Отидете към основна версия

10 999 16

Какви коли се крият в гаража на Кристиано Роналдо?

  • кристиано роналдо-
  • автомобили-
  • меси

Звездата на Манчестър Юнайтед се радва на едни от най-екзотичните автомобили в света

Снимки: Instagram

През изминалата седмица ви разказахме за автомобилите, които Лео Меси притежава и макар някои от тях да са доста скъпи и редки, те не могат да се сравняват с тези на звездата на Манчестър Юнайтед – Кристиано Роналдо.

Португалецът, който смени три клуба за последните две годни е ценител на скъпите автомобили, като доказателство за това е гаражът му в който може да се открие Bugatti Chiron, Bugatti Veyron, а според слуховете Роналдо наскоро дори поръчал едно от десетте Bugatti Centodieci.

Освен тях, Роналдо може да се похвали още с McLaren Senna, поне пет Ferrari-та, заради поръчката на едно от които дори пропусна тренировка на бившия си клуб Ювентус. Наскоро звездата се похвали с Mercedes G-Klasse с доработки от Brabus, който е подарък от половинката му по повод 35-ия рожден ден на футболиста.

Една от любимите коли на Кристиано според негови близки остава SUV-то на Rolls Royce – Cullinan. През годините „седмицата“ на Юнайтед се е радвал на различни автомобили, включително Lamborghini Aventador, Chevrolet Camaro, различни Mercedes-и, Ferrari-та и други.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 18 гласа.

Свързани новини