Last news in Fakti

22 Ноември, 2022 21:45 7 435 27

Гаф! Руски шегаджия, представящ се за Еманюел Макрон, разговарял по телефона с полския президент

  • анджей дуда-
  • полша-
  • русия-
  • владимир кузнецов-
  • алексей столяров

Владимир Кузнецов и Алексей Столяров, са известни в Русия с телефонните си обаждания, в които разиграват голям брой знаменитости и политици, сред които самия Макрон, сър Елтън Джон, Борис Джонсън и принц Хари

Гаф! Руски шегаджия, представящ се за Еманюел Макрон, разговарял по телефона с полския президент - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Полският президент Анджей Дуда е разговарял по телефона с лице, представило се за президента на Франция Еманюел Макрон, съобщи днес канцеларията на Дуда. Разговорът се е състоял през нощта, когато ракета порази село в Полша до украинската граница и уби двама души, предаде Ройтерс.

На запис от разговора с продължителност 7 минути и половина, постнат в интернет от руските комици Вован и Лексус, се чува как Дуда говори на английски със събеседника си, който се опитва да си придаде френски акцент. "Еманюел, повярвай ми, аз съм изключително предпазлив", казва полският президент и добавя: "Не искам война с Русия и повярвай ми аз съм изключително предпазлив, изключително предпазлив".

Съобщението от канцеларията на Дуда гласи: "След експлозията на ракетата в Пшеводув по време на продължаващите разговори с държавни и правителствени ръководители, се свърза едно лице, представило се за френския президент Еманюел Макрон. По време на разговора президентът Анджей Дуда, поради необичайния начин на водене на разговора от събеседника, осъзна, че това може би е опит за номер и приключи разговора".

Това не е първият път, в който Вован и Лексус погаждат подобен номер на Дуда. През 2020 г. двамата се обадиха на полския президент, представяхйки се за генералния секретар на ООН Антониу Гутериш.

Двамата руски шегаджии, чиито истински имена са Владимир Кузнецов и Алексей Столяров, са известни в Русия с телефонните си обаждания, в които разиграват голям брой знаменитости и политици, сред които самия Макрон, Елтън Джон, Борис Джонсън и принц Хари.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 73 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    77 3 Отговор
    Руският Ненчо Балабанов.
  • 2 Макарон

    103 5 Отговор
    Дуда беше напълнил памперса.хо хо хо
  • 3 ЗАЩОТО

    112 5 Отговор
    ЗА ЕДИН СЛУГА ВИНАГИ Е "ЧЕСТ" ДА ГО ПОТЪРСИ ГОСПОДАРЯ.....ТАКА И ....ДУДАТА......!!
  • 4 Старият Джо

    82 4 Отговор
    И мен се опитаха да разиграят,лъгаха ме два памперса време но на третия се усетих и им тряснах телефона!
  • 5 Петър

    105 2 Отговор
    Тоя човек да звънне и на Байдън,всъщност за Байдън няма нужда да се старае чак толкова много за да се представи на Путин,даже на Байдън може да каже,че се обажда Ленин,все тая е.

    Коментиран от #17

  • 6 Реалист

    53 30 Отговор
    Ха! Вие сериозни ли? Това какво значи? Че полските служби са толкова зле горките, че не могат да направят разлика от къде идва позвъняването? Или че руските хакери са толкова велики че могат да заблудят европейски служби, че се звъни от Париж и то от Елисейския дворец! Какво всъщност ни казва тази статия?

    Коментиран от #7, #10, #11, #15

  • 7 Капитализъм

    35 3 Отговор

    До коментар #6 от "Реалист":

    ... в действие!!! Кузнецов и Столяров са виновни!!!
  • 8 Скептика

    42 1 Отговор
    Тази новина е разпространиха още вчера,вие е публикувате сега

    Коментиран от #18

  • 9 Шарани

    67 2 Отговор
    Руски пранкери се подиграват със наивитета и страха на Дуда от Русия. Те така направиха за смях и двама министри от натовски държави.
  • 10 Ами да

    52 2 Отговор

    До коментар #6 от "Реалист":

    Наистина са велики.Цяла Европа го разбра,само ти от "реализъм" не щеш да повярваш..
  • 11 Факт е,

    70 3 Отговор

    До коментар #6 от "Реалист":

    Статията ни казва още, че в подобни разговори много неща излизат наяве !
    Например,

    Порошенко, който призна, че Украйна НИКОГА не е имала намерения да спазва минските съглашения и че ги е подписал САМО защото му е трябвало време за обучение на украинските военни и осигурява на достатъчна техника и боеприпаси.

    Оная в ООН, която обвини руските войски в изнасилвания и използването на виагра призна, че информацията за тези "престъпления" е получена при посещението й в Украйна. Тя НЯМА доказателства за това, защото това не е нейната работа и доказателства следва да бъдат събрани от други хора.

    И така имаме възможност много истини да се научат от хората.

    Въпроса е доколко българските медии са склонни да ни запознаят с тези МНОГО ИНТЕРЕСНИ видеа ?
  • 12 ПОВЕЧЕТО ПОЛЯЦИ СА ПЪЛНИ ДЕБИЛИ !

    49 3 Отговор
    ....................................................................................
  • 13 СЛЕД КАТО ОСТАП БЕНДЕР Е РАБОТИЛ В КРИМ

    27 2 Отговор
    ЗНАЧИ , ЧЕ КРИМ Е РУСКИ !
  • 14 ЩО НЕ ПОТЪРСИ БОЙКО ? ИЛИ ЦЕЦО .

    35 0 Отговор
    ИЛИ ЦЕЦА ?
  • 15 Абре

    36 1 Отговор

    До коментар #6 от "Реалист":

    Реалисте, от канцеларията на Дуда ти го казват, не някой друг...
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 БайДън

    28 1 Отговор

    До коментар #5 от "Петър":

    изобщо не го вдига, Камилата с тен го вдига вместо него
  • 18 Докато

    19 1 Отговор

    До коментар #8 от "Скептика":

    се одобри от Козяк и…
  • 19 Кво стана

    26 1 Отговор
    с Членче 5???
  • 20 Ерор 404

    43 1 Отговор
    Потърсете в тубата от 23 май тази година тези двама пранкери как заблудиха бившия президент Буш и той какви глупости наговори и как си призна всичко. Западните лицемери ги ловят на гола кука и стават жалки.
  • 21 Чичо Тони

    34 0 Отговор
    Интересно президента Дуда по какъв телефон (линия) разговаря с Макрон? Да не вземат и родните тарикати да му се обадят да хвърли пачка от балкона.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 ъхъ

    19 1 Отговор
    хората обичат да се смеят на чуждите гафове, аз като честен натовски васал питам, чий е гафа и разрешено ли е да се смеем или ще има чл. ?
  • 25 въобще

    2 25 Отговор
    не е смешно! Даже е злобарско! Когато има жертви и разрушения само на идиот може да му хрумне в такъв момент да си прави шеги със високопоставени лица. Дано да им се върне тъпкано за дебелашките шеги!

    Коментиран от #26

  • 26 падналия ангел

    20 0 Отговор

    До коментар #25 от "въобще":

    Злобарско и цинично е, когато има жертви и то от твоята страна да обвиняваш някой, който ти оттърва само заради обвинението! Не може да подхващаш бясна пропаганда, да привеждаш армията в бойна готовност и да вършиш куп други щуротии и Биг брадър отвъд Атлантика да се налага да те озаптява! И това да го правиш съзнателно, независимо, че си разполагал с данните на натовския разузнавателен самолет, за траекторията и мястото на изтрелване на "руската" ракета!
  • 27 Хихата

    2 0 Отговор
    Та, значи, в тъмна доба звъни телефон, ама някакси меджународно звъни. Рипва Дудата, фаща сънен телефона и таман да пусне некоя попържня, чува кадифен глас "Добър вечер, скъпи Дуда, аз съм МакАрон, нещо сън не ме лови, айде да си полафим и да пооплюем заедно гадния Путин, че пак замисля некоя лошотия, звздите ми го говорят..." И на другия ден - дум! А Дудата мисли "Леле, къф екстрасенс бил тоа МакАрон, бе!"
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания