Last news in Fakti

8 Юли, 2020 12:14 3 201 7

Коронавирусът застава на пътя на Кубрат Пулев

  • кубрат пулев-
  • антъни джошуа-
  • бокс-
  • коронавирус

Агентът на Кобрата Ивайло Гоцев обяви пред WBN, че към момента има една основна пречка, да са обяви кога ще се проведе сблъсъкът

Коронавирусът застава на пътя на Кубрат Пулев - 1
Снимка: БГНЕС

Коронавирусът отново застава между Кубрат Пулев и двубоя му за световните титли на IBF, WBA, WBO и IBO с Антъни Джошуа. Агентът на Кобрата Ивайло Гоцев обяви пред WBN, че към момента има една основна пречка, да са обяви кога ще се проведе сблъсъкът. И тя е свързана с поставянето под 14-дневна карантина на български граждани от страна на правителството на Великобритания.

Наскоро от Острова обявиха разхлабване на мерките за някои страни. За съжаление обаче България остава в списъка с държави, чийто представители трябва да се поставят в изолация за период от две седмици, преди да могат свободно да се придвижват. Това означава, че Кобрата и целият му екип ще бъдат под карантина, ако битката се проведе в Лондон, какъвто е планът. При това положение, докато местното правителство не разхлаби мерките и за България, мач изглежда няма да има.

“Последната пречка, за да проведем този мач, е световната пречка. Няма да отрека, че има хора, които наистина страдат и се борят с този вирус, но единственото, което чакаме в момента, за да имаме дата за срещата, е правителството на Великобритания. Те трябва да отворят границите, за да може Еди (Хърн, мениджърът на Ей Джей) да има публика на стадиона. Разбирам го и него - това е бизнес и всичко опира до парите”, коментира Гоцев.

Той изрази съжаление, че предложението му битката да се пренесе в Хърватска е било неглижирано.

“Офертата бе страхотна. Но в крайна сметка от тяхна страна не проявиха реален интерес, защото не искат да местят мача от Острова. Когато разбрахме, че срещата ще е или там, или никъде, се отказахме да настояваме. Няма значение, доволни сме, че ще може да го бием на негова територия. Отиваме в Северен Лондон и ще спечелим битката. Защото това правят воините - те покоряват и точно това ще сторим и ние. Отиваме да покорим Ей Джей в собствения му дом”, каза още Гоцев през WBN.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пиян смок

    11 1 Отговор
    Щях да бия Антъни ама този път вируса е виновен.Продължаваме на пред да хвана а се оженя тогава за някоя певица ама дето носи на бой.
  • 2 Хвърляй брашно,прави мъгла....

    6 0 Отговор
    Ааа ха ха хааа не мога вече,от опит да изкарате нещо страшно ставате смешни.
  • 3 Реалист

    8 1 Отговор
    Короната ще спаси Сулев от пореден резил. Друго си е да разцепиш устната на Андреа. Голям мъжкар е наш Сульо. Нямам търпение Антъни да го нокаутира още в първия рунд и да му затвори устата.
  • 4 осведомен

    5 2 Отговор
    Не застава на пътя му ..... а го спасява за пореден път! Късметлия момче си е той но не и с жените!
  • 5 Хаха

    2 1 Отговор
    Казах ти сто пъти че нема да имаш мач с Джошуа ама ти- не,та не.Хайде сега да те видим.
  • 6 Фф43

    2 1 Отговор
    Този е пълен смях и фалш....Идва ми да му разцепа ухилената глава, ако се бие с Джошуа, мисля че може и да умре от инсулт на ринга...
  • 7 Коврата

    0 1 Отговор
    Къде е бе, де го тоя Коронавирус да го размажа, бе