Last news in Fakti

20 Май, 2020 20:15 3 428 7

Алтернативен план за ЕС

  • нидерландия-
  • ес-
  • австрия

Четири страни с нова идея за подкрепа

Алтернативен план за ЕС - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Четири държавни обявиха нов план за подпомагане на икономиката на ЕС. Това обяви премиера на Нидерландия Марк Рюте, цитиран от France 24.

Австрия, Нидерландия, Дания и Швеция подкрепят плана. Планът предвижда повече гаранции, че държавите, които получат подкрепа, ще прекарат реформи.

Вече имаше предложение за европейска подкрепа. То обявено от френския президент Еманюел Макрон и германският канцлер Ангела Меркел.

Двете страни предложиха безвъзмезден фонд. Четиритте държави обаче настояват да се осигури възвръщаемост.

Австрийски представители проведоха преговори по въпроса със своите партньори. В момента програмата се подготвя.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тюх тюх

    6 1 Отговор
    Пак ни забравиха.

    Коментиран от #2

  • 2 Брат ми

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "Тюх тюх":

    Не се притеснявай, точно сега ще кажат: Приемате Истанбулската конвенция,Приемате еднополовите бракове и т.н Ако не ги искате няма пари!

    Коментиран от #6

  • 3 Ха ха ха

    10 2 Отговор
    ЕС се разпада.Хаха
  • 4 Факт!

    7 5 Отговор
    За съжаление австрииците холандците и другите джуджета са тъпи и си нямат понятие от икономика.Трябвало възвращаемост.Това са уникални идиoти.Америка измислиха печатането.Възвращаемостта е за полуграмотни дeбили каквито са австриици холандци и тн.
  • 5 Какви ще са реформите

    8 1 Отговор
    Истанбулска конвекция, намаляне на присъдите за престъпници и по-добри условия в затворите, отколкото в хотелите, узаконяване на сношения с животни, повече криминални проявени и наркомани в политиката, повече шуробаджанащина и никакви помощи за строителите на планетата - миньори, строителни работници, чистачи, комбайнери и така нататък
  • 6 357

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Брат ми":

    Ако имаме нормално правителство можем не само с лекота да блокираме всички искания,но и доста парички да получим. Как? Ами ,обявяваме референдуми за ЕС и НАТО. Знае се никой не попита народа иска или не иска членктвото,а особено за НАТО е крайно внналежащо.
  • 7 SOLARNIA ЧОВЕК

    0 0 Отговор
    ТЕА 4МАТА ДЪРПАТ ДЯВОЛА ЗА ОПАШКАТА И ТОЙ ЩЕ ОЛАБИ ГОЛЯМАТА ВОДА ТЯ СЕ ДВИЖИ С 5ООкм в час до23г трябва да сме се уринали от пътя на водата .
Новини по държави: