Отидете към основна версия

3 924 0

Дневен хороскоп за 13.05.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Един много хубавите дни през май за Водолеите

Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес ще сте изключително отзивчиви и готови да удовлетворите потребностите на всеки, който Ви помоли, а дори и без да ви моли. Хубаво ще им е на другите да се навъртат около Вас, докато не започнете да се обиждате. Не се превръщайте в глезено дете.

Телец

Днес се учете да използвате интуицията си за практични цели. За Вас е важно "око да види, ръка да пипне", но разберете, че има и неща отвъд това разбиране и те работят не по-малко силно.

Близнаци

Бъдете конкретни, бъдете практични, търсете резултати. Трудно ще Ви е да не теоретизирате през повечето време, но днес е ден за действие, не се помайвайте и не говорете наляво и надясно.

Рак

Идеята за цялостност и свързаност е толкова близка до тази за постигане на някакъв резултат. Просто следвате целта си, бъдете фокусирани и не позволявайте на чувствата да замрежват визията Ви.

Лъв

Далеч, по-далеч, отвъд, днес това е Вашата посока. Можете да стигнете на невероятни места, да откриете уникални неща и хора и да се почувствате по-големи от това преживяване.

Дева

Днес доверието в другия ще е Вашата магия и Вашият кръст. Позволете си да повярвате, позволете си да допуснете някой друг до себе си. Откритостта и доверието в другия ще Ви спестят много бъдещи разочарования.

Везни

Човек не всякога може да избегне поражението, но не е длъжен да приеме капитулацията. Просто приемете нещата каквито са, вземете ценното, научете урока и тръгнете отново напред.

Скорпион

Днес ще се опитвате да разделите света на съставните му части, да ги проанализирате, преподредите, разберете, оцените. Доста сложна задача. Не се учудвайте, ако вечерта Ви е тежко на главата.

Стрелец

Днес ще се въвличате във всякакви творчески процеси. Съревнованието ще Ви стимулира и възбужда желанието Ви за изява. Позволете си да покажете най-доброто от себе си, светете, радвайте света с творчеството си.

Козирог

Моментът не е подходящ да се отдавате на черни мисли и да се чувствате като жертва. Позволете си да се порадвате на живота, живейте за мига.

Водолей

Един много хубавите дни през май. Подходящ е за нови неща, макар и не за такива, които искате да са дългосрочни. Просто действайте и се радвайте на резултатите.

Риби

Трудно ще приемате съвети и наставления, а е добре да се съобразите, особено ако става дума за пари. Безцелните разговори ще ви изнервят. Важно е да виждате резултатите от усилията си.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.

Свързани новини

  • 3 зодии ще се радват на невиждан успех до края на годината

    Руската астроложка Тамара Глоба прогнозира безпрецедентен успех за три зодиакални знака през втората половина на 2024 г. По думите на специалисткат ...
    вчера в 13:37 ч.
    3 086
    1
  • Подарък от съдбата: Бяла Луна влиза в Близнаци

    Бялата Луна ни носи подкрепата на Висшите сили. Астролози споделят какво ще донесе на всеки от нас, намирайки се в съзвездието Близнаци. Черната Лу ...
    вчера в 09:15 ч.
    1 596
    2
  • Дневен хороскоп за 16.06.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Ако имате някаква сума в портфейла си, знайте, че днес е най-неподходящия ден да я харчите. Не давайте на з ...
    днес в 07:00 ч.
    2 842
    0
  • Дневен хороскоп за 15.06.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Днес ще имате да свършите множество досадни дреболии, но не забравяйте да отделите време за външния си вид. ...
    вчера в 07:00 ч.
    2 688
    0
  • Дневен хороскоп за 14.06.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Днес ви е обладал съревнователен дух и ако не постигнете победа ще се чувствате много потиснати. Не приемай ...
    14.06.2024
    3 598
    0