волен. При епидемия думата имат лекарите!

    Коментиран от #31, #40

  • 28 одъртял комсомолец

    54 27 Отговор
    В Русия има 2 области по границата с Китай, където няма отчетен нито един заразен с ковид19. Руски лекари предполагат, че още през м.Януари и Февруари местните масово са прекарали вируса без при това никой да разбере. Настинка, пневмония и до там. Всъщност в момента се опитват да разберат, чрез тестове за антитела, дали действително е така. Ако, обаче това твърдение се окаже верно, то доц. Мангъров можем направо да го издигнем за Премиер.

    Коментиран от #30

  • 29 Корона вирус. 👑👑👑

    30 31 Отговор

    До коментар #5 от "Корона вирус. 👑👑👑":

    Брей че много минуси имам за първата си публикация???? Явно и в Турция няма болни и лъжат че има умрели да ама не заразените и умрелите в Русия и Турция са 10-пъти повече от офицялните данни които се оповестяват само болен човек би повярвал на данните им.
  • 30 Учуден

    9 13 Отговор

    До коментар #28 от "одъртял комсомолец":

    Ти от оня свят ли пишеш????
  • 31 гост

    42 24 Отговор

    До коментар #27 от "Айде бе":

    И аз това написах вчера , ама русофилнята не хваща вяра , докато бащицата лично не го каже , хахаха !!! Опашките от линейки ги има на десет места поне в тубата и по-лошо има два три как от излиза от опашката и отива на входа на моргата !!!!! А руснаците масово се опитват да избягат от Москва , ама няма къде и то както масово се пътува там във влакове без купета , пък и с купета да са , все тая !!

    Коментиран от #49, #79

  • 32 антикомунист

    54 31 Отговор
    Нали короната е била биологично оръжие? нали уж имаха лекарство пияните ватенки? какво стана?!
    баси и наглите прости комундели!

    ЖАлко за обикновените руски хора, подтискани и и експлоатирани от векове!
  • 33 Азъ

    23 2 Отговор

    До коментар #7 от "Рошко":

    Телевизий - кой по ред римски импретор е бил? хахаха
  • 34 Е защо

    29 11 Отговор
    ..е станало това??? Нали Еделев казва, че имали и ефективни лекарства, че дори и ваксина?
  • 35 Хмммм

    37 12 Отговор
    Досега в Русия имаше само атипична пневмония, отакто правят тестове вече имат Ковид.
  • 36 Активист на БКП

    18 24 Отговор
    А в САЩ как е ?

    Коментиран от #38

  • 37 ⚡ Хрониките на Евразия

    39 23 Отговор
    Ще се наложи на Путин дълго да се крие в бункера ..
    Натам върви работа ..
  • 38 гост

    31 13 Отговор

    До коментар #36 от "Активист на БКП":

    Както и да е , поне не разправят смешки и да се правят на луди !!! А къде ще е по-зле накрая въобще не е сигурно !!! Щото това дето го правят щатските болници , руските не могат и да го мечтаят !!
  • 39 дон чичо

    9 17 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    Тревожни новини от Русия! Кризата излиза от контрол
    Властите съобщиха за 2558 нови случая на зараза с новия коронавирус за последните 24 часа:Публикувано във факти.бг: Това е рекордно увеличение на новите случаи за едно денонощие, предава Ройтерс:Oт днec в Мocквa влизa в дeйcтвиe cиcтeмa зa eлeктрoннo рaзрeшитeлнo зa излизaнe, кaтo чacт oт зaтягaнe нa мeркитe зa кoнтрoл нa изoлaциятa, прeдaдe Фрaнc прec:Публикувано във факти.бг: Общият брой на заразените в страната е 18 328 души, допълва ТАСС:Публикувано във факти.бг: Московчаните иначе засега могат да се придвижват свободно пеша, за да отидат до супермаркета или да разходят кучето си.Кучетата в Масква по добре от кучетата в Бг
  • 40 Offff

    21 13 Отговор

    До коментар #27 от "Айде бе":

    Това,че през януари ,февруари е имало болни от атипична пневмония и съответно смъртни случаи,кой може да каже,че е било коронавирус,без да са правени тестове за този вирус,че ти го твърдиш? По твоята логика през януари,един професор в САЩ говори пред Конгреса им ,като задаваше риторичен въпрос;-Защо през 2019г в САЩ са починали от пневмония 2,5 милиона души?! И там съответно никой не може да каже,че починалите от пневмония са от ковид19,защото не са правени тестове за този вирус.Пневмония може да се развие по-много причини.
    За пиара на Путин?! Албанския премиер също ли си прави пиар? Куба също ли? Китай също ли? Казваш,че не вярваш на Китай и Русия за заразените? Аз пък не вярвам на Италия и Испания за починалите ,че са от ковид19. Защото статистиката в Италлия показва,че средно на ден там умират 1700 души от различни заболявания. Сега с ковид 19 не са се увеличили . Дори нещо повече.През първото тримесечие на 2019г са умрели повече души от различни заболявания отколкото първото тримесечие на 2020г .А през 2019г не е имало к19.Това показват данните в Италия.Впрочем и в САЩ не вярвам за изнесените данни тези дни,че всички тези умрели там са от к19.От други болести се преписват на к19. Дори в световен мащаб излязоха кардиолози и казват,че незнайно защо смъртността драстично е намаляла от сърдечни болести.А смъртността при тези болести е 60% ,но сега наполовина намаляла. И не могат да си обяснят защо.За лекарите ,че вярваш. Аз също до определена степен вярв

    Коментиран от #43

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 дон чичо

    7 8 Отговор

    До коментар #11 от "Секретар на Сорос":

    Публикувано във факти.бг:
    Тревожни новини от Русия! Кризата излиза от контрол
    Властите съобщиха за 2558 нови случая на зараза с новия коронавирус за последните 24 часа:Публикувано във факти.бг: Това е рекордно увеличение на новите случаи за едно денонощие, предава Ройтерс:Oт днec в Мocквa влизa в дeйcтвиe cиcтeмa зa eлeктрoннo рaзрeшитeлнo зa излизaнe, кaтo чacт oт зaтягaнe нa мeркитe зa кoнтрoл нa изoлaциятa, прeдaдe Фрaнc прec:Публикувано във факти.бг: Общият брой на заразените в страната е 18 328 души, допълва ТАСС:Публикувано във факти.бг: Московчаните иначе засега могат да се придвижват свободно пеша, за да отидат до супермаркета или да се разходят ...намерете разликата
  • 43 Offff

    9 3 Отговор

    До коментар #40 от "Offff":

    Аз също до определена степен вярвам,но зависи за какво иде реч.Ако съм си счупил крака ,няма да отида на вирусолог ,защото няма да му повярвам и обратно-при грип няма да отида на ортопед,тъй като няма да му имам никакво доверие.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 дон чичо

    3 12 Отговор

    До коментар #11 от "Секретар на Сорос":

    Публикувано във факти.бг: Така или иначе ще ме изкарат соросоид, а не националист, така че по-добре да съм ''секретар'' на този Велик Господин!!! Не ,задник повдигнат с 2см повече!
  • 47 Гост

    29 7 Отговор
    Според независимия лекарски синдикат на Русия от началото на годината има ръст на смъртността с над 50 000 спрямо същия период на миналата година . Бум на починалите от пневмония, ОРВО , грип и всевъзможни респираторни и белодробни заболявания . Вместо да се взимат реални мерки срещу Ковид 19 ,се взимат мерки за неговото прикриване
  • 48 СПЕЦПИДARAZ

    24 8 Отговор
    А кога някой ще зарази малката кремълска ботоксова мумия ?
  • 49 дон чичо

    3 7 Отговор

    До коментар #31 от "гост":

    Ама ти си верно "гост" на тая планета
  • 50 Мисля си

    27 8 Отговор
    Просто в бившите соц.държави имат рефлекса да лъжат ,отричат и изкривяват данните, защото не е безнаказано да ги оспориш. В Китай журналистите и лекарите, които биха първи тревога изчезнаха/ починаха! Нужно ли е да припомняме Чернобил?

    Коментиран от #52, #54, #69

  • 51 Ессерем

    12 22 Отговор

    До коментар #5 от "Корона вирус. 👑👑👑":

    Развъдникът е на друго място ,че и лабораторията в Мериленд закриха! В Русия има 148 починали и 18500 заразени.В САЩ са 22000 починали и 560 000 заразени. Познай къде е колзета?

    Коментиран от #77

  • 52 ха ха ха ха ха

    5 10 Отговор

    До коментар #50 от "Мисля си":

    А в бившите капиталистически държави с епруветките за прах за пране? хи хи хи
    А ти продължавай да мислиш.Една кокошка мислила,мислила пък накрая.....
  • 53 Алфа Вълкът

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "Глупости":

    Едва ли някой е разбрал, че написаното е ирония.

    Коментиран от #56

  • 54 898

    4 4 Отговор

    До коментар #50 от "Мисля си":

    В Москва има централа на СЗО!
  • 55 хахаха

    11 15 Отговор
    а защо не напишете, че в Русия досега са направени 1,300 000 теста? Само в Германия са направени повече и затова и там и в Русия смъртността е относително ниска. Но иначе - Тревожни новини от Русия!

    Коментиран от #117

  • 56 тнт

    2 1 Отговор

    До коментар #53 от "Алфа Вълкът":

    Да бе ,вярно ,големи клоуни има! Все иронични едни такива!
  • 57 Антитрол

    28 9 Отговор
    По- добре да не я мислим Русия.Там болните и мъртвите са толкова, колкото каже Путин.Още от утре може да няма нови болни и умрели.От 1917 година там няма институции, имат бащица, който решава всичко.

    Коментиран от #59

  • 58 Голям карък

    26 5 Отговор
    Парад ще има Да го видим таварищ Радеф в центъра на заразата Майкооо плаче му се пък смееш ли да откажеш

    Коментиран от #60

  • 59 същото

    10 9 Отговор

    До коментар #57 от "Антитрол":

    като при нас.Имаме си бащица,който решава.Ето ,преди две дни каза;-АЗ нареждам от утре всички с маски или шалове .И точка!

    Коментиран от #91

  • 60 същото

    13 8 Отговор

    До коментар #58 от "Голям карък":

    И при нас.В центъра на заразата -София ще има парад. Така нареди бащицата ни.

    Коментиран от #61

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Хкнб

    15 3 Отговор
    Горд съм , че в моята България засега хората не мрат както това се случва във всяка от ,,Великите сили,,.
  • 63 Старо мислене

    4 11 Отговор

    До коментар #6 от "Олимпийска надежда":

    Демократично болните са най-здравите болни в света. Справка данни на СЗО.
  • 64 Жорж

    7 8 Отговор
    Пуснаха им го и на тях. И в предвид на това колко са били зле винаги с медицината се очаква да бият всички по заразяване и смъртност. Той вируса принципно и първоначално най- вероятно е бил създаден заради тях.

    Коментиран от #89

  • 65 бай Шиле

    7 11 Отговор

    До коментар #19 от "Borislav Popov":

    На последък изтъпя нещо.И какво ни боли нас дали в Москва или в Ню Йорк са повече умрелите? Или е важно да кажеш нещо за тъпите ушанки? Стегни се малко,ще ти спрат ДМС заради простотии.
  • 66 ПРИМАТ

    2 2 Отговор
    Акумските държави ще страдат най много
  • 67 ФАКТ

    16 9 Отговор
    Как да убедиш един народ съставен главно от бушмени да си стоят по къщите или ,че трябва да ходят навън с маски ?Няма шанс просто тези са невменяеми ,непоправим случай ! ! !
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 АС ДС

    2 6 Отговор

    До коментар #50 от "Мисля си":

    Много вярваш в митове и легенди.

    Коментиран от #94

  • 70 Анатолчо

    3 5 Отговор
    Преувеличих малко в мой стил, за да има яко кликания. Обичам сензации и манипулации. Журнале съм все пак.
  • 71 Познато

    19 2 Отговор
    Те, и от Чернобил жертвите са 32ма, моста Моранди уби повече!! Човека е куче, и живота е без стойност
  • 72 Препоръчвам

    12 3 Отговор
    Секретни обекти в СССР. Там, ще видите колко са болни тия, и колко пари за глупости....
  • 73 Стефан

    17 1 Отговор
    Да отиде Сидеров да им каже как да се справят с вируса, с вяра в Бог и без маска.
  • 74 професор Зубов

    13 3 Отговор
    Извадили са Кашпировски по ТВ и го пускат

    това са им мерките !
  • 75 Пижо

    5 5 Отговор

    До коментар #11 от "Секретар на Сорос":

    Мечтата на идиотите.....
  • 76 Мила

    7 17 Отговор
    Подобни заглавия ме карат да се смея от сърце! Руснаците могат само да се гордеят с най-ниския процент жертви - под 1% ! Може само да им завиждаме. У нас болниците все още са полупразни, а смъртността вече надхвърли 4%

    Коментиран от #114

  • 77 Корона вирус. 👑👑👑

    18 4 Отговор

    До коментар #51 от "Ессерем":

    Ти откъде знаеш че умрелите в Русия са -148 да не си ходил да ги броиш аз на руска и американска статистика невярвам.
  • 78 гост

    14 2 Отговор
    Чакащите линейки в Москва https://www.youtube.com/watch?v=Rs5bLMB1NhQ
    Повече от 8 часа се чака за прием в спешното. Ако тук се случи така, то правителство ще е виновно. В Русия е виновен вируса.
  • 79 Фъкoff

    14 4 Отговор

    До коментар #31 от "гост":

    А руснаците заклещени тук, запъват пети и не щат да се връщат в Русия! Засипали са външно е прошения? Защо така, защо така?!...
  • 80 Васил

    13 4 Отговор
    Това и нас ни чака ако не спазваме карантината
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Голям праз

    9 6 Отговор

    До коментар #8 от "Корона вирус. 👑👑👑":

    За Чернобил най-голямото насиране на нагъзените ни управници. Като гледам, нещата не са се променили .
    Но не само руснаците криеха за аварии в атомни централи. Има достатъчно случаи и в САЩ, и особено във Франция.
  • 83 ⚡ Хрониките на Евразия

    17 6 Отговор

    До коментар #81 от "Георгиен":

    И име си има руският препарат " Фейкомицин ".
    Китай посочи Русия като главен източник на короновируса ..
  • 84 ФакторБГ

    4 13 Отговор
    Истинският русофоб приема да умрат 20000 американци, само и само да се заразят 2000 руснака.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Кремль

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "Рошко":

    https://echo.msk.ru/blog/day_video/2624330-echo/
  • 87 Куроновирус

    4 3 Отговор

    До коментар #5 от "Корона вирус. 👑👑👑":

    А ти си най- големия развъдник на глисти.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Така е

    6 0 Отговор

    До коментар #64 от "Жорж":

    Пуснаха им го от Загорск 6, гадовете.
  • 90 Генчо

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "Глупости":

    Хахаха прав си ама в коя част на руската федерация? Там където живеят чукчитата може и да няма или на остров Болшевик бахахсх
  • 91 Е кво

    2 1 Отговор

    До коментар #59 от "същото":

    Чудесно, колко по симпатично, вместо озъбени муцуни
  • 92 шегшг

    5 4 Отговор
    Това е една много добра новина. Смърт на Златната орда.
  • 93 Прави впечатление

    8 6 Отговор
    че мерките са еднакви в САЩ, Европа, Русия и Китай и т.н. ... гледам и си мисля.. тука има нещо .. и първото за което се сещам, че всички са се наговорили да ни вземат свободата
  • 94 Мисля си

    14 1 Отговор

    До коментар #69 от "АС ДС":

    Що да вярвам, преживял съм го. Майка ми беше физичка и донесе гайгеров брояч и изтривалката пред къщи чаткаше като градушка. Също и един букет полски цветя, донесен от хълм край Радомир. По същото време по Московската телевизия, която се препредаваше, Чевернадзе (ако не бъркам), който по онова време беше министър или на енергетиката, или на извънредното положение, с много добро самообладание и метален тон разясняваше как нищо особено не се е случило. И за у нас помня, как НЕ правеха аборти на жени с едно дете и то в Майчин дом в София- това е- даже не е нужно да се мисли- зная го!

    Коментиран от #95

  • 95 Мисля си

    5 1 Отговор

    До коментар #94 от "Мисля си":

    Незначително греша - Чевернадзе беше министър на външните работи

    Коментиран от #98

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 уффф

    3 8 Отговор

    До коментар #2 от "бай Шиле":

    Голям КЕФ че короната е гадна и за руснаците, за наште расти връх на кефа е на 9 май да няма парад. А че в сащ си отидоха за 24 часа +1,357 и в света +4,896 въобще няма значение , на зло на "рашките" ще си отрежем и двете уши а може и ...
  • 98 Горбачов

    2 0 Отговор

    До коментар #95 от "Мисля си":

    Едуард Шеварнадзе се казва човека... Министър на външните работи на СССР. Грузинец...
  • 99 ТАКА СЕ ЛЕКУВАТ

    6 1 Отговор
    НОВИЧОК Е ЛЕКАРСТВОТО
  • 100 СталинТитоДимитров

    15 2 Отговор
    Когато преди два дни тази информация се появи, още непотвърдена от официална Москва, нашите русофили ореваха форумите - това са лъжи, соросоидни глупости, джендърска пропаганда... сега пеят друга песен - а в Ню Йорк да не е по-добре? А бе, хора, опомнете се! НИКЪДЕ не е добре! Само че в цял свят властите дават подробна информация и предприемат превантивни мерки, само в няколко държави истината се крие до последно и всичко се замазва и замотава... Всеки човешки живот е ценен, разберете го! Никой не иска да умират хора, били те руснаци или американци. Спрете вече с тия опорни точки, че всичко американско е лошо, а всичко руско е прекрасно и велико! Вече дори не сте и смешни...
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Таварищи

    2 5 Отговор
    Парад ще има
  • 104 КУРнинов

    8 1 Отговор
    АААА в Раша няма корона вирус няма СПИН няма сифилис и трипер !
  • 105 Генерал Матис

    4 1 Отговор
    Време е да пуснем една рота заразени на Красная плошади
  • 106 Замунда

    5 0 Отговор
    Ако си спомняте в началото на 90-те имаше едни двама образи-комици.Та си спомням един израз от това време.Кобо-гобо ин гобо.В столица Бананго върлуват гладни мамуни.От ООН, казаха о не не.
  • 107 Я па Я

    0 0 Отговор
    Най-великия творец на макети ,имаше лекарство ,най-велико в света,тръгна да го разнася по света и разбра,че ще си умре от ОРВИ!
  • 108 Ганьо

    0 0 Отговор
    Тъжна им майка на русолята и нека тая адвокатка дето ще съди Бойко Ананиев и др. да съди путинката задето принуждава московците да не излизат откъщи а да се подготвят за парада или за погребални шествия

    Коментиран от #112

  • 109 REAL Българин

    3 1 Отговор

    До коментар #18 от "Българина":

    Ами отивай си в руската кочина щом искаш такава система!
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 И тях ли късно

    1 0 Отговор
    Американците сега реват, че късно китайците ги били предупредили. Ами нали докторът, който пръв даде аларма, че се появява някакъв нов вид типична пневмония още през декември месец на 2019г. и затова го нахокаха, че всявал напразни тревоги, а пък и той човекът взе, че се и спомина след това, защо го не послушахте ами сега: "Ами не ни предупредиха!" Ами че това да запрат цял град в Китай и по телевизиите го даваха даже, не е ли информация бре?

    Коментиран от #115

  • 112 Ято ястреби

    0 0 Отговор

    До коментар #108 от "Ганьо":

    Юююююююююююююююю
  • 113 Бивш военен

    1 4 Отговор
    Парад ще има
  • 114 Бе то

    0 0 Отговор

    До коментар #76 от "Мила":

    и ти ни караш да се смеем от сърце, миличко, ама нали ти дрънкат копейките - свиркай си
  • 115 Що така

    1 0 Отговор

    До коментар #111 от "И тях ли късно":

    Що не кажат какви са жертвите или и те като китайците да лъжем и да мажем
  • 116 oww

    0 0 Отговор
    Значи да разбирам ли, че историята с БЦЖ отпада?... знаех си...
  • 117 още един експерт

    0 0 Отговор

    До коментар #55 от "хахаха":

    ще гледаш колко теста са направени на 1М души а не общия им брой
    например Исландия има направени 36 000 теста или 106 000 на 1М
    сащ 3 000 000 теста или 9 300 са тествани на 1М
    русия 1 400 000 теста или 9600 на 1М
    българия 2 600 са тествани на 1М