Last news in Fakti
  Тема: Украйна

15 Октомври, 2022 11:00 24 457 215

Руската армия ще бъде унищожена и на Путин повече няма да му се наложи да блъфира

  • бесарабски фронт-
  • украйна-
  • русия-
  • война-
  • владимир путин-
  • нато-
  • жозеп борел-
  • ядрени бомби-
  • блъф

Настъпиха дълбоки промени в отношението на Запада към Русия

Руската армия ще бъде унищожена и на Путин повече няма да му се наложи да блъфира - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Ракети и дронове вместо преговори. Настъпиха дълбоки промени в отношението на Запада към Русия

© Виталий Портников

Още новини от Украйна

От срещата на президентите на Турция и Русия в казахстанската столица се очакваше сензация. В навечерието на посещението на Реджеп Тайип Ердоган в Казахстан турското издание Milliet съобщи, че Анкара се опитва да подготви евентуална среща на представители на САЩ, Великобритания, Германия, Франция и Русия, за да се споразумеят за прекратяване на войната и общи параметри за сигурност. Украински представители дори не бяха поканени на такива преговори - авторът на Milliet само посочи, че Турция разбира опасенията на Киев, но би искала да прекрати войната, преди Русия да използва тактическо ядрено оръжие.

Въпреки това в Астана нямаше сензация и, очевидно, не можеше да има. Прессекретарят на президента на Русия Дмитрий Песков заяви, че президентите изобщо не са обсъждали Украйна. Путин, съдейки по официалните доклади, се е съсредоточил върху идеята да превърне Турция в нов газоразпределителен център, от който Газпром теоретично може да се нуждае, след като Северен поток бе взривен. В същото време съвсем не е изключено в сегашната ситуация в Москва наистина да искат да преговарят със Запада - неслучайно руският външен министър Сергей Лавров отбеляза, че ако американците предложат среща между Путин и Байдън на срещата на Г-20 в Индонезия, тогава Кремъл няма да откаже.

Този път лидерите на западните страни са тези, които не искат да говорят. Ако допреди само няколко дни можеше да се предположи, че Русия може да е готова за реалистични консултации, то след масираната ракетна атака срещу Украйна този понеделник стана ясно, че няма промяна в посоката на здравия разум в Кремъл. Този път нито самият Путин, нито руските официални лица и пропагандисти дори не се опитаха да скрият факта, че целта на руските войски е именно гражданска инфраструктура. А разговорите с онези, чиито планове включват лишаване на хората от топлина и светлина, е удар по репутацията на всеки политик. Е, по самоуважението също.

Затова лидерите на западните страни за пореден път втвърдиха риториката си. Показателно е, че тази седмица за първи път бяха направени няколко остри коментара относно ядрените заплахи на Владимир Путин. За това говориха анонимен източник на Ройтерс в НАТО, генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг, френският президент Еманюел Макрон и ръководителят на европейската дипломация Жозеп Борел. Същността на коментарите е ясна: ако Путин наистина реши да прибегне до ядрено оръжие, войната ще се промени драматично. И Западът този път няма да използва изявления и икономически санкции, а силов отговор.

Максимално ясно се изказа Борел, който между другото беше един от последните западни визитьори, опитали се да намерят компромис с Москва преди войната и който беше подложен на отвратителната атака на Лавров и пропагандното клакьорство на руския министър. Борел отбеляза по време на речта си пред Европейската дипломатическа академия в Брюж, че ако Путин използва ядрено оръжие, руската армия може да бъде унищожена от западен неядреен удар - и на руският президент повече няма да му се наложи да блъфира. И бих казал, че подобни изявления вече променят самата същност на войната днес, тъй като показват, че „разглезеният“ Запад, на чиято капитулация Кремъл продължава да разчита, не само не се предава, но и няма да отстъпи.

Освен това международната изолация на Русия на този фон само се засилва. Това показа гласуването на резолюцията за подкрепа на териториалната цялост на Украйна в Общото събрание на ООН и гласуването в ПАСЕ за признаването на Русия за терористична страна. Ако си припомним, че няколко месеца преди войната същият Жозеп Борел настояваше за необходимостта от диалог с Москва, а ПАСЕ промени собствените си правила само за да запази руската делегация, става ясно, че са настъпили дълбоки и необратими промени: Русия се превърна в световен парий.

Владимир Путин обаче все още може да не забелязва това. Неговата непосредствена тактическа цел дори не са военните победи, а разрушаването на инфраструктурата, поради което начело на руската групировка официално е поставен генерал Сергей Суровикин, който след Сирия дори сред колегите си има репутацията на касапин. Но при липса на боеспособна армия, ефективна дипломация и реалистична оценка на ситуацията, всеки руски път води в задънена улица и в Украйна има много повече светлина - дори и с разрушените електроцентрали - отколкото в главата на Путин.

Източник: Віталій Портников для vot-tak tv

Бесарабски фронт


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 243 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 айде стига

    291 87 Отговор
    Стига с този "бесарабски фронт", там са откровени нацисти, освен това забелязвам че има и много с еврейски имена.
    Странно...или пък не?

    Коментиран от #25, #50, #207

  • 2 Последния Софиянец

    289 75 Отговор
    Още от февруари НАТО воюва в Украйна.Нищо не се е променило.

    Коментиран от #23, #28

  • 3 удри центровете на световния тероризъм

    281 97 Отговор
    Няма смисъл Русия да удря с ядрено оръжие Украйна.
    Трябва да бъдат ударени САЩ и Британия.

    Коментиран от #131, #162, #174

  • 4 Бесен - _Язовец

    283 113 Отговор
    НАТО ще бъде унищожено от Руската армия за време под норматива и повече няма да ви се наложи да публикувате мислици

    Коментиран от #29, #32, #45, #133, #200

  • 5 Телеграм

    271 63 Отговор
    Много се канят на Путин, но украинци мрат на фронта. САЩ само разгарят конфликти.

    Коментиран от #9

  • 6 Боро

    202 40 Отговор
    Че Зеленски вече не окупира ли Русия?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 натовци злобеят

    174 46 Отговор
    Ще, ще...ами да я унищожат още сега, щом са толкова убедени че могат да го направят, и то без да получат обратно съкрушителни удари.
  • 9 Шампионите руснаци

    177 50 Отговор

    До коментар #5 от "Телеграм":

    САЩ нямат налягане за Руската армия затова се крият.

    Коментиран от #84, #175

  • 10 даката

    85 186 Отговор
    Тя вече е унищожена. Остатъците са наемници убийци, пандизчии алкохолици.

    Коментиран от #40, #215

  • 11 Стига ма

    188 44 Отговор
    Откъде ги изрови тези статии? Кудкудяк
  • 12 Путин

    167 51 Отговор
    Заделил съм по една бомба за Лондон и Брюксел, всички останали са за САЩ.

    Коментиран от #160

  • 13 ТаУмВзе

    112 35 Отговор
    Мара бичи вицове без джуджета! Z
  • 14 23456

    31 78 Отговор
    Неговите ще го изядат
  • 15 Тошо

    125 31 Отговор
    МАРИЙЧЕ ЗА ЗАКУСКА ТОВА ЛИ МОЖА ДА ИЗМИСЛИШ.ВЕЧЕРТА ТИ Е БИЛА НЕЗАДОВОЛИТЕЛНА.
  • 16 Фенка на Рус

    141 43 Отговор
    Нищо подобно. На Запад им треперят гащите.

    Коментиран от #107

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 БОЛШЕВИК

    123 33 Отговор
    С тия гръмки заглавия само стресирате русофобите и пяна им излиза даже от устата! Недейте така, че тия са податливи на такава пропаганда и могат да получат инфаркт от радост!
  • 19 Само да питам

    107 29 Отговор
    Петоколонниците се опитвате мнение ли да съставяте 24/7, че НАТО е някаква сила ли?
  • 20 Местните путинисти за прочетат

    21 61 Отговор
    тази статия:

    Конгресът, който ще бъде знак към Путин да използва ли ядрено оръжие
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Ма Ат

    78 20 Отговор
    Ма Ат - представена като Редактор на тема България
    Що не си гледаш работата ми се вреш дето не ти е - да търсиш под вола теле или зеле
  • 23 Черната Златка

    51 101 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Така е, Русия влезе да завземе Украйна за два дни,а вече 8 месеца нищо не се е променила,ако не броим хилядите убити русначета. Жалко за младите животи, жалко за майките и бащите, които погребваха синовете си. Родили,отгледали....за да ги пренесат в жертва на един атеист

    Коментиран от #194

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Тцтцтцтц

    48 92 Отговор

    До коментар #1 от "айде стига":

    Нацистите по принцип тръгват да завладяват чужди територии, а украинците са си в Украйна. Но руснаците не са в Русия, така че там търси нацистите!

    Коментиран от #143

  • 26 Разум

    102 34 Отговор
    Тия от волтак като ги пишат такива, да кажат колко волта им е погледа над небето? Системите за разузнаване на запада вече не работят. Мъск ги шатна. Няма Интернет, няма насочване на дронове . За какво въобще говорите? Нали разбирате, че свръх технологичния запад се самоуби с това че избомби старите си аналогови оръжия, които нямаха нужда от Интернет насочване и сега са слепи къртици. Руснаците имат и ново и старо. Правите им затъмнение, те си имат свои станции в Космоса и не им дреме. Дърпате шалтера з 5 минути, те ползват аналоговото оръжие и през тия 5 минути ви жулят до дупка. Спрете се. И спрете да пишете глупости. Ние не сме Украйна, нямаме нужда от лъжи... пък и знаем истината.

    Коментиран от #38, #59, #172

  • 27 Окраин4е

    103 28 Отговор
    Така подлъгаха и бандерите, че НАТО са велика сила и сега Окрайна пуши!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Тая

    69 18 Отговор

    До коментар #4 от "Бесен - _Язовец":

    се води редактор за България. Нещо се е пообъркала малко
  • 30 Мария Атанасова

    50 12 Отговор
    На работа в Бесарабски фронт
    "© Виталий Портников"

    Коментиран от #41

  • 31 007

    40 75 Отговор
    Руска армия е много силно казано за тая пап лач. По точно това е сбирщина с ракети.
  • 32 Мдааа

    38 75 Отговор

    До коментар #4 от "Бесен - _Язовец":

    НАТО ще бъде бъде унищожено, колкото Украйна бе превзета за 2 дни! На толкова.

    Коментиран от #52

  • 33 Раданч Татлъту🙉🙉🙉

    69 20 Отговор
    Може би афтора верва ,че атома прощава на либералите които изповядат евро атлантически скъпоценности?🤣🤣🤣👍

    Коментиран от #37

  • 34 ДЕАНЕКСИЯ НА АНЕКСИЯТА

    26 66 Отговор
    Е в ход...ЛЕЕ СЕ РУСКА КРЪВ, НЕ НАТОВСКА
    .руският народ плаща милиарди заради приумиците на ПРОМИТИТЕ мозъци в Кремле
  • 35 Българин

    33 80 Отговор
    Русия ще загуби тази война.

    Коментиран от #202

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 НОВО ПЕТ

    20 20 Отговор

    До коментар #33 от "Раданч Татлъту🙉🙉🙉":

    То атома не прощава и на ДРУГАРЕТЕ....

    Коментиран от #42

  • 38 Мммммм

    20 33 Отговор

    До коментар #26 от "Разум":

    На фронта не са те чули с какво добро оръжие разполагат! Отстъпват или се прегрупират с елементи на бягство!

    Коментиран от #53

  • 39 До Факти

    51 12 Отговор
    Как се нахранихте с грантове

    Коментиран от #62

  • 40 МммммДа

    82 23 Отговор

    До коментар #10 от "даката":

    Никой все още не е виждал руската армия! Кръстете се и се молете на всички Богове да не я срещате.

    Коментиран от #43, #47, #60, #72, #184

  • 41 НОВО ПЕТ

    8 14 Отговор

    До коментар #30 от "Мария Атанасова":

    И ДУМА я канат при тях......
  • 42 Раданч Татлъту🙉🙉🙉

    11 1 Отговор

    До коментар #37 от "НОВО ПЕТ":

    Е ,да де!🤣🤣🤣👍
  • 43 УКРАЙНА, С ТЕБ СМЕ

    22 59 Отговор

    До коментар #40 от "МммммДа":

    Видяхме я в Украйна........

    Коментиран от #49, #139

  • 44 Боби

    87 14 Отговор
    Ежеминутно електронните медии в България препечатват брътвежите на Дойче Веле, СиЕнЕн, разни руски "опозиционери" и такива като този нам си къв украинец Виталий Портников. Такава цензура и отказ да се чуе другата страна е било само по време на тоталитаризма. Разликата между нас и САЩ е Fox news, която никой у нас не цитира. Изграждат се пропагандни опорни точки само около СиЕнЕн и демократите, проводник на неолиберализма който вече откровено се превръща във фашизъм.
  • 45 Въпросче

    23 62 Отговор

    До коментар #4 от "Бесен - _Язовец":

    Как и с какво ? С допотопното си въоръжение ,с изостаналата и ограничена авиация,разпадащите се военноморски сили или неадекватните им сухопътни сили ?! Къде въобще буташ русия на сигурна смърт ? Русия е по-слаба във военно отношение дори от Украйна ,той бута руските смешки при големите сили
  • 46 Българка

    27 67 Отговор
    Как се преговаря с терористи? Терористите разбират само от силов отговор и най-суровите наказания на цивилизованата международна общност. Единственият изход за траен мир е изтеглянето и на последния руски нашественик от окупираните украински теротории, включително и Крим

    Коментиран от #90, #96

  • 47 Хахахаха

    20 11 Отговор

    До коментар #40 от "МммммДа":

    Кобзон я срещна!
  • 48 Хахаха

    46 12 Отговор
    Източник бесарабски фронт! Хахахааааааа

    Коментиран от #55

  • 49 Раданч Татлъту🙉🙉🙉

    35 10 Отговор

    До коментар #43 от "УКРАЙНА, С ТЕБ СМЕ":

    Ти па с кой окраинец си?😎🤣🤣🤣🖕
  • 50 Плашимир

    32 9 Отговор

    До коментар #1 от "айде стига":

    И не знаят български. Ужбесарабси.

    Коментиран от #54

  • 51 уфааааааааааааа

    55 10 Отговор
    Разрушаването на инфраструктурата е най важната част от една война, справка САЩ - Ирак
  • 52 Бесен- _Язовец

    55 22 Отговор

    До коментар #32 от "Мдааа":

    Кви 2 дни бе Руската армия за 2 минути можеше да реши спора още на 24 Февруари. 2 Буревестничета в Киев и вс приключва!

    Коментиран от #58, #63, #66

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Хахахаха

    16 39 Отговор

    До коментар #48 от "Хахаха":

    Ами гледай и предаванията на Соловьов. Той е още по-критичен! Направо направи руската армия на резил!
  • 56 Хийтроу

    24 58 Отговор
    Всъщност тази война показа истинската същност на Путинова Русия - чудовищна корупция, некадърност, бъркотия, насилие и незачитане на човешкото достойнство. Това не може да се преодолее с тиранията на Путин. Дълго време ще плаща Русия.
  • 57 Мммммм

    6 18 Отговор
    Факти, пуснете едно видео, какво казва Соловьов за руската армия

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Явно кръстенето помага

    22 13 Отговор

    До коментар #40 от "МммммДа":

    И наистина никой не я е виждал и ако се кръстим добре няма и да я видим . Но ние знаем , че тя съществува , описана е подробно в свещенните счетоводни книги на руското МО , там има хиперзвукови ракети , Су-57 и 2200 танка Армата , както и милион и половина униформи , каски и бронежилетки за тълпите доброволци пред наборните пунктове на границите с Финландия , Грузия и Казахстан.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 БОЛШЕВИК

    47 11 Отговор

    До коментар #39 от "До Факти":

    Сега им е жътвата, ден година храни, а едно такова заглавие изхранва много НПО-та и соросоидната общност!
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Кокса

    60 15 Отговор
    Колкото и пъте да напишете че Русия и армията и ще бъдат онищожени това няма да стане истина!!!!!! И по добре никой да не се опитва да направи това защото победители няма да има нито победени само смът и разрушение единственият печеливш ход във тази игра е да не я играеш никога.тези които подтикват към война първи ще се скрият във бункерите си и ще оставят всичко друго да стане на прах защото САЩ не дава пусната пара за никой друг!!! Европейските лидери трябва да помислят как да осигурят мирът във европа а не да се чудят как да нагнетяват напрежение!!!!!
  • 66 Фильо

    16 38 Отговор

    До коментар #52 от "Бесен- _Язовец":

    Какъв Буревестник ,той гръмна на първото изпитание и го спряха

    Дай сега за другите анимации Циркона ,Посейдона и Сърмата

    🥳🥳🥳🥳🥳

    Коментиран от #115

  • 67 Аз съм

    44 8 Отговор
    Освен бесарабски фронт, униан, британското разузмаваме и института за изследване на войната нещо друго по различно ще ни предоставите ли? Едни и същи 10 статии се върят от 6 месеца между тези, които цитирате. Аман вече едно и също да четем.
  • 68 Просто човек

    18 45 Отговор
    Европа и САЩ ще смачкат рашистите!!!

    Коментиран от #83

  • 69 хаха

    49 11 Отговор
    "Бесарабски фронт"списван в Полша под диктовката на нацистите от ЦРУ и МИ6.
  • 70 Иванчо

    40 9 Отговор
    Миче, много си зле батковото! По-добре хвани прахосмукачката, поне ще има полза.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 факти

    18 50 Отговор

    До коментар #40 от "МммммДа":

    Само с лаене и паради от страх не става нали се сещаш.Работата е там,че буквално целият свят видя руската армия.Руската армия не става за нищо и това се вижда вече 8ми месец.В Украйна виждаме тавана на възможностите на руската армия.Русия повече от това НЕ може.Единствената им възможност остава вече ядреното оръжие.Русия е толкова жалка,слаба и проскубана,че от 2ра военна сила в света вече се срина с 10 позиции надолу.Русия,ако се изправи срещу САЩ това ще е тотално унищожение и геноцид върху Русия.Сшорно е дали руснаците ще могат да издържат в такава война повече от два-три часа преди пълното си унищожение

    Коментиран от #117

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Смешници

    45 20 Отговор
    Помнете ми думите и то добре ги запомнете ; Сащ лично и скоро ще използва ядрено оръжие в Украйна и от приятели ще станат врагове.Скоро украинците ще си дадат сметка къде ги води свитата около зеления клоун и ще каже и на САЩ и на запада и на зеления клоун ,до никога с вас.Зеления клоун лично американците ще го затрият .

    Коментиран от #78, #125

  • 76 Д-р Гигълс

    17 46 Отговор
    Руската армия е тотал щета .
    Нито има командване ,нито разузнаване ,нито оръжия. Събрали там някакви прошляци и се самообявили за " втора армия в света "
    Само по цивилни бият -нищо друго

    Рашибузук
  • 77 плмй

    55 11 Отговор
    Ето пример за прост индивид. Тоя укра бандера измет, държава не им остана, нямат какво да ядат, нямат вода да пият, даваха ги като се бият в магазина за хляб, но щял да победи!? Ами дават ви по някои долар, продажници сте това е ясно ама не разбираш ли когато загиваш бре? Русия ще ви начупи от бой. Тези които ви насърчават само ще гледат щото знаят че ако се намесят и те ще бъдат начупени от бой, и да излизаш с такава статия е психична болест. А 35 страни между които Китай, Индия и др. гласуваха въздържал се за разлика от платените кочияши на краварите. Само те с Русия са над половината човечество, та така и за целия свят.Експеримента Украйна е в края си.

    Коментиран от #81

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Смешници

    46 11 Отговор
    Я отворете днешните авганистански вестници и вижте какво пишат талибаните за натовската армия и за думите на Борел .Доста интересни неща има за силното НАТО .

    Коментиран от #87

  • 80 Кресна

    30 7 Отговор
    Бесарабски фронт,обадийшх се на талибаните да питам да ли са толкова велики тези от НАТО и там щяха да се изпопикаят от смях.Те защо не мислят същото ?
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Ха Ха

    11 3 Отговор
    скачай в нужника.....простакесо !
  • 83 И ти

    3 5 Отговор

    До коментар #68 от "Просто човек":

    Ша уреш от кеф.
  • 84 САЩ ги биха...

    50 8 Отговор

    До коментар #9 от "Шампионите руснаци":

    ...като маче у дирек едни обикновени,голи и боси Виетнамци...!Срамно бягаха през глава,закачени за колесника на самолета от бедните Афганистански козари,въоръжени само с ..бял чаршаф и Калашник...!Седнали да се задяват с ядрена сила,като Русия...!Жалкото е,че при една ядрена война няма да има победители...!
  • 85 Кочо

    34 7 Отговор
    Народите, държавите, както и хората са склонни по ганчовски образец и пример да застават на страната на по богатия, силния уважавания, а не на по честния, бедния и презирания от тях! Пример - почти всички вие ежедневно се опитвате да ,,вкарате в пътя" някой местен несретник, който на никого не пречи, а най вече на себе си и се нуждае повече от помощ, отколкото от нападки! В същото време се нагаждачески се хилите и раболепничите пред местните първи хора, мутри и феодали! Както малки палета подир големите песове налитат на някое изпосталяло горско животно, така и вие се мотаете в краката на великите сили и лаете срещу Русия!
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 .....

    10 11 Отговор

    До коментар #79 от "Смешници":

    Ти кой афганстански вестник прочете днес? Я му дай името и на какъв език го чете.

    Коментиран от #124

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 КИКИМОРА

    43 11 Отговор

    До коментар #46 от "Българка":

    Именно, скъпа , години на ред Путин не можал да преговаря с терористи. Не разбирали ни от дума, ни от споразумения и ги е зачесъл силово, но все пак внимателно засега. И ти мислиш като него. Колко си умничка българка. Терористи само от това разбират. Добре е, че ги изпреварил с 2 дни. Вместо НАТО да се разшират на Изток, Русия се разшири на Запад. Като не си спазват подписите и плюят на тях, като тормозят цивилни, така ще е.
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Долу нато

    48 12 Отговор
    Престанете да изопачавате думите на Путин! Путин няма да реши да атакува пръв колективният запад с ядрено оръжие,но ако колективният запад си го позволи да нападне с такова Руската федерация,на другата минута ще изчезне колективно!!!

    Коментиран от #129

  • 93 Преминаващ оттук

    54 14 Отговор
    Абе папагали като как си представяте че НАТО ще унищожи руската армия. Те не смеят да се закачат със Северна Корея щото знаят какво ще се случи и с натовци и с краварите. Тръгнали да унищожават руската армия. Незнам къде ги намират такива болни мозъци които провалиха икономиката на европейските държави.
    Помислете си за тези 27 милиона жертви през втората световна война.
    Е къде отивате да побеждавате РФ. Горбачов и Елцин ги няма да продадат Русия за шепа пари.

    Коментиран от #98

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Солей

    3 4 Отговор

    До коментар #86 от "Смешник":

    Значи не отричаш дори?
  • 96 ГРЕХОТА

    48 7 Отговор

    До коментар #46 от "Българка":

    Именно по време на президентството на Петро Порошенко, Украйна напълно саботира Минските споразумения и провеждаше последователна политика на геноцид срещу жителите на Донбас. Насилие да виждаш нещо? Ааааа. А лицемерие? А фалшивост? Животите на рускоговорящите са без значение, а? Никой няма право да ги защити, да ги оставят да бъдат убивани като говеда? Двуличие? Срамота.
  • 97 Солей

    8 32 Отговор

    До коментар #94 от "сикая":

    Ние избираме да си защитаваме правата и работим за това. Русофилите направо си признават, че каквото им нареди господаря им, това правят. Явно сами са се докарали дотам. Явно че и така си "обясняват" положението си.
  • 98 Мммммм

    14 28 Отговор

    До коментар #93 от "Преминаващ оттук":

    Къде е тази руска армия? Армия мобилизираните цивилни ли са?
  • 99 Лъжи от Украйна или Бесарабски фронт

    42 12 Отговор
    Дори човек като погледне заглавието на статията и му става ясно че е писана от слугите на краварите Зеления наркоман или някой от съратниците му! Надявайте се прости Украйнци, ама ви чака съдбата на Ирак и Афганистан!
  • 100 Иванушка  🇷🇺

    62 12 Отговор
    За 8 месеца виждаме едни 32 милиарда потънали в Украйна, а след още осем колко ли ще са ?
    Русия ПЕЧЕЛИ Войната срещу Запада - една единствена Велика Страна срещу половината свят - това е достойно за УВАЖЕНИЕ.

    Коментиран от #106, #134

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Да бе

    24 3 Отговор
    Аман от от малоумни слагачи!!!!
  • 103 Шепамарова

    9 3 Отговор
    Цапкам църни цошки

    Коментиран от #104

  • 104 Жимбуль жимбузин

    6 3 Отговор

    До коментар #103 от "Шепамарова":

    Въз ма, няма да ми цапкаш цошките
  • 105 Розата

    43 9 Отговор
    А ДАЛИ ПУТИН МИСЛИ ТАКА?! СПРЕТЕ С ТИЯ ПРОСТОТИИ! РФЕДЕРАЦИЯ УВЕЛИЧИ ПЛОЩА СИ СЪС 115 000КВ.КМ.!НЕЩО ЗА ТОВА ДА НАПИШЕТЕ? САМО ГЛУПОСТИ БЛЕЕТЕ! СЛАВА НА ПУТИН!СЛАВА НАБРУСИЯ!!!
  • 106 ....

    17 40 Отговор

    До коментар #100 от "Иванушка  🇷🇺":

    Запада въобще не е влизал в Украйна. Само с леко противотанково оръжие и 40тина бройки различни оръжейни системи, направиха 1/4 от руското безаналогово оръжие на скрап, а 200 хиляди руски воници вее никога няма да воюват. Опитай се да проумееш какво ти написах, ако можеш.
  • 107 Твойте

    3 3 Отговор

    До коментар #16 от "Фенка на Рус":

    Чак са се свлекли
  • 108 САЩ са заплаха за света

    43 10 Отговор
    САЩ водят своите марионетки към глобална катастрофа! Нарушиха Минските мирни споразумения и отново след три кръга преговори през март забраниха на Зеленски повече преговори. Оттогава се сипят само заплахи и наливат оръжия в Укровермахта...

    Само Ердоган и Путин предлагат преговори за мирно уреждане, но умишлено марионетката им Зеленски манипулира, лее антируска пропаганда и режисира фейкове!

    За разлика от другите си мръсни войни, Сащ не могат да се измъкнат невредими, ако продължават да ескалират конфликта.
  • 109 Иван

    23 5 Отговор
    Като член на НАТО ние не можем да обявим война на Русия, ноооо ако България излезе от НАТО и обяви война на Русия армията им ще бъде унищожена а Путин с мярка за неотклонение домашен арест.
  • 110 Васил

    11 21 Отговор
    Че то Рашистите имат ли армия?

    Коментиран от #112

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Бесен- _Язовец

    25 10 Отговор

    До коментар #66 от "Фильо":

    Да да, то щото е анимация затова НАТО трепери и се обясняват на ден по 16 пъти как не искали война с Руската армия.

    Коментиран от #155

  • 116 Гошо

    15 29 Отговор
    А бе вие путинофилите нормални ли сте само една финландия ще ги отнесе ватенките вие говорите за цялото нато

    Коментиран от #132

  • 117 Бай Яни

    10 19 Отговор

    До коментар #72 от "факти":

    Факт еуската армия е втора след Украйнската в конфликта😉,сармати,мармалати,хипер -мипер ракети и безаналогови танкове -манкове и невидими дори за специалистите санолети --молети. Най добри са в тактическото отстъпление.
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 реалист

    4 19 Отговор
    Не се заблуждавайте, Одеса в най-скоро време ще бъде разрушена и превзета. Ужасна съдба очаква и съседните държави които помагат на Украйна, за голямо съжаление това е бъдещето. Русия я очаква голяма разруха.
  • 121 Наркос

    6 16 Отговор
    Рашките защо си мислят, че запада няма ядрени оръжие в готовност и няма да построи още много
  • 122 Кресна

    17 5 Отговор

    До коментар #78 от "....":

    Човека има доста инфо ,на 26.09 прочетох негов коментар ,че на 9/10.10 Русия ще бомби Украйна здраво и се случи .От започването на войната следя коментарите и доста неща които е казал се случват.Ти обаче, не виждам нещо смислено да си казал или да имаш инфо.
  • 123 За русофилите

    4 8 Отговор
    Вижте видеото в коментар 57! Ще ви хареса.
  • 124 Смешник

    11 3 Отговор

    До коментар #87 от ".....":

    Afganistán times daili i daily Outlook .чети ,търси .То не става само с дай .

    Коментиран от #126

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Хахаха добре

    5 14 Отговор

    До коментар #124 от "Смешник":

    Вече и на Афганистански медии ,освен рашиститките ли да четем . Хахаха
    Талибан Дейли има ли и тях да прочетем хахаха
  • 127 украинец,не разбрал

    25 6 Отговор
    Авторката на статията би ли добра да обясни от кога пускат този холивудски екшън по кината?Очертава се небивал зрителски интерес!А между другото кои знаменитости ще играят?Предполагам Шон Пен,Анджелина Джоли-колко пъти само посетиха Киев и обещаваха какво ли не на тъпите укри
  • 128 И КОЙ?!

    27 8 Отговор
    КОЙ ГО КАЗВА ТОВА ?!! МЕКЕРЕТО НА ЛУДАТА ВИКТОРИЯ НЮМАН?! ИЗЯВЕНАТА НАЦИСТКА И УБИЙЦА ОТ САЩ?!!! ХА-ХА-ХА!!! ДОООБРЕ ВИТАЛИЙЧО!!! ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА РУСИЯ, КОЯТО НЕ СЕ СТРАХУВА ОТ УБИЕЦА САЩ-НАТО!!! ДА ЖИВЕЕ РУСКАТА АРМИЯ ОСВОБОДИТЕЛ НА СВЕТА!!!

    Коментиран от #153

  • 129 Долу Путлер

    6 20 Отговор

    До коментар #92 от "Долу нато":

    А Медведчето не спря да плаши с ядрени удари .Нали?

    Коментиран от #152

  • 130 Ушанков

    8 27 Отговор
    Един Танк Т62 д вдигнато бяло знаме се предал на Сву .
    Излязъл Ванка от танка и
    Украинците учудени го попитали :
    Ванка ами Танка ,оня дето го хвалехте толкова Армата ,къде остана ,защо се биете с тия антики ?
    Ванката се усмихнал и казал :
    Ами той е още на Червения площад ,молят му се да запали .
  • 131 този който

    14 1 Отговор

    До коментар #3 от "удри центровете на световния тероризъм":

    ..И как ще стане това..?! - като във вица: "Е, аз вече ще си ходя.. -- Къде ще си ходиш, страната ти я няма..!"
  • 132 Рико

    18 8 Отговор

    До коментар #116 от "Гошо":

    Те не разбират,че от атомни бомби срещу тях няма нужда. Има една доктрина от години, че победител ще бъде не този с атомните бомби, а този със силно конвенционално оръжие. Аз съм никой, а знам за такава концепция, руските генерали къде са спали? Мощни и точни конвенционални удари по атомните хранилища на противника и войната свършва. Дано не се стига дотам, но ако се стигне, точно така ще се развият събитията.

    Коментиран от #144

  • 133 този който

    12 2 Отговор

    До коментар #4 от "Бесен - _Язовец":

    ..И как ще стане това..?! - като във вица: "Е, аз вече ще си ходя.. -- Къде ще си ходиш, страната ти я няма..!"
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Тобияс

    17 2 Отговор
    Маруся се вихри , а Джеймсън е почивка. След победата ще получат своя медал !
  • 136 Време е

    13 34 Отговор
    Русия да забрави за Украйна, там ще бъде смазана и унижена! По-добре да се обърне на изток към Азия, където всички бивши Републики са на път да се откъснат от отровните пипала на Путиновата олигархия и Путинизма. Бъдещето на Русия е като китайска провинция!

    Коментиран от #142

  • 137 От оня свят

    29 5 Отговор
    В Сащ са започнали курсове по оцеляване в цялата държава, като първите две неща, които се учат са, как да си палят огън с клечки, и как да ни правят лъкове, за да ловуват, тъй като негласно е обявено, че ядрена война ще има, и в Сащ не ще оцелее нищо, което се намира на повърхността, а тези под земята, трябва да могат да стоят 3 години без да излизат, ако искат да оцелеят.

    Коментиран от #145, #149

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Дими

    21 0 Отговор

    До коментар #43 от "УКРАЙНА, С ТЕБ СМЕ":

    Армията на Русия не участва в тази ВСО

    Коментиран от #140

  • 140 Вярно е

    2 8 Отговор

    До коментар #139 от "Дими":

    …само наемници се бият за шепа галагани, но галаганите свършват.
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Рико

    4 28 Отговор

    До коментар #136 от "Време е":

    Там като тръгне да пада доминото, ще настане ад за руснаците. Онези поробени народи 300 години са трупали гняв. Москва река червена ще потече.
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Рико

    8 28 Отговор

    До коментар #137 от "От оня свят":

    С какъв САЩ ще се мериш?! Ти не виждаш ли че за 8 месеца не сте овладели трайно и една селска канавка. Една селска канавка не сте овладели трайно! Толкова ли сте слепи?!
  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Васил

    11 6 Отговор
    Сааамо лъжи
  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Гражданин

    4 29 Отговор

    До коментар #137 от "От оня свят":

    Ти си наистина за оня свят, с тази дезинформация и демагогия. Ядрен удар няма да има, защото ракетите на Ссср от 1975 г. няма да излетят, те са брак. По-нови са много малко броя. Освен това само при започване на подготовка за изстрелване, НАТО ще стовари огнена лавина върху тях.
  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 врачка, руска

    5 24 Отговор
    Кристално кълбо дефектно, бре. Пак гледат в дефектното кристално кълбо путинфилите. Врачуват, врачуват, а става наопаки.
  • 152 Гражданин

    6 19 Отговор

    До коментар #129 от "Долу Путлер":

    Двете джуджета са просто кгб-рожби на болшевизма, в него е проблемът. Някой още си мисли да връща болшевизма в Европа, ха, ха!

    Коментиран от #206

  • 153 Гражданин

    8 25 Отговор

    До коментар #128 от "И КОЙ?!":

    Не кой го казва, а кой го прави! Червената армия бяга презглава, ако противникът може истински да стреля!
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Гражданин

    7 28 Отговор

    До коментар #115 от "Бесен- _Язовец":

    Луд и смрадлив! Никой нормален човек не иска война! Но оръжията са в готовност, Русия ще бъде реки от кръв!

    Коментиран от #179

  • 156 Правете си селфита

    25 6 Отговор
    на фона на Google Maps ,на измислената държава Осрайна,защото ще ви остане само спомен от нея, а границата на Русия ще бъде с Румъния.

    Коментиран от #199

  • 157 Статистик

    6 22 Отговор
    Всички путинофили са садисти, но не всички садисти са путинофили. Изкривени същества по рождение.
  • 158 Минева

    14 5 Отговор
    Деменцията и наркомана???
  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Байдън

    5 19 Отговор

    До коментар #12 от "Путин":

    А мойте всички бомби са за бункера на джуджи путлер искам го опечен.
  • 161 Да да

    22 5 Отговор
    сигурно сороската пропаганда отново блести по родните продажни краварски сайтове

    Коментиран от #205

  • 162 сороснерес

    24 5 Отговор

    До коментар #3 от "удри центровете на световния тероризъм":

    дупка направили у космоса ..едно и също по сто пъти на ден, само различни изпълнители и подизпълнители в БГ..Нито веднъж не сте казали и дума какво написа МЪСК в твитера...за Украйна.".Крим е руски"...забравете и започвайте преговори..нямате ресурс срещу Русия ,за да победите..в тази война..А от два дена спира споснориране на старлинк за украйна..
  • 163 Борислав

    7 24 Отговор
    Путин има нужда от преврат или от куршум,и това скоро ще стане.

    Коментиран от #167

  • 164 .......

    23 5 Отговор
    А дано им спрат верно нета,че ми писна от укро пропаганда.Тези вместо да се бият на фронта по цял ден висят в нета и се борят с клавиатурите.
    Бесарабският фронт вместо да ни разтяга лукуми от лъжи по-добре да си заминава на фронта!Пък може да им дойде в главата акъла,че забраняват на Зелето мирни преговори,защото целта е да са пушечно месо.
  • 165 Илиев

    24 6 Отговор
    Руска армия е имало и пак ще има! Не забравяйте че винаги са били победители!!!

    Коментиран от #171, #183

  • 166 Змия

    21 4 Отговор
    защо желанието на някои русофоби го представяте като действителност няма да ви стигне мастилото да пишете глупости по страниците в вестниците хубаво че в електронен вид може да драскате каквото ви хрумне не важно да е истината важно е някой да го прочете
  • 167 крокодил

    15 4 Отговор

    До коментар #163 от "Борислав":

    сега е момента да се прославиш вземай чифтето и бягай да сваршис мръсната работа на чичи Сам
  • 168 Иван

    20 6 Отговор
    За кой ли път я унищожават. А тя все побеждава. Хи хи
  • 169 Свободен от нацизъмКрим

    27 5 Отговор
    Чакай малко, кой обстрелва осем години инфраструктура и мирно руско население и избиваше цивилни и деца със садистично наслаждение? Кой обстрелва ЗАЕЦ, КОЙ ВЗРИВИ СЕВЕРЕН Поток инфраструктура за стотици милиарди, кой взриви антоновсия и кримски мостове - инфраструктура за други едни милиарди...?
    А? И сега като получиха два шамара с опакото на ръката взеха да вият на умРело все едно ги пребиват с пернишкиВинкел😊.
    Ама господа фашагиУкраински, дръжте се мъжки нали сте най великата нация ОтОлигофрени в галактиката с великото зеленоЖуже дети носи токчета и роклиПетък вечер.... Тая зима щеГоПое. Мете целия за да разберете, чеФашизациятаВинаги излиза през носа наФашунгера

    Коментиран от #201

  • 170 летател

    15 2 Отговор
    като ще бъде унищожена тогава за ко са ни фър4ила? от кой ще се пазим? сигурно от марсианците.

    Коментиран от #176

  • 171 Хитър Петър

    5 15 Отговор

    До коментар #165 от "Илиев":

    Никога не са били победители сами! Победи имат само с помощта на запада!
  • 172 Ронин

    2 6 Отговор

    До коментар #26 от "Разум":

    Удари 100 грама одеклон може да ти дойде разума
  • 173 Уаауууу

    2 1 Отговор
    Много грозни очила....пхахааааа...
  • 174 Россия Z V

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "удри центровете на световния тероризъм":

    И Брюксел

    Коментиран от #177, #187

  • 175 Баро

    2 9 Отговор

    До коментар #9 от "Шампионите руснаци":

    ха ха вижда се русия кво налягане има към границите
  • 176 бау бау

    2 6 Отговор

    До коментар #170 от "летател":

    От болшевиките пич от болшетата
  • 177 Баро

    0 2 Отговор

    До коментар #174 от "Россия Z V":

    Кви кви квииии
  • 178 На Фактолозите В Устата

    17 1 Отговор
    Фактолозите си мислят, че като повтарят фантасмагории те ще се превърнат в реалност. Ето, повтаряйте си: ние сме истински журналисти, ние сме истински журналисти, ние сме истински журналисти...
  • 179 КОНТРАТА

    16 3 Отговор

    До коментар #155 от "Гражданин":

    НАТО ще е реки от кефява течност минала през стомаха и продължила по пътя на земната гравитацията.
  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 Наблюдател

    18 2 Отговор
    Абе Мария, ти май вземаш от веществото на Зеленски.
  • 182 Рико

    3 18 Отговор
    Не само армията им, цялата им държава върви към самоунищожение. Тази зима във великата ще се завърнат със страшна сила добре познатите им дефицит, мизерия и глад. Идват. В продължения на десетилетия имаха контактите с нормалния свят и видяха по-добър живот. Решиха,че това не е за тях, те си искат дефицита, мизерията и глада. Ще ги получат.
  • 183 Рико

    4 17 Отговор

    До коментар #165 от "Илиев":

    Каква армия, бе Илиев, не виждаш ли че искат от призованите да си носят бинтовете от вкъщи. Няма такава армия! Това тяхното е стадо изпратено на заколение. Чакай снегът да затвори пътищата и ще видиш и канибализъм във великата руска армия.

    Коментиран от #193

  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 ВЪХ! СИРИОЗНУ?!

    15 2 Отговор
    И КОГА?! ПРЕДИ ИЛИ СЛЕД САЩ=НАТО=УБИЙЦИ?!?!?! ХА-ХА, ХА-ХА-ХА! ДОСЕГА ПУТИН УМИРАШЕ ПОЧТИ ВСЕКИ ДЕН ... ОСЕМ МЕСЕЦА!!! КОЛКО ПЪТИ НА РУСИЯ РАКЕТИТЕ СВЪРШВАХА... КОЛКО ПЪТИ ФАЛИРАХА ИКОНОМИКАТА НА ВЕЛИКА РУСИЯ?! ХА-ХА-ХА! ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ СЪС САНКЦИИТЕ УБИЙЦИ ОТ САЩ-НАТО И САМОУБИЙЦИ ЕС!!!
  • 187 Баро

    0 2 Отговор

    До коментар #174 от "Россия Z V":

    И после мое ми ударите и двамата по една
  • 188 Мара подробната

    14 3 Отговор
    Руската армия никога няма да бъде унищожена! Ама никога! Просто защото няма кой да я унищожи! И никога не е имало! И няма и да има!
  • 189 Миш

    8 3 Отговор
    Не забравяите че предсказанията на баба Ванга са че Европа ще стане пуста и студена. Ще настъпи ядрена зима Там живот няма да има.......
  • 190 Светулка

    2 2 Отговор
    Стига с тия фалшиви и злобни коментари дайте един истински какво правят украинците с руснаците от освободените територии уж от тях.мачкат ли ги или им дават помощи а....
  • 191 Я Я Я Я ДА

    4 10 Отговор
    СМЕРТ НА ПУТИНА --------УБИЙЦА ............
  • 192 М3 голд

    8 2 Отговор
    ФАКТИ, защо ни заливате с тази помия? Нима не се уважавате като собственици и журналисти в сайта?
    Ама ние четем и други сайтове. Не ни пълнете главите с неверни твърдения за ядрена руска заплаха. По възможно е да се очаква скоро НАТО да направи ядрена провокация. И това става все по сериозно и по вероятно. Подготовката чрез СМА се прави и вие също сте участници
  • 193 В грешка си

    2 1 Отговор

    До коментар #183 от "Рико":

    Рико, пълни глупости. Виж си плюсовете и минусите. Или си на хранилка, или си зомбита. Съжалявам те.
  • 194 До коленко

    2 2 Отговор

    До коментар #23 от "Черната Златка":

    Златке що не продължиш да дуаш на тръбъта ми си напъваш клетката в главата
  • 195 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 196 АтанасоваГъштаСпера

    3 1 Отговор
    И си пълниЗадникаСшишарки
  • 197 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 198 ПортникоМастията

    6 3 Отговор
    Ще бъде БитИебанЯко. Също като НещастнотоПедалскоПомачеДжамбазов и АнадолСтайковКурвичката на Денди.
  • 199 Някой

    4 6 Отговор

    До коментар #156 от "Правете си селфита":

    Унгария и Русия ще имат обща граница…… Юни 2023…..
  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 Иван Василев

    1 1 Отговор

    До коментар #169 от "Свободен от нацизъмКрим":

    Успокой се вече, 8 години, а те скоро ще станат 9, тогава какво ще питаш?
  • 202 мдтб

    2 2 Отговор

    До коментар #35 от "Българин":

    россия умре
  • 203 Фен на Копейкин шч.ики.ята

    1 0 Отговор
    Браво супер
  • 204 звездите ми говорят

    3 2 Отговор
    стига с откровенните лъжи още малко и канчето ще прелеее и нато няма да го има като организация дразните мечката с близалка щото е още зад оградата
  • 205 Да да

    2 5 Отговор

    До коментар #161 от "Да да":

    ватенките я закъсаха много яко
  • 206 гибона

    1 4 Отговор

    До коментар #152 от "Гражданин":

    от детето до старика всички срещу болшевика
  • 207 Реалист

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "айде стига":

    Най-странното е, че същите си фантазират, че руската армия щяла да бъде унищожена. Укро-орките, подкрепяни официално от наемници от 90 държави(според уикипедия) продължават да понасят огромни загуби и защото вече е пределно ясно, че губят войната и ще бъдат напълно унищожени почнаха да живеят с някакви фантазии, че руската армия щяла да бъде унищожена. Целият план на САЩ и тези под и над САЩ очевидно пропадна.. вече няма какви оръжия да доставят и започнаха да дават собствените си брадлита, както и турски бронирани машини(отново официално според уикипедия), които руската авиация и артилерия смазва без особени усилия
  • 208 Нато отива в миналото

    5 2 Отговор
    Европа за съжаление също е в своя умишлено предизвикан край
  • 209 мдааа

    4 3 Отговор
    Абе запада нема да клекне за истински преговори докато ПУТИН не натисне онова копче... тогава вече ще се търси мир щото иначе ще има по големо олеле!!!
  • 210 Радон Керанов

    1 3 Отговор
    Кремълското джудженце повтаря архетипно всички безумия на психопата Хитлер! И той смята Запада за слаб, както фюрера, който е твърдял, че американците са жалки търговци и меки китки и не стават за войници!
    Но Хитлер е разполагал с професионалния и мощен Вермахт и тово го е заблудило, че е всесилен! А малкоръстовият Путлерчо има карикатурна армия, която се проваля непрекъснато! Ще разбере колко е жалък, ако е жив дотогава!
  • 211 Матей преображенски

    2 1 Отговор
    Как ще унищожат ядрената сила Русия с неядрени средства,това е голяма загадка.Защото при опасност за държавата от неядрени средства,Русия ще отговори с ядрени.Руската армия отново премина в настъпление,всеки момент може да се включи и 100-хилядна белоруска групировка от североизток.Украинската пропаганда се опита да излъже,че дроновете-камикадзе били масово сваляни и само 5 са поразили целите.Защо тогава толкова се паникьосаха и се изпокриха в подземията,защото руските ракетни удари са почти винаги резултатни,имат и доста важни съоръжения за поразяване.
  • 212 Перо

    1 0 Отговор
    Манталитет и разбиране на труженичка от околовръстното и Лъвов мост!
  • 213 зле е работата

    1 0 Отговор
    Прочетох някой друг коментар и мисля, че кратуните от възраждане въобще не са в час с истината за войната и Русия. Явно гледат само руска телевизия.
  • 214 Стига бе!

    0 0 Отговор
    Пак ли на този Потников фронт тиражирате логорейните изблици? Намерете нещо друго, пак да е критично към Русия, но да е АДЕКВАТНО написано, че това само като му видя автора... ум да ти зайде.
  • 215 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания