Last news in Fakti

14 Май, 2020 08:46 2 006 2

Удължават извънредното положение в Армения

  • армения-
  • коронавирус-
  • извънредно положение

В страната има над 3700 заразени с коронавирус

Удължават извънредното положение в Армения - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Кабинетът на Армения на днешното си заседание ще удължи до 13 юни въведеното заради новия коронавирус извънредно положение.

Проектът на постановлението бе публикуван снощи в сайта на правителството, предаде ТАСС. На 4 май арменските власти започнаха да облекчават въведените заради епидемията ограничения.

В правителственото постановление се съобщава, че отпадат ограниченията за свободно движение на гражданите, възобновяват се някои икономически дейности и отново заработват откритите пространства на ресторантите и кафенетата. В Армения са потвърдени 3718 заразени с новия коронавирус, в това число 48 починали.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тстс

    1 0 Отговор
    Нашите да ги светнат да го махнат, а да направят извънредна епидемична обстановка, за да може маститите бизнесмени , банки и прочее да си жулят народа на воля, да може ЧСИ - часни съдия изпълн. да си бачкат да ходят по адреси да описват, да плячкосват и тн! Най-добре да се допитат до нашите... ще ги светнат, как се жъне по време на криза!
  • 2 гост

    2 0 Отговор
    денис, да беше сложил снимка на космонавти ;)