Last news in Fakti

13 Октомври, 2020 14:09 1 869 0

Френското правителство не изключва да въведе вечерен час заради COVID-19

  • ковид-19-
  • коронавирус-
  • карантина

Френските власти съобщиха, че вчера броят на лекувани за Ковид-19 в интензивни отделения в страната е надхвърлил 1500 за пръв път от 27 май

Френското правителство не изключва да въведе вечерен час заради COVID-19 - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Френската делегирана министърка към вътрешния министър Марлен Шиапа заяви, че правителство не изключва възможността да въведе вечерен час в някои градове като Париж, за да ограничи разпространението на коронавируса, предаде Ройтерс.

"Всички възможности се проучват, нищо не се изключва", каза тя по телевизия Ел Се И на въпрос дали може да бъде въведен вечерен час, предава БТА.

Делегираната министърка към министъра за екологичния преход Еманюел Варгон каза за Сюд радио, че френското правителство ще заседава днес, за да обсъди нови мерки за борба с коронавируса. На въпрос дали ще има вечерен час тя напомни изказване на премиера Жан Кастекс, че никой вариант не се изключва.

Френските власти съобщиха, че вчера броят на лекувани за Ковид-19 в интензивни отделения в страната е надхвърлил 1500 за пръв път от 27 май.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА