Last news in Fakti

25 Август, 2021 09:45 19 640 95

Излезе докладът на американското разузнаване за произхода на коронавируса

  • лаборатория-
  • китай-
  • коронавирус-
  • сащ-
  • разузнаване-
  • доклад-
  • служби-
  • произход-
  • джо байдън

Документът, поръчан от президента Джо Байдън, не дава отговор на този деликатен въпрос

Излезе докладът на американското разузнаване за произхода на коронавируса - 1
Снимка: Shutterstock

Докладът на американското разузнаване за произхода на новия коронавирус не прави категорични заключения, съобщиха няколко местни медии, цитирани от Франс прес, предаде БТА.

Агенцията отбелязва, че документът, поръчан от президента Джо Байдън, не дава отговор на този деликатен въпрос, който е източник на напрежение между Съединените щати и Китай. В края на май Байдън поиска от американското разузнаване, което тогава не бе в състояние да каже дали коронавирусът, появил се в края на 2019 г. в Ухан, е с животински произход или е произлязъл от лаборатория в китайския град, да "удвои усилията си" и да открие отговора на загадката до 90 дни.

В. "Вашингтон пост" пише, че президентът на САЩ е получил вчера този свръхсекретен доклад, но той не дава категоричен отговор. Въпреки проведените изследвания и направените анализи, от американската разузнавателна общност не успели да се обединят около една хипотеза. Друг американски ежедневник - "Уолстрийт джърнъл", обяснява отчасти липсата на категорично заключение с факта, че Китай не е предоставил достатъчно информация.

Дълго време отхвърляна от повечето експерти, теорията, че новият коронавирус е изтекъл при инцидент от лаборатория в Ухан, отново стана част от дебатите в Съединените щати. Все повече учени призовават за по-задълбочено разследване по въпроса, отбелязва АФП. Китай, който отхвърля яростно хипотезата за лабораторния произход на вируса, обвинява САЩ, че разпространяват "конспиративни теории". Новият патоген е причинил досега смъртта на близо 4,5 милиона души, според официални данни, събрани от АФП.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 50 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    202 12 Отговор
    Догодина ще пускат новия .Този беше за проба.И номера мина.

    Коментиран от #18, #76, #79

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 др Гей Билтс

    124 5 Отговор
    Бе вие нали не очаквате да си признаят без бой, че правителствата на 182 държави подписаха още 1992г в Рио, какво ще става 2020г
  • 4 ПИГВИНА ГЕНЕРАЛ

    162 15 Отговор
    ДОКЛАДА Е СЕКРЕТЕН И ВИЕ ОТ ФАКТИ КАК СЕ ДОКОПАХТЕ ДО НЕГО??? МАЙ МНОГО НИ ЛЪЖЕТЕ. ВИРУСА Е СЪЗДАДЕН В САЩ. РАБОТИ СЕ ПО НОВИ ПО-СМЪРТОНОСТНИ ВИРУСИ. ТУК ЗАГАТНАХА ЗА КОВИД 22. ПИТАЙТЕ ГЕЙ БИЛИ!!! ЗАЩО И КАК ТРЯБВА ДА СЕ УНИЩОЖИ 80-90% ОТ ЧОВЕЧЕСТВОТО????

    Коментиран от #19, #53

  • 5 Boxer EZ 3.0

    120 1 Отговор
    "Ние го пуснахме" - представяте ли си да го кажат?

    Коментиран от #8

  • 6 Аха

    129 10 Отговор
    Да бе да...американците пак лъжат.самите те го пуснаха нарочно в Китай и сега за пред света искат си измият ръцете

    Коментиран от #66

  • 7 гадно

    108 6 Отговор
    Не върви да си признаят, че те са в дъното на нещата.
  • 8 БАЙ Х@Й ‼️

    77 3 Отговор

    До коментар #5 от "Boxer EZ 3.0":

    😃 То това да не Луната 😃 Ние стъпахме там 😃 А как преди половин век , със старите технологии изпратиха и прибраха хора на 400'000км , а днес НЕ могат на 400 да изпратят ‼️
  • 9 евреист

    54 2 Отговор
    преторианската гвардия/цру/ ще реши до кога сегашния император/байдън/ да е на власт! интересно,а кой плаща на преторианците?...

    Коментиран от #39

  • 10 СУВЕРЕН

    103 9 Отговор
    как да е категоричен доклада че вирусът е китайски ,след като е произведен в американска лаборатория , а е пуснат в Китай от американците заради икономическият бум на Китай , който срива американската иномика. Нима САЩ позволява това....
  • 11 куто

    79 3 Отговор
    Това е трета световна война.
  • 12 мародер

    55 0 Отговор
    Да беше попитал деБил а Гей т, щеше да му отговори абсолютно точно.
  • 13 Милкова

    96 6 Отговор
    Разузнаването действа в чужбина, а не в САЩ! А вирусът е създаден точно в САЩ и разпространен умишлено в Китай! Защо не е поръчанл на ФБР да проучи?? Създателите са ясни - тези, които сега продават ваксините си и ни насилват да се ваксинираме по сто пъти..

    Коментиран от #86

  • 14 Майна

    78 5 Отговор
    Ето какво излезе вчера от Таймс ,,Колкото повече хора се инжектират, сега Times признава, толкова повече тестват „положително“ за Fauci Germs, в много случаи се налага хоспитализация. Как може да стане това, когато се предполага, че ударите са „лек“ за Covid?

    Отговорът, разбира се, е, че ваксините срещу грип Фаучи не лекуват нищо и всъщност причиняват усилване, зависимо от антителата (ADE), неестествен имунен отговор, който улеснява навлизането на китайския вирус в клетките.

    Индуцираният от ваксини ADE прави човек по- застрашен от заболяване от грип Ухан, като същевременно не прави абсолютно нищо за изграждане на имунитет. То е точно обратното на това, което е необходимо за спиране на китайския вирус веднъж завинаги.

    Използвайки като пример Израел, една от най -ваксинираните страни в света, Times обяснява, че дневният брой на случаите се покачва до астрономически нива благодарение на инжекциите.

    Коментиран от #59

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 YUI

    69 1 Отговор
    " Друг aмeрикaнcки eжeднeвник - "Уoлcтрийт джърнъл", oбяcнявa oтчacти липcaтa нa кaтeгoричнo зaключeниe c фaктa, чe Китaй нe e прeдocтaвил дocтaтъчнo инфoрмaция."

    Е*ати разузнаването ако разчита само на това някой (друга държава) да му ПРЕДОСТАВИ информация. С друга думи, без да съм чел супер-дупер-мега-гига секретния доклад на американското разузнаване, ни казват, искаме да ви кла*им, правим го и засега успяваме. Ние произвеждаме биологично оръжие както и други страни, затова страхувайте се, докато ви кла*им и печелим междувременно.
  • 18 бл.134 в Зап. парк

    74 4 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Вирусът , е американска поръчка . Заговор срещу целия свят . Целият свят сега ще плаща невероятния им икономически подем от по 10 процента на година .
  • 19 ТАСС

    11 50 Отговор

    До коментар #4 от "ПИГВИНА ГЕНЕРАЛ":

    ТАСС е упълномощена да заяви, че Ковид- 19 беше създаден от китайските другари!!!
  • 20 ЕВРО НЮЗ

    39 2 Отговор
    4
    Ама той им го каза 2015 година хилейки се мазно. Видеото още стои . Има го и в ПРОГРАМА 2030 на форума в Давос от 2017 година
  • 21 ДжафДжаф

    65 2 Отговор
    Държавна лаборатория в комунистически Китай се обзавежда с френско високотехнологично оборудване. Като капак същата лаборатория движи проекти финансирани от САЩ. Преди няколко месеца се появиха информации, че в САЩ е арестуван професор, който всъщност си е сътрудничил с въпросната лаборатория по програма, която САЩ са финансирали с $3млн. При това положение, какво може да каже ЦРУ: Ние направихме вируса, ама го пуснахме на китайците щото са много паплач на гъсто та по-бързо да се усети ефекта! А и как така, китайски специалисти работили по въпросната програма, толкова бързичко се оказаха САЩ, под закрилата на същото ЦРУ!?
  • 22 1122

    40 1 Отговор
    Щом няма отговор, значи отговорът е ясен - някой се е издънил.
  • 23 МИХАЙЛОВ

    73 3 Отговор
    ...В СУПЕРСЕКРЕТНАТА
    ВОЕННА БИОЛАБОРАТОРИЯ
    ФОРТ ДЕТРИКС В САЩ
    БЯХА ЗАРАЗЕНИ
    И УМРЯХА ДЕСЕТКИ ЛАБОРАНТИ,
    КОИТО РАБОТЕХА ГОДИНИ НАРЕД
    ПО ПРОЕКТА ЗА СЪЗДАВАНЕ
    НА КОВИД - 19...
    ...СЛЕД КОЕТО БЕЗ МНОГО ШУМ
    САЩ ЗАКРИХА ТАЗИ
    ВОЕННА ЛАБОРАТОРИЯ...
    ...И АГЕНТИ НА ЦРУ НА САЩ
    И ВОЕННОТО РАЗУЗНАВАНЕ
    УСПЕШНО ПРЕНЕСОХА
    И ПОДХВЪРЛИХА ТОЗИ ВИРУС
    В КИТАЙ...,
    ...КАТО ОЧАКВАХА,
    ЧЕ КИТАЙ НЯМА ДА МОЖЕ
    ДА СЕ СПРАВИ С ЕПИДЕМИЯТА
    И ЧЕ ЩЕ УМРАТ
    СТОТИЦИ МИЛИОНИ КИТАЙЦИ,
    КОЕТО ЩЕ ПРИЧИНИ
    ОГРОМНИ ФИНАНСОВИ
    ИКОНОМИЧЕСКИ ЩЕТИ НА КИТАЙ...
    ...А ПЪК САЩ ВЕЧЕ СИ БЯХА
    ПОДГОТВИЛИ ВАКСИНА,
    КОЯТО СИ МИСЛЕХА,
    ЧЕ ЩЕ Е ЕФИКАСНА И БЕЗОПАСНА...
    ....ПЛЮС ТОВА
    САЩ ДА ОБВИНЯТ КИТАЙ,
    ЧЕ УЖ КИТАЙ Е РАЗРАБОТИЛ
    И ПУСНАЛ ТОЯ ВИРУС...
    . .И ДА МУ НАЛОЖАТ ГЛОБИ
    И САНКЦИИ...
    ....САЩ СЕ ПРОВАЛИХА ТОТАЛНО
    С ТАЯ ТЯХНА ПОРЕДНА
    ГНУСНА ПОДЛОСТ...

    Коментиран от #56, #65

  • 24 ЕВРО НЮЗ

    22 0 Отговор
    14
    Това означава че колкото повече и по бързо се отделят подходящите ненужни шилета, толкова по бързо ще приключи истерията.
  • 25 Ефективност

    22 0 Отговор
    Колкото доклад за Афганистан, толко и доклад за випус covid-19. Остава да се надяваме на Божия насока осенила мирянин за изход и спасение.
  • 26 Цола Драгойчева

    6 28 Отговор
    23
    Пак са пуснали интернета в Карлуково...
  • 27 Рашавия

    12 11 Отговор
    Развитите икономики касират само загуби от пандемията, но има и други примати за които човешкият живот не значи много,мълчащи си като утки и получаващи полюции от караниците м/у Китай и сащ.
    Кои ли са те?
    Същите били много вещи у ваксините.
  • 28 барчо

    45 3 Отговор
    Някъде четох, че разработката на този вирус е зачената в американска лаборатория, но Обама ги е натирил и са довършили пъкленото си дело в китайската лаборатория в Ухан. Много си мисля, че нещо се е объркало и са го изпуснали преждевременно, преди да го направят управляем и преди да са направили ефективна ваксина, която да не лекува, а поддържа човека като непрекъснато се ваксинира цял живот. Такива фалове се получават, както с дивите африкански пчели. Бяха взели за изследване и изпуснаха едно семейство. Така сега в САЩ ежегодно от африканските агресивни пчели над 100 човека. Да не говорим за унищожаването на местните.

    Коментиран от #36

  • 29 ттт

    26 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Документът, поръчан от президента Джо Байдън, не дава отговор на този деликатен въпрос


    Напразно похарчени пари.
  • 30 Не се издържа

    26 2 Отговор
    "обяснява отчасти липсата на категорично заключение с факта, че Китай не е предоставил достатъчно информация"...

    И ко ся - поръчваме доклад на ЦРУ - а ония вдигат рамене "Китай не ни предостави достатъчно информация, сори."...

    Не се издържа XD
  • 31 МИСЛЕТЕ

    45 2 Отговор
    Най-богатата, най-технологичната, с всички велики умове на планетата, свръх-богато финансирана и т.н. организация в Света - НЕ ОТКРИ НИКАКЪВ ВИРУС.

    Браво!
  • 32 Ковидарите

    23 1 Отговор
    Явно спор за "произхода" няма, само за това САЩ или Китай са го произвели? А Ковидарите се подхилкват и трупат пари и души!
  • 33 100

    10 3 Отговор
    23
    А що не са прехвърлили вируса преди да умрат лаборантите, а да не би да са ги чакали да се заразят, за да няма свидетели? Ма как така всички лаборанти са умрели? Нали смъртността при ковид не е много голям процент, особено сред по-младите? ;)

    Коментиран от #35

  • 34 Просветен илюминат

    32 1 Отговор
    Ама вие очаквате да ви кажат истината какво са ви подготвили ли?
    По принцип това ако сте забелязали го правят във филмите за които си плащате и гледате за забавление,а те са за да ви сръчкват и да се позамислите,но на голяма част от стадото това не се отдава.
    Нима смисъла на живота е да се родите за да се образовате и да печелите пари за да имате разни неща и да ходите насам натам,за сметка не тези,които гладуват и робуват за да оцеляват на ръба и в същото това време унищожавайки природата за да правим преди всичко пари?
  • 35 qwerty

    23 0 Отговор

    До коментар #33 от "100":

    Не е голяма, защото това е мутирал вирус. Първата версия на SARS беше с 30% смъртност, но този вирус изчезна 2014 г. от лабораторията, която го съхраняваше. Търси в новините от тогава, все още се намират.
  • 36 Просветен илюминат

    22 0 Отговор

    До коментар #28 от "барчо":

    Разработват други неща,вируса в който повярва света е медийна лъжа,в комплект сега с ваксините всичко върви по план.
    Те не са глупави как е устроен човека и светът в който живеем за да се занимават да търсят създаване на нещо което няма в природата и как да въздейства на човек.
    Виж случая с епоха е друг,сипваш във водоизточниците формалдехид и ето ти повод да повярваш на някакъв вирус,защото освен намерен този химикал във водата симптомите на ебола са същите като да се натровиш с формалдехид.
    Помириши тези дезинфектанти където всеки си маже обилно ръцете по магазините и се замисли какво вкарва в тялото си като химия?
  • 37 ARGON

    25 3 Отговор

    До коментар #2 от "Майна":

    Така е. Ковид няма, защото няма изолат, според доклад на CDC. Прекръстиха грипа на Ковид.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 ARGON

    20 2 Отговор

    До коментар #9 от "евреист":

    Не точно ЦРУ, а еврейските глобалисти, начело с Ротшилд.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Просветен илюминат

    21 1 Отговор
    Обърнете внимание какво имаме в историята си?
    Войни,пандемии и кризи и все едни и същи правила следваме,спазваме закони и вярваме на разни учени и специалисти и все сме зле.
    И до кога така ще е продължаваме и ще постигнем ли нещо различно и ново?
    Ако искаш да получиш нещо различно трябва да направиш нещо различно от това,което правиш всеки ден.
  • 42 В.В.П.

    35 2 Отговор
    Дяволските изчадия,ще правят всеки месец,проучвания,и анализи,докато я курдисат на тяхното...Природата трябва да се отърси от САЩ ,екзекуторът,на цивилизацията..!!!.Веднъж ,завинаги...Първо да се разкарат от България...!!!

    Коментиран от #43

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Румен Петков

    30 1 Отговор
    Фарма-мафията е създала вирусите с цел изнудване на хората и правителствата за свръх-печалби чрез свръх-скъпи отбиващи номера "ваксини" и "лекарства" без каквато и да е отговрност и безнаказаност и при шумна защита от корумпирани политици и шефове на спец-службите!
  • 45 boev

    18 2 Отговор
    Вируса беше пуснат/изпуснат от "демократите" на Байдън,които бяха противници на Тръмп,заедно с "комсомолците "от ККП,които пък са противници на сегашното китайско ръководство!Затова и Китай и САЩ отричат намеса на държавно ниво!
  • 46 ДОФТОРА

    12 2 Отговор
    ДЕНИЗ ДОМУЗ ДЖАМБАЗИНА ТРЕБЕ ДА ГО ПРАТИТЕ В КОМАНДИРОВКА В НАЙ-ДЪЛБОКАТА ПЕЩЕРА ПЪЛНА С ПРИЛЕПИ И ДА ПРОВЕДЕ ЕДНО ГОДИШНО ИЗСЛЕДВАНЕ. ТОЙ Е НАЙ-ЗАПОЗНАТ С РАЗРАБОТКИТЕ НА ЯНКИТЕ. ЗАПЕЧАТВАТЕ ГО ДОЛЕ И ПОСЛЕ ГО ИЗЛЕДВАТЕ!!!!!
  • 47 Анти Китай

    6 22 Отговор
    Вирусът е произведен от Китай и пуснат от Китай в страни- противници на комунистическия режим- Западна Европа, Израел, Америка, Австралия, Индия.
  • 48 Ухански вирус

    5 21 Отговор
    Вирусът е създаден в лаборатория в Ухан умишлено, за да отрови останалия свят

    Коментиран от #49

  • 49 КОВИД БИЛ ГЕЙ

    30 1 Отговор

    До коментар #48 от "Ухански вирус":

    ВИРУСА МОЖЕ ДА СЕ НАИМЕНОВА КАКТО СИ ИСКАТЕ НО НА ШИШЕНЦЕТО ДОЛЕ Е НАПИСАНО MADE IN USA. ПРОСТО СИ ПРОПУСНАЛ ДА ГО ВИДИШ, ИЛИ НЕ ИСКАШ.
  • 50 Д-р Менгеме

    6 3 Отговор
    Вирусът има встествен произход и се е появил, щото му е дошло времето..... Слугите на Сатаната, обаче го използват, за да налагат нов световен ред..
  • 51 От страни

    17 2 Отговор
    Тия наразно си ядат хляба. Сума пари фърлиха за раследване и нищо. Май трябва Марвел да се напъне, да прати Капитан Америка, Хишника и Човека-паяк да свършат работа, или Коломбо...(шега).
    Ами то как ще пращаш да раследват самите себе си? Явно че няма да намерят нищо. Учудва ме че не са казали че е Путин. Хайли лайкли де.
  • 52 Другата врътка

    12 1 Отговор
    Представяте ли си, ако след време пуснат някакъв скапан подобен вирус . Който да избие всички не ваксинирани? И за това да драпат толкова да си ваксинират населението страните. Както се казва винаги ще има не ваксинирани и пак ще намалят населението. И то в бедните страни повече.

    Коментиран от #60

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Не не знам дедовото

    10 1 Отговор

    До коментар #40 от "Дедо ми":

    Аз пък не познавам нито един да си е отишал от ковид. Е,вярно вируса го има и не го отричам,щото всички мои съседи го прекараха,кой по-леко,кой по-тежко,но се ИЗЛЕКУВАХА!!! Втора число и аз го изкарах леко.. ама карай да върви и върви се надупчи!

    Коментиран от #57, #62

  • 55 бойчо

    15 1 Отговор
    Някой да е очаквал друго?! Световното правителство ясно показва, че конституциите са прах в очите на масите. Китай са пионка и опитно зайче. Задава се световен фашизъм.
  • 56 др Уотсън

    18 0 Отговор

    До коментар #23 от "МИХАЙЛОВ":

    Стремежът за световно ВЛАСТВАНЕ , се лекува само и единственно с тотално унищожение на желаещите да ВЛАСТВАТ . Ленин е унищожил властващата прослойка в Русия - „ ние унищожаваме буржоазията като класа ..... “ са думи на Ленин . С думата „буржоазия“ , той визира именно ВЛАСТВАЩИТЕ .

    Коментиран от #58

  • 57 Гост

    15 0 Отговор

    До коментар #54 от "Не не знам дедовото":

    Сега няма грип защото му дадоха ново име Ковид,та по принцип всичко си е както преди но променено в съзнанието ни и се придава повече страх и псевдо загриженост.
  • 58 100

    11 0 Отговор

    До коментар #56 от "др Уотсън":

    Унищожил е едни властващи и е докарал други на власт...даже по-жестоки от предишните.
  • 59 Гост

    12 0 Отговор

    До коментар #14 от "Майна":

    Това ли е една от причините според теб, че те отправят атаки към хидроксихлорохина или други протоколи, които биха могли да лекуват симптомите на SAR-CoV-2?

    Абсолютно. Ако погледнете исторически, в продължение на много години д-р Антъни Фаучи от Националния институт за алергии и инфекциозни болести (NIAID) провежда годишни заседания на консултативния комитет. Всяка година той се оплаква от факта, че те се опитват да разработят тази универсална противогрипна ваксина, която той споменава за използване като ваксина за кърмачета. Те се опитват да направят това от години и то не работи. Сегашната ситуация дава възможност на Антъни Фаучи да получи онова, което не е успял да получи чрез законни средства, т.е. иска да стигне дотам да наложи ваксина на населението. Той манипулира тази ситуация, за да наложи ваксината на населението. Фактът е, че той е забравил, че ако ще налага ваксина на населението, тя трябва да бъде поне ваксина.
  • 60 Просветен илюминат

    10 1 Отговор

    До коментар #52 от "Другата врътка":

    Представяш ли,че всичко това е един сън и дори пишейки поста си ти сънуваш?
    Ако Библията е компютърна програма и всичко описано с кодове разбира се е случващото се в тази Матрица,то явно ние живеем в един виртуален и програмиран свят/Семейство Симпсън и президента Тръмп на ескалатора в анимацията и реалността случайност ли е?/ и наясно ли сте как точно можете да го промените и да спрете този омагьосан кръг?
    Всичко се случва в нашето съзнание и повечето емоции които спират да правим определени неща са извън настоящия момент,умът и мислите ми не са свързани с тук и сега,защото умът няма концепция за реалността и ние започваме да си въобразяваме нереално нещата през собствената ни призма и нашите повтарящи мисли творят реалността,а когато те са робско какво творим и в какъв свят живеем?

    Коментиран от #78

  • 61 Тъй Нъй

    11 0 Отговор
    Ключовата дума там е: "Форт Детрик"-закрита от Обама.
    Неизвестно заболяване, увреждащо белите дробове-забрана електронни цигари Тръмп.
    Пък още по-рано едни патенти.
    Недай Боже китайското разузнаване да отвори докладите, че там Монтание каза: една странна послездователност и наличие ПИН, при която личи прецизна човешка намеса, същото потвърдиха и учени от Индия.
  • 62 Просветен илюминат

    8 1 Отговор

    До коментар #54 от "Не не знам дедовото":

    Има и такива,които предпочитат да са болни защото така те получават грижите и вниманието,което им липсва като са здрави.
    Болен здрав носи случайна метафора ли е?
    Така,че който не носи отговорност за себе си и страда от това какво правят другите и всеки иска да е нещо повече и да има си е негов проблем.
    Тук ваксините не лекуват и не спасяват.
    Да му мислят тези,които си мислят,че имат нещо защото скоро ще трябва да свикнат,че нямат нищо.
  • 63 Просветен илюминат

    5 2 Отговор
    Конспирация ли е планът на Рокфелер за масово поробване и защо този човек отказал да се облагодетелства не е жив?

  • 64 Менгеле

    11 2 Отговор
    Ами това не е вирус и няма нищо общо С Корона вирус, а най-простото обяснение е, че никой не е видял така спряганият вирус под микроскоп, а само ни лъжат с едни компютърни анимации.

    Дали това не е био-отрова, която се пръска от години, и чиято цел е намаляване на населението на земята.

    Как така грипния вирус заразява всички възрастови групи, а този действа селективно е няма такъв вирус дори и да бъде разработен лабораторно – това си е отрова, която се пръска от години и понеже не става в бързи темпове, увеличиха дозата и и намериха "преносител" Ковид19, за да може вече същата отрова да се "ваксинира" у глупавите дебили, които си мислят със зомбираните темета, че се предпазват, но фактически наистина се предпазват, но от ЖИВОТ, тръгвайки смело към трапа.
  • 65 стоян

    2 9 Отговор

    До коментар #23 от "МИХАЙЛОВ":

    До 23 ком -От къде имаш тази специална информация бе другарю Михайлов -от руското посолство ли е

    Коментиран от #75

  • 66 Божеее

    2 15 Отговор

    До коментар #6 от "Аха":

    Ех,промити комунистически мозъци!Нали за всичко са ви виновни САЩ!И за това,че слънцето залязва!!!
  • 67 1984

    5 1 Отговор
    този "вирус" е измислен в някоя свръхсекретна тяхна канцелария
  • 68 Е как

    10 2 Отговор
    Ще намерят данни тия кравари като цялата лъжа и манипулация идва от тях.Ако имаше друг виновен отдавна да са намерили доказателства...

    Коментиран от #71

  • 69 Ооо

    10 2 Отговор
    Фалучи е професорът и менеджър на този проект .
    Негов подчинен работи в лабораторията в Ухан.
    над 1000 имейла в които са опитите и рецептата за вируса .Доказателства на 100 по 100 % всичко за това кой кога и къде създава вируса .Фалучи е най-скъпоплатеният учен и ръководител на проекта .Краварски учен ръководещ опита в ухан чрез свои подчинени учени там .
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Някой

    10 2 Отговор
    Много възможности има. Може да е естествен и така природата да ни разрежда, че много сме се навъдили и тя се задъхва вече. Може китайците да са го изтървали от лабораторията. Може някой друг нарочно да го е пуснал точно там, за да обвини Китай. Може САЩ да са искали да им сложат пръчка в спиците и да им забавят икономиката, без да очакват, че вирусът ще плъзне навсякъде и ще удари и тях, но много по-силно. Може голямата фарма да го е пуснала за да печели после с лекарства и ваксини. Едва ли някога ще разберем, но вирусът или е естествен или не, и ако не, то основните заподозрени са тези, които печелят най-много от него. Китай имат опит и веднага го пресякоха, като дори отбелязаха икономически растеж. Техните загуби бяха много по-малки от на другите големи играчи и може да се каже, че така са спечелили. Голямата фарма обаче пък регистрира само ползи. Те вече печелят милиарди и кой знае колко ще спечелят до края на пандемията. Природата също спечели. Това е. Търсете печелившите и там можете да намерите източника.

    Коментиран от #77

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Пурко

    11 1 Отговор
    Досега 0.1% са починалите за целия свят и то при положение, че повече от половината са стъкмистика за да лапат пари ненаситните бели престилки! Даже не се притесняват да обяват резултатите който са смешни на фона на много повече починали от други заболявания!
  • 75 Някой си

    7 1 Отговор

    До коментар #65 от "стоян":

    Ами чети Глобал ресърч бе, гуси-гуси-гусине, от краварското посолство. И не само от там, гуси-гуси-гусине! Чети бре, Пенчо! Но гуси-гуси-гусина не чете, затова нивото му е гуси-гуци-гуци.
  • 76 Кую

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Херо Мусака и Муньо вече са го донесли. Нарича се Обор 2022.
  • 77 ИМПЕРИАЛИСТ

    8 0 Отговор

    До коментар #72 от "Някой":

    Публикувaнo във фaкти.бг: "......Китaйcкитe влacти твърдят, чe вируcът e бил прeнeceн oт живoтнo нa чoвeк нa eдин мecтeн пaзaр зa диви живoтни........."
    Тoзи пaзaр cъщecтвувa oт 2 вeкa, cпoрeд иcтoричecкитe дaнни, и тaкъв вируc нe ce e "прeхвърлил" доскоро. Мнoгo чуднo?

    Коментиран от #80

  • 78 Никой

    4 2 Отговор

    До коментар #60 от "Просветен илюминат":

    Вярно е, че сънуваме докато сме будни. Когато спим работи само ума и той създава съня, който е съставен от дребни парченца спомени от реалността, пренаредени в някаква нова история. Ние не можем да сънуваме нищо съвършено ново. Дори и някакво невиждано чудовище да сънуваме, то е просто нов сбор от познати стари елементи йато нокти, зъби и т.н. Всеки сън е колаж от запечатани парченца реалност под формата на спомени. Но когато спим съзнанието е затворено за реалността и работи само ума, проектиращ съня. Без реалност сънят изглежфа реален и ние не знаем, че е сън. Разбираме пак като се събудим и го сравним с реалността. Но дори и будни умът ни пак работи и създава илюзия пид формата на мисъл. Това е будният сън - мисълта. Реално ние сме будни и заспали едновременно, защото хем реалното тяло е активно в заобикалящата го реалност, хем умът ни държи заспали в съня на мислите. Възможно е обаче да се събудим и от този сън. Това се слупва, когато умът спре и повече мисъл не се появява. Тогава ние сме будни, но без да сме заспали. Вече не сме сомнамбули, видени в реалността от съня на мисълта. Тялото е активно, върви, говори, работи, извършва всякакъв вид дейности, но без мисъл, която да го води за носа. Няма страх, защото той живее само в мисълта. Няма желания, защото те живеят само в мисълта. Всяка дума, всеки жест е перфектен, неопетнен от илюзията на мисълта. Ние сме 100% в реалността, напълно свързани със заобикалящия ни свят и сякаш по един магичен начин нави
  • 79 Е,как

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    да си признаят. Те направиха тази гадост и продължават да избиват хората.
  • 80 Нищо подобно

    8 2 Отговор

    До коментар #77 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    не твърдят китайските власти. Лъжа на ЦРУ.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 любител

    9 1 Отговор
    мръсните кравари пак се мъчат да покрият истината че всички простотии са от тяхните раборатории.
  • 83 ivan

    11 0 Отговор
    ахаххаахх,срам и позор,то има ве4е стотици документи за така наре4ения вирус Ковид-19,който е открит о6те 2012 и преработен в лаборатория по поръ4ка на Антъни Фау4и през 2015-2016г,заплатени патенти и други държавни процедури които оставят документални следи,само ,4е има медийно затъмнение
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 БРЦК

    2 0 Отговор
    На баба Ви п...а
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Гражданин

    6 0 Отговор
    Какво хубаво видяхме отвъд океана,дами и господа ?Има ли място по света ,където да не са се намесили отвъд океанците и да няма проблем?Че не се сещам.А да!Всичко маскирано като демокрация!Нашите продажници,особено някои,му казват "евроатлантически ценности "Представяте ли си-ценности?И имат огромната наглост да ни ги натрапват и налагат !?
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 номад

    0 0 Отговор
    баш па тия с фалшивите избори ли ще разследват
  • 91 Логично

    2 1 Отговор
    Без доклад всеки може да си направи изводите. Кой печели най много от вируса, този който продава най много ваксини и лекарства на първо място Американците, на Второ Китайците значи съвместна операция, караницата е за пред хората.
  • 92 незнайко

    0 0 Отговор
    През ВСВ света губи 49 милиона цивилно население и 24 милиона войници . Общо около 70-80 милиона !!! Още сме далеч с тези 4.5 милиона загинали от КОВИД !!!
  • 93 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    2 0 Отговор
    а лабораторията в сащ разследваха ли!?
  • 94 1122

    0 0 Отговор
    Е,какъв е тогава този доклад?Г-н президент,докладваме ви,че нищо не открихме......ТЪПО,наистина ТЪПО. Много шум за нищо.Защо не ме питахте мене,и аз щях да ви кажа същото.Егати и НОВИНАРСКИТЕ разкрития........
  • 95 ГанЯ

    0 0 Отговор
    А неофициалния Доклад?