16 Януари, 2022 19:27 5 553 136

Д-р Ненков: Предлагам Джокович за почетен председател на „Възраждане“

  • мирослав ненков-
  • джокович-
  • почетен председател-
  • възраждане

По думите му още в самото начало посланието за това какво прави COVID ваксината е било сбъркано

Д-р Ненков: Предлагам Джокович за почетен председател на „Възраждане“ - 1
Снимка: БГНЕС

Предлагам Новак Джокович за почетен председател на партия „Възраждане“. Това е прекрасна идея, човекът е много влиятелен и пасва на тези хора, които злостно спекулират със страховете на хората. Това заяви в студиото на „120 минути“ д-р Мирослав Ненков, анестезиолог и бивш служебен министър на здравеопазването.

„Оказва, че се обществото търси емпатия в здравните специалисти на първа линия, а не им демонстрира такава. Какво значи аз съм против всички мерки? Против кои мерки? Най-вълнуващото в разговорите с тези хора е, че те не искат зелен сертификат, ваксина, социална дистанция, детето им да се изплюе, защото това е безкрайно травмиращо – независимо, че децата го правят често един срещу друг, без никакъв повод. Това е много плашещо“, заяви председателят на Българското научно дружество по фармация проф. Георги Момеков.
Според д-р Ненков у нас мерките въобще не се спазват дори и в мекия им вариант, в който са разписани у нас.

„Второ, вирусът твърдо лесно се предава. Трето, неваксинираните хора са по податливи на вируса. Непрекъснато чувам как в Германия, която е 80% ваксинирана, колко много хора се разболели днес. Да, те са се разболели, но не са влезли в болница. А тези, които са влезнали в болница не са стигнали до интензивното отделение. Ето това е идеята на ваксината“, добави още той.

По думите му още в самото начало посланието за това какво прави COVID ваксината е било сбъркано.

„6,9% от починалите с COVID-19 за последните 14 дни в страната са били ваксинирани, 93% са неваксинирани. Не разбирам какво повече има да се обсъжда повече по въпроса за ваксините, като в България доказан случай за директна увреда от този вид ваксини нямаме“, заяви д-р Ненков. Според проф. Момеков има „много хора, които все още са лишени от достъп до истината, защото не знаят как да направят литературна справка и получават наготово смляната информация, която социалните мрежи са предоставили на същество, което няма човек да мисли“.

А според д-р Ненков зеленият сертификат трябва да бъде затегнат, за да има смисъл.

"В критични времена няма решения на властта, от които да са доволни всички“, добави той.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 84 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоко

    36 105 Отговор
    Аман от тоя Жокович.
  • 2 Австралия

    48 146 Отговор
    Австралия показа, че руската политика там не върви.
  • 3 ГОСПОДИН ГЕНОВ

    31 128 Отговор
    НЯМА ДА ИСКА! ВЪЗРАЖДАНЕ СА ФИЛИАЛ НА ГЕРБ И СЛЕД НАЙ-МНОГО ГОДИНА КОГАТО БЕЗОБРАЗИЯТА НА ГЕРБ, СА ЗАБРАВЕНИ, ДВЕТЕ ПАРТИИ ЩЕ ОБЯВЯТ КОАЛИЦИЯТА СИ ОФИЦИАЛНО. КАЗВА ВИ ГО ЕДИН БИВШ ЧЛЕН НА ВЪЗРАЖДАНЕ.
  • 4 Киро Жарта

    186 37 Отговор
    Хуморът не ти се получи,Шишко
  • 5 БГ логика

    180 27 Отговор
    Значи по логиката на доктора, аз с риск за здравето си трябва да се ваксинирам за да спасявам здравната система? Аре, беги,беги!

    Коментиран от #78

  • 6 Уууу свин. ьо

    185 32 Отговор
    Дебела,подул си се от пиене беее.Ти ще ни даваш акъл бе пропадналяк. Няма да се ваксинираме бе щото ви видяхме схемите...

    Коментиран от #100

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Стоян Александров

    144 27 Отговор
    Не те ли е срам бе ? Предател народен. Позорен лекар. Ти си срам за лекарите бе. Ти си нищо. Толуп. Боцкай се и си трай. Ходи слагай още бустери. И на детето си сложи така ще се заличите по- бързо. НЯМА ДА СИ СЛОЖА ВАКСИНА ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ВАС. ВИЕ МЕ ОТВРЪЩАВАТЕ...НИКАКВА ВАКСИНА. НИЩО НЕ МОЖЕЪЕ ДА МИ ВЗЕМЕТЕ....
  • 9 Фрея

    156 21 Отговор
    Джокович е легенда, от днес не само в тениса! А ти си им.потентна, де.бела сви.ня и грухтенето ти никой не го чува.
  • 10 Аз те предлагам теб, дебела топко

    108 17 Отговор
    За председател на тия на четвърти километър ..
  • 11 АУУУУУ

    15 80 Отговор
    ПРИЕМА СЕ !!! САМО ЩЕ ТРЯБВА ДА СПОНСОРИРА КОПЕЙКИН !!! ХА ХА ХА
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Гост

    115 19 Отговор
    Много малък и корумпиран бок.ук си, че да си позволяваш с тая мр.сна уста да коментираш Великан, като Джокович! И се пази от Ковид, Ненков! Щото с тоя подпухнал поглед и видимо нездрав външен вид, може и 5 дози да не ти помогнат...
  • 14 даа

    83 5 Отговор
    Посланието е сбъркано,прав си. Трябваше още от началото да кажат, че действието на препаратите няма нищо общо с вируси и настинки и всички щяха да ви повярват.
  • 15 Велев

    18 126 Отговор
    Напълно подкрепям д-р Ненков!Обаче искам да питам: кога неваксинираните и неосигурените ще си плащат лечениет??Кога?

    Коментиран от #24, #95

  • 16 .......

    114 11 Отговор
    Простак, кой си ти, че да майтапиш със смел човек с мест, свободолюбиво мислене, врлик спортист! Смешко! :)))
  • 17 Доктор

    93 11 Отговор
    Платена подлога!
  • 18 Ковидарите

    94 11 Отговор
    Аз пък предлагам да му дадат някакъв почетен ковидарски сан на тоя свинчуга Ненков, че да се кротне малко! Голямо натягане, голямо продаване на тия господари Ковидари, нещастник!
  • 19 Ами,да

    21 87 Отговор
    Джокович е точно като за взраждане!Излъга ,че е преболедувал КОВИД,после излъга,че не е посещавал друга държава през последните 2 седмици!Костадинов излъга,че ще се откаже от партийните субсидии ,пък не!После излъга,че се развежда!Ама верно......лика ,прилика сте!

    Коментиран от #23

  • 20 Въпрос

    85 4 Отговор
    Колко процента от лекарите са ваксинирани?

    Коментиран от #136

  • 21 толерантен

    79 6 Отговор
    "толерантните демократи" - иначе биеме коленце за черните с право на живот, "me too", "je suis" тоя, оня, подкрепяме ЛБТ, объркваме мозъците на децата за нормално и ненормално, затваряме здрави хора по домовете им като кучета ... Ама в крайна сметка Джокера е опасен за "общественото здраве"

    Коментиран от #128

  • 22 Докторе

    84 8 Отговор
    Името ти започва с Мир не те ли срам да се държиш по тоя начин.Я по добре си признайте че ви е страх от глобалистите .Какъв е смисъла да се ваксинират всички дори сто процента като всички пак ще са заразоносители.
  • 23 В Киреча

    86 13 Отговор

    До коментар #19 от "Ами,да":

    Той Киро канадеца, щот хич не излъга!? Аве тия ваксини, що ви правят толкова злобни, кво им слагат вътре ?

    Коментиран от #33

  • 24 .......

    56 7 Отговор

    До коментар #15 от "Велев":

    От утре. Решението е на върховния съд на САЩ. Същия, който отмени задължителия експеримент с живота и здравето на хората. :)
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 ИМПЕРИАЛИСТ

    81 7 Отговор
    Аз пък предлагам въпросният Д-р за реклама на РОДОПА!
  • 27 Майна

    82 6 Отговор
    Нищожни душички като този не могат да преживеят СИЛАТА НА ДОСТОЙНИТЕ....РЕСПЕКТ КЪМ ИСТИНСКИТЕ ЧОВЕЦИ!
  • 28 Кера

    68 7 Отговор
    А Ненков е почетен член на винпром
  • 29 Хnх

    13 51 Отговор
    Всичко беше сбъркано д-р Ненков от самото начало беше сбъркано. КПП-та, маски на открито, забрана за разходка по Витоша и в парка, изкъртени скамейки в парка, вечерен час, разходка с куче и без куче, Чували с трупове, хладилни камиони, яко ще се мре, изплашиха и лекарите и хората - престъпници...
    Дойдоха 5 ваксини и вместо ваксинация на вазрастните по домовете, опашки пред Пирогов януари да си обменят вирУСИ свободно, без да се знае колко болни са на опашката и после от ваксината ли умрял или от вируса2
    Цялото лято на 2020 година нито един бюлетин, лекция нидеобучение на лека ри и Мед сестри. Лятото на 2021 пропиляно време за ваксинации, никакво обучение на персонал.

    И Последно: Няма ли един "мъж" политик да въведе задължителна ваксинация като са толкова, безвредни и толкова помагат(В ТОВА НЕ СЕ СЪМНЯВАМ)
  • 30 ИСТИНА Е

    67 6 Отговор
    ИДИОИЗМА НА ТОЗИ Е ИЗВЪНЗЕМЕН !
  • 31 Sts

    58 5 Отговор
    Спри се излага бе докторе,уважаван беше с хумора си пред нас.Джокович е жертва на първото си име Но Вак! И това още повече разпали конспирациите за SarsCov.
  • 32 Мда

    60 5 Отговор
    Нищо ново по ковидТВ. Джокович го знае целият свят, Ненков го познават вече само дружките от герб. А шеф Боко, известен е с излетите по помашките села, също ще бъде забравен завинаги.
  • 33 Ами,да

    9 43 Отговор

    До коментар #23 от "В Киреча":

    Въпросът е принципно друг!Киро като излъга,ти що спа ,а не излезе на площада с искане да се задействат съответните институции и да го санкционират!???А в Австралия не е необходимо някой да протестира!Има механизми които на дребните тарикати им показват къде им е мястото като вземат да хитруват!
  • 34 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    35 6 Отговор
    този да вземе да се опита да пооправи диалекта си на шоп,но поопасното зо него е това шкембе дето така гордо вее....Едно ядене анестезиолог ненков може да изяде много яденета след него......Днес много се изложи ненков!не ми изглеждаше такъв какъвто те направиха думите ти днес по бтв.
  • 35 Тъмен субект

    55 4 Отговор
    Този изключително уважаван доктор изпада в старнни състояния по отношение на ваксинацията за Ковид:
    - напълно игнорира преболедуването като причина за имунитет
    - говори за отговорност при положение, че ваксинираният пази САМО СЕБЕ СИ, тъй като се разболява и заразява - ПО НАУЧНИ ДАННИ
    - нарича "ваксина" нещо, което облекчава симптоми, а не създава инунитет - ПО НАУЧНИ ДАННИ
    - какви НАУЧНИ изследвания са направени в България на ваксинирани и неваксинирани, за да се знае какво се случва в телата на хората
    - калко аутопсии са направени в България, за да имаме НАУЧНИ данни
    - къде са резултатите от изследванията на съдържанието на ваксините и докладите за ВСИЧКИ етапи от създаването на една ваксина. В сайтовете на фирмите-доставчици пише, че данни за дългосрочните ефекти ще има след 2024.
    И т.н.
    Та не става дума за тъпи аборигени търсещи врачки за проблемите си. Точно за научни данни става въпрос.
  • 36 Перо

    49 5 Отговор
    И това мутренско недоразумение се бори за кокъл,но е цакан със слаба карта и е кауза пердута. И анестезиолозите започнаха да разбират от вируса. И кьораво и сакато коментират Ковид, Мангъра е прав,че канят само хора,които не разбират нищо! Не му е ясен и случая Джокови,но трябва да се отчете с лобизма,иначе ще види соросистки ТВ,през крив макарон!
  • 37 Е нееее

    35 3 Отговор
    докторе , не си струва цирка !
  • 38 Азазел

    45 3 Отговор
    Поредната словесна ди@рия от този.
  • 39 Двамцата

    52 5 Отговор
    Анестезиологът с катастрофалния индекс на телесна маса дава здравни насоки. Парадокс. Като се разгневи театрално, имаше всички шансове да се гътне. С утехата, че е многократно ваксиниран/бустеризиран.
    А фармацевтът и председател на фармацевтичното дружество, напъвайки се с рекламата на експерименталните течности (наричайки ги с прозвището ваксини), дали не нагазва в територията на конфликта на интереси?
  • 40 Джокович

    42 5 Отговор
    Кебапчиите в Ниш са по-умни от Ненков.
  • 41 Последния Софиянец

    50 4 Отговор
    На този. Шоп@р детето не искало да се ваксинира и той щял да го боде насила.Ало!? Агенцията за защита на децата?!
  • 42 Кенгуро

    57 5 Отговор
    Без Джокович победителя няма да истински победител, при положение, че не е играл срещу най-добрия, и този победител трябва да е благодарен на Австралия за това, че отстрани един напълно здрав състезател, изкарал карантина. Лицемерие и страх е да обвиниш такъв човек, че е заплаха за общественото здраве. Това петно ще остане завинаги върху Австрлийското знаме.
  • 43 За овце

    36 4 Отговор
    Защо не бе Ненков? Джокович е за уважение и с постиженията си и с позицията си. Просто няма как да членува в българска патриотична организация.
  • 44 Д-р Ненков не е ЧУВАЛ за компютъра

    31 6 Отговор
    НА ГЕЙТС ДЕТО ПРОГРАМИРА ВАКСИНИТЕ С ИЗКУСТВЕНИЯ ИНТЕЛЕКТ И ПОСЛЕ ХОРАТА МРАТ ОТ ТРОМБОЗИ ИЛИ ПОЛУДЯВАТ

    Коментиран от #75

  • 45 Грульо

    38 4 Отговор
    Момеков защо е без маска в обществена сграда, каквато е студиото в което дава интервю? Няма как да му повярва някой, щом самият той не спазва правилата, за които агитирa. :D Освен това, щом е бил бивш министър на съсипаното ни здравеопазване, значи е измамник. Не знам защо канят провалили се управляващи в националните медии, вместо да са в затвора.
  • 46 Карлуково.

    29 3 Отговор
    Ние те предлагаме за наш почетен!
  • 47 Мисля

    37 3 Отговор
    За да говориш пренебрежително за десетократен световен шампион,ти какъв си?По какво си шампион или кога си бил първи в нещо,Ненков?Освен като сперматозоид.
  • 48 How to stay fit

    28 1 Отговор
    Аз те предлагам за резерва на ансамбъла по художествена гимнастика!
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Доктор ОХ БОЛИ РАЗБИРА ОТ ВИРУСИ

    9 8 Отговор
    Д-р Мирослав Ненков e работил в болница „Царица Йоанна“, в болница „Лозенец“ като координатор по донорство, както и в кардиохирургията на болница „Св. Анна“ в София. От 2009 г. е координатор по донорство и началник отделение в Клиниката по анестезиология, реаниматология и интензивно лечение във ВМА.1 - Медийни и обществени прояви
    Дарик кафе

    Мирослав Ненков е популярен като част от здравно-хумористичната рубрика по „Дарик радио“ - „Живи и здрави с д-р Ненков“, където е известен още и с прозвището си „Доктора“. Беседите се провеждат сутрин в предаването „Дарик кафе“ с водещ Михаил Дюзев, като с хумористичен поглед се коментират събития от седмицата, обсъждат се здравни теми и се разказват пиперливи вицове.5

    Коментиран от #74

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 журналист

    18 2 Отговор
    Кажи по Дарик Кафе още ли си човек на тиквата и шайката на суджуците кажии си Ненков Кажии си
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Смех

    18 2 Отговор
    Tоя шопар може да не се изказва, да не яде бой някъде... опойкаджия да намали малко ракийте, че ще го боли черния дроб...
  • 55 ТЕАТЪРЪТ КОВИДИОТСКИ

    7 2 Отговор
    Приятели мои

    През 2014 г. заедно с Михаил Дюзев, Иво Райчев и Димитър Туджаров - Шкумбата започват да организират импровизирани театрални изяви в различни градове в България. Те кръщават шоу - спектакъла си на едноименния италиански филм от 1975 г. „Приятели мои“.6
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 бай Киро

    24 2 Отговор
    ТОЗИ НЕРЕЗ БЕШЕ ЧОВЕК НА ТИКВАТА СЕГА НА КОЙ Е
  • 59 А50

    21 1 Отговор
    Този анестезиолог да не бърка упойките с ваксините и обратното
  • 60 Пламен

    25 2 Отговор
    Докторе,хайде по кротко с тези течности.Ти ако си се "минАл" да се "боднеш", не пропагандирай хората.Всеки си има глава на раменете.Много сте загрижени за "общественото" здраве. Аз не искам ПА точно ти да ми казваш какво е добро за мен.Не подценявай интелигентноста на хората.Който можахте излъгахте.Basta!
  • 61 Кочо

    33 1 Отговор
    Докторе, не можеш да го докоснеш Джокович с думите си, както охлюва не може да доконе снежния планински връх! Той е велик спортист, смел и доблестен мъж, човек жертващ благополучието си за каузата на истината! Ти си точно обратното на всичко това! Заслужаваш единствено презрение!

    Коментиран от #94

  • 62 НЕ ЛЪЖА ХОРА - ВИКИПЕДИА

    2 1 Отговор
    Източници

    Д-р Мирослав Ненков. // dariknews.bg. Посетен на 12 септември 2015.
    Указ № 200 на Росен Плевнелиев за назначаване на служебно правителство. // Държавен вестник, 6 август 2014. Посетен на 12 септември 2015.
    Мирослав Ненков: Ваксини ще има. // BTV.bg, 10 октомври 2014. Посетен на 12 септември 2015.
    Д-р Мирослав Ненков става зам.-министър на здравеопазването. // в-к „24 часа“, 11 май 2017. Посетен на 12 май 2017.
    Д-р Ненков в интервю за в-к „24 часа“. // в-к „24 часа“, 12 юни 2011. Посетен на 12 септември 2015.
    „Приятели мои“ – шоуто на Дарик Кафе се качва на сцена. // dariknews.bg, 11 юни 2014. Посетен на 12 септември 2015.
  • 63 Дедо Питащия

    9 1 Отговор

    До коментар #56 от "Нели Василева":

    Браво Нели!! А на " ауспуха" дреме ли ти?? Само питам!!

    Коментиран от #66, #68

  • 64 дидо тира

    14 1 Отговор
    Този мой съсед си сви едни пари при тиквата и сега му дреме на хурката и се бъзика с народа ама като са 80% дибили ще е интересен
  • 65 az #Контрапропаганда

    18 1 Отговор
    Д-р Ненков, а концлагери за нежелаещите да си влеят от препаратите ви в тялото си не предвиждате ли???
  • 66 Котарак

    6 1 Отговор

    До коментар #63 от "Дедо Питащия":

    Ало, Нели!! Дедо Питащия искаше да пита дреме ли ти на пър....дялника???
  • 67 Петър

    16 1 Отговор
    Тоя "пример за здравословно хранене" не спря да се излага .
  • 68 Нели Василева

    4 4 Отговор

    До коментар #63 от "Дедо Питащия":

    Дреме ми зап твоя спарен аспух

    Коментиран от #77

  • 69 1234

    30 1 Отговор
    Г-н Ненков може да бъде почетен нерез в някоя свинеферма.
  • 70 нннн

    34 1 Отговор
    Тия малоумни ли са? Проблемът не са ваксините, а насилието чрез Зеления сертификат. На хората сертификатът им пречи, а не доброволното ваксиниране.

    Коментиран от #76

  • 71 Киро брейка

    27 0 Отговор
    е такива като тоя катър 12 години си направиха паричики и сега са щастливи от народа който му ги даде и се майтапи с вашата бедност всяка сутри на него му дреме на шлифера той нещата си ги е оправил
    ЗАТВООООООООООООР
  • 72 незнайко

    19 4 Отговор
    Хора знаете ли какво значи АНЕСТЕЗИОЛОГ ??? Лаборант или лекар който приспива болния за да му направи НЯКОЙ операция !!! Сравнение - гумаджията напомва колелото за да може колата да се придвижи и да и поправят двигателя !!! Анестезиолога изобщо не го интересува как се прави и кой ще я прави самата операция !!! Та в този ред на мисли едва ли знае Д-р Мирослав Ненков нещо за вирусите и как се лекуват !!! Да беше станал ВИРУСОЛОГ, но за там се иска ДА НЕ КАЗВА КАКВО !!!

    Коментиран от #97

  • 73 Жарава

    28 1 Отговор
    Такива дребни душици само могат да лаят по големия Ноле.
  • 74 Пламен

    6 2 Отговор

    До коментар #50 от "Доктор ОХ БОЛИ РАЗБИРА ОТ ВИРУСИ":

    Ние това го знаеме бе,нас жокер ни не требе.Ти това сега ли го научи😀
  • 75 Психиатър

    2 1 Отговор

    До коментар #44 от "Д-р Ненков не е ЧУВАЛ за компютъра":

    6 г. сте учили биология ?!
  • 76 Пламен

    1 0 Отговор

    До коментар #70 от "нннн":

    И аз това питам,но отговор няма😀
  • 77 Млад ездач

    6 0 Отговор

    До коментар #68 от "Нели Василева":

    А не ти ли дреме,ако копието ми посети твоя спарен " ауспух"??? / Пише се " ауспух" а не " аспух" Схващаш ли бе тикво??
  • 78 Така се случва

    3 16 Отговор

    До коментар #5 от "БГ логика":

    Във време на пандемия решаваш сам дали да се ваксинираш, но спазваш всички рестрикции, наложени от правителството. Това значи, че не можеш да припариш на места, където правилата се спазват! Нищо лично, просто такива са изискванията.Дано само не се разболееш докато чакаш колективния имунитет

    Коментиран от #93

  • 79 3456

    31 3 Отговор
    световно НЕИЗВЕСТЕН бай ганьо тръгнал да коментира световно ИЗВЕСТНИЯ ДЖОКОВИЧ....кой си ти бе тъпак,че да коментираш Джокович....кой те знае,че си жив бе кретен.

    Коментиран от #104

  • 80 Перник

    17 3 Отговор
    Аз предлагам да си затвориш свинската муцуна,продажен боклук!!!!
  • 81 Перник

    14 2 Отговор
    Аз предлагам да си затвориш свинската муцуна,продажен боклук!!!!
  • 82 Перник

    13 2 Отговор
    Аз предлагам да си затвориш свинската муцуна,продажен боклук!!!!
  • 83 Балкански Ганьо

    4 32 Отговор
    Джоката показа,че сърби,македонци и българи нямаме равни по света по....простотия.

    Коментиран от #126

  • 84 Перник

    11 2 Отговор
    Аз предлагам да си затвориш свинската муцуна,продажен боклук!!!!
  • 85 Перник

    14 2 Отговор
    Аз предлагам да си затвориш свинската муцуна,продажен боклук!!!!
  • 86 Rock

    22 2 Отговор
    Джокович има топки- изгуби милиони,но не позволи да го набоцкат. Едва го изгледах този- такава противна физиономия... Казват лицето е огледалото на душата..
  • 87 Потребител

    8 1 Отговор
    Млъкни продажен боклук долен
  • 88 Директно:

    13 2 Отговор
    Платен ром, погледни се в огледалото и виж свиня!
  • 89 Българка

    11 1 Отговор
    Млъкни продажен боклук долен
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Ненка

    12 0 Отговор
    Има едно сравнително пошло предаване “Комиците”. Там се подвизават Нейчо и Ненка. Нейчо е фокусник, а Ненка - досадна, не много умна дебеланка. Та си помислих за кандидатурата на анестезиолога за ролята на Ненка. Има всички качества - досаден е, не блести с кой знае какъв интелект, а и килограмите го правят подходящ кандидат. При това фамилията му може непосредствено да се трансформира в артистичния псевдоним… Ненков - Ненка. Само си представете как се подрусва на сцената, тръскайки обилни, провиснали телеса.
  • 92 Уважаеми колеги

    18 3 Отговор
    форумци, грешите като казвате, че този е свиня. Не е свиня, погледнете внимателно - хипопотам е!
  • 93 rewdrty

    2 5 Отговор

    До коментар #78 от "Така се случва":

    а защо си мислиш , че не го е изкарал. ти се боцкай и си спазвай ограниченията. защо не се спазват правилата при обявена пандемия. къде са маските ффp2 осигурени от държавата или маски само когато легитимираме изборите за просто киро.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Язе съм

    16 0 Отговор

    До коментар #15 от "Велев":

    А кога на не ваксинираните ще върнете здравните осигуровки?
  • 96 вертс

    12 0 Отговор

    До коментар #12 от "АМА НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ":

    колко родилки не се събудиха след упойката? по едно време явно не са изтрезнявали!
  • 97 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    12 2 Отговор

    До коментар #72 от "незнайко":

    Без Анестезиолога няма Операция!!Анестезията или Наркозата е основа на Оперативното лечение!Това е най важния дял в оперативната медицина,но този Излага с приказките си всички от тази Благородна медицинска дейност!Това го пиша не в негова на тоз....защита,а защото винаги да се говори Правда!Този ненков много се изложи и днес най-вече!
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 dex

    13 2 Отговор
    @Д-р Ненков - дебел л@йнар
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Ваксиниран

    3 21 Отговор
    Много точно го каза д-р Ненков! Хайде сега антиваксъри, слагайте минуси колкото си искате!

    Коментиран от #105, #127

  • 102 Лесно е

    10 1 Отговор
    По леко или тежко ще боледуваш от Ковид има ли значение та раздавате зелени сертификати?
  • 103 въпрос

    9 1 Отговор
    Какъв си ти гн доктор никой виц. Джокович е световна легенда, икона и лидер. Вие кой сте
  • 104 Беновска пита

    3 12 Отговор

    До коментар #79 от "3456":

    А световно неизвестния сръбски простак Сърджан Джокович защо коментира и плюе световно известните Роджър Федерер,Рафа Надал и нашия Григор Димитров бе тиквеник???
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Колето

    15 1 Отговор
    Точно тия дето съсипват България ли са тръгнали да лепят етикети на хора, който с уменията си са записали завинаги името си в спортната история със свой те постижения? Джокович е велик спортист, доктора ще си остане посредствен човечец.
  • 107 Асис

    4 2 Отговор
    Хей коте, Ти си моята асистентка Ненка. Ненка асистентка
  • 108 Истината-винаги

    13 1 Отговор
    Тая дебела свиня ми беше симпатичен, ама с тия приказки вече е персона нон грата
  • 109 Да бе

    4 1 Отговор
    Голям праз. Все едно Джокович да предложи Ненков за съдия в турнира между него и Надал във Франция, Roland-Garros.
  • 110 Jilden

    13 2 Отговор
    Г-н Ненков, ваксината е ЛИЧЕН избор! Относно темата за Джокович... НЯМАШ НИКАКВО ПРАВО ДА Я КОМЕНТИРАШ! ЗАЩОТО СИ МНОГО ДАЛЕЧ ОТ ИСТИНАТА!

    Коментиран от #116

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Бай

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "АМА НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ":

    А кой слага упойката?!

    Коментиран от #118

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Паразит

    13 3 Отговор
    Доктора от снимката с физиономия на месар би трябвало да знае че ковид-пландемията е преди всичко тест за интелигентност ,който той определено не издържа. Следователно,... време е да се върне там където истински принадлежи и би могъл да е от полза..., в свинефермата.
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Анонимен

    9 1 Отговор
    Роналд Рейгън е казал, че най-опасните думи са следните: "Аз съм от правителството и съм тук, за да помогна." Това дали ще ям кисели краставички, печена тиква или киви, както и дали ще пия аспирин или чай от мащерка и също това дали да експериментирам с някакви съмнителни бъркочи или просто ще изляза на чист въздух, си е моя работа. Никой лекар, депутат или член на правителство не може да ми заповядва да се "ваксинирам"! Може да ме вкарат в затвора, но не могат да ми отнемат свободата на избор!
  • 118 Rock

    1 0 Отговор

    До коментар #113 от "Бай":

    Той не е единствен в България. Анестезиологът трябва да внушава доверие и да ти е удоволствие да заспиш А ако е хубав може и да преспиш.
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 1234

    4 1 Отговор
    От тоз гнусният идиот, ми се повръща вече, то се знае че всички телевизии са купени, от създателите на вируса, народа спи, но когато се събуди, ще му остава малко живот
  • 122 Ненков,?? Джокович ще се "Затича"

    2 1 Отговор
    Да стане почетен председател на Възраждане, само за това си мисли, дали щего приемете, това муе мечтата в живота!!
  • 123 Сивата чапла

    5 1 Отговор
    В моето обкръжение всички с положителен тест за ковид, го изкараха у дома си, без да ходят по болници.
    Единствено ги контролираше РЗИ-то.

    Опасно е когато се получи пневмония, а тя си съществува открай време.
    И когато си с пневмония и си с отрицателен тест за ковид, идва страшното,
    никой не те иска, щото не си ковиден.

    Абсурдите са ужасяващи, а тоя е палячо, и за цирк не става!
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Ненко

    4 1 Отговор
    Глупаввв си и такъв ще си останеш.
  • 126 Баш софиянец

    3 1 Отговор

    До коментар #83 от "Балкански Ганьо":

    Нали и ти си българин! И кое му е прастотията точно на Джокович? Здрав човек 1 отива да играе тенис. Срам за другите тенисисти. Нито един не го защити. Здрав-прав човек. Та пак-къде точно е простотията. Аман от плямпала.
  • 127 Баш софиянец

    6 2 Отговор

    До коментар #101 от "Ваксиниран":

    Ваксинираните проявават странна настървеност. Сякаш ги е яд че са се минали. Би трябвало да са спокойни, защото са се защитили. Защо нападат другите хора? Това с ваксините ли им го инжектират?

    Коментиран от #129

  • 128 Булаир Фружин

    3 1 Отговор

    До коментар #21 от "толерантен":

    Много вярно твърдение. Веднага ти казвам, това са едни долни лицемери. Ако знаеш в комисията за защита от дискриминация какви казуси се бистрят (самосезиране), ще ти падне шапката. Ама за това, че неваксинираните се третират като втора ръка хора – никъде нищо. Лошото е, че Възраждане наистина са поредните популисти, със сигурност не са хората, които искам да представят моето несъгласие със системата. Отделно от това Костадинов е един от най-добрите историци понастоящем в страната, и има речник да прати 99% от журналистите ни във втори клас.
  • 129 Ваксиниран

    1 1 Отговор

    До коментар #127 от "Баш софиянец":

    Кой е толкова настървен? Виж колко от коментарите са на ваксинирани и колко на антиваксъри и сам ще си отговориш. Да, наистина ми се иска тези, които не искат да спазват правилата, необходими за цивилизован живот, да се отделят в една отделна територия и там да видим докъде ще я докарате? Ще я карате и без лекари, защото не вярвам да дойдат много от тях при вас, даже и Мангъров няма да дойде с вас. А там правете каквото си искате и да видим докъде ще я докарате!

    Коментиран от #130

  • 130 Ето'го

    1 0 Отговор

    До коментар #129 от "Ваксиниран":

    Твоят е най-злобен и настървен от всички. Аз също искам са се спазват някакви правила, но такива, които наистина правят живота по-добър. Познавам много ваксинирани хора, някои от тях са ми близки, които не разсъждават ограничено. За тези хора зеленият сертификат е глупост, както беше за много хора, облагодетелствани по един или друг начин при управлението на тиквата (включително за мен) глупост да ги управлява една тиква. Антиваксър я търсих в речника на българския език и не намерих такава дума. Позицията ми е тази: който иска, да се набоде хиляда пАти, Исусее; който не иска, го оставете на мира да си гледа живота и толкова.
  • 131 1234

    0 1 Отговор
    Еи тапа ар в Германия болниците са пълни, и някой сачао, ти в Германия ходил ли си бе пундьо, грпзен
  • 132 Никой

    0 1 Отговор
    Като е толкова голям Джокович защо избяга през друга врата.Защо не се срещна с феновете си,за да не ги зарази ?.Вие които го възнасяте бихте ли пуснали в дома си човек който не желаете.Всяка държава си има собствени правила, като не ти изнася не ходи,не лъжи.
  • 133 ДАААА

    0 1 Отговор
    Много правилно казано. Нямам какво да добавя.
  • 134 Българин

    1 0 Отговор
    Тоя плондер е жалък, нито дума истина, само агресия и лъжа. Бъдещ затворник
  • 135 па сам аз

    0 0 Отговор
    Бегай,бегай.И ти си един доктор.......
  • 136 Някой си

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Въпрос":

    Всички иначе неможем да влезем на работа. Аман от оли. гофрени.