Last news in Fakti

24 Май, 2024 18:18 2 376 73

Без коментар! Канцлерът Олаф Шолц отказа да каже дали Германия ще изпълни заповед за арест на Бенямин Нетаняху

  • олаф шолц-
  • германия-
  • израел-
  • бенямин нетаняху-
  • йоав галант-
  • газа

Шолц отбеляза, че заповедта за арест все още не е издадена и че Израел разполага с независима съдебна система

Без коментар! Канцлерът Олаф Шолц отказа да каже дали Германия ще изпълни заповед за арест на Бенямин Нетаняху - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Германският канцлер Олаф Шолц отказа да каже дали Германия ще изпълни заповед за арест, ако тя бъде издадена от Международния наказателен съд (МНС) на израелския премиер Бенямин Нетаняху, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Шолц отбеляза, че заповедта за арест все още не е издадена и че Израел разполага с независима съдебна система.

„Решението ще бъде взето от екип от съдии“, каза германският канцлер на съвместна пресконференция с португалския премиер Луиш Монтенегро в Берлин, в отговор на журналистически въпрос за искането на прокурора на МНС за издаване на заповед за арест във връзка с действията на Израел по време на войната в ивицата Газа.

Когато решават дали да издадат заповед, съдиите „трябва да имат предвид, че Израел е демократична държава със силна и независима съдебна система“, посочи той.

Съгласно принципа на допълване базираният в Хага МНС може да преследва престъпления само когато местната юрисдикция не е в състояние или не желае да направи това. Ако съдиите установят, че Израел сам провежда надеждно разследване на обвиненията, повдигнати от прокурора на МНС, те биха могли да отхвърлят искането, посочва Ройтерс.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 факт

    67 5 Отговор
    На Шолц му треперят гащите като чуе Израел !!

    Коментиран от #32, #54

  • 2 Т Живков

    43 4 Отговор
    нацитата се подкрепят, за туй мълчи не за друго.
  • 3 Последния Софиянец

    45 6 Отговор
    Франция обеща да арестува Хитлерняху и да го прати окован в Хага.
  • 4 улаф шморц

    50 2 Отговор
    не е лесно да те дупят евреи 80 години
  • 5 на сапун

    40 6 Отговор
    Забележете физиономията на хитлеряху.
  • 6 Военен Фашизъм

    51 9 Отговор
    Израел бил ДЕМОКРАТИЧНА Държава.!??хи хи хи
  • 7 Генерал Колев

    17 33 Отговор
    Международният съд в ХАГА да се разпусне. Той служи на ислямските терористи.

    Коментиран от #15

  • 8 божинката

    11 2 Отговор
    ш,плц чак си маха превчъзката да го вижда по добре, па митаняху сякаш му е пуснал средно пръсче дорде се здрависват, то и за туй тъй съй хилнал
  • 9 Без коментар

    27 3 Отговор
    Принципно е прав. Такава заповед все още не е издадена, но ако я издадат, тогава отговора ще е интересен.
  • 10 ха ха

    15 39 Отговор
    Някакви паразити почнаха да лаят срещу Израел и да вършат глупости, като купеният от ислямистите съд в Хага.. Колкото и да мразиш или не харесваш евреите и да ги подкрепяш или не, в момента те са прави. На 7-ми октомври ИЗРАЕЛ беше нападнат от терористите на ХАМАС, които извършиха невиждан по размери погром. Убийства, изнасилвания, отвличания и за капак изпичане на бебе във фурна пред очите на неговите родители. Абсолютни примати! Ужас! Не им ли узря главата на Европейците, че тия племена,милиони ислямски мигранти, където идат в ЕВРОПА искат да се спазват техните правила и обичаи. Искате да почнете да ходите забулени и в дълги дрехи посред лято. Да не пиете, да си стоите без нищо и по цял ден да се кланяте на Изток. Да ставате в 05,00 часа и да се молите и така 5 пъти на ден. Толко ли ви се иска да се върнем в 7 век

    Коментиран от #60

  • 11 ТаУмВзе

    23 5 Отговор
    Клекналите на Моше, Нямат право на Действие, камо ли на Коментар!
  • 12 Калпазанин

    33 4 Отговор
    Страхливец, как ще арестува ционист който му е господар , та те забраниха пропслесринските протести, и са си сложили пред кметствата парцалите на исраел укрия и лбгт тука ми пишете за арест на тоя същите
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Германка

    26 7 Отговор
    Идете сега в Германия да видите с очите си, висококвалифицирани мигранти", дошле от арабските държави. Оказа се, че чаршафите са "гуууеми специалисти" и са "мнооого работливи"? Особено нощем, така пълнят Германистан с деца, които ще са същите "специалисти", като бащите им. В училищата децата вече НЕ говорят немски език! В Германия коренните немци и европейците вече се изнасят. Хавата свърши. Вече става Халифат и не е за европейци. И деиндустриализацията е желана от зелено-червените "либерали", които искат да няма коли, да няма предприятия, да няма електроцентрали, да не се яде месо, да няма хора, понеже били "много", да се ядат червеи и хлебарки т.н. Еми, ще го имат, ама ще се върнат в средновековието! Вече упорито са се запътили за там!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Българин

    20 7 Отговор
    Всички мигранти и от България трябва да бъдат също депортрани

    Коментиран от #55

  • 17 Демократ

    10 25 Отговор
    Палестинците са терористи за които избиването на деца,жени,стари хора,невинни,го нямат за нищо. Отговорете си на въпроса,защо 13-14 г . арабски деца стрелят с автомати и убиват?Защо зверствата които извършиха арабите на 7 октомври 2023г., спрямо евреите,нямат никакво нормално обяснение. Да изпечеш бебе във фурна пред изпадналите в ужас вързани родители, това какво е? Сега,когато арабите са на колене,"олеле мале".Само,че аз въобще не ги съжалявам.Арабите да си понесат заслужените последици.Който ги харесва,да си ги прибере у дома.За мен те не са хора

    Коментиран от #21

  • 18 дом

    17 7 Отговор
    Последното, което може да се каже за Шолц, е че е лидер.

    Не е, просто не е.
  • 19 Бесен язовец

    9 16 Отговор
    Терористите от ХАМАС на 7-ми октомври 2023г нападнаха Израел. Избиха много невинни хора, изнасилваха жени и момичета, и накрая изпекоха бебе във фурна пред очите на вързаните им родители. За капак отвлякоха 253 заложници в тунелите на ГАЗА, които и до ден днешен стоят вързани в дупките на ГАЗА. В деня на "победата" се вееха хиляди палестински знамена, играха се кючеци, всичи се смеха и радваха на извършените издевателства в кибуците на Израел. Сега, оле-ле, какво стана. Ами ще стане, може ли да се радваш и поощряваш злодеите терористи от ХАМАС, извършили без причина стотици престъпления срещу човечеството. Съдът в ХАГА още не е осъдил терористичната групировка ХАМАС, що за справедливост е това?

    Коментиран от #22, #26

  • 20 Ццц

    21 6 Отговор
    Ама наистина без коментар! За сметка на това Шолци и другата прислуга се надпреварваха да кажат кой ще арестува Путин, макар да не им стиска да го направят. Ето това е лицемерието и измамата, в която живеем. Това ме направи враг на тия овчи мозъци, а не приятел на Путин.
  • 21 мммм

    15 6 Отговор

    До коментар #17 от "Демократ":

    Ти или си еврейн, или въобще не си в час за реалността !

    Коментиран от #67

  • 22 Ццц

    15 7 Отговор

    До коментар #19 от "Бесен язовец":

    Алоо, поинтересувай се защо го направиха и правят. И ще разбереш защо юдеите са вечно мразени от времето на Вавилон.

    Коментиран от #25

  • 23 Завладяване на Европа

    11 1 Отговор
    Исляминизацията на Европа набира ход подкрепена от ходжите и емирите на богатите арабски държави. Съвсем очевадно е, че нелегалната имиграция в Европа не дава признаци на забавяне, като данните през първите два месеца на 2024 г. показват 31 200 незаконни преминавания на границите, което е същото ниво като почти рекордните числа от миналата година, съобщи граничната агенция на ЕС „Фронтекс“ Особено висок ръст от 541 процента има в броя на имигрантите по западноафриканския маршрут към Европа през последните два месеца. „Западноафриканският маршрут остава най-натовареният миграционен маршрут в ЕС, като пристигащите през януари и февруари 2024г., достигат близо 12 100. Това е най-големият брой мигранти, регистрирани за тези два месеца, откакто „Фронтекс“ започна да събира данни през 2011 г.“, обяви европейската агенция. През последните месеци престъпни групи, базирани в Мавритания, които се фокусират върху трафика на хора, изпращат мигранти от Субсахара, преминаващи транзитно през страната до Канарските острови, които принадлежат на Испания, но се намират край бреговете на Африка.
  • 24 Завладяване на Европа

    11 2 Отговор
    Контрабандистите тъпчат тези хора в лодки, което представлява сериозна заплаха за живота им, но осигурява по-високи маржове на печалба за бандите. Други маршрути също отбелязват големи скокове, включително източносредиземноморския маршрут, който бележи ръст от 117 процента. Маршрутът на сирийски и афганистански мигранти минаващ през Турция, България, Западна Европа също е в динамика. На този фон палестинците спокойно могат да мигрират в богатите арабски държави, Египет, Йордания и в Анадола-Турция. Само ,че това не се вписва в политиката на ходжите и емирата на Катар, Иран, ОАЕ, Саудитска Арабия,Бахрейн, Египет и т.н. Странно защо Дипломацята на ЕС не реагира над надвисналата опасност по очевадното превръщане на християнският континент Европа в ислямски.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 мммм

    17 5 Отговор

    До коментар #19 от "Бесен язовец":

    И тчоно на 8-ми октомври евреите от Кибуца казаха по телевизията, че 10 дни преди това нападение странно защо държавата изтегля всички военни и техника от оградата с Палестина, както и премахва всички сензори за исвестяване! След това експерти казаха, че за това нападение е трабвало подготовка поне от една година! Странно как мосат са го пропуснали !!!! Това е същата пистановка както стана с кулите близнаци в сащ, жалко че тогава загинаха 3500 чивека, но в този ден не е бил нито един еврейн на работа в кулите близнаци !

    Коментиран от #28

  • 27 Обръщение до Комисарите от ЕС

    17 7 Отговор
    Господа комисари от ЕС, крайно време е, ислямът да се забрани в Европа. Не случайно го наричат и иcлямoфашизъм, поради "случайните" му прилики с нацизма. Пристигащите мигранти в ЕС, да подписват декларация за отказ от исляма и чак тогава да им се дава убежище. На установилите се мигранти , също в 5 дневен срок следва да подпишат декларация, а при отказ връщане в страната от която е дошъл. Пълна забрана за жените на носене на бурки и хиджаб. Ако иска християнска Европа да спре постепеннната исляминизация на континента, като начало трябва да направи това. Не позволявайте на исляма да възтържествува, като убие свободата и демокрацията на Европа и въведе законите на ШЕРИАТА.
  • 28 Бесен язовец

    3 5 Отговор

    До коментар #26 от "мммм":

    Тона са глупости и лъжи!

    Коментиран от #29

  • 29 Бесен язовец

    4 1 Отговор

    До коментар #28 от "Бесен язовец":

    Това са глупости и лъжи!
  • 30 Генералният щаб

    3 10 Отговор
    По правило с терористи не се преговаря! Въпреки това последните седмици света е очевидец на това, че преговорите с ХАМАС стигнаха в задъненана улица. Хамас просто не желаят да освободят израелските заложници. Те се опитват да рекетират не само Израел, а целият свят, който според тях е длъжен да издържа палестинците. Крайно време е Турция да спре да обвинява ИЗРАЕЛ, а по скоро да си прибере палестинците, които на времето от Турция са отишле в Близкият изток, ивицата ГАЗА. До кога палестинците вместо да работят и се издържат, ще подкрепят терористи, ще купуват оръжия, а светът е длъжен да ги издържа. А главатарите на терористите трябва да бъдат изгонени от Катар и предадени на международен съд за тероризъм.Какво още чакат ГЩ на Израел и полевите командири? Срамота! Време е един път завинаги да се приключи с ХАМАС. Отдавна трябваше да направят това и също така оперативно прочистване на гр.Рафах от терористите на ХАМАС. 4 батальона на ХАМАС до зъби въоръжени се крият в градът. Няма време. Трябва решително да се действа. Обръщам специално внимание на факта, че палестинците поддържат ХАМАС, следователно те също участват в агресията срещу Израел.
  • 31 шолци,

    9 1 Отговор
    че тя и Русия разполага с независима съдебна система. Шмекер!
  • 32 да да

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "факт":

    За Путин вече забравихте...Сигурно от днеска ще кажете че Москва контролира МУС....по-големи лъжци от сащ и германия..здраве му кажи,как сами се вкарват в трета глуха..

    Коментиран от #35

  • 33 Обръщение до Президента на САЩ

    6 10 Отговор
    Господин Байдън, Вие сте Президент на най мощната държава в света. Време е, да осъзнаете, че няма друго решение в анклава Палестина, освен палестинците да бъдат евакуирани /мигрират/ в Египет, Турция и останалите арабски мюсюлмански държави. Не е възможно съжителстване на Израел и евентуално новосъздадена палестинска държава в областта ГАЗА. Това е пълен абсурд. Видяхте какво стана на 7 октомври 2023г. Бандитската, терористична групировка ХАМАС без никаква причина ей така нападна държавата Израел и изби много невинни хора. Издевателства, отвличания, изнасилвания и т.н. Това е така, защото концепцията, философията на ХАМАС е унищожение на държавата Израел. При това положение, друго решение няма. Отваряне границите на Турция, Египет и останалите арабски държави и мигриране на палестинците. Не забравяйте, че Турция е родината на палестинците, които се преселили в Газа и сега може да ги настани в Анадола. Палестинците няма кой повече да ги търпи. Египет, се страхува от тях и затова е затворил границата. Палестинките раждат като зайците по 7-8 деца, мързеливи са и постоянно просят помощи от ЕС, САЩ и Червеният кръст. Палестинските мъже не полагат никакви грижи към децата, по цял ден копаят и правят тунели за да нападнат Израел и крият в тях като стане напечено. Време е Турция, Катар и другите арабски държави, да не се услушват, а да подадат ръка на братята и сестрите по вяра палестинци и същите да мигрират в техните държави. Това е.

    Коментиран от #37, #40, #59

  • 34 Гост

    5 3 Отговор
    Шолц излага дедаси. Не мога да повярвам.

    Коментиран от #36

  • 35 Гост

    2 1 Отговор

    До коментар #32 от "да да":

    Сбъркал си Форума.
  • 36 Гост

    6 6 Отговор

    До коментар #34 от "Гост":

    Ами вярвай. Шолц е истински държавник стоящ зад свободен ИЗРАЕЛ а не зад терористите от ХАМАС
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Гледа се едностранно

    8 7 Отговор
    За радикалния ислям в Газа ,нищо !На какво учат децата си ислямистите от Хамас.?Какво се учи е училище ?
    Кой нападна Израел ?
    Ливанката Клуневица Амал този път много се увлече да съдейства..Заради Хизбула които са в конфликт с Израел.И тъй като не може пряко ,опита с чрез Газа срещу Израел..Но Израел не влезе в Газа за да избива жени и деца ,а да върне заложниците които продължаваха да ги крият и ползваха за изнудване.Също и да се бие с Хамас който не евакуира жените и децата е съседни държави,не че някоя държава е искала ,но ги оставиха за да пазят гърба на Хамас.Защи Хамас не освободи заложниците ?Колко палестинци има в Израел които са приети и работят там ?

    Коментиран от #62

  • 39 Ролан

    3 2 Отговор
    Този леберкез е нахитрял доста
  • 40 голям анализатор си

    10 3 Отговор

    До коментар #33 от "Обръщение до Президента на САЩ":

    щом не знаеш, че държава Палестина съществува от 1949-та създадена с Резолюция на ООН заедно с израел на поделената територия на Британската колония Палестина! Тя е международно призната от 147 държави, а към тях другата седмица се присъединяват още 3.

    Коментиран от #41, #42

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Историк

    8 9 Отговор

    До коментар #40 от "голям анализатор си":

    Троле не лъжи! Призната държава Палестина от общото събрание на ООН няма. Нито Газа. Това са чергари от западна Африка нагло настанили се по земите на Исус и Моисей по време на османската империя.Призната от ООН държава е Израел прието от общото събране през 1948г. Израел не е окупатор и няма геноцид. За какъв геноцид говорите, след като няма държава Палестина, има държава Израел от 1948 година с признаването от ООН. Първата държава признала Израел е СССР. После призната от САЩ, Англия, Франция и т.н. В областта Палестина живеят няколко арабски племена. За по удобно им викат палестинци носещи името на областта. Така както има египтяни, ливанци, сирийци, иракчани и т.н. Отново обръщам внимание, няма държава Палестина. Палестинците са са чергари от западна Африка нагло настанили се по земите на Исус и Моисей по време на османската империя. Призната от ООН държава е Израел прието от общото събране през 1948г.

    Коментиран от #48, #49, #51, #57, #73

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Мюслюманин

    8 5 Отговор

    До коментар #43 от "Иванушка глупака":

    Египет е 110 милионна държава, толкова ли не могат да ги приберат тия палестинци, не виждат ли, че Израел си иска земите обратно. Египет и палестинците нали са братя по вяра, мюслюмани и т.н. братски народи - колко му е да си ги приберат за да спрат да умират палестинци, деца - всичките бежанци. Очевидно няма друго решение.. те са на египетската граница. Освен да се измятат в морето или какво? Тоя свят тотално пощуря. Египет незабавно трябва да си отвори границите и да приюти бежанците! Европа приютява векове наред и в момента милиони и милиарди мигранти, а Египет огромна и мощна държава не може да прибере малък брой бежанци, братя и сестри по вяра? Срамота. Айде по сериозно!

    Коментиран от #45

  • 45 Айде бягай в Египет

    1 5 Отговор

    До коментар #44 от "Мюслюманин":

    Нали са ти братя. Що и теб трябва да те приютяваме тука?

    Коментиран от #46, #47

  • 46 Червената шапчица

    6 2 Отговор

    До коментар #45 от "Айде бягай в Египет":

    Защо докато не свърши всичко, съседните страни не приютят тези мили и дружелюбни хора? Една вяра са. Къде остана толерантността и милосърдието?.
  • 47 Демократ

    4 3 Отговор

    До коментар #45 от "Айде бягай в Египет":

    Палестинците да мигрират в Турция, откъдето са дошли на времето в Палестина и в останалите арабски държави, Египет, Катар, Бахрейн, ОАЕ, Саудитска Арабия и т.н. Нямат работа по вече в ГАЗА и останалите градове на Палестина. До тук бяха. Те са терористи.

    Коментиран от #50

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Чафутино, едно от тези племена

    7 2 Отговор

    До коментар #42 от "Историк":

    Които споменаваш сте чафутите, които същата османска империя приютява след като ги гонят от Европа(защо ли ги гонят, сигурно щото са много хубави). Там всички сте си братя.
  • 50 Чафутино, палестинцинте от никъде

    9 5 Отговор

    До коментар #47 от "Демократ":

    Не са дошли, те винаги са си били там. Навлеците сте вие. Но както върви скоро ще ви изметат от там.
  • 51 аман ти и историка

    11 4 Отговор

    До коментар #42 от "Историк":

    даже и България е признала Палестина през 1988 година!

    Коментиран от #53, #66

  • 52 70863232

    4 4 Отговор
    Каква е тази "държава " Палестина на две места без сухопътна връзка ?Западния бряг и Газа.Какво правят в Газа освен тунели и радикализация ?Целия свят видя какво представлява Газа?Тунели под болници,училища и все важни центрове ,за да не бъдат намерени ,оръжие ,тероризъм Е какво ще признавате ?Газа да се остави на Израел за да се развива и икономически и инфраструктура и т..н.Дори и да изглежда нередно в момента ,трябва да се мисли практически.И как едно име на област дадено от Римската империя ,за да не е Юдея стана Палестина и оттам всички проблеми ?На Западния бряг е Витлеем е това не е много добре.
  • 53 Е,то

    1 6 Отговор

    До коментар #51 от "аман ти и историка":

    БГ е признала под руско влияние и комунистическо Имаше много студенти от там ,и към момента има в БГ ,семейства ,младежи ,те са адаптирани до голяма степен Само,че в днешния ден трябва да се мисли с разум ,не сме ПСВ или ВСВ и разделяне на държави по усмотрение или по карта по права линия на кой как му дошло на ум от " Великите ",разни протекторати и прочие.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 СЪГЛАСЕН

    7 1 Отговор

    До коментар #16 от "Българин":

    Всички Емигранти, които до 6 месеца не са се реализирали нс трудовия пазар да се депортират. В това число ВСИЧКИ СЕМЕЙСТВА НА УКРОNACISTITE, които трета година се търкалят по плажовете ни и НАГЛО мислят, че всички са им длъжни. Колко милиарда похарчи Р. България и Европа за тях, без нито стотинка принадена стойност.

    Коментиран от #63

  • 56 и що всички забравяте

    8 4 Отговор
    как е квалифицирана Газа - „ОКУПИРАНА ТЕРИТОРИЯ“ от кого?!? От Израел! А чия е тази окупирана територия?!? На Палестина!Я ми помогнете да разбера как от 14 000 кв.км площ при създаването на Израел през 1949-та, сега са с територия 22 000+ кв.км?!? Те какво, раждат земя или така, анексират си територии?!? И що не ревете срещу тях, а ревете срещу Русия, която поне референдуми прави! Как мислите, ако Израел направи какъв ще е резултата?!?
  • 57 Абе

    5 2 Отговор

    До коментар #42 от "Историк":

    За историк, не си. Ама си глупав за трима, минимум
  • 58 Със коментар

    2 4 Отговор
    Натаняху е един от малкото свестни политици и за това се мъчат да го отстранят,

    Коментиран от #61

  • 59 Хамас

    4 5 Отговор

    До коментар #33 от "Обръщение до Президента на САЩ":

    За доброто на целиот свет е исраел да биде разтурен!!!!

    Коментиран от #65

  • 60 Човека КоZа

    3 4 Отговор

    До коментар #10 от "ха ха":

    Ай стига с тоз копи-пейст, едно и също всеки ден, омръзна на всички, НЯМА държава израел, не е легитимна, и не трябва да има.
    P. S. Малко им беше на 07.10

    Коментиран от #64

  • 61 Хамас

    4 4 Отговор

    До коментар #58 от "Със коментар":

    Така е , но за евреите!!! Но на таз земя има и други собственици ,демек палестинците!!! Така че ,прибирайте се в законните с граници и всяка коза за крака си!!!

    Коментиран от #68

  • 62 Човека КоZа

    3 4 Отговор

    До коментар #38 от "Гледа се едностранно":

    Кой окупира Палестина?!
  • 63 Българин

    6 0 Отговор

    До коментар #55 от "СЪГЛАСЕН":

    АЗ, от кога го пея това? Като си пееш Пенке ли, кой ли те слуша. Е, това става и затова сме на този хал. После що нямало пари за пенсии, за Великденски добавки и т.н. Е, как да има, като всичките пари отиват за мигрантите. Денков и Мария Габриел, какво направиха в Австрия...а? Що не го направи Орбан примерно. Всичко опира до решимостта на политическите ръководители да защитават Народа си.
  • 64 ха ха

    4 4 Отговор

    До коментар #60 от "Човека КоZа":

    Понеже малко им беше на 7.10.2023г,както се изрази, сега ХАМАС на 100% ще бъде унищожена. Скоро ще го видиш! А палестинците къде вееха знамена и играха кючеци сега плач и сълзи. Това стана.
  • 65 Бесен язовец

    3 0 Отговор

    До коментар #59 от "Хамас":

    Сън в пролетна нощ.
  • 66 Историк

    4 3 Отговор

    До коментар #51 от "аман ти и историка":

    Вече ти го писах.През 1988,8държавата се казва НРБ. Такава държава днес няма. Има РБългария, която не е признала Палестина за държава.

    Коментиран от #72

  • 67 Демократ

    6 2 Отговор

    До коментар #21 от "мммм":

    Християнин съм. Като искаш да си ползваш религията ислямисте, ще мигрираш в Катар или друга богата арабска държава, а не в Християнска Европа. Щом идваш в Европа оставяш религията си там от където си дошъл и ставаш ХРИСТИЯНИН! Иначе самолета и обратно в Афганистан при талибаните. Да видеш що е то демокрация.
  • 68 Демократ

    4 4 Отговор

    До коментар #61 от "Хамас":

    Хамас, понеже сте терористи много скоро ще престанете да съществувате. Ще бъдете унищожени!

    Коментиран от #69

  • 69 Хамас

    0 4 Отговор

    До коментар #68 от "Демократ":

    Не се гаси туй що не гасни!!!

    Коментиран от #70

  • 70 Демократ

    2 1 Отговор

    До коментар #69 от "Хамас":

    Там е работата, че много скоро ще угасне! Шанс за оцеляване никакъв.
  • 71 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    АКО НЯНЯТЯХО НАПУСНЕ ИЗРАЕЛ ---ВСИЧКИ ИЗРАЕЛЦИ , КОИТО ВЕЧЕ НЕ МОГАТ ДА НАПУСКАТ "КОНЦЛАГЕРА " ИЗРАЕЛ ---ЩЕ СКОЧАТ И ЩЕ ГО УБИЯТ С КАМЪНИ !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 72 Какъв

    0 0 Отговор

    До коментар #66 от "Историк":

    Историк си незнам. По твоята логика дай да не признаваме всички договори които България е сключвала преди да се нарече РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ. НАПИСАЛ СИ ГОЛЯМА ГЛУПОСТ.
  • 73 А държава

    0 0 Отговор

    До коментар #42 от "Историк":

    Косово има ли?
Новини по държави: