Last news in Fakti

26 Май, 2021 23:11 1 806 9

Удължават работното време на ваксинационни пунктове в София

  • ваксинация-
  • софия

Целта е да се улесни ваксинирането на работещите хора

Удължават работното време на ваксинационни пунктове в София - 1
Снимка: БГНЕС

В столичната болница "Св. Иван Рилски" ще ваксинират срещу COVID-19 денонощно, а в "Пирогов", Александровска болница и в "Царица Йоанна - ИСУЛ" удълженото работно време на ваксинационните екипи ще бъде до 23.00 ч. в работни дни.

Промяната в организацията на работата на екипите е указана в писмо от директора на Столичната регионална здравна инспекция до директорите на четирите болници, като целта на организацията е да се улесни ваксинирането на работещите хора.

С оглед оптималното изразходване на многодозовите флакони е необходимо лицата, които желаят да се ваксинират между 18.00 и 23.00 ч., предварително да се свържат с лечебното заведение за уточняване на ден и час, уточниха от пресслужбата на Министерството на здравеопазването. По този начин ще има планираност на разхода и при възможност хората ще бъдат поканени в един ден или в друг времеви диапазон, допълниха от пресслужбата.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 др Гей Билтс

    11 3 Отговор
    Българите извадихме късмет с Баце, само полуидиот би се доверил на този доказан бандит. Така ваксините претърпяха пълно фиаско в България. Тези милиони, които ви ги съобщават, дали има и няколко хиляди, главно гастърбайтери.

    Коментиран от #6

  • 2 честен ционист

    3 5 Отговор
    Вадете наградите и лотариите, Ганьо обича да тръка билети и да има надежди. Иначе насила магарето като се запъне на лехата, няма мърдане.
  • 3 Рошко

    11 1 Отговор
    Денонощни да ги направите и пари да ми давате, пак няма да се боцна
  • 4 Ваксинирайте

    4 2 Отговор
    се ,ФаКти...знаете - къде !!!
  • 5 Миролюб Бенатов

    3 13 Отговор
    АНТИВАКСЪРИТЕ в шок!! Все по-малко остават и все по кресливи стават. Точно като другите обратни
  • 6 19 Минути.бг

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "др Гей Билтс":

    Защо дъщерята на шефа на ДАНС е надзорник в БНБ, назначена преди да е завършила образование с квалификация: шафнерка на автобус?
    Видян 32149 пъти | Коментари 5
    Гласували 12 рейтинг: 3.7500

    Дъщерята на бившия от часове шеф на ДАНС Димитър Георгиев работи в най-важното управление на БНБ Банков надзор. Същото, което в момента бави смяната на борда на държавната Българска банка за развитие. Същото, което е изпуснало скандалните кредити, огласени от новия министър на икономиката.
    Това ни учудва по-малко, когато разбираме, че в него от януари работи дъщерята на прекаралия 6 години като шеф на Държавната агенция Национална сигурност, преди това заместник-министър на вътрешните работи при Цветан Цветанов, а между тях – бордовик на столичния Метрополитен ЕАД Димитър Георгиев.
    Още по-странно е, че Александрина е назначена в банката като експерт през 2016 г., както сама е написала с гордост на своята стена във Фейсбук. Тя започва образованието си в единствения упоменат от нея университет Нотингам Трент през септември 2015 г. А го завършва, след като вече е назначена и то в отдел Човешки ресурси на БНБ – през юли 2017 г.
    С каква квалификация незавършилата студентка попада в националната ни банка, която още пази титлата Народна? Александрина сама е записала предишния си опит – шафнерка, или ако повече ви харесва – стюардеса, на борда на автобусите за турове Хемптън Джитни.
    Освен влияние върху най-богатите българи и чуждите финансови институции, позицията в БН
  • 7 Нещо май няма желаещи

    6 0 Отговор
    за тези отрови...

    Коментиран от #8

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.