Тема: Украйна

13 Септември, 2024 19:15 5 865 169

Володимир Зеленски: Руската контраофанзива в Курска област е пълен провал

  • русия-
  • украйна-
  • нато-
  • володомир зеленски-
  • курска област

Според президента след тази среща вече не може да има въпроси защо Украйна се нуждае от достатъчно способности за нанасяне на удари на голямо разстояние

Володимир Зеленски: Руската контраофанзива в Курска област е пълен провал - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Украинският президент Володимир Зеленски заяви днес, че руските контраатаки в Курска област, частично контролирана от въоръжените сили на Украйна след мащабното им нахлуване миналия месец, до момента не бележат „сериозен успех“, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

По време на конференция, посветена на благотворителността, Зеленски заяви, че ситуацията около стратегическия град Покровск в източната част на Украйна остава сложна. Руските сили продължават постепенно да напредват в региона.

Същевременно президентът заяви, цитиран от Укринформ, че докато Украйна очаква от партньорите си доставката на обещаните системи за противовъздушна отбрана „Пейтриът“, Русия продължава да атакува страната. Той изрази надежда, че съюзниците на страната ще променят позицията си относно употребата на далекобойно оръжие от страна на Украйна.

„Ако всеки просто погледне на картата откъде Русия нанася удари, къде обучава силите си и държи резервите си, къде са нейните военни обекти и кои са използваните от нея логистични маршрути, ако някой види всичко това, ще разбере със сигурност от какви далекобойни способности се нуждае Украйна“, подчерта президентът.

Зеленски отбеляза, че наскоро е обсъдил въпроса с държавния секретар на САЩ Антъни Блинкън и с британския външен министър Дейвид Лами. Според президента след тази среща вече не може да има въпроси защо Украйна се нуждае от достатъчно способности за нанасяне на удари на голямо разстояние.

„Искам да подчертая: говоря за достатъчно способности, а не просто да се казва, че има решение. Способности, достатъчни да променят курса на войната и да накарат Русия да иска мир. Наистина се надяваме на нашите партньори, надяваме се на резултати от тях“, допълни държавният глава.

Същевременно Зеленски заяви, че „планът за победа“, който той иска да представи на американския си колега Джо Байдън по-късно този месец, „ще проправи път“ към постигане на устойчив мир след продължаващата вече две и половина години война.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 82 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Изумен

    581 196 Отговор
    Никой преди войната не е предполагал че русия е толкова слаба,жалка и безпомощна. Боевете са вече на рашистка територия. Според родните гладни и съдрани копейки фантазьори от бунищата още вчера украинските военни са били ликвидирани, а те обградили Суджа. Според гладните несретни копейки от кофите за смет Вовчанск на 5 км.от рашистката граница го бяха превзели още март месец а то взели че орките са прогонени и от крайния квартал на градчето. Има ли още някой тук да вярва на 3-те съдрани трола копейки с няколко ника?

    Коментиран от #62, #80, #87, #89, #152, #166

  • 2 Удри Зеленски удри

    471 145 Отговор
    Руски пилот засне как пада сваленият му горящ самолет (ВИДЕО)
    В следящите войната в Украйна информационни канали се появи видео на руски пилот, който докато се спуска с парашут след катапултиране, заснема сваления си горящ самолет.

    От потока доста нецензурни думи на пилота се подразбира, че атаката е дошла неочаквано, а освен това по всичко изглежда, че ударът е бил нанесен навътре в територията на Русия. "Свалиха ни...нищо не можахме да направим", казва пилотът.

    Според украинския журналист Юрий Бутусов като се има предвид, че  катапултирането е станало над облаците и на значителна височина, вероятно става въпрос за бомбардировач Су-34. 

    Коментиран от #21, #167

  • 3 Пеевски

    21 117 Отговор
    Зеленски е цар на света

    Коментиран от #130

  • 4 ИНЖЕНЕР ХИМИК

    101 14 Отговор
    Интересни формули ползва този господин.

    Коментиран от #129

  • 5 пешо

    144 375 Отговор
    тоя е луд за вързване ще запали света , няма ли кой да го свитне
  • 6 Ква стана кАПейки

    696 150 Отговор
    Един комедиен актьор направи за смях могучая-парадная ,потопи гордостта на Руския флот крайцера "Москва" и 60 процента от флота им ,унищожи авиацията им и я изгони от окупираните територии ,Путлер обосрался в бункера, един път не отиде на бойното поле да види пародията руски солдать, с гумени ботуши и дамски превръзки за юнашки рани умиращ във фeкалиите си

    Коментиран от #22, #24, #156

  • 7 Българин

    141 343 Отговор
    Ти превърна Украйна в пълен провал. Ще увиснеш като Дучето.
  • 8 К.О.Т.арАК 🐱

    520 122 Отговор
    РФ се превърна в посмешище , с едно ботоксово джудже за клоун

    Коментиран от #17, #29

  • 9 За Родину

    95 398 Отговор
    Всички укри на Курската дъга, немедлено !
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Прав си Зеленски и за Курск

    481 115 Отговор
    Там предават директно от руските военни бази ...охраняващия военен персонал е изгорен жив ,тела на руски военни горят живи и търсят помощ бягайки в ужас. Путин касапино жесток не ти ли е жал за руските хора и техните близки и семейства?
  • 12 Блогър от Москва. Крим е Руски завинаги.

    120 595 Отговор
    Га победите Русия- ще цъфнат налъмите
  • 13 ти да видиш

    120 353 Отговор
    Щом зеленияпор се пени значи руснаците ги намачкват тия от yкpoвермахта!
  • 14 Бен Вафлек

    70 8 Отговор
    Е как няма да е. Там са само събрани от кол и въже. Пратиха 30 бронирани машини, от тях 27 са скрап вече. Смях.
  • 15 Браво , точно така!

    73 6 Отговор
    Кръгъл идиот!
  • 16 Истината

    19 109 Отговор
    Целта на целия демократичен свят не е бърза победа на Украйна а избиване на колкото се може повече орки за да може след време близките им да oбecят жужето и отроците му на уличен стълб като бившия про-руски президент на Афганистан генерал Наджибула. Ако е бърза победата на Украйна ,жужака ще се измъкне като излъже руснаците че е избягал за да спаси от смърт и руснаци и Украинци. А така бавно ,кошмарно и методично се ликвидират рашистките нашественици. Ако през 2022 г.средните дневни загуби на рашките са били 420 души на ден ,през 2023 г. 670 на ден ,то през първото тримесечие на тази са 1280 орки на ден. Целта е унижаване и разпад на рашистан а това не включва бърз разгром на първобитните орки. Нито един западно европеец или американец не бива убит а рашки. След като 200 хиляди затворника на готвача преди да го убие Путин отидоха в екирисажите или гният по полетата в Украйна, след като свършиха и психично болните пратени на фронта за пушечно месо, скед като свършиха индийци и непалци сега Путлер стигна дотам да набира доброволци от Мацква но на семействата им предлага по 22 хиляди долара на записал се. Гладните рускини алкашки изритват мъжете си да отиват че да си купят телевизори, перални и тоалетни чинии

    Коментиран от #38, #61, #64

  • 17 Игра на полове

    101 13 Отговор

    До коментар #8 от "К.О.Т.арАК 🐱":

    Нато се превърна в най- слабата и страхливец военна организация съществувала някога, особено след бягството от Афганистанхахахахаха
  • 18 Примати

    13 84 Отговор
    Русия се проваля във всичко
  • 19 СЛАВА УКРАИНСКИ ОСВОБОДИТЕЛИ

    18 93 Отговор
    НИКОГА ВЕЧЕ МОСКАЛ - ФАШИСТКО РОБСТВО!
  • 20 Ужаса е страшен

    23 102 Отговор
    Тази нощ бе една от най страшните месомелачки за руския агресор от началото на войната- Данни: Русия се готви да отстъпва от Крим, погром за две големи руски танкови атаки (ОБЗОР - ВИДЕО)
    Данни: Русия се готви да отстъпва от Крим, погром за две големи руски танкови атаки (ОБЗОР - ВИДЕО)

    По украинска оценка са убити 1230 руски войници и са ранени още 290 – ВИДЕО, 18+ (да не се гледа от хора със слаби нерви). А актуалната сводка на украинския генщаб сочи 19 руски пехотни атаки в Кураховското направление на 13 септември , т.е. двойно по-малко на дневна база. Въпреки това, направлението е второто най-горещо за деня: Русия бяга и от Азовско море (ОБЗОР – ВИДЕО)

    Коментиран от #103, #113

  • 21 Примати

    26 13 Отговор

    До коментар #2 от "Удри Зеленски удри":

    От кога е сваления самолет
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Чичо Скрудж

    82 12 Отговор
    Кога змията умира става свирепа.И тоз зеления така.Белия цвят зелен белия цвят на флага

    Коментиран от #47

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Венко

    13 64 Отговор
    В 21 век да се води експанзиостична война,тоест за територии с цената на милиони човешки живота за парче земя при положение че територия на земята има за 3 пъти повече население. Никой не разбира тази логика на Путин да отнеме живота на милиони руснаци който се дава един път. Само бившия вицепремиер на Русия Борис Немцов бе разбрал явно и малко преди да го убият ето пророческите му думи-" Рано или късно този негодник(Путин) ще започне братоубийствена война с братята украинци не да защити нашето малцинство там ,те и сега си имат местна руска власт а за да продължи да граби с приближения си кръг олигарси. За него човешкия живот на обикновения руснак не струва нищо"
  • 26 В.В.П.

    61 13 Отговор
    Зелю мръсника играе роля .Окропистан е в развалини и руини..Много е зле .Благодарете на сащ и на режима в Киев..

    Коментиран от #35

  • 27 Тази снимка на "Напалеончо" е на Остров

    45 6 Отговор
    Змийни, ако нее снимана пред Фототапет!? По какъв повод ние показвате??? На табелата на Украински пише" остров Змийни!!!???"
  • 28 Буха ха

    66 6 Отговор
    В заглавието - "пълен провал"
    В статията - "не бележат сериозен успех"

    Браво Анатоли, браво Стайков, Мара ряпа да яде пред теб
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 В.В.П.

    42 11 Отговор
    Зелю мръсника нареди бомбардировка над Донбас .и извика НАТО и сащ ,продаде земята на Рф ..на бляк рок..Боклук чафут..

    Коментиран от #40

  • 33 АБЕ МАНИ...

    12 42 Отговор
    1 БРИГАДА ДЕСАНТЧИЦИ ОСВОБОДИ 2 републики от П едерацията само за ...5 ДНЯ!! ФАКТ!!
    2 Месеца вече държат ОСВОБОДЕНИТЕ Стотици селища, ПЛЕНИХА 870 Москаля, 140 ТИК ТОК Спринтьори от ХАМАК- слива, Чувализираха повече от 7 К алкаши а ху- ЙЛО Безпомощно скимти у бункеро
    АааааааХахахаха
    Ама иначе думат за 3 тридневни Блицкригове и Лисабон
    Ааааахахаааа
  • 34 Град Козлодуй

    13 43 Отговор
    Истината е че Путин е Психопат и Сатрап и Унищожи Народа си 🤟✌️

    Коментиран от #100

  • 35 Не позна

    9 40 Отговор

    До коментар #26 от "В.В.П.":

    Благодарение на Блатното джудже,жадно да стане цар.Мечтае за Царство треторазрядния КГБеец.
  • 36 Град Козлодуй

    9 38 Отговор
    Украйна Победи✌️✌️✌️✌️✌️✌️

    Коментиран от #96

  • 37 Блогър от Москва. Крим е Руски завинаги.

    34 10 Отговор
    Вообще няма да коментирамтая тъпня. Скорее Списание " Ди Велт" 50 процента от проститутки те в Германия са украинки. Другите 50 са българки, румънки и унгарки

    Коментиран от #49, #94, #101

  • 38 Пешо от панелката

    44 9 Отговор

    До коментар #16 от "Истината":

    А колко украинци ще дадат фира не е от значение за твоя "демократичен свят"

    Коментиран от #44

  • 39 Феникс

    55 10 Отговор
    В момента ги затварят по фланговете във Курск! А украйнците продължават да изпращат пушечно месо там, за разпадащият се фронт изобщо не ги е грижа! Може да се каже че руснаците пипат много нежно в този район, има само 15 000 украйнци, убити до този момент! Но няма лошо,. щом са решили да оскорят капитулацията си! Може така пък да спестят още милион убити и ранени!
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Хахаха

    36 4 Отговор
    Тъпата зелена Урка?Мин щом е провал !Защо ревеш за оръжия бе?

    Коментиран от #54

  • 42 Ха ха ха ха

    35 2 Отговор
    На черното бяло да кажеш, си е заболяване. Ха ха ха
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Хи хи хи . Голям майтап !

    38 6 Отговор
    Надрусаняка казва , че всичко е под негов контрол и той каквото каже това става !!!! Дори настъпва към Москва и скоро тя ще падне !!!!! Тоя е по зле и от Бай деменцията !!!!!
  • 46 Божкеее

    31 4 Отговор
    Тоя наистина е смешен. Ха ха ха ха ха
  • 47 Т Живков

    5 29 Отговор

    До коментар #23 от "Чичо Скрудж":

    ленинградския запъртък даде фира

    Коментиран от #55, #99

  • 48 Всичко в Сибир е провал 😂😂😂

    8 32 Отговор
    Добре че са Северна Корея и Иран за да държат Zомбитата във войната 😂😂😂😂
    Това е "втората суперсила", марионетка на азиатските си господари 😂😂😂😂
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Чуй чуй

    28 4 Отговор
    Щом клоуна на народа го рече, кои сме ние да оспорваме? Ха ха ха ха
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Ко речи?

    12 5 Отговор
    Пълно фиаско!
  • 54 Защото Ватенките

    5 32 Отговор

    До коментар #41 от "Хахаха":

    Годишно харчат между 150 и 200 милиарда за война Украйна ги няма.Да не говорим ,че блатните само войни са им в главите само въоръжаване.Макар ,че доста руска скрап сизгоря има още.И гладни ватенки воюващи за пари.Че наборниците ги видяхме.
  • 55 Станко Тодоров

    4 32 Отговор

    До коментар #47 от "Т Живков":

    Путинчо е джудже
    Зельо е голям и силен като Скалата
  • 56 ТаУмВзе

    32 3 Отговор
    Колумбийчето пак има Бесни Халюцинации ей! Личните му нацисти на краварите ще го свирнат, за да обвинят Русия! Хахах Натам си е Последната Човешка Война и тва си е.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 В.В.П.

    8 26 Отговор
    Ребята, днеска ще дава ли копейки оная пияната от пасьола, от заран съм тук!

    Коментиран от #66, #73

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Точно така

    30 5 Отговор

    До коментар #16 от "Истината":

    зеленото фашизоидно джудже наркоман трябва да бъде обесено на първия уличен стълб!!
  • 62 Българка

    42 7 Отговор

    До коментар #1 от "Изумен":

    Щом смяташ, че русите са толкова слаби, моля, отиди на фронта и ни прати снимки и видеа. Поне в продължение на 3 до 4 дни, ако оцелееш, имаш браво от мен :)

    Коментиран от #88

  • 63 Лелеее

    22 4 Отговор
    Укро пастет с натовски подправки на бърз огън. Мирише на изголяло
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Все такива загубеняци като наркомана

    25 4 Отговор
    И деменцията управляват нещастни страни обречени на гибел !!!!!

    Коментиран от #70

  • 66 Украинска копейка

    9 27 Отговор

    До коментар #58 от "В.В.П.":

    Спокойно, тьотя Олеся ще раздаде копейките и утре ще имаш за боза, но тьотя Галя нямало да дава центове за баничка, защото пропаднал празника на НАТО и били в траур.
  • 67 Да кажа аз

    14 17 Отговор
    Смях и двеста вица. От клоуна, толкова.....
  • 68 Запада умре !!!!!!

    17 17 Отговор
    Да живее изтока !!!!!

    Коментиран от #74

  • 69 Прав е Зеленски

    18 25 Отговор
    Колкото повече поражения се нанасят на рашистите, толкова повече престъпниците в Кремъл ще осъзнават безсмислието на тази "СВО"...
  • 70 Абе Лешпи

    10 21 Отговор

    До коментар #65 от "Все такива загубеняци като наркомана":

    10 мил
    Ватенки да избягали от блатото в САЩ ,ти как мислиш ,защо.
  • 71 Конспиратор

    27 8 Отговор
    Щом 40 милионна Украйна не може да мобилизира днес 400 000 защитници на фронта , (както в България на 1 октомври 1944 г. общата численост на българската армия достига около 445 000 души.) то тя не заслужава победа.

    Коментиран от #83

  • 72 Пешо от панелката

    21 3 Отговор

    До коментар #44 от "Когато се":

    Бранят американската кауза войната да се проточи максимално, така че и двете страни да търпят загуби.

    Коментиран от #78

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Живей заминавай

    6 19 Отговор

    До коментар #68 от "Запада умре !!!!!!":

    В С.Корея може си пасеш трева по цял ден.
  • 75 О,чуден

    14 4 Отговор
    Тези хора преди година пишеха по една глупост в публикация.Сега да се чудиш да плачеш ли , да се смееш ли ?! Ама то така е и в истинския живот- едно е да ти го опрати приятния гъдел, съвсем рразлично целия вътре !
  • 76 Курд Околянов

    29 5 Отговор
    И все пак Украйна е опустошена. Фалирала държава. От 45 млн украинци сега там са по-малко от 20 млн. Избитите и осакатените са над милион. Но си имат непрезидент и невърховна рада.

    Коментиран от #81

  • 77 СЛАВА РУСИЯ !

    18 11 Отговор
    СЛАВА НА ПУТИН !!!!!
    СЛАВА !!!!! СЛАВА !!!!!! СЛАВА !!!!!!
    ВЕЧНА СЛАВА !!!!!!!

    Коментиран от #84

  • 78 Не знам

    5 16 Отговор

    До коментар #72 от "Пешо от панелката":

    Как познаваш каузата,ама ватенките трябва да се бият по кратуните
  • 79 Украинска копейка

    13 4 Отговор

    До коментар #73 от "Ден ги ... нет":

    Ама....ама нали ни обеща....а гривни няма ли???
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Виж пък

    4 14 Отговор

    До коментар #76 от "Курд Околянов":

    Блатото си има Диктатор от 20 г.Сега си осигури доживотно царуване.Той ,китаеца и корееца всеизвестни демокрации
  • 82 хаха

    18 3 Отговор
    Анатоли да не стане като самолета дето свалили осраинците. Нали знаеш, че има Телеграм канали и руски и украински.
    Това, че бинарните жълти петна не могат да четат, не значи, че с Мара ще ни заливате от сутрин до вечер само с пропаганда.
    Но и жалките петна инат нужда от малко радост в сивия им зъл животец.
  • 83 Буха ха

    12 3 Отговор

    До коментар #71 от "Конспиратор":

    Били са някога 40 милиона, сега за около 30. Тия млади пичове с Лексусите и Мерцедесите платиха за да се измъкнат и нямат намерение да се връщат. А в Полша колко отидоха, бедна ти е фантазията
  • 84 Бен Вафлек

    7 10 Отговор

    До коментар #77 от "СЛАВА РУСИЯ !":

    Утре като го обесят какво ще викаш?

    Коментиран от #102, #136

  • 85 Боби Баламата

    9 14 Отговор
    Не разбрах само тая украинска Бригада Освободители унищожени ли са на втория ден както твърдят копейките или вовка 2 месеца още мляска Украинският... Шпек ?!?
  • 86 Виждам само,

    22 4 Отговор
    че е пълно с потенциални клиенти за 4-и километър. Живеят в своя измислен свят и се вихрят във фантазиите си, но лошото е, че много злобеят. Напомня ми един случай преди две години, когато акула изяде турист руснак в Египет, не беше военен. Леле, каква радост беше в украинските социални мрежи. Вървете да се биете в Украйна, като толкова мразите руснаците, и спрете да леете жлъч под разни статии в параноични пристъпи.

    Коментиран от #90

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Голема войничка

    3 14 Отговор

    До коментар #62 от "Българка":

    Стана мааа ов. Цо.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 защо

    8 3 Отговор
    "Ако всеки просто погледне на картата откъде Русия нанася удари, къде обучава силите си и държи резервите си, къде са нейните военни обекти и кои са използваните от нея логистични маршрути, ако някой види всичко това, ще разбере със сигурност от какви далекобойни способности се нуждае Украйна“

    Напълно съм съгласен с казаното.
    За да е реципрочно, сменете Украйна с Русия и си представете какво става.
  • 92 ганев

    6 4 Отговор
    НИЕ ОТ ФАКТИ СЕ ИЗУМИХМЕ ЧЕ СИ УМЕН...ХАХА ХАААААААА
  • 93 Единственото което може да

    15 20 Отговор
    вразуми рашистите, това е много бой... Нищо друго...

    Затова Зеленски иска разрешение за удари навсякъде където е възможно... Западът и САЩ в момента пречат на Украйна да си свърши работата...

    Коментиран от #107

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Гост

    13 8 Отговор
    Лепилара наркоман пак лъже и лъже, и лъже .....
  • 96 Абе умрял ти на жив ли се правиш ?

    5 3 Отговор

    До коментар #36 от "Град Козлодуй":

    Колко хиляди източи от НОИ за фалшивата ти пенсия ??? За затвора си да се отягаш на спокойствие там !!!!
  • 97 Баце ЕООД

    12 2 Отговор
    Те и на Хитлер са му сменяли картите, да вярва там във фантастиката на минутата
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Чичо Скрудж

    0 3 Отговор

    До коментар #47 от "Т Живков":

    Т Живков и той .Капиш
  • 100 ПО - ЗДАВ !!!! - ОТ СТАМАТ

    4 2 Отговор

    До коментар #34 от "Град Козлодуй":

    М.....@.....Г....@....+ Р....Е ..Т....ООООО
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Дио

    10 6 Отговор

    До коментар #84 от "Бен Вафлек":

    Слава кокаина слава кокаина
  • 103 Хахахаха

    15 3 Отговор

    До коментар #20 от "Ужаса е страшен":

    вярваААМе. (ОБЗОР - ВИДЕО)

    вярваААМе. вярваААМе (ОБЗОР - ВИДЕО)
    Ужаса е страшен като видиш някой пълен
    гл.... У.... @@к да коментира (ОБЗОР - ВИДЕО)

    Още "новини" от уср@йнъ и змиййни острив !!!!?
  • 104 Хахаха

    11 5 Отговор
    Приземяване, зеленко! Пак си се напушил!
  • 105 😂😂😂

    18 4 Отговор
    Колко трябва да си зле да вярваш,начи оня ден излиза комедианта и казва Суми по вече не могат да го бомбандирал след два дена го скъсаха от бомбандировки, Русия и метър не напредва в посока Покровск а те почти до него, ама и вий не знаете какво да пишете,ай поне малко по реални неща пишете и много е яко как едва ли не в Курск не значителна контраатака, хора 21 век навсякъде има информация , ай малко по сериозно.
  • 106 Българин

    21 4 Отговор
    По дани на Вашингтон таймс, дневно в Курска ибласт загиват 2500 до 3600 укросвине! Ама за едната хвалба на зеления наркоман, това си заслужава!
  • 107 Искаш да кажеш,че...

    4 7 Отговор

    До коментар #93 от "Единственото което може да":

    ...Западът и САЩ в момента са...по-глупави от теб ли...?!?!
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 И да се знае!

    5 17 Отговор
    ВСВ я печелят САЩ, Великобритания и ленд-лийза!

    Коментиран от #115

  • 111 Къде изчезна Сирски

    14 4 Отговор
    Кажи бе наркос
  • 112 Хаха,

    15 3 Отговор
    Зельо пак е дърпал от тавата с фалшивото брашно...
  • 113 еми да

    4 4 Отговор

    До коментар #20 от "Ужаса е страшен":

    Ердо каза на българите да върнат Крим на Украйна.
  • 114 Град Козлодуй

    5 19 Отговор
    Слава на Украйна и на Зеленски

    Коментиран от #119

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Гост

    12 3 Отговор
    Пак са е наряскал и не знае изобщо кво приказва.
  • 117 Град Козлодуй

    4 11 Отговор

    До коментар #50 от "Последния Софиянец":

    Украйна победа👌✌
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Е ба комунисти/ и копейки

    6 7 Отговор
    Изгодно.

    Коментиран от #125

  • 121 Тошо Сводката

    4 12 Отговор
    Пак ми спряха рублите.
  • 122 Копейки,

    5 9 Отговор
    Кой уби Пригожин? Коментирайте.

    Коментиран от #126

  • 123 Крум

    9 5 Отговор
    Зеления наркоман да смени...дилъра....или пък е хапнал халюциногенни гъби..!?
  • 124 Аз съм веган

    1 1 Отговор
    Друго не сме и очаквали.
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Цензор

    3 3 Отговор
    Тъп си
  • 128 404

    8 3 Отговор
    ДръглиФ пес
  • 129 Оказа се по добър политик!!!!

    2 8 Отговор

    До коментар #4 от "ИНЖЕНЕР ХИМИК":

    В смисъл обесени повече държави към себе си 50/60
  • 130 МДАА...

    11 4 Отговор

    До коментар #3 от "Пеевски":

    НА НЯКОЛКО ЛИНИИ Е СУПЕРМЕН ДАЖЕ🤣🤣🤣
  • 131 Еваларка зельоночек

    11 5 Отговор
    Ти ги говореше същите и за Мариупол, Бахмут, Авдеевка... ясна е работата.

    Коментиран от #140

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 ХАХАХА

    6 4 Отговор
    Кацнал на черешата ! Пфууу
  • 134 стоян георгиев

    3 0 Отговор
    Украйна за да победи русия трябва да се срине икономически.всеки друг сценарии няма да спре войната.
  • 135 Ха ха ха

    6 6 Отговор
    Къде е бригадата козари да защитава матушката? Кадирката нали си беше сложил картечница на Сайбъртръка. И той като милиционера само линии чертае.
  • 136 Нана Яги

    1 6 Отговор

    До коментар #84 от "Бен Вафлек":

    Ще ти отрежа топченцата!
    И без това не ти вършат Никаква работа

    Коментиран от #137, #138, #139, #141

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Болшой театр

    6 6 Отговор

    До коментар #131 от "Еваларка зельоночек":

    Той и Херсон уж беше руски навсегда ама какво стана?
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Факт

    3 7 Отговор
    Просто невярно!
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Димо

    6 7 Отговор
    Кремълския комунизъм трябва да бъде смачкан, на всяка цена.Комунизмът е най-злата и човеконенавистна идеология съществувала някога!
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Сoюзмультфильм

    4 6 Отговор
    В Русия са в шок! Блатимир Блатимирович забранява износа на стратегически суровини
  • 151 Стенли

    7 4 Отговор
    Тук в този сайт стават големи мушенгии какви са тези петстотин лайка на евроатлантиците после падат до няколко десетки
  • 152 И АЗ СЪМ ИЗУМЕН

    8 4 Отговор

    До коментар #1 от "Изумен":

    КОЛКО МНОГО ЗАЛЮХАНИ ИДИОТИ
    Е ЯВНО ОЩЕ БОЙ ТРЯБВА ПО УКРОПСКИТЕ КРАТУНИ

    Коментиран от #153

  • 153 Блатимир Блатимирович

    7 4 Отговор

    До коментар #152 от "И АЗ СЪМ ИЗУМЕН":

    Много като тебе вече плакаха.
  • 154 Смешник

    8 2 Отговор
    Този наркоман изглежда се е нашмъркал здраво Сводките от фронта говорят съвсем друго
  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Фиууууууууу

    8 2 Отговор

    До коментар #6 от "Ква стана кАПейки":

    Ето доказателство за бот работата в полза на кравария. 600 плюса. Факти е пробит сайт с цел манипулация в полза на кравария. Стандартно 100,200 лайка, тук 600. ... Парички?

    Коментиран от #157, #158, #159

  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Да да ама не!

    3 2 Отговор

    До коментар #156 от "Фиууууууууу":

    Сандвичи със сирини има ли?
  • 160 Начо Крика

    4 0 Отговор
    Снимката кърти отвсякъде
  • 161 Николай

    5 1 Отговор
    Да, зле върви, само днес 10 села превзети обратно.
  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 96479

    6 1 Отговор
    12 000 ИЗБИТИ УКРАИНЦИ ,ВЛЕЗЛИ В КУРСК Е ПРОВАЛ НА ЗЕЛЕНСКИ..
  • 165 96479

    7 2 Отговор
    12 000 ИЗБИТИ УКРАИНЦИ ,ВЛЕЗЛИ В КУРСК Е ПРОВАЛ НА ЗЕЛЕНСКИ..
  • 166 СПРАВКА :

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Изумен":

    . " САЩ СА БЕЗЗАЩИТНИ ПРИ РУСКИ УДАР ( СКОТ РИТТЕР ,АМЕРИКАНСКИ СПЕЦИАЛИСТ ОТ ЦРУ, СЪОБЩЕНО ПРЕДИ 7 ДНИ.) ...ТОЧНО ЗА 9 МИНУТИ, САМО С 10 БР. ХИПЕРЗВУКОВИ ТЕЖКИ ,РАКЕТН.БЛОКА,ОТ МЕГАТОНЕН КЛАС Х 20 МГТ.- SS-29 Sarmaт 15А28-РС-28 И, САЩ ЩЕ БЪДАТ ИЗПЕПЕЛЕНИ ! ТЕХНИЧЕСКО ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НЯМА.
  • 167 Стрелата

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "Удри Зеленски удри":

    И като събудиш краката отвити и прозореца отворен окрето свърши вече пиши го бегало
  • 168 Чеширко

    3 1 Отговор
    Върви си контраофанзивата и още как, въпреки унищожените мостове над Сейм. Повече от десет села са обратно под руски контрол. Сега украинците ще се опитат да се хванат с нокти и зъби за Суджа, защото бъдат ли изтласкани обратно до границата, то руснаците няма да спрат до там. Май прекалено големи излизат разходите за Украйна в Курск, а резулата е меко казано неясен. И ако има такъв, той е по-скоро политически. А иначе щом "системните" спраха да крещят какъв чутовен успех постигат украинците в Курска област, щом така се умълчаха като пръдливи, значи нещата на се ОК, иначе още щяха да ни проглушават ушите. Останаха само изцепките наркоманина.
  • 169 Господин Зеленски

    1 0 Отговор
    Фактите за руската контраофанзива в Курск за сега сочат точно обратното на това което говориш. Но така ще е след като смени наш Брендо с друг дилър се сърди само на себе си.
Новини по държави: