Last news in Fakti

11 Март, 2021 15:24 2 677 17

"Роберт Кох" алармира: Третата епидемична вълна в Германия е започнала!

  • германия-
  • коронавирус-
  • ваксина-
  • пандемия

Ваксинацията е надпревара с мутиращия вирус, но финалната линия вече се вижда

"Роберт Кох" алармира: Третата епидемична вълна в Германия е започнала! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Третата вълна от разпространението на коронавируса в Германия е започнала, обяви днес Лотар Вилер, директорът на германския институт за контрол и превенция на заболяванията "Роберт Кох", цитиран от ДПА.

Той каза това в деня, когато се навършва една година откакто Световната здравна организация обяви за пандемия разпространението на респираторното заболяване COVID-19, причинявано от новия вирус.

Пред журналисти в Женева Вилер изрази безпокойството си от ясните признаци, че третата вълна е започнала в Германия. Необходимо е стриктно прилагане на мерките като носене на маски и спазване на дистанция, въпреки че ваксинацията започна, предупреди той. По думите му ваксинацията е надпревара с мутиращия вирус, но финалната линия вече се вижда.

Директорът на института "Роберт Кох" прогнозира, че ако няма прекъсвания в доставките на ваксини, 80 на сто от населението на Германия ще има имунитет до тази есен.

И ако това се случи, всички ограничителни мерки ще бъдат вдигнати, посочи Лотар Вилер.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Как стават тия неща, след като

    16 1 Отговор
    Всичко е затворено? Каква вълна какви 5 лева?

    Коментиран от #9

  • 2 др Гей Билтс

    16 1 Отговор
    Навсякъде вълните почват и свършват според сатанинския им календар, все по пълнолуния.
  • 3 хахахаха

    4 7 Отговор
    За разлика от вас кухи бантускотове, те има здравеопазване.
    И след 10 "вълни" ще са лекувани по-добре и ще имат по-добри шансове.

    Коментиран от #4, #6

  • 4 Верно ли

    7 1 Отговор

    До коментар #3 от "хахахаха":

    А ти от кои си, бе? Некъв извънземен ли, що ли? Ще си докараш някой инсулт от злоба, ама не бери грижа - ще те пишат от Корона, че е на мода!
    Публикувано във факти.бг: но финалната линия вече се вижда - мхм, кой оцелял след короната и след ваксинацията, оцелял :)))
  • 5 якобизнесевра

    7 1 Отговор
    Схемата на частната СЗО фарма, " Робърт Кох" я разбрахме.

    Страх и паника у хората, и масова непрозрачна обществена поръчка на чиновниците в ЕК за ГМО субстанция за Пфизер- Леки, Модерна, Астра и Джонсън Колгейт.
    Колко ГМОсубстанции са поръчали 1- 2 млрд. по средна цена 30 $ примерно- 30- 60 млрд. $ оборот за частната фармация- фондация на Бил Гейтс и олигарсите около него само за един ГМОпродукт.

    Кво става с разследването срещу членове на християн- социал- демократите на Меркел( обявяваща пандемията с " Робърт Кох") дето контролирали пазара за продажба на маски и изкарали десетки милиони гешефт пара( заради задължителното налагане на мерки от канцлерството на Меркел и " Робърт Кох" за носене на пандемични маски).
  • 6 др Гей Билтс

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "хахахаха":

    Тихо там като си кон с капаци и не разбираш и повтаряш все едни и същи бантупростотии. Ами ако ти кажа, че до лятното слънцестоене 21 Юни нищо няма да се промени, колкото и ваксини даси нашъкаш в празната глава?
  • 7 Ваксара

    11 0 Отговор
    Тия вълни, при това положение, без изкуствено заразяване не могат да стават
  • 8 Боко тиквундера

    2 0 Отговор
    Сериозно ли!??! И какво ще правим сега, в шок съм!?
  • 9 Гост

    0 3 Отговор

    До коментар #1 от "Как стават тия неща, след като":

    Сега сметни ако всичко работеше колкк щяха да са заразените и починалите общо!
  • 10 Мръсни продажни гадове

    5 0 Отговор
    За пари лъжат долно всички!!!
  • 11 бизнескох

    1 0 Отговор
    Робърт Кох се върти в гроба си заради пишман- пандемиците дето са узурпирали " Робърт Кох" института.

    Каква подигравка с учения Робърт Кох, та тия днешните " Робърт Кох" изопачиха неговата научна дейност и работа.
    Само и само да изкарат некой хиляден, милионен бонус от продажбата на ГМО ваксина на Пфайзер- Бил Гейтс$ Сие( Астра, Модерна, Джонсън) фондация- фарма корпорация чрез " симулираната частна фарма ковид пандемия на Бил Гейтс фонадация финансираща основно СЗО".

    Истината лъсва- бизнесмени от партията- коалиция на Меркел са държали пазара за продажба на маски в Германия и са изкарали милиони, милиони, милиарди от задължителното носене на маски наложено от правителството на Меркел и " Робърт Кох" институт.

    От бързото и непрозрачно даване на обшествена поръчка от чиновниците от ЕК за ГМОваксина на няколко определени фарма корпорации свързани с Бил Гейтс фондация и СЗО.
    От около 30 млрд. $ непрозрачна обществена поръчка9 може и повече), колко ще си делнат бонусчета?
    Всички тея докторски и учени кадри, които налагат ГМО ваксините централно от ЕК, Германия и държавните здравни агенции и доктори.
    5 % да им дадат за бонусчета( нормална търговска практика) - ами едни 1, 5- 2 млрд. $ ще си делнат промоутърите на " пандемия и ГМОваксинки".
    А от бизнеса с маски, дезифектанти и т.н.? Клинични пътеки, " бонуси корона риск"?

    Не трета вълна, ами 3 х 3 вълни ще ви наложат да купувате за старх маски, дезифектанти, лекарства и ГМОсубстанции- щото пар
  • 12 Аз40🏴‍☠️

    5 0 Отговор
    Института Роберт Кох е работил в сътрудничество с нацистите в концлагерите, изтребвайки стотици с отровни ваксини. Корпорациите създават войни, ваксини и кризи с цел депопулация.
  • 13 въпрос

    1 0 Отговор
    Вярно ли е, че " Робърт Кох" института е бил свързан с нацистите, съответно с техните " медицински изследвания" в концлагерите- от въздействието на отровен газ върху хора в газова камера, до евгенични/ генетични експерименти върху хората в концлагерите?

    Коментиран от #15

  • 14 Спомени

    2 1 Отговор
    А едно време каква Германия имаше...
  • 15 Аз40🏴‍☠️

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "въпрос":

    Провери кой е Клаус Шилинг. Работил е в концентрационния лагер Дахау за института Роберт Кох. Убити са стотици души чрез "ваксините" на института. Същия е правил и експерименти за Мусолини във фашистка тогава Италия. Осъден и екзекутиран след войната.
  • 16 дядо

    3 1 Отговор
    Бай бабо да не го срещнеш тоя Ковид ! Може да е последното, което си видяла, щото ако ти е писано да умреш от вирус, няма да умреш от глисти!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.