Last news in Fakti

6 Декември, 2021 07:04 13 318 170

Украйна обеща на Русия потоп от трупове

  • украйна-
  • русия-
  • дмитро кулеба-
  • война-
  • беларус-
  • източна украйна-
  • владимир путин-
  • александър лукашенко-
  • трупове-
  • войници-
  • жертви

Русия ще даде много жертви, ако нападне Украйна, заяви украинският външен министър

Украйна обеща на Русия потоп от трупове - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Бяхме напълно неподготвени през 2014 г. Украйна на практика беше парализирана. Първоначалният план на Русия беше да раздели Украйна наполовина, да окупира източните и южните райони, създавайки псевдодържавно образувание „Новорусия“. Но въпреки факта, че Украйна не беше готова за ефективна борба, дори и тогава, всичко, което Русия успя да завземе в Източна Украйна, беше сравнително малка територия в Донецка и Луганска области. В момента нашите въоръжени сили са несравнимо по-силни. Русия ще даде изключително голям брой жертви, ако реши да започне война. Ще бъде клане. Кремъл не знае как ще реагира руското общество, ако от Украйна започне да тече безкраен поток от ковчези на руски войници. Това заяви украинският външен министър Дмитро Кулеба в интервю за Sargs.lv. То беше публикувано в сайта на украинското посолство в Латвия.

През последните седмици Русия струпа свои войски до границата с Украйна, което според западните разузнавателни служби може да е знак за предстояща инвазия. Американското разузнаване смята, че Русия може да атакува със 175 000 войници в началото на следващата година. Първият дипломат на Украйна Дмитро Кулеба заяви, че има връзка между събитията на границата с Украйна, хибридната война с мигрантите, както и енергийната криза в Европа. „Ситуацията в граничната зона на Украйна не може да се разглежда отделно от развитието на ситуацията на други места. Беларуският диктатор Александър Лукашенко наскоро заяви, че планира да посети окупирания от Русия Кримски полуостров. Това е малък, но много важен детайл от много по-голяма картина. С това изявление Лукашенко изгори значително всички мостове в отношенията с Украйна, превръщайки Беларус във враждебна страна за Украйна”, заяви украинският външен министър.

„Въпреки твърденията на Русия, че няма да атакува никого, действията ѝ говорят много повече от официалния език на Кремъл”, каза Кулеба. Той коментира вероятността Украйна да бъде нападната и от Беларус: „Засега не виждаме, че беларуската армия се готви за операции срещу Украйна, или че беларуското ръководство може да позволи на Русия да използва територията ѝ за организиране на инвазия. Дори ако Беларус официално продължи да съществува като формално независима държава, за всички ще е ясно, че истинските политически решения на Беларус ще се вземат в съвсем различна държава. В момента всички решения на Беларус по двустранните отношения с Украйна вече се вземат в Москва”.

„Беларус и Украйна никога не са били исторически враждебни страни. След 2014 г. Александър Лукашенко дори и с половин дума не посмя да признае, че окупираният от Русия полуостров Крим ще се счита за легитимна част от федерацията. Ситуацията обаче се промени след 2020 г., когато Лукашенко насилствено потисна протестите на демократичната опозиция в условия на международна изолация. Преди това отношенията на Украйна с Александър Лукашенко като държавен глава бяха много добри. Това ясно потвърждава, че Лукашенко вече не провежда политиката си в отношенията с Украйна. Той прави това, което Русия изисква от него”, каза още украинският дипломат. „Путин е опортюнист. Като бивш офицер от КГБ той знае как да извършва провокативни операции. Той ще прецени от самото начало кой от инструментите в ръцете му ще бъде най-ефективен и ще го използва. Нашата цел е да го възпираме от опити да използва военни средства. В такъв случай, ако реши да използва тази карта, това ще означава началото на голяма война”, заяви още Дмитро Кулеба.

„Слабост на военния потенциал на Украйна за останалата част от НАТО автоматично ще означава отслабване на отбраната на целия източен фланг. Ето защо страните от Централна и Източна Европа, които са егоистично песимистично настроени към Украйна, трябва да подкрепят Киев в името на интересите на националната си сигурност, защото днес Украйна е границата, която всъщност ограничава геополитическите амбиции на Путин. Разбира се, много западни политици все още вярват, че дори Путин да успее да завладее Украйна, той няма да премине червената линия срещу Европейския съюз и членовете на НАТО. Тук трябва да разстроя западните си колеги, защото това е много наивно. Нашият опит показва, че Владимир Путин ще се опита да завземе възможно най-широка територия до последния си дъх, използвайки всички възможни средства. Освен това трябва да се предвиди, че колкото по-близо е последният дъх на Путин, толкова по-дръзки ще бъдат тези опити. Това означава, че от Русия могат да се очакват всякакви действия. Латвия, за разлика от Украйна, е защитена от факта, че не е във вакуум за сигурност. Латвия е член на НАТО. В случай на инвазия Украйна трябва да се бори сама. Да, подкрепят ни и ни помагат най-близките ни приятели, но преди всичко сигурността ни е само в наши ръце", посочи Кулеба.

„Мнозина украинци доброволно решиха да отидат на фронта. Не искам да звуча уверено, но ще кажа, че Русия е наясно с това. Кремъл знае, че сме станали много по-силни. Затова вече е ясно, че Русия обръща много повече внимание на планирането на тази атака, отколкото през 2014 г. Освен това, ако Русия нахлуе сега, тя вече няма да може да го крие, казвайки, че не е страна в конфликта. В този случай Русия ще трябва да носи пълна отговорност за подобно нахлуване. Инвазията на Русия в Украйна ще потвърди на останалия свят, че Кремъл, в името на своите геополитически амбиции, сега е готов да плати най-високата цена. В случай на инвазия, Украйна ще трябва да обяви обща мобилизация. Убеден съм, че основната ценност за украинския народ е неговата собствена свобода. Хората може да не харесват правителството, народните депутати; хората могат да спорят помежду си, но в момента, когато трябва да защитават страната и свободата си, украинците могат да се обединят. Свободата и продължаващото съществуване на Украйна като независима държава са най-основните ценности за украинското общество", подчерта украинският дипломат.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 112 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гадно

    330 26 Отговор
    Денисчо куче което лае не хапе стига си се престаравал с бомбастични заглавия.

    Коментиран от #39, #116

  • 2 Сесесере

    65 295 Отговор
    Ватника не може без война!

    Коментиран от #6, #32, #63, #100, #109

  • 3 ДРАКОН

    193 4 Отговор
    не трябва да има война а мир
  • 4 ......

    136 23 Отговор
    Страничният ефект на водката.
  • 5 Сесесере

    53 179 Отговор
    Добре е преди да нападнат да си сменят доларите и еврото за рубли, да има с какво да се бършат!

    Коментиран от #149

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    137 3 Отговор
    при война загиват много невини хора
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Путин

    212 24 Отговор
    Им каза че за 24 ч киевските плъхове са легнали по гръб кулебата много приказва
  • 10 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    168 5 Отговор
    КОЙТО СЕЕ ВЕТРОВЕ ЩЕ ЖЪНЕ БУРИ

    Коментиран от #129

  • 11 Ужас

    153 11 Отговор
    Горко им на българите в Бесарабия, има 300,000 българи в Украйна...

    Коментиран от #37, #119

  • 12 Костова

    238 17 Отговор
    Не мога да разбера защо толкова шум вдигат украинците, след като военната им мощ е несравнимо по-яка от руската. Да яхват танковете и смело първо да си отвоюват Крим и после да се насочат към Москва. А бившият външен министър Огризка( 2007 - 2009) изяви миналата седмица по украинската ТВ, че би трябвало да бият по руските атомни електроцентрали. Такива екземпляри, вместо да бъдат запряни в съответните весели заведения, ходят от канал на канал и разправят небивалици.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 до костова

    14 51 Отговор
    лелче,не ги отлагай почвай ги от сутринта ,че към обед да си ги погълнала всичките
  • 15 mi6osp

    121 5 Отговор
    Тези материали се публикуват единствено за набиране на посещения на сайта Факти.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Миро

    132 10 Отговор
    Украйна като свърши парите и винаги темата е война с Русия. Това вече омръзва. Русия е ясно че никога няма да позволи НАТО да дойде до границите и. Ако им се наложи на руснаците ще вземат мерки което означава окупиране на Южна и източна Украйна. Да плаши някой руснаците с гора от трупове е абсурдно. Все едно да плашиш куче с кренвирши. Едва ли ще има подобен сценарии но ако се наложи е възможен. Започне ли подобно нещо то и Китай ще си вземе неговото в на далечния Изток. Завуси великите сили как ще се разберат или друго. Украйна не е фактор който може да каже какво ще се случва. По добре е да има ☮️.
  • 18 Нашия

    109 1 Отговор
    Война няма да има. колкото да им се иска на някой политически бандити
  • 19 Хари хари

    117 10 Отговор
    Нито РУСИЯ иска Война, защото знае че нато ще повече Европа във война, а Русия неиска, нито пък окраина иска воина, войната я иска нато.

    Коментиран от #97

  • 20 Руснак

    94 7 Отговор
    Какво пушат тези украинци? След като изпият. Без закуска. Щото за закуската пари вече не стигат. И след това пишат статии за Русия.
  • 21 Каква злоба

    125 9 Отговор
    Чудя се дали американцитве му плашат някой цент на този лизач автора.Таква омраза към Русия не е нормална.Ние нямаме над 30 години вземане или даване с Русия.А Урките е ясно че ще направят провокацията.Това е целта на САЩ,но ще ядат дървото.Според мен някоя сутрин ще осъмнем с арестувано военно командване и правителство на Украйна и после пак ще пишат бандеровците,ако останат такива,че са били изненадани.
  • 22 Костова

    95 8 Отговор
    Отношенията между Украйна и Белорус се влошиха когато Украйна бе от първите страни която забрани въздушното си пространство за белоруски авиолинии. И защо такова престараване, задаваш ли си този въпрос? Украйна не е в ЕС, нито в НАТО, от Белорус получаваше евтин бензин и евтин електричен ток от новата белоруска АЕЦ. Е, как при това положение Лукашенко да си дружи със Зеленски?
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 1212

    115 8 Отговор
    Денис Джамбазов, почваш да ме притесняваш?!Ти да не си на шат при Сорос?

    Коментиран от #30, #34

  • 25 Трес

    59 6 Отговор
    Тия щетрябва бъдат приключени за по чалко от 24 часа от Русия с по малко от 1/ 3 от въоръжението й

    Коментиран от #160

  • 26 Бае Въло

    78 6 Отговор
    Чихуахуа срещу сенбернар. Дори коментар не заслужава.
  • 27 mi6osp

    71 5 Отговор
    Поредният опит да дразнят Русия с напразната надежда да предизвикат нахлуване.
  • 28 Даката

    16 126 Отговор
    Русия напада малки и слаби държави,които са извън военни съюзи.Например Грузия.Стои далече от голямата тояга,като балтийските държави и НАТО.В случая с Украйна ще правят само провокации.Украйна,сега е подготвена и има силно мотивирана армия и народ за отечествена борба.

    Коментиран от #102, #106, #121, #122

  • 29 Много

    30 14 Отговор
    Интересно българските доброволци при една евентуална война между Украйна с потомствено българско население и Русия , на коя страна ще застанат и кого ли ще подкрепят ..???

    Коментиран от #167

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 СерСЕМ

    63 7 Отговор
    Интересно на тоя писач в какво му плаща американското посолство в България. В долари, евра или левове. Май има само обещание за зелена карта ?
  • 32 Да де,именно...!

    42 5 Отговор

    До коментар #2 от "Сесесере":

    Така наречените ,,украинци" са си 80% ,,ватници"...!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Костова

    61 6 Отговор

    До коментар #24 от "1212":

    Джамбазов има екстрасензорни способности. Влиза в главата на Путин и от там ни информира за скорошните планове на руският президент. През януари точно напада Украйна или може би ще нападне. Всичко зависело от виртуалната среща между Путин и Байден. Един вид, ако Байден му каже, Владимир Владимирович, недейте да нападатате и Путин ще кимне с глава в съгласие. Всеки ден Джамбазов ни радва с нова статия за предстоящата руска инвазия на Украйна. И как след това да го възприемаме сериозно?
  • 35 еврогАй

    54 6 Отговор
    Днес минимум 15 теми за лошата Русия!
  • 36 mi6osp

    56 8 Отговор
    Шумът около прогнозираното поредно, трето за последните 4 години , руското нахлуване в Украйна, служи за прикриване решението на САЩ да разположат в Европа още 480 ядрени бомби в допълнение на складираните сега 230 бр..
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Какви ,,трупове" бе...?!

    64 6 Отговор
    Та Русия си върна Крим без да пукне ни една пушка...!!!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Ляв плюс

    61 9 Отговор
    Време е украинската атлантическа хунта да здаде властта, за да няма наистина война. При подобрени отношения с Русия, Украйна може да върви накъдето поиска. Само че трябва да са учи от по-мъдрите руски съседи като Финландия, Швеция, Япония, а именно - не дразнете руската мечка с несигурност по границите й. Проблемът е, че ако Украйна престане да предизвиква Русия, Западът съвсем ще изгуби интерес към нея.
  • 43 big

    56 8 Отговор
    Смешници! Аз съм убеден, че ако по някаква случайност Русия отвърне на удар от страна на Украйна, те ще я прегазят за нула време!: армията им ще се разпадне и една част, не малка, ще се присъедини към руската! Освен това, украинското население ще ги посрещне като освободители и въобще няма да има съпротивление! Вероятно може да има някакво съпротивление от баш фашагите, но тогава самите украинци ще ги усмирят. Всички войнстващи политици и "генерали" ще "драснат" на Запад!
  • 44 Косе Босе

    14 66 Отговор
    Нека руснаците помнят Финландската катастрофа-когато преди 2та св.война напуснаха Финландия нас-ни.Показаха че не могат да победят 15 пъти по-малочисленна войска от патриоти.Същото щеше да ги сполети и с/у Полша през 2та св. война ако германците не ги бяха нападнали от другата страна.Така че виновниците за 2та св. война са Русия и Германия.Руснаците се опитват всячески да бягат от тази вина,прехвърляйки всичко на Германия-но не става,историята не е салфетка с която да се избършеш и след това да я хвърлиш на вятъра.Русия никога не е печелила война воювайки самостоятелно след 1900 г.
    1Руско -Японската война-1905г-Русия превъзхожда 3пъти Япония но губи заради некадърни генерали.
    2Руско-финландската воина -първата преди 2та св.в-на,губи от 10-15 пъти по слаб противник
    3-2та св.война-печели я с помощта обаче на технологиите и техниката дадени почти безвъзмездно от Англия и САЩ-
    на които още не са се издължили в долари.Страната с предала се цяла армия на Германците.
    4-Войната с-у Афганистан-тотална загуба -най новият срам за "великите руски войни"
    Така че да внимават руснаците -да не захапят пак дървото,защото емоциите и международната помощ винаги са на страната на нападнатия,а не на агресора.Историята е за четене и поуки,и е за умните хора?

    Коментиран от #45, #64, #69

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 ДаЗдраПерМа

    43 5 Отговор
    Порошенко направи мобилизация и здравите мъже до 50год заминаха за Русия да изчакат докато мине събитието и пак се върнаха. Останалото куцо и сакато отиде на сбор да хапнат две седмици за държавна сметка. Кметовете на големите украински градове питат Киев как да обяснят на хората кой с кого ще воюва. Вътрешните настроения в Украйна са противоположни на това което говори министъра и стават все по масови.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 hmhmhm

    15 3 Отговор
    амчи , за сега тъй казаха да казваме ... от посолството на сшата
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 hmhmhm

    16 5 Отговор
    Ей , кажете като почне , да не пропуснем началото и края, че ще е за късометражна лента ...
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 от ан

    32 6 Отговор
    Русия ще ви прегази като валяк цинкова кофа
  • 58 1234

    32 11 Отговор

    До коментар #48 от "мразя руските говеда":

    Аз пък много мразя такива като тебе, наричащи цяла една Велика нация - "говеда".

    Коментиран от #61

  • 59 Олга

    35 7 Отговор
    Дебилния украински елит, в който, впрочем, има всичко друго но не етнически украинци, нямат ли те представа как се водят съвременните войни и действа ли там пехота? ВВС унищожава цялата военна и друга инфраструктура и струпване на военна сила както и наземната техника на врага и основния въпрос е решен.Съвременните войни са безконтактни.
    Как агресивния НАТО поставил Югославия на колене и я раздробил на минидържавиците, които сега лесно се управляват от САЩ? Военните самолети на НАТО излитали от базите на Италия едва ли не всеки час за да бомбардират беззащитната Югославия.
    Но важното е друго: на Русия вече не я трябва тази провалила се нацистка Украина дори тя да се предаде доброволно, тъй като ще издъни руския бюджет за много години напред.САЩ и сега искат Русия да вземе Украина на своя издръжка.
  • 60 хасан

    27 3 Отговор
    до Косе Босе
    ей всезнайко прочети какво пише Виктор Суворов са Съветско финската война и тогава пиши глупости
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Смешници

    48 6 Отговор
    Изтрихте ми съвсем нормален коментар,но въпреки всичко знайте едно:хората все повече не ви вярват и все повече вярват в Русия.Направете допитване и се убедете сами.Да живее братска Русия.
  • 63 Един Човек

    39 6 Отговор

    До коментар #2 от "Сесесере":

    Американците имат над 500 военни бази по света,руснаците само 2!Едната в Сирия другата в Сърбия…ама от къде да ги знаеш теЯ работи,кой да ти ги каже !?А знаеш ли,че нито един самолето носач не е произведен за отбранителна война,всичките са една малка армия ,създадена за завоюване на чужда територия (ако се наложи )..ама то колко па да се наложи!?А знаеш ли,че всичките държави да си съберат тези “кораби” не могат да докарат бройката на американците!Колко войни започнаха руснаците,и колко американците!?Колко спечелиха руснаците и колко американците!?..няколко въпроса ,на които се пробвай да ми отговориш,ама честно!

    Коментиран от #141

  • 64 мммм

    7 37 Отговор

    До коментар #44 от "Косе Босе":

    САЩ трябва да помогне да Украйна,както помогна на СССР през 2-св.война
  • 65 Скакауец

    26 2 Отговор

    До коментар #41 от "Антимилиционер":

    Я па тоя! Къде си видял евреин да работи в автомиФка? Ако видиш такъв, то той ще е на един акъл с тебе, т.е. без акъл...
  • 66 отан

    27 2 Отговор
    На 28 март 1943 г., армейски генерал Николай Ватутин отново поема командването на Воронежкия фронт, подготвящ се за битката при Курск. Тук генералът отхвърля традиционното ешелониране на армиите; неговият нов начин на разполагане на частите му позволява не само успешно да отблъсне технически превъзхождащата германска армия, но и бързо да премине от отбрана към нападение. След победата при Курск, Ватутин отново изненадва Манщайн, който смята, че Червената армия е твърде слаба, за да продължи настъплението, и овладява Белгород.

    Победи в Украйна
    На 6 ноември 1943 г., войските на Ватутин освобождават Киев. Той незабавно използва победата, развивайки настъплението дълбоко в немската отбрана. Генералът събира ударна група на друг участък на фронта и на 25 декември започва провеждането на мащабна атака, който изтласква германците на запад.

    Неговата офанзива създава Корсунската дъга на фронтовата линия, в която са обхванати голям брой немски войски. През януари 1944 г., Ватутин, съвместно с 2-ри Украински фронт на Иван Конев, провежда обкръжаването им в Корсун-Шевченковската операция. Макар че Ватутин започва само два дни след Конев, неговата новосформирана ударна формация, 6-а танкова армия, използва елемента на изненадата, като Ватутин я хвърля в боя от предната линия. Това позволява на танковите части да проникнат дълбоко в отбраната на германците и на 3 февруари те се свързват с предните части на фронта на Конев, обкръжавайки 56 000 немски войници. До

    Коментиран от #75, #162

  • 67 Debiлитетът

    12 2 Отговор
    рано е започнал изказванията.
  • 68 от ан

    28 3 Отговор

    До коментар #61 от "мразя руските говеда":

    естествено ,че ге мразиш няма как да си русофоб ако не си п-д-ал
  • 69 big

    31 3 Отговор

    До коментар #44 от "Косе Босе":

    Странно е как някои хора преиначават историята! Така както "дявола" чете библията! Няма как армия, която атакува на коне танкове, т.е. войници, които знаят, че отиват на смърт да бъде победена! Техниката и технологията е едно, но всичко зависи от хората! До колкото знам, независимостта на Финландия е договорена политически, а не военно!

    Коментиран от #147

  • 70 Душко добродушко

    31 4 Отговор
    Тези укри, май сами им се иска да бъдат нападнати от Путин. Навсякъде по света, чрез СМИ, международни срещи и др., все тръбят Русия ще ни напада, ама нашата армия е много силна и ще даде жесток урок на руснаците. Явно икономическото положение на Украйна е доста лошо, че им се иска да бъдат нападнати. Всичките им управници ще избягат на Запад, а някои в Израел. От там ще четат лекции в т. нар. престижни университети и ще си харчат откраднатото от хазната. Шепата по наивни военноначалници ще се помъчи да организира съпротива на възможно атака от страна на Русия, но обикновените "украинци", особенно в източнате части, Одеса (основана от Екатерина втора) са руснаци или проруски настроени.Фашизоидите от УПА и десният сектор ще окажат частична съпротива и може би след това ще преминат към партизанская борба и диверсии. Това, че плаши Русия с трупове, може да се обърне към историята и да види, че за поставените военни задачи и решението им, руснаците не жалеят човешките загуби.
  • 71 Тра-ла-ла

    31 5 Отговор
    Стига сте ни занимавали с украинската агресия подклаждана от НАТО! Като искат да нападат, щом са готови да мрат масово! 😂😂😂

    Коментиран от #81

  • 72 Смешници

    30 1 Отговор
    Това ли е великата демокрация в България?без да псуваш без да призоваваш към омраза да бъдеш трит заради изразено мнение господа журналисти и управляващи? Какво видяхте в коментар 50 че беше изтрит? Жалко смешници сте по страшно и жалки сте от бившите солиалисти от Тошово време.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 @@@@ @@@@

    20 2 Отговор
    Трябва да си много эакъсал, эа да пишеш такива глупости.
  • 75 баста

    9 16 Отговор

    До коментар #66 от "отан":

    Стига ни занимавахте с геройствата на алкохалиците
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Психиатъра

    18 2 Отговор
    Пак инфо от психопата
  • 78 Хисторик

    34 4 Отговор
    Те така се заканваха и преди обаче в Дебалцево свършиха сгащени 50 000 фашисти бендери!
  • 79 хахаха

    26 4 Отговор
    ха ха ха ! Тия пропаднали укри мая доста са си повярвали насъсквани от краварите ! Русия ако реши ще ги прегази точно за няколко часа.
  • 80 Карл Маркс

    22 3 Отговор
    Що за де.билски психопатски заглавия в Понеделник сутрин?
  • 81 аре ве

    6 29 Отговор

    До коментар #71 от "Тра-ла-ла":

    Къде видяхте украйнска агресия!?Украйна не напада съседни държави!

    Коментиран от #84, #95

  • 82 УКРАIНА

    28 4 Отговор
    Украинците сега са подготвени имат модерни памперси
  • 83 вики

    14 11 Отговор
    Русия, е въоръжена с огромен ядрен потенциал и би могла да унищожи живота на земята, дори ако само взриви този потенцил на собственната си територия. Така, че по отношение на отбраната си, тя е защитена напълно. Това обаче явно действа изкушаващо, да започнеш да мислиш агресивно нарушава принципите на мирното съвместно съществуване, познато от поведението на Хитлеристка Германия, преди Втората Свтовна Война! За държави в такова състояние, каквито и териториални отстъпки да им бъдат направени, те няма да спрат да искат още и още!

    Коментиран от #107, #110

  • 84 Професора

    19 3 Отговор

    До коментар #81 от "аре ве":

    Бе щндерите са фашисти и нападат собственото си населението, Руската армия ще изпълниява функциире на ООН да защитава гражданите подложени на геноцид!
  • 85 гошо

    28 2 Отговор
    джамбазов пак го е налегнала логореята. добре щеше да бъде поне част от надращеното да има поне малко общо с действителността.
    няма нужда русия да влиза в 404, трябва само да не спира донецк и луганск и да ги подпомага "логистично". миньорите са набрали достатъчно на укропитеците.
  • 86 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    21 2 Отговор
    Тия лаят като пудел срещу доберман...
  • 87 Златкокюлчо Чекмеджийски от гр. Банкя

    17 3 Отговор
    Това е СЕЕНЕ И РАЗПРОСТРАНЯВАНЕ НА ОМРАДАПУБРИЧНО!!! данэ ти сложат едта яка глоба за тия дивотии, които чатем незнайно защо толкова време!
  • 88 Лавренти

    27 5 Отговор
    В Украйна възраждат фашизма руснаците няма как да го проспят този факт!
  • 89 ПРОСдЕНИС

    31 3 Отговор
    ДЖАМБАЗче, ОПРОТИВЯВАШ С ТВОЙТЕ ПРОСТО ТИИ !!!! АКО РУСНАЦИТЕ ДАДАТ МНОГО ТРУПОВЕ УКРИНЕ ЩА СА ИЗЧЕЗНАЛИ ДО КРАК !
  • 90 Наркомана пак преписва

    26 2 Отговор
    всички гнусотии които приказват алкохолиците от Киев
  • 91 българин

    25 0 Отговор
    Денис Джамбазов - вятър го вее на бял кон !
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Баба Ванга

    15 1 Отговор
    Украинците ке бегат
  • 94 Юрий

    11 3 Отговор
    Украински убитаци нямат налягане за едни партизани в републките ДНР и ЛНР
  • 95 Ха ха

    4 2 Отговор

    До коментар #81 от "аре ве":

    Също като Северните марсианци- само краде.
  • 96 Изплувайте

    14 1 Отговор
    Славяни срещу славяни, а ония от запад само ще подхранват навитаците с пушкала и пари. А къде ни виждат - Хитлер го е казал - като техен помощен персонал.
    Също като преди и по време на втората световна война - отначало си затваряха очите докато Германия набираше мощ, а след като Хитлер нападна Съветския, съюз подкрепяха Сталин.
  • 97 браво бе болгар

    2 2 Отговор

    До коментар #19 от "Хари хари":

    Окрайна казаш…
  • 98 ттт

    9 4 Отговор
    Аз обещавам на Украйна, в случай на руска инвазия да ударя Русия със студ -1000 градуса по целзий! Ами така де, ако ще се лъжем, нека моята лъжа бъде по-голяма.
  • 99 Добро утро!

    20 2 Отговор
    Пропагандата не спи в 7 сутринта антируската статия е готова. 😎
    Време е за кафе, а превъзбудените укри са се надъхали от братския ФАЩ рано рано...
  • 100 Олга

    16 4 Отговор

    До коментар #2 от "Сесесере":

    Руcия никoгa нe e зaпoчвaлa вoйни, тя ги зaвършвaлa.C рaзгрoмa нa cилния врaг: Кaрл ХII,Нaпoлeoн, Хитлeр.A ceгa в Cирия рeжaт ли глaви oт ИД, прeдcтaвлявaщи дoбрe въoръжeнa aрмия oт международни oтрeпки при поддръжка и въoръжение oт CAЩ,Турция и др.зaпaдни държaви, дaжe бг-oръжиe e билo нaмeрeнo тaм?
  • 101 Малеее, що мурзилаж се е изокал

    4 16 Отговор
    Явно заработват предколедно рубли 😂😂😂
  • 102 Морски

    15 2 Отговор

    До коментар #28 от "Даката":

    Ти май чул недочул отнякъде си,най вероятно някоя фейк статия във социалните мрежи и бързаш да си дадеш некомпетентното мнение."Силната армия на Украйна"ще издържи едва няколко дена срещу Русия и то във най добрия случай,а смешниците от НАТО освен да гледат отстрани и всеки ден да излизат разни тяхни лидери пред медиите и да говорят че осъждат нападението на Русия над суверенна държава за друго нямат смелост.После ще наложат някакви си санкции на Русия колкото да кажат "на ние поставихме Русия на колене"А за да нахлуе Русия в Украйна виновни ще са само САЩ,те са виновни за всички конфликти по света след втората световна война
  • 103 Българин

    5 27 Отговор
    С вас сме братя украинци!Смърт на окупатора!
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Тоя

    13 1 Отговор
    На колко водки е за да си вярва?
  • 106 Силно

    16 1 Отговор

    До коментар #28 от "Даката":

    скапана армия има Украйна. Довчера ГСМ им беше 30% от необходимото! Крадат като за последно.При една атака от РФ 85% ще хвърлят оръжието.Остават фашистите от АЗОВ и Десен сектор които ще висят по дърветата в Киев обесени от населението!
  • 107 mi6osp

    14 0 Отговор

    До коментар #83 от "вики":

    Очевидно разширението на НатО на изток до руските граници е твоето разбиране за мирното съвместно съществуване и за агресивността на Русия . Украйна е единствената буферна зона между НатО и Русия и затова няма да бъде нападната от Русия. Ако обаче се появи опасност от поява на американски ракетни бази там, тази държава ще изчезне и частите ѝ ще преминат към Русия, Полша, Румъния и Унгария.
  • 108 Виктор браво

    6 0 Отговор
    Формално независимата Украина....
  • 109 Кикор

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "Сесесере":

    Същото важи и за краварите както им казват. Те всички които се мислят за големи така си и правят де
  • 110 и аз така

    5 0 Отговор

    До коментар #83 от "вики":

    Кой мисли агресивно ? Не става ясно ! Вики , пусни пералнята , измий чиниите и ни са занимавай с партизанщина че май не ти се отдава твърде .
  • 111 Ювиги

    9 0 Отговор
    Онемей соросоид смечкан смахнат
  • 112 Кой68

    7 0 Отговор
    Това е братоубийство.
  • 113 SAAB

    13 0 Отговор
    Не са решили ....да анексират украйна ...не са го направили ! Кой ще ги спре ? Въпрос към сервилният баснописец.......
  • 114 Един там

    12 1 Отговор
    Хохлите, толкова ли не могат да се усетят, че на никой от западните им "приятели" не му пука за тях. Те са само машата с която да ръчкат руската мечка и нищо повече. Народа им ще бъде пожертван при евентуален конфликт с Русия и никой няма да си мръдне пръста за тях. Дори и най-върлите и болни атлантици не вярват, че някой ще прати в жертва натовски войници. Целта е славяните да се самоунищожат в братоубийствени войни без да се пролива англосаксонска кръв. За толкова векове, толкова ли не разбраха тактиката на англосаксонците и не запомниха как действат. Разделяй и владей е техният принцип. Украинците рано или късно ще го разберат, ако не влязат в правия път да спрат с провокациите срещу Русия с която са един и същи народ.
  • 115 Украинците торят чернозема с орки

    3 3 Отговор
    а ние кога ?
  • 116 Display

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "гадно":

    Остави го хайвана, виж че не е спал да напише поредния........
  • 117 Точно като

    5 0 Отговор
    Като малко шумно куче ....
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 778

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Ужас":

    Ще си ги приберем тук.
  • 120 Поредната русофобска статия

    17 1 Отговор
    Н-тата за месеца .Всеки ден трябва да се пишат простотии!В Украйна има фашистки режим.Всичко ставащо до момента е следствие на действията им за някакъв реванш за 1945 когато ония украински фашисти загубиха.Но украинският фашизъм не е на 100 % подкрепян от народа.От една част от западна Украйна.Опитът от поне 3 века говори че западат е този който започва войните.Не е изтока.Русия има горчиви уроци.Само безотговорни и наивни ръководители ще гледат с безразличие.Западът обеща че НАТО няма да се разширява.Обеща.Ако разгледате военните бюджети и наличните сили и средства ще видите кой се готви за агресия.Да съберете Русия и Китай пак не получавате равенство.Западът играе (елитите, не обикновените хора) опасна игра с огъня.Украйна стана топло място за виреене на фашизъм.Не се обръща внимание на това.Затварят се очите.

    Коментиран от #155

  • 121 Учуден

    2 0 Отговор

    До коментар #28 от "Даката":

    Дака, много си зле пич
  • 122 mi6osp

    7 1 Отговор

    До коментар #28 от "Даката":

    Хубав пример си дал с Грузия, но Грузия беше тази, която започна войната, в същото положение, в каквото сега е Украйна . Грузия реши ,че ще влиза в НатО, но имаше пречка- Абхазия и Южна Осетия се бяха отделили и участниците от жителите им бяха вече руски граждани. Грузия покани американски военни инструктори да обучават армията и разчиташе при военен конфликт САЩ да се намеси на нейна страна. Затова нападна Южна Осетия. След започване на войната САЩ се отдръпнаха, а Русия за дни смачка агресора. Сега Грузия е извън НатО и няма шансове да стане член, Абхазия и Ю.Осетия са руски на практика, но си остават пречка за членство в НАТО и Грузия не ги закача, но не признава независимостта им. Така войната е вариант с известен вече резултат.
  • 123 АМОН

    14 1 Отговор
    И ТЕЗИ КАТО НАШИТЕ АМЕРИКАНСКИ ПУДЕЛИ ИЗРАЗЯВАТ МНЕНИЕТО НА ЦЕЛИЯТ УКРАИНСКИ НАРОД.

    НЕ БЪДЕТЕ СИГУРНИ , ЧЕ ЩЕ ИМА ВОЙНА.
    ТАКИВА БОКЛУЦИ КАТО ВАС НЯМА ДОРИ ДА РАЗБЕРАТ КАК СА МИНАЛИ В ЕДНО ДРУГО ПО СПРАВЕДЛИВО ИЗМЕРЕНИЕ.

    НЕОБХОДИМО Е САМО ДА ВИ ДРЪПНАТ ШАЛТЕРА НА ГАЗТА И "ТВОИТЕ" САМИ ЩЕ ТЕ ИЗПЪРЖАТ.

    РАДВАЙТЕ СЕ ПУТИН ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, ЗАЩОТО АКО В РУСИЯ ДОЙДАТ ТЕЗИ С ФУРАЖКИТЕ ОТ ВАС И ПОМЕН НЯМА ДА ОСТАНЕ.
  • 124 Кухари

    8 1 Отговор
    Уви, свърши се с "дъвките" за втоори мандат на Радев. Намаляват заразените с covid-19. В потрес са! Ще измислят "нова дъвка" - я за правителство, може и за Светият синод, а може и за Украйна, занаят на - Любен Дилов/син, Явор Дачков, Георги Марков, Антони Гълабов, Николай Бареков, Румяна Коларова, Анатоли Стайков, Денис Джамбазов, Харалан Александров
  • 125 Гарабет

    7 0 Отговор
    Звучи ми познато имаше и 2008 година такова изказване ,но после някой си яде вратовръзката.
  • 126 хихихихи

    7 1 Отговор
    Е то след украинската съпротива в Крим остана ли още руска армия за трепане?
  • 127 До автора

    10 2 Отговор
    Смееееех смей смеххх ! Авторе иди веднага на лекар , че ваксината дава отрицателни ефекти върху мозака ти
  • 128 Чики-Рики

    10 1 Отговор
    Абе пийте си хапчетата бе хора! Дано Путин да не е прочел тази глупост!
  • 129 незнайко

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Тази фраза за коя страна се отнася ?
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Факти

    6 1 Отговор
    Путин се гъбарка с НАТО.Самият Путин показа на НАТО,че е лошо близо до границата,на която и да е държава,да се дрънкат оръжия,както НАТО правеше близо до Русия,и иска да се разшири близо,до границите и.
  • 132 Димитров

    5 1 Отговор
    Вече е модерно да си неадекватен!
    Успех!
  • 133 Ми така кат стане

    10 1 Отговор
    Натювците няма да си зарежат охолния начин на живот,и да защитят която и да е държава.Защото никога повече няма да имат модерните удобства, който имат сега с краденето на ресурси и войните в други държави по света.
  • 134 фбр

    9 1 Отговор
    Денисчо , пий си по навреме хапчетата и престани да ни занимаваш всяка сутрин с бълнуванията на украинските фашисти ! Вземи да прочетеш малко история и може тогава да разбереш , че Крим е подарен на Украйна през март 1954 година от пияницата Никита Хрушчов , а преди това е бил руски от 1789 година !
  • 135 tato

    5 1 Отговор
    Интересно ми е как украйнците ще атакуват руснацител. Та те са си руснаци.
    Колкото украйнци са платени толкава ще атакуват. С 10 млрд кеш - не знъм колко човека прави това
  • 136 ЧОКИ

    11 1 Отговор
    ИСКАТ ДА ПРЕДИЗВИКАТ РУСИЯ ,КАТО СИ МИСЛЯТ, ЧЕ САЩ ЩЕ ГИ ЗАЩИТЯТ.ЧАК СА СМЕШНИ
  • 137 незнайко

    1 4 Отговор
    Предсказанията са за ТРЕТА световна война, след която ще настъпи многоочаквания мир на СВЕТА, защото почти всички ще разберат какво е АПОКАЛИПСИС !!! Това се отнася най много за САЩ !!!

    Коментиран от #139

  • 138 стоян георгиев

    4 11 Отговор
    при воина русия украина,украинците ще се бият за всяка педя от земята си.те са смели и горди хора и няма да се примирят с окупация.от друга страна руснаците нямат мотив и желание да умират за славата на путин и окупиране на съседна и братска страна и народ.та дано путин не нападне тва ще бъде нов руски крах и нова геополитическа катастрофа.именно тва чака китаи ,които се прави на руски приятел,но ще се възползва моментално от ситуацията.русия не може да си позволи воина с такива размери и няма как да я води с някакви си 200 хиляди човека.финансово пък въобще няма как да се справи.на путиноидите обаче не им пука за руския народ и им е лесно да съскат от натовска българия.дрогари щом сте сериозни в донбас търсят доброволци,еи го къде е !

    Коментиран от #144

  • 139 Един е Бах

    1 3 Отговор

    До коментар #137 от "незнайко":

    Нещо не си схванал ? Виж Разпутин какво казва по въпроса . Или пък Волф Месинг


    Русия ще бъде разгромена брутално
  • 140 Онзи

    8 1 Отговор
    Днешно време май е на мода да се създават нови държави . Кой луд ще се бие за Украйна с тяхната хунта и корупция. Те сами се затриват като държава.
  • 141 Рукола за делян

    5 5 Отговор

    До коментар #63 от "Един Човек":

    Финландия-1939 Китай-1969 Молдова-1992 Чечня 1994 и 2000 Грузия-2008 Сирия-2011 Украйна 2014

    Коментиран от #146

  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Оня

    0 0 Отговор
    А бе до 10год ако не изчезнат половината население около 10 милиарда планетата ще бъде унищожена А тия вируси за сега не вършат никаква работа Така че единственият начин е световна воина Е кои и как ще се възползва от тая воина е въпрос на време и от къде ще почне вече е ясно
  • 144 Ха хо

    1 1 Отговор

    До коментар #138 от "стоян георгиев":

    Мдааа, видяхме този сценарий в Крим!
  • 145 Бай Шиле

    4 1 Отговор
    А бе и аз разбрах за някаква война в Украйна но малко информация се дава.Всички трябва да пишат за това.Дениз Джамбазов не е слънце и не може да огрее на всякъде.
  • 146 Един Човек

    8 2 Отговор

    До коментар #141 от "Рукола за делян":

    69 -та Китай напада Русия ! 92- война в Молдова е имало само в твоята глава! В Чечня войната е все едно Кърджали и Хасково да решат да се отцепват от БГ и ние да се направим на слепи…и все пак Русия им подари автономията!2000-та година отново Грузинците започват войната ,подлъгани от Американците,че ще ги защитят,очаквайки Русия напълно да бъде разградена и ограбена …м/у другото ,Путин тъкмо идва на власт и събира генералите тогава и нито ТЕ , нито хората с парите (олигарсите)му обръщат гръб а застават зад него!Това е повратната точка и възхода на Русия …нека се знае!В Сирия,кой започна войната!?..Американците..вече ти казах ,руснаците само завършват воините не ги започват! А за Украйна,как си представяш НАТО до границата с Русия и военно пристанище на Крим в Черно море..при все,че когато пада социализма,Рейгън и Горбачов подписват договор при,който НАТО се задължава да НЕ разширява границите си на изток от Германия!…всеки един “спор” има две гледни точки(за това е спор)!Когато искаш да изкажеш мнение се запознай и с другата гледна точка! М/у другото въпросите ,които съм задал са много повече от това,на което се опитваш да отговориш!

    Коментиран от #148

  • 147 Косе Босе

    1 3 Отговор

    До коментар #69 от "big":

    Изхода от всички войни се договаря политически,прав си,но тази договорка не е в присъствието на руснаците в столицата на Финландия,а на друго място,както и в Афганистан,нали така?
  • 148 Рукола за делян

    3 4 Отговор

    До коментар #146 от "Един Човек":

    Един въпрос само каква беше причината да няма реферундум в Чечня по примера на Крим за отделяне от съответната държава

    Коментиран от #152, #156

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 ТОЧКАТА

    7 1 Отговор
    КУЛЕБА май много игри играе на КОМПЮТЪРА си...И ПОЧВА ДА ИМ ВЯРВА......Опасна заблуда...
  • 151 2121

    8 3 Отговор
    Без коментар.Нито българи ще се настроят против Русия,нито ще участват във военни действия.Крим е руски ,от 1783 г. по времето на Екатерина Велика.Украйна има истинско име-Окраина-в превод, краище, по крайнина.Каквото Путин е казал ,е достатъчно.Глупотевините,на соросоидите,нямат значение.
  • 152 ТОЧКАТА

    6 1 Отговор

    До коментар #148 от "Рукола за делян":

    БУНАКО РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!!!!!СИ ИМА ЗАКОНИ!!!!!!КРИМ БЕ ...АВТОНОМНА РЕПУБЛИКА, С ОСОБЕН СТАТУТ!!!!!!!Затова ИМА ПРАВО НА САМООПРЕДЕЛЯНЕ!!!!!ЗАТОВА И ЗАПАДЪТ НЕ СЕ ВПРЯГА МНОГО!!!!!!Чечения е РЕПУБЛИКА В СЪСТАВА НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ и има само ФЕДЕРАЛНИ СВОБОДИ!!!!!НО САМО!!!!!В РАМКИТЕ НА ФЕДЕРАЦИЯТА!!!!....ШВЕЙЦАРИЯ ИМА ПОДОБНО УСТРОИСТВО...
  • 153 Demonaz

    3 10 Отговор
    Слава Украйне! Руските монголи обратно в азия.
  • 154 До Косе Босе

    2 2 Отговор
    Прав си Косе Босе, ама кой да чете! Чукче не читатель, чукче писатель.
  • 155 стоян

    3 1 Отговор

    До коментар #120 от "Поредната русофобска статия":

    До 120 ком -като ти четох писанията за тия фашисти да те питам -в кой клас си младежо -стига с тия фантазии
  • 156 Един Човек

    4 0 Отговор

    До коментар #148 от "Рукола за делян":

    Причината беше,че Путин им “подари”свободата,и правото какво да правят с земята си!Чечня е автономна република в рамките на РФ! Сега аз да питам,какво подариха “янките” на ИНДИАНЦИТЕ освен резервати,дрога и ги обрече на изчезване!?
  • 157 ПЕНКО

    4 0 Отговор
    ЗАБРАВИХ ИМЕТО НА ОНЗИ " ЧУВАЛ " В КОЙТО АМЕРИКАНЦИТЕ ВКАРАХА НИВИННИ ВОЕННИ УКРИ В ДОНБАС И СТАНА МАЗАЛО !!!!!!!!!!!
  • 158 Тия тъпи хохли ще изпукат от студ и глад

    4 0 Отговор
    Гледайте генерал зима какво ще ги нагласи и ковз чезите ще тръгнат към Киев няма леб ни сланина ни паре леле мале
  • 159 Тия хохли реват за пари

    5 0 Отговор
    Ама никой ги неще ни ЕС ни САЩ ни Русия кой луд да храни и издържа 35 милиона мързеливи мошенници Глад само глад ще ги оправи стоойте и гледайте
  • 160 Косе Босе

    1 6 Отговор

    До коментар #25 от "Трес":

    Ех мечти,мечти,така щеше да бъде с Финландия и с Афганистан,ама спомените още парят,но явно не достатъчно че да ви яврят главите русофилски,в които само войни ви се въртят.Този път Украинците ще пеят"вставай страна любимия"и пак някои ще се прибере по първи петли/като от Афганистан/за да избегне позорното посрещане от собствените.Вие руснаците продадохте Армения на Ердоган в войната им с Азербейджан,зарязахте християните на мюсюлманите,предадохте арменците,а уж щяхте да им пазите гърба.Сега никой от източно-православните не ви вярва,защото видяха че царят е гол.Посочете една воина спечелена от великите ви руски солдати самостоятелно след 1900 г.Хайде отговоретес факти а не да бягате от неудобни въпроси! Навлезе ли Русия в Украина и с нея е свършено,ще се разпадне както СССР на десетки малки държави.света няма да ви прости това.Ако можете да живеете изолирани от него-направете го.За глупавият добри решения няма,същото важи и за вас.Аз вярвам че всичките русофилчета които участвуват в форума ще бъдат първите доброволци на първа линия с/у украинците,ама много се съмнявам.Ще бъдат точно толкова доброволците,колкото и арменските живеещи в чужбина,по точно в България които отидоха да си защитават родината-0.Мислете за себе си и семействата си преди да се самонадъхвате и да палите фитилите на другите защото бомбата може и да е в вашата къща.За слепците пътя е най кратък когато няма кой да им го показва?
  • 161 хуморист

    3 0 Отговор
    Тез са големи смешници -плачат като котета и д а получат финнасиране щот с а пред фалит -ако НАТО влезе вУкрайна това ще еначалото на края затова да си седят на задниците
  • 162 Косе Босе

    0 2 Отговор

    До коментар #66 от "отан":

    Не чети болшая рус.енциклопедия,чети Библията,там поне има какво да научиш,с историята такава каквато я цитираш не става,не и в този форум-избери си някой руски,там номерата минават?
  • 163 Коко

    4 0 Отговор
    Украинците както се заканват, така най-много да п-р-ъ-ц-нат.
  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 ОСТАВКА ФАТМАК

    3 0 Отговор
    МНОГО $М€ШНИ украинци,НАШАТА г€н€рал Д€$И Щ€ ГИ "ОПРАВИ"!
  • 166 Абе

    2 0 Отговор
    Тоя Дмитро май ще е един от тия дето скоро ще висят по дърветата в Украйна.......!
  • 167 От страни

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "Много":

    Познавам такъв доброволец от Бургас. Ьивш военен. Искарал е в Легиона един контракт но не избърза за следващия и го поканиха да се наеме за Украйна - отказа веднага.
  • 168 Гост

    0 1 Отговор
    Нали обещавате да напълните Русия с трупове защо тогава ревете на всякъде че ви е страх да не ви нападне Русия.След нас вие сте най тъпия народ.
  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Майкъл Джексън

    1 0 Отговор
    Не се знае Руската армията накъде ще тръгне към Украйна или обратно към Кремъл Генералите нали взеха публично да се възмущават от режима
Новини по държави: