Last news in Fakti
  Тема: Украйна

15 Октомври, 2022 23:34 8 609 101

В Полша се състоя референдум за анексиране на руското посолство

  • референдум-
  • русия-
  • руско посолство-
  • анексия-
  • полша-
  • война-
  • украйна-
  • поляци-
  • варшава

Анексиите са на мода през този сезон, казаха организаторите

В Полша се състоя референдум за анексиране на руското посолство - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Няколко полски НПО организираха днес фиктивен референдум за „анексиране“ на посолството на Русия във Варшава, за да протестират с хумор срещу руските действия в Украйна, предаде Франс прес, съобщи БТА.

„Анексиите са на мода през този сезон. Руснаците „анексираха“ окупирани територии в Украйна“, обясниха организаторите на тази проява в прессъобщение. „Решихме да следваме този път и да организираме референдум за анексиране на посолството на Русия…във Варшава“, се казва още в съобщението.

Още новини от Украйна

Тези неправителствени организации се позоваха и на широко споделяна в социалните мрежи шега, в която се предлага на чехите да превземат руския анклав Калининград. Както чешката шега, така и полската инициатива бяха вдъхновени от неотдавна съобщеното от Москва анексиране на четири украински региона след референдуми, определени от Запада като „фиктивни“.

Развявайки жълто-синьото украинско знаме и издигнали плакати с лозунги като „Терорусия“, „Долу ръцете от Украйна!“ и „Спрете това зло!“, около 3000 души, според организаторите, участваха в този фиктивен референдум във Варшава. Желаещите да гласуват се наредиха на опашка, която се изви по улицата, на която се намира разкошното посолство на Русия, пред което беше поставена урна.

Въпросът, на който трябваше да се отговори, беше: „Трябва ли Полша да анексира руското посолство?“ Възможни бяха три отговора, но и трите бяха „да“. „Това е много по-демократична идея от тези референдуми на украинска територия, произведени под куршумите и ракетите“, каза за АФП във Варшава 33-годишната украинска адвокатка Мария Волколуп. Организаторите на „референдума“ предложиха сградата на посолството да се използва за настаняване на бежанци, да се превърне в културен център, в зоологическа градина или дори в обществена тоалетна. Освен това, те увериха, че ще изпратят до полските лидери отворено писмо с искане да бъде изгонен руският посланик.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 98 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сатана Z

    144 54 Отговор
    Рано или късно Русия и Германия пак ще си разделят Полша по стар обичай.

    Z

    Коментиран от #17, #18, #22, #44, #99

  • 2 Евала

    52 123 Отговор
    Хаха, евала на поляците не им прощават на руснаците. Чак и рима се получи😂
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 В Русия

    65 26 Отговор
    Държавната дума е готова да разгледа въпроса за присъединяването на американския щат Ню Хемпшир към Руската федерация
    Депутатът от Държавната дума Александър Толмачев коментира желанието на жителите на Ню Хемпшир да се отделят от САЩ. Той отбеляза, че Държавната дума е готова да мисли за приемането на държавата в Руската федерация.
    В САЩ беше проведено проучване в социалните мрежи за това дали населението на Ню Хемпшир иска да се отдели от Съединените щати. Близо 80% одобриха идеята.
    По-рано Владимир Путин заяви, че е изненадан от резултатите от референдумите за присъединяването към Русия на Луганска, Донецка народни републики, Херсонска и Запорожка области.
    Представителят на Държавната дума на Руската федерация смята, че това допитване показва недоволството на гражданите на САЩ от политиката на правителството. Толмачев обясни, че ако жителите на отделилите се държави желаят да станат част от Русия , тогава Държавната дума ще разгледа този въпрос.

    „Важно е да се гласува не в социалните мрежи, а официално и легитимно, както в Крим, Севастопол, Донецката и Луганската република, Запорожие и Херсонска област. Днес държавите започват да се разлагат, Европейският съюз се пука шевовете", цитира онлайн изданието думите на депутата "Подмосковье днес

    Коментиран от #85

  • 5 Левски

    97 34 Отговор
    Ех какво безсилие тресе платените НПО служители! Много е хубаво че всички отвсякъде вече доят кравар.ника за хонорари! Тия дни крав.арника трябва да дава още доста милиарди за електроенергия в украйна някой трябва да оправи бъркотията и да плати за всичко и това е крава.рника

    Коментиран от #11, #25

  • 6 Майна

    55 22 Отговор
    Не,че нещо, ама кой харесва тази ,,нация,,..

    Коментиран от #21

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Хахаха

    86 23 Отговор
    Тези на клипчето са украинци защо лъжете хората че са поляци? Редно е заглавието да не бъде подвеждащо и лъжливо а трябва да бъде "украински бежанци поискаха да анексират посолството на Русия в Полша".
  • 9 !!!!!!!!!!

    87 20 Отговор
    Във видео, заснето на антикризисна демонстрация, група протестиращи крещят лозунги по посока на хората, държащи украински знамена. „Нацисти, махнете се! Вие живеете за наша сметка! — викаха жителите на Лайпциг.

    Коментиран от #32

  • 10 Левски

    71 23 Отговор
    Тая работа почва яко да ми харесва Путин бие с ракети, а после краварника трябва да плати за щетите и трябва да плаща ежемесечно за издръжка на тези които уж са му подчинени!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Хахаха

    73 17 Отговор
    В Полша има над 500 000 бежанци след като са успяли да съберат само 3 000 значи нещата са плачевни за укрфаши.стите и значи че сорос започва да свършва парите!

    Коментиран от #26

  • 13 Руското

    19 40 Отговор
    Посолство.
    Освен за бързо облекчение или евентуално за залогическа градина.
    Хахаха
  • 14 Хохо Бохо

    20 49 Отговор
    Идеята е супер!
    А и на Мутрофанова ще и хареса, някой Българин да я "анексира"...
  • 15 оня с коня

    22 42 Отговор
    Я как се изкриви Работата...Докато всички Русофили предричаха как Полша ще Анексира едно Тлъсто парче Украинска територия,поляците се врътнаха и анексират БАШ руското посолство...сякаш няма други Посолства?!
  • 16 Левски

    53 18 Отговор

    До коментар #11 от "Ти не се ли бореше за":

    Разбира се много си прав свободата на целия свят от американския тоталитаризъм е по-важен от всичко досега! Няма държава по света в която сащ да не са се намесили! България от 30 години е поробена от сащ русия е единствената държава която е освободила българия един път и може да освободи втори!

    Коментиран от #19

  • 17 Тва свърши.Вече не дават

    10 38 Отговор

    До коментар #1 от "Сатана Z":

    Дай да прочетем по-горе смешките.Имаше и едно време вицове.Комунизма почна с D -джугашвили,следван от C-Chruschow/хрушчов,после B Брежнев и А Андропов.А след тва?Сбогом комунисти!Имел и един друг-за магическото число 12,дет все си ходели неканени някъде 56-та Унгария,68-ма Чехословакия.Чсй го сметна,че съм позабравил вица.След тва влезнаха в Авганистан пак неканени

    Коментиран от #23, #86

  • 18 Хохо Бохо

    21 34 Отговор

    До коментар #1 от "Сатана Z":

    Полша и Германия вече няма какво да делят.
    Те са едно цяло - ЕС!

    Коментиран от #20

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Петър

    46 18 Отговор

    До коментар #18 от "Хохо Бохо":

    Полша и Германия са едно цяло,ама друг път,стига глупости с тоя ЕС.
  • 21 Хохо Бохо

    14 51 Отговор

    До коментар #6 от "Майна":

    Прав си!
    Никой не може да харесва руската нация.
    ЗАЩОТО ТАКАВА НАЦИЯ НЯМА...

    Коментиран от #100

  • 22 ха ха хааа

    7 13 Отговор

    До коментар #1 от "Сатана Z":

    Казваш - " Можем повторить" , ама само да не съм аз ... 🤭
  • 23 Излиза точно

    13 35 Отговор

    До коментар #17 от "Тва свърши.Вече не дават":

    В началото на 80-та инвазираха в Авганистан.То беше в края на декември 79-та,но хората казаха 1980.Та магическото число 12: Унгария,Чехосл.Авганистан.56-68-80.Ама,че нахални руснаци.Никой ги не ще никъде,те право и Попова къща.Времена бе!
  • 24 Напълнил е

    19 6 Отговор

    До коментар #7 от "Бесен- _Язовец":

    Тая дето те изтърсила
  • 25 Лицемерни гноми

    13 32 Отговор

    До коментар #5 от "Левски":

    Прави впечатление, че точно вие страхливци обръщате всичко наопаки. Точно вие страхливци корупирани шайки сте най-безсилни. Поляците, китайците, американците са едни от най-силните народи в днешно време.
  • 26 Милиони са

    10 7 Отговор

    До коментар #12 от "Хахаха":

    Поне на бачкане 2-3 милиона,ако не и много повече.И кой ще се захласне по това?3000.Хората са уморени от работа бе.След работа всеки в неговата си сфера(извенбачкерски живот).Ти,ако си работел някога и по цел ден на бюрото клюките,че и водката,хората/трудовата класа не са така.Ибпри мижавите заплащания в Украйна преди войната,хората се ангажират с работа и не си вдигат главата за шеги.
  • 27 епъ

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "ДА ИЗМЭТЕМ харвардския ГАЛОSHHH":

    Майтап на голо си е ...
  • 28 Да времето

    9 4 Отговор

    До коментар #3 от "ДА ИЗМЭТЕМ харвардския ГАЛОSHHH":

    Поляците отнасяха по милион и половина долара на сезон.Тва беха много пари в икономиката на соца за една Българска,дет я изкарваха все на първо место.Хората им продаваха смененото и си правеха кирийката.
  • 29 909

    5 3 Отговор

    До коментар #19 от "Ти не само си нагъл, но и напълно":

    Т - Ъ - П - А - К
  • 30 СССР завинагиии...

    35 14 Отговор
    Руснаците ще анексират Полша не на майтап. Малко остава до последната война която Руската армия ще я спечели обезателно.

    Коментиран от #79

  • 31 Грогу

    39 9 Отговор

    До коментар #19 от "Ти не само си нагъл, но и напълно":

    Грамотния , Русия като не ни е освободила , защо Ердоган не ни е президент , както е на кюрдите например ? И да отричате , все тая , няма как да замените руската армия с американци ....освен , ако запалите всички световни исторически библиотеки и архиви .....където си пише , кой е поробител , кой е Освободител , кой разделя България на части.
  • 32 Райнхард

    8 1 Отговор

    До коментар #9 от "!!!!!!!!!!":

    Така беше-аз бях един от организаторите на Демото(AFD)
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Иван

    14 5 Отговор
    Чешките пърдьели да превземат Косово.
  • 35 Иван

    18 4 Отговор
    Тези НПО та да очертаят границата на Полско Косово.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 КОНТРАТА

    35 16 Отговор

    До коментар #36 от "Потомствен роб е руския":

    Оскотял народ претърпял 2цнац катастрофи и фашиски режим не можеш да го ограбиш. България 1944г е била фалирала кръгла нула. България я построиха руснаците от нула 1944-1989. САЩ за 30 години пак направиха България кръгла нула.

    Коментиран от #39

  • 38 Хохо Бохо

    11 23 Отговор

    До коментар #36 от "Потомствен роб е руския":

    Прав си!
    Ако някой ни е освобождавал - това са украинците.
    Те воюваха в България... и ни освободиха.

    Поправете ме, ако бъркам

    Коментиран от #41

  • 39 България я построиха

    20 24 Отговор

    До коментар #37 от "КОНТРАТА":

    дедите и бащите ни, а рушляка-поробител източи ресурсите ни. След падането на комунизма, Луканов преустрой България по модела на Елцин. Това което стана у нас можеш да го видиш и в пРосия сега - лъжи, кражби и поголовна корупция.
    Колкото да обвиняваш САЩ и ЕС няма да промени този факт. АЗ искам да живея в Свободна Европа, а не в калната дупка, която Путлер иска за пРосия и България. Времето на колониите свърши. И времето на рушистан свърши 👊👊👊👊👊

    Коментиран от #47

  • 40 уaйтнoйз

    7 3 Отговор
    Напъпило е... Сезона на гъбите да потръгне
  • 41 Знам, че съм прав

    20 23 Отговор

    До коментар #38 от "Хохо Бохо":

    Бългавия я освободиха БЪЛГАРИТЕ, които възстанаха срещу поробителите си. Който въпреки забраната на руския окупатор през 1886 извършиха Съединението на българите в една държава. Тези смели българи, които през 1908 отхвърлиха васалитета от Пусия и се обявиха за независима държава. Тези българи, които изпълниха площадите в София за да поискат падането на комунизма. ТЕ освободиха България. И аз се покланям само пред тях !!!

    Коментиран от #43, #48, #76

  • 42 Курадо Катани

    18 4 Отговор
    И там си имат Америка за Полша
  • 43 Хохо Бохо

    8 8 Отговор

    До коментар #41 от "Знам, че съм прав":

    АБСОЛЮТНО ВЯРНО!

    Коментиран от #45

  • 44 всъщност

    23 11 Отговор

    До коментар #1 от "Сатана Z":

    Тоя път за Германия няма да има нищо.........краварските подлоги не заслужават парче от баницата.........само Русия ще накърти наглите паляци и ще им вземе колкото територия си поиска........е, ще им оставят там половината че да има къде да се наврат оцелелите полски мишоци!
  • 45 Сложих ти +

    14 14 Отговор

    До коментар #43 от "Хохо Бохо":

    А сега искам да се замислиш - КОИ са тия ""БЪЛГАРИ"", които слагат минуси на коментар 41 и пред кого се покланят ТЕ???
    Да спрем заедно руската пропаганда и вражеските ботове, които мразят България и българите 👊👊👊

    Коментиран от #49, #52

  • 46 паталогичен измамник

    27 11 Отговор

    До коментар #36 от "Потомствен роб е руския":

    Какво грабят твоите работодатели 32 г. , грабят това , което беше построено при руснаците ....какво построиха при американците ...две шосета дето ги ремонтират всяка година . Вие сте вредни за държавате ве , нищо не се създава при американците , всички ни чака съдбата на Украйна .
  • 47 Васко на Гама

    13 9 Отговор

    До коментар #39 от "България я построиха":

    И аз искам да живея в ЕС,и аз не се кефя на руснаците...но и не се кланям на САЩ и не искам проблеми с Русия.Русофобите и русофилите са вредни за България.

    Коментиран от #50

  • 48 Американско говедо

    31 11 Отговор

    До коментар #41 от "Знам, че съм прав":

    Отиди в Плевен в Костницата-костите на руските войници са там.Разходи се до Мъртвата долина,отиди до Шипка, Стара Загора и никъде няма да откриеш костите на американски,английски,френски или немски войник.

    Коментиран от #51

  • 49 Хохо Бохо

    9 10 Отговор

    До коментар #45 от "Сложих ти +":

    това не са българи, а руски тролове...
  • 50 За мое и твое съжаление

    14 22 Отговор

    До коментар #47 от "Васко на Гама":

    Путлер не се интересува от нашето мнение. Той вече ни спря газа, армията му от петоколонници се активира, обяви ни за враг, а онзи ден ни замеси във взривяването на моста в Крим. А това спокойно може да му послужи за повод за война! Той вече заяви, че иска България да излезе от НАТО, а ние друга защита нямаме.
    На мен не ми пука за русия, но няма да оставя един диктатор да избира къде да пътувам и с кого да общувам.
    Ако искаш да живееш в ЕС - Путлер трябва да се върне обратно в Сибир. Иначе той ще докара Сибир у нас. Както го направи в Украйна.

    Коментиран от #68

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Хохо Бохо

    10 13 Отговор

    До коментар #45 от "Сложих ти +":

    как да "спрем заедно руската пропаганда и вражеските ботове"..
    - като станем по гръмогласни от "руската пропаганда и вражеските ботове"...

    Коментиран от #53

  • 53 ДА, и като изобличаваме

    13 15 Отговор

    До коментар #52 от "Хохо Бохо":

    лъжите им и хората, които ги обслужват. Това поне се опитвам да правя аз.
    Колкото повече ставаме ние, толкова по-слаби ще стават те. Те мразят истината и светлината. Обичат да се крият зад патриотични имена и да обръщат нашите герой и история срещу нас. Когато ги разобличиш, те стават безпомощни. Нито Копейкин може да оцелее в честен дебат с български патриот, нито останалите слуги на Путлер.
  • 54 Хохо Бохо

    11 27 Отговор

    До коментар #51 от "Ходил съм навсякада":

    Само да вметна - за освобождението ни, ...тук са воювали предимно украинци...
    и ако на някого трябва да бъдем благодарни за нашето освобждение
    - ТОВА СА УКРАИНЦИТЕ!
    поправете ме, ако бъркам - наистина е имало и други ...

    Коментиран от #56, #61

  • 55 ГОЛЯМ СМЯХ

    17 9 Отговор
    Нещо тези дни ИЗЧЕЗНА фон Лайнер...
    Има си причина - след огромния скандал в ЕП в сряда ,където депутати поискаха да знаят резултатите от разследването на най-големия корупционен скандал в историята на човечеството, ,,сключен между Лайнер и ония с ,,ваксите,,
    ,,Представете си – 4,5 милиарда дози за 450 милиона души“, повтори Колакусич, като посочи, че тази цифра изключва Великобритания.

    „Въз основа на това изчисление всяко дете, новородено, трябва да получи 10 дози от нещо, което никой в ​​света, освен може би двама или трима души, не знае какво съдържа“, каза той.

    „Тук става дума за тайни – защитени патенти“, добави Колакусич.
    Та това е публикувано и в личния профил на хърватския евродепутат..
    Мълчание.., обаче ,тези дни...

    Коментиран от #57, #58

  • 56 любопитен

    4 12 Отговор

    До коментар #54 от "Хохо Бохо":

    Имаш предвид 5-ти украински фронт 1944г.?
  • 57 Смешно

    10 18 Отговор

    До коментар #55 от "ГОЛЯМ СМЯХ":

    Ли , не обръщай темата . Рушляка навсякъде ги вземат на майтап
    Хахаха . Референдуми а ,?
    Хахаха
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 модерно е да се излагаш за пари

    15 4 Отговор
    Един човек си хвърлил боклука на улицата, но го видял друг, който вместо да си вземе поука и да не прави така, той започва да прави, това което видял, да хвърга всичко на улицата. Така и тия, видяли нещо и решили да се излагат.
  • 60 Зайко Байко многознайко

    24 7 Отговор
    Някой беше казал за поляците, че са хиените на Европа. Само да не направят:" възторжен скок от трън та на глог". Така бързо ще им свият перките, бързо забравят, кой ги върна на картата, като държава!?🥸🤓🤢🤮

    Коментиран от #74

  • 61 Зайко Байко многознайко

    11 4 Отговор

    До коментар #54 от "Хохо Бохо":

    В грешка си, иди в НБ "Кирил и Методий" и чети!
  • 62 Мария Атанасова Мисиркова!?

    23 5 Отговор
    Простотии от Полша!! НПО Организирали????
  • 63 И в Полша има

    23 9 Отговор
    Асен Геновци, т.е.-откачалки. Той цапа руски паметници, в Полша щели да анексират!? Явно поляците си го търсят и скоро ще си го получат. Посолствата са неприкосновени, все едно нападат съответната държава, в случаят Русия. Така ТСВ е сигурна. В НАТО е пълно с откачалки, като нашите подлоги.
  • 64 Полски НПОта ли?

    22 6 Отговор
    "Няколко полски НПО организираха днес фиктивен референдум за „анексиране“ на посолството на Русия във Варшава," ....Ако сте истински журналисти проверете чии са НПОтата
  • 65 Айде стига

    3 3 Отговор

    До коментар #51 от "Ходил съм навсякада":

    толкова за днес, че смяната ти като нощен пазач свърши. Утре пак ще коментираш историята на шише парцуца и мачкан лук
  • 66 Вие сте бунаци

    7 15 Отговор
    Взимайте пример от поляците за да не сте слуги цял живот.
  • 67 Калининград референдум

    8 14 Отговор
    Референдум в Калининград за отделяне от терористична русия!
  • 68 защо

    8 6 Отговор

    До коментар #50 от "За мое и твое съжаление":

    "няма да оставя един диктатор да избира къде да пътувам и с кого да общувам." Сподели опит, какво ТИ правиш на диктатора, та да се включим и ние.
  • 69 Госあ

    8 5 Отговор
    Няма страшно, едва ли руските посланици ще гласуват да се отделят. Но виж, руснаците подлагани на терор от бандерите гласуваха вече. Иначе, в цялата тъпотия , поляците са прави че земята на посолството е изконно тяхна, както са и анексираните от Русия територии.
  • 70 Аршлох

    9 5 Отговор
    Покани си о оо к ри на гости да ти се качат на главата.Скоро като им писне май с камъ ни ще ги гонят.

    Коментиран от #72

  • 71 руски мар ионе тки

    8 9 Отговор
    факти блокират всички които пишат срещу руският окупатор , но и в България трябва да постъпим така и да изгоним руските натрапници!
  • 72 Гражданин

    3 3 Отговор

    До коментар #70 от "Аршлох":

    Заври се там, където е името ти.
  • 73 Гражданин

    6 9 Отговор
    Поляците са пичове, а ние сме пуйки, с т вместо й

    Коментиран от #90

  • 74 Гражданин

    7 9 Отговор

    До коментар #60 от "Зайко Байко многознайко":

    Като си многознайко, кажи колко милиона поляци бяха избити от руснаците?

    Коментиран от #80, #83

  • 75 Хахаха

    12 6 Отговор
    От 5 милиона укри в Полша само 3000 отишли на референдума:) В същото време над 50 000 се събраха на антиамерикански протест във Варшава.

    Коментиран от #77

  • 76 Гражданин

    6 3 Отговор

    До коментар #41 от "Знам, че съм прав":

    Подкрепям!!! За да се освободим и от днешната олигархия и мафия, да гласуваме за поименно избрани депутати, не за партии! Всеки да стои там с името си и с това, което е, а не партийни лекета!
  • 77 Гражданин

    3 5 Отговор

    До коментар #75 от "Хахаха":

    Пълна лъжа
  • 78 Артилерист

    14 5 Отговор
    Поляците са известни с полякините -световно социално освободени, да го кажа прилично. Забравят, че хитлеровите пълчища ги смачкаха за два дена и ако не беше Червената армия и досега щяха да са германска провинция. Сега се репчат, защото американците ги ползват като хъб за разпространение на пропагандата им, но трябва да внимават с дърпането на дявола за опашката. Защото руснаците са търпеливи до пресичане на червените им линии... Впрочем, те тези техни НПО-та не са ли американски? Защото нашите си ги знаем, че са на американска хранилка.
  • 79 Историята се повтаря

    3 8 Отговор

    До коментар #30 от "СССР завинагиии...":

    Прав си.Може наистина да добият граница с русиа,след като Украйна се залепи за Полша.И ще е много зад днепър-сегашни украински граници на Донецк и Луганск.Руската армия в Украйна се препъна и загуби войната,а тва да бе станало в Полша при ония ръсомразци,голем щеше да е боят,а?
  • 80 Полша

    4 1 Отговор

    До коментар #74 от "Гражданин":

    също и терорист при оглед на история.Набезите и войните с руско царство не са й помогнали много.
    И там трудно да се установи рускине жертви.
    През първа СВ-над 1400000 руски войници са жертвите от пшеки.
  • 81 СмешницитеНацисти

    10 3 Отговор
    Тъъпите поляци гарантирано са следващите.Такава простотия може да бъде режисирана само от американските НПО-та,които са бол в Полша.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 ТроолНеграмотен

    10 3 Отговор

    До коментар #74 от "Гражданин":

    Над 1 милион поляци са избити от украинските Бандеровци!!!И какъв гражданин или българин си ти,след като сио увит в синьожълтия пааарцал.Подлога без собстъвено мнение и без грам обща култура,работещ
    за центове.За такива лакеи като теб и бухалката е малко.
  • 84 Бай Колю

    9 3 Отговор
    Шляхтата била много остроумна, почти колкото световния лидер и комик.. 🙄
  • 85 КозяшкиДемократАмериканофил

    7 1 Отговор

    До коментар #4 от "В Русия":

    Ей тва ако стане отидоха ми грантаджийскитеДолари дет си ги кътах. Само дано във вторични суровини да ги приемат.. 🙄
  • 86 КозяшкиДемократАмериканофил

    9 1 Отговор

    До коментар #17 от "Тва свърши.Вече не дават":

    Ей тва едно време като пукна демокрацията и се появиха мутрите, всеки искаше да е мутра и всеки се буташе и правеше на мутра. Сега американците като направиха един посредствен комикНеонацист президент и хайде всички се юрнахте да ставате комици като него,белким някой милярд да спастрите и вий от хумор.. Модерна работа ей.. Дет се вика мейнстрийм.. 🙄
    Кажи сега некоя смешка😊. КозякаПлаща дебело за весела пропаганда във форумите. Само дето догодина доларите им само на вторични суровини ще ги приемат, че само въздух под налягане били😂
    А, тая смешка хареса ли ти...
  • 87 Жалка работа

    5 1 Отговор
    Клоуни и пе.де.рас.ти.
  • 88 Петков

    4 1 Отговор
    Яда се върне сталин и маршал рокосвсовски да видим какъв референдум ще правите доказано, че сте световни проститутки
  • 89 Петков

    3 2 Отговор
    Яда се върне сталин и маршал рокосвсовски да видим какъв референдум ще правите доказано, че сте световни проститутки
  • 90 Иван

    4 0 Отговор

    До коментар #73 от "Гражданин":

    Не сме турци.
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 За пореден

    2 1 Отговор
    път се доказва вредността на НПО-тата!
  • 94 българина

    1 2 Отговор
    козяк кога?
  • 95 Викача

    3 2 Отговор
    Поляци и украйнци анексират руското посолство в полската земя 👅 смях аааа руснаците си анексират Домбас и Украйна аде викайте палячовци беликем някой ви чуее!
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 виц от 1980 те

    2 0 Отговор
    Полския сейм гласувал да обави война на Китай.
    Въпрос: За какво обявявате война на Китай като знаете че ще ви набият?
    Отговор: Защото докато дойдат да ни набият ще трябва да минат през Русия и после като се връщат пак ще минат през Русия.
  • 98 Имам доста обширни впечатления -

    2 1 Отговор
    преки и съвсем преки от тази нация . Ако кажеш, че полякините са к..ви, вярно е, но ще сбъркаш с 50% - и поляците са.
  • 99 Мне!

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Сатана Z":

    Русия ще остане с тотално празни ръце!!!
  • 100 Плашимир

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Хохо Бохо":

    Нация имат само нацистите. Руснаците имат националности. В множествено число.
  • 101 Теле

    0 0 Отговор
    Фиктивно а?
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания