Last news in Fakti

12 Юни, 2020 20:30 3 607 5

Протестиращи превърнаха Копакабана в гробище

  • копакабана-
  • рио де жанейро-
  • бразилия-
  • жаир болсонаро-
  • ковид-19

Гневни активисти създадоха стотина импровизирани гроба на известния плаж, като забиха кръстове в пясъка

Протестиращи превърнаха Копакабана в гробище - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Гневни активисти в Бразилия създадоха стотина импровизирани гроба на известния плаж Копакабана, като забиха кръстове в пясъка. 

Те са в памет на 40-те хиляди жертви на коронавируса в латиноамериканската страна и в знак на протест срещу отказа на правителството на Жаир Болсонаро да приеме насериозно проблема.

"Президентът не осъзнава, че това е една от най-драматичните кризи в бразилската история," подчерта един от организаторите на протеста. 

Протестиращи превърнаха Копакабана в гробище


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 NikNay

    8 6 Отговор
    За идиотите няма зараза няма почивен ден . . .

    Коментиран от #2

  • 2 NayNik

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "NikNay":

    40000 жертви . . .
  • 3 дядо ви от бг

    4 10 Отговор
    хайде сега китай на международния съд в хага!!! не да се занимават там с кокошкари, а тези, които бягаха с личен багаж ноември и декември през летищата в Европа китайци, явно са знаели много добре какво са правили в Европа !!!!! навсякъде има камери по всички летища! защо не казвате истината ??? това не е санитарна криза!!! това е мръсен номер, хибриден !!!!

    Коментиран от #4

  • 4 гого

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "дядо ви от бг":

    като гледам ти си по голям хибрид
  • 5 big

    4 0 Отговор
    А беше хубав плаж! Дали и при тях няма някакъв НОЩ, който да насажда страх и стрес? От самото начало на тази истерика, смятам, че няма нищо страшно и смъртността е резултат на нисък имунитет и тежки съпътстващи заболявания! Абсолютно некоректно е смъртните случаи да се обявяват като починали от Ковид! Коректното е починали с Ковид, ако и при тях не се вършат някои далавери - пишат ги с Ковид!