Last news in Fakti

19 Май, 2020 18:25 1 618 1

ЕС осигурява подкрепа за защита на работните места

  • ес-
  • фонд-
  • места

Нов фонд за подкрепа

ЕС осигурява подкрепа за защита на работните места - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Представители на ЕС договориха нов фон за намаляване на безработицата, съобщи France 24.

Новата програма трябва да осигури защита на работни места. Страните членки така ще могат да организират свои програми за запазване на работните места.

Отпуснати ще бъдат 100 млрд. евро. Те ще бъдат отпускани под формата на заеми при благоприятни условия.

Страните могат да кандидатстват за заем при гаранционно споразумение с Европейската комисия. Продължителността на програмата ще зависи от напредъка на европейските страни.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кедми

    0 0 Отговор
    1/Публикувано във факти.бг: под формата на заеми при благоприятни условия.КАКВО ОЗНАЧАВА БЛАГОПРИЯТНИ УСЛОВИЯ???
    2/Публикувано във факти.бг: Продължителността на програмата ще зависи от напредъка на европейските страни.КАКЪВ НАПРЕДЪК,КОЙ И ПО КАКВИ КРИТЕРИЙ ГО ОПРЕДЕЛЯ???
    Тия все едно са на битака.Батка колко струва тая джаджа?Абе вземи я бе,евтино ще ти я дам.Ще се разберем за цената.Няма страшно.
Новини по държави: