Last news in Fakti

28 Август, 2021 19:30 2 036 6

Китайски опит! В град Джънджоу вече няма високорискови зони с COVID-19

  • китай-
  • ухан-
  • коронавирус

Между 31 юли и 26 август в провинция Хънан бяха регистрирани общо 167 случая на местно предаване на коронавирус, като 66 от тях вече са изписани от болници след възстановяването им

Китайски опит! В град Джънджоу вече няма високорискови зони с COVID-19 - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

В град Джънджоу, административният център на централната провинция Хънан, където бе последното по-сериозно огнище на COVID-19, вече няма средно- и високорискови зони, като мерките за затворено управление в засегнатите райони бяха отменени, съобщиха местните власти, предаде "Радио Китай".

От днес наобяд, район „Дзингуанлу“ с най-много заразени бе класифициран от високо- на среднорисков. Временните пунктове за тестване на хората, които желаят да напуснат града, също бяха премахнати.

Между 31 юли и 26 август в провинция Хънан бяха регистрирани общо 167 случая на местно предаване на COVID-19, като 66 от тях вече са изписани от болници след възстановяването им.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Варненец

    5 11 Отговор
    Нормално, след като ковид не съществува, поредния грип.
  • 2 Варненец

    7 5 Отговор
    Хайде, ваксите веднага започнаха да ми слагат минуси. Къде ви го е ковида, при надутите бройки и при измислените смъртни случаи, за които болницата плаща, за да усвои пътеката?
  • 3 Дааа

    5 4 Отговор
    След тия заразени, как пък един не пукна, а всички са излекувани. Явно е като бял ден, психоза до дупка да ни боцкат до като изпукаме

    Коментиран от #4, #6

  • 4 Варненец

    6 2 Отговор

    До коментар #3 от "Дааа":

    Амии, вирусът не успя, затова се наложи да направят " ваксина".
  • 5 Конаре

    5 1 Отговор
    Защо Китай ползва традиционна ваксина, а Русия и Западът само РНК и аденовирусни серуми?
    Дори БАН за месец може да избаца традиционна ваксина. Каква е тази мания в ЕС и Англосферата нито да се произвежда нито да се внася традиционна ваксина?
    В Китай нито има "пропуски за ваксинирани", нито дупчат населението с РНК серуми. Ами щом ще се учим от Китай защо от там не се почне?
  • 6 Госあ

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Дааа":

    Някои имат протоколи за лечение. Което с адекватно тестване, карантиниране и хоспитализиране дават съответните резултати.