Отидете към основна версия

12 385 51

Откриха незаконно оръжие и боеприпаси в дома на Бенчев (ВИДЕО + СНИМКИ)

  • бенчо бенчев-
  • митьо очите-
  • мвр-
  • акция-
  • дрога

Претърсват лимузината му Bentley в ж.к „Изгрев”

Снимка: бТВ

Обвинение за нерегламентирано притежание на оръжие и боеприпаси застрашава една от най-популярните и харесвани личности на Бургас – зам.-председателя на Общинския съвет, бохемът- милионер и меценат Бенчо Бенчев.

Току-що в разкошната му къща, където често ходеха на гости видни личности от политиката, шоубизнеса и културата в „Меден рудник” са намерени амунициите.

Изглежда ударът срещу един от най-крупните зърнопроизводители в България, известен с контактите си на най-високо държавно ниво този път ще е фатален за политическото му бъдеще и бизнеса.

Репотерски екип на „Флагман.БГ“ към момента се намира в автосервиз до хипермаркет „Лидъл”, в ж.к. „Изгрев”, където униформени полицаи претърсват една от любимите лимузини на Бенчев - емблематичното златисто Bentley.

По информация на „Флагман.бг“ автомобилът е бил оставен там за ремонт преди собственикът му да замине за злополучната си екскурзия в Гърция.

Вероятно Bentley-то ще бъде откарано като веществено доказателство.

Продължават процесуално-следствените действия срещу организираната престъпна група, действала на територията на Бургас и областта, неутрализирана при съвместни действия на служители от ГДБОП и ОДМВР – Бургас, под наблюдението на Специализираната прокуратура. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Днес, 5 август, бяха извършени претърсвания и изземвания в жилището на мъж, който е с наложено полицейско задържане до 24 часа. Специализираната прокуратура преценява събраните доказателства за евентуалната му съпричастност към организираната престъпна група (както и на други, доведени от Република Турция) и повдигането на обвинения.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини