17 Юли, 2024 17:23 5 838 167

Сериозни колебания в ЕК! Вторият мандат на Урсула фон дер Лайен е под солиден въпрос

  • енп-
  • урсула фон дер лaйен-
  • европейска комисия-
  • европейски съюз

Фон дер Лайен прекара седмици в опити да убеди депутатите от Европейския съюз да я подкрепят за втори мандат като председател на Европейската комисия, съобщава Ройтерс

Сериозни колебания в ЕК! Вторият мандат на Урсула фон дер Лайен е под солиден въпрос - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Урсула фон дер Лайен прекара седмици в опити да убеди депутатите от Европейския съюз да я подкрепят за втори мандат като председател на Европейската комисия, съобщава "Ройтерс".

Ден преди гласуването мнозина заявиха, че все още не са решили дали да я подкрепят.

Европейският парламент ще реши утре дали да назначи 65-годишната Фон дер Лайен за още пет години начело на ЕК, което би осигурило приемственост на върха на 27-членния ЕС във време на външни и вътрешни предизвикателства.

През първия си мандат германската дясноцентристка и бивш министър на отбраната ръководи стартирането на най-големия в света пакет от политики за борба с изменението на климата, прилагането на отговора на Европа на стойност 800 милиарда евро срещу пандемията от COVID-19 и помогна за мобилизирането на подкрепата на ЕС за Украйна.

ЕС е изправен пред екзистенциална заплаха от войната на Русия в Украйна, несигурност около президентските избори в САЩ през ноември и напористия Китай. На този фон поддръжниците на Фон дер Лайен твърдят, че тя предлага стабилност.

Блокирането на нейното назначение след изборите за Европейски парламент миналия месец може да хвърли ЕС в политическа безизходица на фона на нарастващата популярност на крайнодесни и евроскептични партии сред страните членки.

Това би създало и лидерски вакуум, като промени споразумението за останалите висши ръководни длъжности в ЕС и отложи стартирането на новата Европейска комисия до 2025 г.

"Всички виждаме сътресенията в Съединените щати. Пределно е ясно, имаме нужда от стабилност в Европейския съюз", посочи Бас Айкхаут, съпредседател на групата на Зелените в Европейския парламент.

53-мата зелени депутати на Айкхаут и други в ЕП заязвяват, че няма да решат дали да подкрепят Фон дер Лайен, докато тя не разкрие какви отстъпки предлага в речта относно плановете си утре.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 52 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Требе

    49 4 Отговор
    Джорджа Мелони.Треб си.
  • 2 ТАРТЮФ

    161 6 Отговор
    ТАЗИ Е НАЙ-ОТЯВЛЕНИЯ БОКЛУККККККК
  • 3 Кукувица кука на зелена бука

    140 4 Отговор
    Кукувиците пак ще изберат този кукумицин. Европа е заложник на кукувици.

    Коментиран от #23

  • 4 Атина Палада

    122 10 Отговор
    Дали ще е тази Урсула или друга Урсула е все тая.........Решенията се взимат от други хора,на друго място...
  • 5 Вдясно

    66 3 Отговор
    От ухото за тази
  • 6 плюс минус

    109 3 Отговор
    На 65 години!?
    А "ваксините"?
  • 7 ТаУмВзе

    92 3 Отговор
    След Опитът Срещу Тръмп, КУКЛИТЕ ЩЕ СИ ПАДАТ!
  • 8 В.В.П.

    118 1 Отговор
    Моля се ,да се разпадне тая клоака .ЕС ..Тоя ,,колективен запад,,фалират всичко дето пипне .Амин.
  • 9 мира

    124 3 Отговор
    ТАЗИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ НЕЗАБАВНО РАЗСЛЕДВАНА ЗА ПОДАРЕНИТЕ МИЛИАРДИ НА УКРАИНСКИТЕ ФАШИСТИ ОТ "фОНДА НА МИРА" ТОВА СА ПАРИ НА ЕВРОПИЙСКИТЕ НАРОДИ!!! вТОРОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Е ПРОДАЖБАТА НА МИЛИАРДИ ОТ СЪПРУГА И ВАКСИНИ ОТ "ПФАЙЗЕР" СЛЕД КОЕТО БРАКУВАНИ, ПАК ОТ ПАРИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ СТРАНИ!!!
  • 10 Пич

    90 1 Отговор
    Кво стана бе ?! Нали работата беше опечена !? Гейропата умира , но дано да възкръсне като истинска Европа !!!
  • 11 не може да бъде

    85 1 Отговор
    Какви са тия "Зелени "...аз не виждам нищо зелено в тях, а само цвят Хаки...това са най-големите военнолюбци в ЕС....А ако искат да запазят ЕС - не трябва да се позволява на г-жа гинеколожката да стои на по-малко от 100 м от Европейския парламент!?Е,ако считат че е правилно да бъде разтурен ЕС/аз не мога да кажа нищо по въпроса/ значи трябва да преизберат госпожата !
  • 12 В.В.П.

    85 3 Отговор
    За Урсул въжето И някой висок клон в немската гора ..Нищо повече
  • 13 да де

    76 2 Отговор
    Кьовеши да я подхваща преди бабето да е съсипала окончателно ЕС.

    Коментиран от #22

  • 14 Абе какъв въпрос?!

    99 2 Отговор
    Тази я разследва международният съд за КОРУПЦИЯ в особено големи размери, вие разбирате ли тази обикновена присвоявачка на чужди пари какви ги вършеше и върши?
  • 15 НАЙ-ГОЛЯМАТА КРАДЛА

    84 3 Отговор
    TOЯ ЦЪРВУЛ , ИЗХВЪРЛЕТЕ ГО НА БУНИЩЕТО!! ВКАРАЙТЕ ГО В ЗАТВОРА .!!!!НЕЗАКОННО ОГРАБИХА ПОД НЕЙНО РЪКОВОДСТВО СТОТИЦИ НЕОТЧЕТНИ МИЛЯРДИ ОТ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ ЗА ДА ГИ ХВЪРЛИ НА УК ХУНТА. КРАЖБИТЕ НА ВЕКА , КОЯТО ТАЯ И КОМПАНИЯ НАПРАВИХА. ЗА ТЯХ НЕ ТРЯБВА ДА ИМА МИЛОСТ.

    Коментиран от #29

  • 16 гост

    79 2 Отговор
    Избирането на тази пишман гинеколожка, пишман военен министър и пишман председател на ЕК ще е фатална грешка! Тази окончателно ще затрие ЕС, което е основната цел на хамериканците!
  • 17 ЕСССР

    69 1 Отговор
    Другарката Урсула, ще трябва да се бръкне още в торбата си с корупция за да "убеди" колегите си да я подкрепят, както и да не я пратят на съд и прокуратура за голямата измама и далавера с фармамафията!
  • 18 Без урсули

    60 3 Отговор
    Никакво колебание - не я искаме. Вредна е за ЕС. Ако може, да се върне в поликлиниката, ако ли не - на заслужен отдих.
  • 19 В.В.П.

    53 3 Отговор
    Дай боже да си умре ЕС!!. И да оставят Моята България на мира .Също да върнат 569 т злато..може да задържат 10%..Есср,е едно чудовище ,което осакатява нации,,и фалирва държави.!!.
  • 20 Анонимен

    31 1 Отговор
    Защо не може да се коментира под някой статии

    Коментиран от #25

  • 21 Гай Турий

    52 2 Отговор
    Продажната и корумпирана кукурига урзула е вредна и опасна за ЕС и човечеството! Вън от властта. Тая е за затвор и конфискации. Но я няма и европрокуратурата.
  • 22 Кирето

    48 0 Отговор

    До коментар #13 от "да де":

    И Кьовеши отдавна е в кюпа. Щом си затвори или по точно Урса и нареди да не пипа баце , а подгони някакви кокошкари, няма смисъл да я споменаваме. Парата е цар на света.
    Фащ и от помощите за укрия се плаща лично на послушните.
  • 23 д-р Ох

    32 1 Отговор

    До коментар #3 от "Кукувица кука на зелена бука":

    И то какви кукувици само - неизлечимо болни и още толкова зависими и контролирани от господарите си и от ония, при които са на хранилка.
  • 24 кюмюра от Драгалевци

    20 0 Отговор
    Лутшие моментьй филм 72 м ! Прошания славянка !В Тубата !
    Сколко укро - нацики бьйло тогда ?!

    Коментиран от #32, #53

  • 25 Баба ти

    32 2 Отговор

    До коментар #20 от "Анонимен":

    Защото ги е страх от народното мнение. Гьобелс им завижда на тия днешните еврЕоатлантици. Манипулативна пропаганда. Цветът трябва да е синкав евроатлантически, ако може и с 50 звездички в облака.
  • 26 Анонимен

    39 2 Отговор
    800 милиарда парички от ЕС а колко парички от комисионни са взели семейство Лайън от така наречения Ковид и даже се опитаха да направят задължителна "ваксинация" в кавички на всички в ЕС
  • 27 Ддд

    40 2 Отговор
    Колебаят се, защото изборните резултати в някои от европейските държави са ясен знак, че хората започват да реагират. Ако не се вземат в ръце реакциите ще ескалират. Тогава "жълтите жилетки" ще им изглеждат като ангелчета. Европа ври и кипи и брюкселските бюрократи го
    знаят.
  • 28 В.В.П.

    30 2 Отговор
    Есср е вид империя ,съставена от различни нации които нямат нищо общо,закриляни от евроатлантизма ,след като половината държави нямат нищо атлантическо..Фалшиви пирамиди ,стойности без смисъл,грабежи .и заборчляване.Ес е създаден за свободно предвижване и търговия .Нищо повече ..Нито грам .
  • 29 Атина Палада

    32 3 Отговор

    До коментар #15 от "НАЙ-ГОЛЯМАТА КРАДЛА":

    За ограбените милиарди мога да разбера и да го приема,за подкрепата на Украйна също мога да го разбера,за аферата с ваксите също... Обаче ! Това,че принудиха страните в ЕС да направят ваксинацията задължителна след определена възраст....Това е нечовешко! Не неморално...Морал нямат...Нечовешко е!

    Коментиран от #44

  • 30 Механик

    36 1 Отговор
    Няма страшно! ОНИЯ за намислили, как да подменят вота. Пак ще е Урсулица, може да вярвате.
    Прекалено много пари са наляли Давосовците в тая игра. Без бой няма да се дадат. Ако изобщо може да има някаква смяна на РЕДА, то няма да се мине без гилотини.

    Коментиран от #46

  • 31 Колко отблъскваща!

    43 2 Отговор
    Каква неприятна жена. Но да не забравяме че тя, както и редица други, са потомствени висши чиновници. Татко й е бил висш чиновник, и тя е програмирана за вечни мандати, доживотни привилегиии и нестихващи приятни срещи на върха. Незнайно защо тя, и нейноподобните са си присвоили правото да са вечните съдници, морализатори, възпитатели, да посочват кой е добър и кой трябва да бъде наказан. Противняци.
  • 32 Киро П@рапета

    10 1 Отговор

    До коментар #24 от "кюмюра от Драгалевци":

    Не се бойте , не хапе.......! Погледнете истината ! Всичко е по действителен случай ! Успяха да ги преобърнат на 180 градуса ! А нас !?
    Ние накъде !? Имаме ли шанс ?!
    Кое е над всичко ?! Къде ще "ги " занесете и за коя сметка ще ги спечелите ?! Ако смятаме баланса другите къде да ги отправим !?
    Въпроси , въпроси !!!!!!!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 рада дълбоката

    36 4 Отговор
    Тая мпоже да се каже че е най големия унищожител на човечеството след Хитлер !
  • 35 АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯ

    24 1 Отговор
    КВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ МИСИРКА И ФИТКА ?
  • 36 ТИР

    27 2 Отговор
    Чак сега разбрах защо ръкомаха,,, играе умиращият лебед,,,,
  • 37 Срещу 65-годишната

    35 4 Отговор
    вещица върви разследване за закупуване на рнк-ваксини в ненужно големи количества от Файзер (САЩ), по време на пандемията от ковид-19, който в пъти надхвърлят нуждите на населението от държавите-членки в ЕС.

    Сега срещу търговия с власт се опитват да спасят корумпираната Урсула фон дер Лаен, като отново я курдисат начело на ЕК.
  • 38 В затвора

    39 2 Отговор
    Не може шепа хора да решават съдбата на Европа. Видяхме, че я дестабилизираха и почти заличиха. Една напълно неадекватна персона се е взела за Господ и целенасочено превръща Европа в бунище. Трябва да и се напомни, че има и други държави освен Украйна(която всъщност е крайно време да се заеме с мирни преговори, а не с ограбването на цяла Европа чрез такива неща като Урсула). Тя не трябва да бъде избирана за председател на ЕК, а съдена и затворена за тежки последствия за Европа на база нейните тъпи решения.

    Коментиран от #42

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Торквемада

    25 3 Отговор
    Вещицата плаче за аутодафе!
  • 41 Възмутен

    30 3 Отговор
    Ако я преизберът , край на ЕС.
  • 42 Тоа пъ

    5 26 Отговор

    До коментар #38 от "В затвора":

    Осигури милиарди за Украйна....забатачи Путин в украинските дерби.....лее се руска кръв, а европейците по плажовете...

    Коментиран от #49

  • 43 В.В.П.

    31 0 Отговор
    Франция е пълен кенеф .На ЖП гарата в Лион има коридор, открит преди да влезеш в закритата част .Там си стоят негря и араби .и си колят хората .Бели хора .Армията на Франция с автоматично оръжие гледа от далече ....Ония циганя правят залог,кой колко ще заколи .Мушка и бяга ..Тива е перверзията на Запада .Не ,Благодаря.тая Европа е за ненормалници.. .Сега е още по страшно .Мизерия и бандитизъм.

    Коментиран от #131

  • 44 Баба ти

    28 0 Отговор

    До коментар #29 от "Атина Палада":

    Никакви престъпления не може да бъдат оправдавани на тия изверги в еврейския съюз. Това са античовеци глобалисти, предатели. Тия безмозъчни ще ни закопаят за едното чудо, когато с в дрогирана деменция.

    Коментиран от #74, #78

  • 45 Тая мацка

    2 29 Отговор
    Не цепи басма на пут..Кин....спря европотоците за сатрапа кремълски....
  • 46 капиталисти нещас........

    18 1 Отговор

    До коментар #30 от "Механик":

    Смяната може да настъпи когато има нормално общество , когато има нормални индивиди а колко близко е това е отделен въпрос . Хората са ламнали за мангизи , и в съревнованието не забелязват че са попаднали в безизходица .
    С кого и колко ще се съревновавате и докога ?Докато дойде вашия ред ли ?
  • 47 Само ЕС.....и САЩ

    0 27 Отговор
    Спират Путин от имперските му амбиции....руснаците гинат, европейците по плажовете
  • 48 Тая мацка

    1 30 Отговор
    Не пожали кремълския сатрап....осигури му 600 хиляди руски трупа в Украйна....

    Коментиран от #56

  • 49 Атина Палада

    12 7 Отговор

    До коментар #42 от "Тоа пъ":

    По плажовете са руснаците от Донбас на твоя издръжка:) а ти даже и на близката река не можеш да идеш ,защото плащаш масрафа на руснаците на Слънчака:))) Тия рускоговорящи ви/ни имат за у.лави,щом напълниха плажовете в Европа ,а сметката плащат европейчетата.

    Коментиран от #55

  • 50 В.В.П.

    15 2 Отговор
    На Европа и трябва само две партии.Фашисти е комунисти...и кой откъде Е!.Тия зелени са перачи на пари .
  • 51 България е ЕС....

    4 20 Отговор
    И жената пак ще е МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ на ЕС....щом Германия я подкрепя....
  • 52 И Киев е Руски

    16 1 Отговор
    Тая па.а е за ГУЛАГ
  • 53 рада дълбоката

    17 0 Отговор

    До коментар #24 от "кюмюра от Драгалевци":

    Благодаря че поне 3 човека са ме разбрали .
    Всъщност ако бяха ме разбрали повече може би дори войната в Украйна нямаше да съществува към днешна дата !
  • 54 В.В.П.

    18 0 Отговор
    Абеее,за начало да и счупят краката с дървен материал.Заради заразата ковид ..!
  • 55 Лее се руска кръв

    1 22 Отговор

    До коментар #49 от "Атина Палада":

    Рашистите в окопите, ЕС по плажовете.....не знам да има
    РУСКОГОВОРЯЩИ в ЕС.....

    Коментиран от #68

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Артилерист

    26 1 Отговор
    Американциите са поставили задачата, взети са всички мерки и ще я изберат. Урсула е най-надъхания атлантик сред висшите чиновници на ЕС. 800 милиарда са прекалено много пари, повечето от които са дадени на американски компании за ваксини. Това е много сигурно лоби. Сега се играе читалищна сценка пред прекариата на "честни" избори...
  • 58 Една жена......спря путин

    1 23 Отговор
    ЕС.....срещу Русия.....ЕС- мир и благоденствие,.... РУСИЯ- смърт и мизерия....

    Коментиран от #65

  • 59 Някой

    18 1 Отговор
    Била дала пари на ЕС (и наши) на мъжа си за ваксините. Вместо да правят антикорупционни декларации, да кажат нашите ще подкрепят ли едно корумпе в ЕС?
  • 60 Хи хи хи . Голям майтап !

    17 1 Отговор
    Тая Лайнннн не става за нищо , както и оня Борел .... Изберете ги ..... Краварите да изберат деменцията и целия "колективен" запад ще отиде на КИНО !!!!!!!

    Коментиран от #64

  • 61 В.В.П.

    13 0 Отговор
    25 год във Франция 24/7 съм бил с два ножа в себе си..Един 10 см и друг 16с.м..Това е Европа .не е сигурно място за живеене .
  • 62 В къщи си имам такава

    3 6 Отговор

    До коментар #56 от "за нов социал.........":

    Но виж за ЕС.....тя е номер едно......
  • 63 Ти си

    11 1 Отговор
    Да я махат .....
  • 64 То Запада отдавна ХОДИ на кино

    3 13 Отговор

    До коментар #60 от "Хи хи хи . Голям майтап !":

    Ама май соца и СССР отидоха там....

    Коментиран от #76

  • 65 Мнооого си зле

    15 0 Отговор

    До коментар #58 от "Една жена......спря путин":

    От психиатрията ли пишеш ????? Как уцелваш буквите ????
  • 66 Запада умре !

    15 1 Отговор
    Да живее ИЗТОКА !

    Коментиран от #69

  • 67 МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ЕВРОПА

    1 23 Отговор
    За възрастта си и супер.....пък и не изглежда вечно махмурлия като Захарова.

    Коментиран от #101

  • 68 Атина Палада

    9 0 Отговор

    До коментар #55 от "Лее се руска кръв":

    По европейските курорти са само рускоговорящи,на които ти плащаш сметката .На Слънчака ,какви са?Целия Донбас е по европейските курорти...

    Коментиран от #73

  • 69 Как по точно умре Запада

    0 15 Отговор

    До коментар #66 от "Запада умре !":

    Че нещо не се разбра.....

    Коментиран от #79

  • 70 В.В.П.

    4 2 Отговор
    Всъщност най евтиния курорт е да лежиш на плажа ,с бира от лидъла.Ит туй по тъпо няма .Зимния сезон е друго нещо ..Там паричките фъркат

    Коментиран от #85

  • 71 Ми то.....

    11 2 Отговор
    И Лайна да изберат или не все тая !!!! Никой не може да помогне на пътника към отвъдното !!!!!
  • 72 мисири.....

    13 1 Отговор
    Ей сега се разревах, че тая ще изгуби поредния МИЛИОН !
    Дайте и нова пондемия и ще ви оправи с още няколко спринцовки !!!!!!!

    Коментиран от #75

  • 73 И как аз им плащам сметката

    2 11 Отговор

    До коментар #68 от "Атина Палада":

    На рускоговорящите.......Че нещо не се разбра.....не забравяй че в България има 300 хиляди РУСНАЦИ с имоти...особенно по морето.

    Коментиран от #94

  • 74 Атина Палада

    11 1 Отговор

    До коментар #44 от "Баба ти":

    Не,не оправдавам кражбите,но ги приемам.Не мога да приема задължителната вакса...Да си правят медицински експерименти/опити с толкова много хора ....все едно са мишки...

    Коментиран от #77, #95

  • 75 Що бе

    0 14 Отговор

    До коментар #72 от "мисири.....":

    Путин колко милиарда похарчи за КОВИТО....неговата ваксина да не би да е безплатна...

    Коментиран от #92, #96, #102, #103

  • 76 Да бе борел ,Лайн и деменцията гледат

    12 0 Отговор

    До коментар #64 от "То Запада отдавна ХОДИ на кино":

    Планетата на маймуните ....било им много интересно !
  • 77 Че никой не те кара на сила

    3 11 Отговор

    До коментар #74 от "Атина Палада":

    Да се боцкаш.....боцкането е по желание....

    Коментиран от #107

  • 78 😁.........

    4 4 Отговор

    До коментар #44 от "Баба ти":

    С Атина явно от горещините са ви заврели мозъците, вземи си хладен душ да не кипнеш😉.
  • 79 дебелия подполковник

    10 1 Отговор

    До коментар #69 от "Как по точно умре Запада":

    Как да ти го опише човека . То тия работи се разказват и показват на хора с понятие или интелект а на "сватбари" и малоу... какво да им покажеш . То да не е х..... да им го набиеш както казваше един мой ...

    Коментиран от #83

  • 80 ФОН ДЕР ЛАИЕН.....

    2 11 Отговор
    Обедини и разшири ЕС.....за жалост на ....путин

    Коментиран от #84

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Запада си е там.....

    0 10 Отговор

    До коментар #79 от "дебелия подполковник":

    Живеят си добре...и никой не ги бомбандира......
  • 84 Фон дер Лайн прие Русия

    8 2 Отговор

    До коментар #80 от "ФОН ДЕР ЛАИЕН.....":

    Във ЕС ! Тя много добре знае какво направи ! Укрия умре няма я вече !!!
  • 85 000013

    1 3 Отговор

    До коментар #70 от "В.В.П.":

    Зимния сезон съм в Тайланд , с 20 € на ден се изкарва чудесно . А най-хубавото е че липсват пияните гермамци , холандци , британци и тъпи български мутри !

    Коментиран от #93

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 РУСО ГЛАДНО НЕМА

    7 0 Отговор
    Като....ЕС
  • 89 404

    11 1 Отговор
    тая е за панделата не за ЕП...!
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Евро Пейка

    10 1 Отговор
    А тая обеща ли светло бъдеща за ЕС и плебса в него ?
  • 92 кюмюра от Драгалевци

    8 0 Отговор

    До коментар #75 от "Що бе":

    А кой е казал че той е различен от вас ?
    Ти май нещо си се объркал ?
    И той и всички тия евро шматки са плод на борбата за ЛИЧНО разбогатяване и ти и аз сме будалите ?! Анадън му , както казваше капитан Петко войвода ?!

    Коментиран от #99

  • 93 Напротив....

    4 2 Отговор

    До коментар #85 от "000013":

    Там е бъкано с европейци...за СЕКСТУРИЗЪМ...
  • 94 Атина Палада

    9 2 Отговор

    До коментар #73 от "И как аз им плащам сметката":

    Не говоря за такива със собственост в България..Говоря за онези от Украйна,които са по нашия слънчак,в Гърция, Франция и пр. курорти в ЕС ,които са на издръжка на европейците...Преди не много време дори от Брюксел дадоха някаква статистика,колко милиона от Украйна са на територията на ЕС ,за които плащаме ние...Това е целия Юго Изток в Украйна,там населението е на 100% руско...с руско самосъзнание и украински паспорти...В Лвов са поляци,но там живота си тече нормално,и почти няма избягали.
  • 95 😉........

    0 11 Отговор

    До коментар #74 от "Атина Палада":

    Е и.... какво стана като хората се ваксинираха?, нищо, само много шум за нищо, ти като лаборант ка сега ще ми обясниш... че така не ставало, имало срок за изпитания, да обаче ситуацията беше неочаквана и екстремна, и аз се ваксинираха и нищо ми няма, А Урсула ще я изберем пак, ей така да се пукат душманите🤣😉😉, влизам в морето, да се охладя. 😘

    Коментиран от #98, #124

  • 96 Киро П@рапета

    10 0 Отговор

    До коментар #75 от "Що бе":

    Ловиш се на къса кука ! Т.е не си далновиден , но ти е простено все пак си в БГ !
  • 97 хххх

    7 1 Отговор
    Отдавна всичко е разпделено в ЕС, но е хубаво да се пускат и малко дезинформативни статии в тези времена.
  • 98 404

    12 0 Отговор

    До коментар #95 от "😉........":

    ко ко речи...? що народ пукна от тромби...не мой тъе еййй и що народ че мре тепърва от имунна недостатъчност...има датски изследвания по темата земи се уграмоти!
  • 99 ВСИЧКИ ПОХАРЧИХА

    5 4 Отговор

    До коментар #92 от "кюмюра от Драгалевци":

    Милиони за КОВИТО.....що ли????

    Коментиран от #106, #111

  • 100 бай Тошо

    11 0 Отговор
    Дай боже не колебания я подсъдима скамейка ..
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Що бе

    19 0 Отговор

    До коментар #75 от "Що бе":

    Путин не харчи от твоя бюджет, но акушерката краде точно от твоя джоб. Ти не разсъждаваш ли какво ти говорят тук хората? Май си набоцкан и с мозък мъгла.

    Коментиран от #105

  • 103 Е па фактита са такива

    1 7 Отговор

    До коментар #75 от "Що бе":

    Путин не даде ли милиарди за КОВИТО....и САЩ дадоха....и всички останали....
  • 104 Бъдеще

    12 0 Отговор
    Тоя отпадък не трябва да помирисва власт. Напротив, трябва да мирише на затвор заради пропадането на Европа и далаверата с ваксините!!

    Коментиран от #108

  • 105 Какво е откраднала

    2 11 Отговор

    До коментар #102 от "Що бе":

    Фон ДЕР ЛАИЕН от мен....не се разбра...

    Коментиран от #109

  • 106 Как що

    11 0 Отговор

    До коментар #99 от "ВСИЧКИ ПОХАРЧИХА":

    За да ги откраднат и същевременно да намалят населението.

    Коментиран от #115

  • 107 Атина Палада

    10 0 Отговор

    До коментар #77 от "Че никой не те кара на сила":

    Боцкането беше пожелание в България.В много други страни ,като Австрия, Гърция беш задължително .Специално в Гърция над 60 годишните беше задължително,ако ли не,плащаш глоба или ..няма пенсия...
    За онези в активна възраст ,не можеше да работиш...Аз тогава напуснах работа и съм стояла без работа докато мина всичко...

    Коментиран от #110

  • 108 Как па теб та пита

    1 0 Отговор

    До коментар #104 от "Бъдеще":

    Другият път може и да тъ питат......
  • 109 Не си разбрал

    12 1 Отговор

    До коментар #105 от "Какво е откраднала":

    Защото си прооос. Тепърва излязоха много материали по темата и искат да я съдят. Тя затова ходи да се моли да я преизберат, за да не го отнесе.
    Бай ти Ставри съм.

    Коментиран от #112

  • 110 Всяка страна сама решава

    0 5 Отговор

    До коментар #107 от "Атина Палада":

    Жалко че не са те питали....

    Коментиран от #136

  • 111 кюмюра от Драгалевци

    8 0 Отговор

    До коментар #99 от "ВСИЧКИ ПОХАРЧИХА":

    Ти съвсем ли си или още не си съвсем .....?! Похарчиха !? Ти май последните 10 години си бал заедно с Шумахер (без да влагам зла умисъл в човека , т.е беше ми любим пилот ) .
    Обраха те , и хер тобой както казват руснаците но обраха цял свят . Чакай следващата пандемия , пак ще започне от Китай и не питай защо ?! По логика .
    Не бе , не съм Ванга просто има хронология на събитията и ако си малко с пои висок коефиц.........ще се сетиш

    Коментиран от #113

  • 112 Кога я осъдят

    1 9 Отговор

    До коментар #109 от "Не си разбрал":

    Тогава ша коментираме.....иначе всеки може да си говори квото си иска и да си "издава материали"

    Коментиран от #114

  • 113 С кво мен ме обраха

    1 7 Отговор

    До коментар #111 от "кюмюра от Драгалевци":

    Не ми стана ясно.....
  • 114 Костадин Костадинов

    9 1 Отговор

    До коментар #112 от "Кога я осъдят":

    Откакто си се чипирал, доста си опростен. Преди по- малко г.пости плещеше.
  • 115 Населението не нараства ли

    1 9 Отговор

    До коментар #106 от "Как що":

    А дали са откраднати.....не се знае....

    Коментиран от #119

  • 116 Тая мацка ръководи

    3 8 Отговор
    Най мощната икономическа групировка в света......
  • 117 Министър председател на ЕС.....

    2 6 Отговор
    Хем убава, хем умна.....и не цепи басма на Путин...
  • 118 ааа

    10 1 Отговор
    Ще има бустерни дози за всички Тройно ваксинирани от сърце :)

    Коментиран от #122

  • 119 Айде бегай у лево

    11 1 Отговор

    До коментар #115 от "Населението не нараства ли":

    Ти не знаеш? Нормално е за такива като теб да не знаят. Както казаха ХУЛЪРИ КЛИНТЪН- населението трябва да се намали драстично, но ти не четеш друго, освен Фирми, бг. Да не си губя времето с теб, че не си ми на нивото.

    Коментиран от #121

  • 120 Мацката е била шеф на бундесвера....

    4 4 Отговор
    Демек шеф на германската армия....
  • 121 НЕ Е ВАЖНО КОЙ КАКВО КАЗВА

    2 7 Отговор

    До коментар #119 от "Айде бегай у лево":

    То и другарите казваха че комунизЪма ша дойде, ама.....
  • 122 Щом искаш

    1 2 Отговор

    До коментар #118 от "ааа":

    Боцкай са....кой та спира.....
  • 123 нннн

    14 2 Отговор
    За Урсула е справедлив 20-годишен мандат зад решетките и при строга охрана. Урсуловците могат да се отърват и с 15 години.

    Коментиран от #128

  • 124 Атина Палада

    12 1 Отговор

    До коментар #95 от "😉........":

    За Урсула съм писала по горе моето мнение.
    За ваксините..Да,положението беше екстремно,но не е от медицинско естество а от икономическо.
    Но както и да е това! Та,по кой закон те задължават хората да използват медикамент,който не е минал изпитателен срок? Това се водят опити....Когато един медикамент е в изпитателен срок се наемат доброволци по желание,които са съгласни срещу пари да рискуват здравето си! Това е техен избор(на доброволците)и аз го уважавам..Но да задължават хората да използват медикамент,който е в процес още на експериментиране...това е чудовищно.
    Ако ли не, те оставят без доходи.Без право на работа...

    Коментиран от #126

  • 125 Тая мацка управлява

    1 5 Отговор
    Бюджет от близо 12 трилиона евра......
  • 126 Некой да та кара насила

    0 8 Отговор

    До коментар #124 от "Атина Палада":

    Да са боцкаш.....стига си плакала.

    Коментиран от #133

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Щом ти казваш

    0 0 Отговор

    До коментар #123 от "нннн":

    Ама нещо не става.....
  • 129 Ха-ха-ха

    8 1 Отговор
    Ще е изберат, само разиграват драма. Не съм чул да споменават за друг кандидат.
  • 130 Фон Мюнхаузен

    8 2 Отговор
    След тези грандиозни успехи като поръчки на скапани ковид ваксини, което предизвика инфлация в еврозоната и конфронтацията и санкциите срещу РФ, които предизвикаха война, как да не я подкрепят наново?

    Коментиран от #137

  • 131 така така

    6 1 Отговор

    До коментар #43 от "В.В.П.":

    Да, ама ако е така.. Франция се управлява от джуджето Макрон вече не една или две години... Кой обвиняваш точно?
  • 132 Тая мацка не цепи басма

    2 9 Отговор
    На Путин.....и му праща снаряди и ракети.....
  • 133 ПОМНЕЩ

    11 2 Отговор

    До коментар #126 от "Некой да та кара насила":

    Точно Урсулата ни караше на сила да се бодем.

    Коментиран от #142

  • 134 дон

    8 0 Отговор
    Супер. Всеки който се е съюзил с Крадливия от Банкя трябва и ще страда.
  • 135 Христо

    14 0 Отговор
    Тя... "ръководи
    1. стартирането на най-големия в света пакет от политики за борба с изменението на климата,

    2. прилагането на отговора на Европа на стойност 800 милиарда евро срещу пандемията от COVID-19 и

    3. помогна за мобилизирането на подкрепата на ЕС за Украйна"

    Т.е. три глупости, крайно вредни за Европа!

    Махайте я!!!

    Коментиран от #140

  • 136 Атина Палада

    12 1 Отговор

    До коментар #110 от "Всяка страна сама решава":

    Какво да ме питат?;)))) Трябва да се ваксинираш...Аз отказах! Тогава си взимай шапката и чао,не можеш да работиш....Много лекари в Гърция не практикуваха ..От болниците напуснаха...С частните кабинети,затвориха кабинетите...
    И не,не е всяка държава да си решава...От Брюксел бяха решенията,за което мога само да им благодаря,че оставиха България на мира...:))))

    Коментиран от #139

  • 137 Европарламента решава.....

    0 11 Отговор

    До коментар #130 от "Фон Мюнхаузен":

    Стани евродепутат и гласувай както искаш....
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Не се цепи от колектива

    0 12 Отговор

    До коментар #136 от "Атина Палада":

    Че колектива ти го нацепва......
    Кво общо има тук фон ДЕР ЛАИЕН с твоя проблем.

    Коментиран от #151

  • 140 Теб ша та питат

    0 5 Отговор

    До коментар #135 от "Христо":

    Другия път.......
  • 141 Роберта

    14 1 Отговор
    Урсула фон дер ЛайНен заслужава да бъде съдена заради далаверата за Милиарди с ваксините на Пфайзер, а не да е под солиден въпрос избирането и отново!

    Коментиран от #143

  • 142 Стига бе......

    1 7 Отговор

    До коментар #133 от "ПОМНЕЩ":

    У нас бе доброволно боцкането........
  • 143 Ами осъди я

    2 3 Отговор

    До коментар #141 от "Роберта":

    Стига само да оплаква......
  • 144 Тома

    10 1 Отговор
    Важното е ваксините да вървят
  • 145 Крадлива измамница !

    11 2 Отговор
    Дори само за аферата с милионите продадени ваксини , за които впоследствие се оказа ,че не са ваксини , тази е за затвора за дълги години !

    Коментиран от #146

  • 146 Ами осъди я

    1 7 Отговор

    До коментар #145 от "Крадлива измамница !":

    Стига си плакала
  • 147 Лошото тепърва

    8 2 Отговор
    предстои с цифровото евро и тоталният контрол, чипове.

    Коментиран от #150

  • 148 Дежавю

    5 2 Отговор

    До коментар #127 от "НАБЛЮДАТЕЛ":

    Нещо ми подсказва , че може да последва братята Кенеди !

    Коментиран от #149

  • 149 Грешка в превода !

    0 2 Отговор

    До коментар #148 от "Дежавю":

    Сори !
  • 150 Промити мозъци възрожденски

    1 5 Отговор

    До коментар #147 от "Лошото тепърва":

    Пак ни плашат......
  • 151 Атина Палада

    4 1 Отговор

    До коментар #139 от "Не се цепи от колектива":

    За Урсула съм написала още в първите коментари...
    Сега отговорих на един форумец...
    Или не трябва да отговарям,като ме репликира някой?М?:)))))
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 дедо Герчо

    6 0 Отговор
    АЙДЕ,ПЕНСИО С КОЗИТЕ! ДА ВИДИШ ОТКЪДЕ ИЗВИРА МЛЯКОТО! ДЪРТОФЕЛНИК !...ХЪХЪХЪ...
  • 154 Евала мацко......

    1 9 Отговор
    ЕС е мирен и проспериращ, ЕС си живее живота, ЕС не цепи басма на Путин и путинистите....
  • 155 Германката си е германка

    2 10 Отговор
    Заздрави съюза и го разшири......за ужасът на путинистите.
  • 156 Волгин......

    1 10 Отговор
    На Путин са кланям, но евраците на Фондерлаиен са ми по сладки....
  • 157 БСП Възрожденец

    1 5 Отговор
    Хем ми се иска, хем не ми стиска Фондерлаиен да подкрепя....
  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Ахил

    2 6 Отговор
    Урсула фон дер Лайен е номер едно за Еврокомисията всичко друго е пропаганда и червени путински номера.

    Коментиран от #161

  • 160 ганев

    4 0 Отговор
    ООФ....КАК ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ......МРАЗИ.....БАБА ЯГА......ТОВА КАЗАХА И ОТ ФАКТИ.....АЗ ИМ ВЯРВАМ

    Коментиран от #162

  • 161 ганев

    3 0 Отговор

    До коментар #159 от "Ахил":

    ПРАВ СИ ...САМО ЧЕ ОТВОРИ УШИ.....ПО ДАЛАВЕРИ И..ОГРОМНИ ...КРАЖБИ......НОООО....

    Коментиран от #163

  • 162 Опааааа пак ми говорят

    0 1 Отговор

    До коментар #160 от "ганев":

    От името на България....Другарите Възрожденци.....
  • 163 Само съда решава

    1 3 Отговор

    До коментар #161 от "ганев":

    Кое е далавера...другото е пропаганда на БСП Възрожденците.
  • 164 Перо

    4 0 Отговор
    Пази боже да я преизберат!

    Коментиран от #165

  • 165 Ша я преизбрерат

    0 2 Отговор

    До коментар #164 от "Перо":

    Нема кой друг.....
  • 166 ти ли бе

    3 0 Отговор
    Шут на фонка Фъшкиява ала -айнаркова!
  • 167 ганю

    0 0 Отговор
    Няма да е тя
Новини по държави: