Last news in Fakti

9 Септември, 2020 08:51 4 667 12

Британското правителство обяви война на...

  • великобритания-
  • прити пател

Прити Пател отправи обвиненията към „Бунт срещу унищожението“ по време на годишната конференция на Асоциацията на полицейските ръководители

Британското правителство обяви война на... - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Британският министър на вътрешните работи Прити Пател заяви, че активистите на движението „Бунт срещу унищожението“ са се превърнали от „участници в кръстоносен екологичен поход в престъпници, които застрашават основни принципи на британския начин на живот“.

Използването на подобни квалификации от страна на британското правителство бе породено от блокирането на печатници на Рупърт Мърдок, което осуети навременното разнасяне на някои вестници миналия уикенд. Десетки активисти на движението бяха арестувани.

Прити Пател отправи обвиненията към „Бунт срещу унищожението“ по време на годишната конференция на Асоциацията на полицейските ръководители. Както отбелязва вестник „Гардиън“, въпреки острите реплики на правителството за разправа с движението и повече от година на преговори между полицията и министрите за промени в закона, все още няма конкретни планове.

Полицията гледа на активистите от „Бунт срещу унищожението“ като на хора, която не използват насилие, но са „специалисти по гражданско неподчинение“, което струва много време и средства за справяне със създаваните от тях проблеми.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 др Бил Геноцидис

    7 2 Отговор
    Демек, домашни терористи. Ще ги ваксинираме първи.
  • 2 Пити Пател

    15 5 Отговор
    Пити Пател не е ли индийско име ? Искат да превърнат Лондон в Делхи, айде марш в казана или да правиш къри, съсипахте хубавата държава, мазни лути мигрантчета

    Коментиран от #4, #5, #9

  • 3 Хасан Азис

    3 1 Отговор
    България не става
  • 4 Раджастан на Балканите

    13 1 Отговор

    До коментар #2 от "Пити Пател":

    Без златопто на Индия, Великобританията днес да е белгийска провинция.
  • 5 goni

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "Пити Пател":

    Хубаво е да понаучиш английски!:) Дамата се казва Прити!:) Пити означава нещо съвсем друго и не вярвам някой да си кръсти детето така!:)

    Коментиран от #6

  • 6 РЕАЛИСТ

    7 0 Отговор

    До коментар #5 от "goni":

    Е тя па много прити, хайде сега.

    Коментиран от #7

  • 7 goni

    3 5 Отговор

    До коментар #6 от "РЕАЛИСТ":

    Всеки си има вкус!:) Не само аз, а и много други мъже харесват мургави дами!:) Заслужава си! Да знаеш!:) Опитай!:) Ще ти хареса!:) Не вярвам Британският министър на вътрешните работи да ми обърне внимание!:) Иначе бих се пробъл!:)

    Коментиран от #10

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Рон Джеръми

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Пити Пател":

    Харна си е булката, супер си е!
  • 10 Онзи

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "goni":

    Ходи гушкай некоя циганка да ти докара 1200 болести

    Коментиран от #11

  • 11 goni

    1 3 Отговор

    До коментар #10 от "Онзи":

    Изобщо нямах предви циганките!:) Цяла Южна Европа е пълна с мургави дами! Испанки, италианки, португалки, гъркини, а и не малко българки!:) Лично аз, най-си харесвам българките!:)
  • 12 Анонимен

    0 0 Отговор
    И дума не може да става сравнение с жиганите на хасан азис. Трябва да си ходил или живял, за да коментираш за...
Новини по държави: