Last news in Fakti

25 Юни, 2024 14:46 3 195 23

Татяна подпали мрежата със секси СНИМКА

  • татяна-
  • певица-
  • секси-
  • изваяно тяло

Певицата показа мускулестото си и оформено тяло

Татяна подпали мрежата със секси СНИМКА - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Певицата Татяна подпали социалните мрежи със секси кадър, на който позира с изрязан бански. Но снимката не е от морския бряг, а е направен край язовир Кърджали.

Феновете на певицата, която се изявява еднакво добре в попфолка и в народната музика, накара феновете си да изпаднат в екстаз от гледката на страхотното ѝ тяло, пише show.blitz.bg.

На снимката се вижда мускулестото ѝ оформено тяло! Не случайно певицата носи короната, с която през октомври месец ще представи България в UAS-Атланта за най-вдъхновяваща жена!

Виждаме, че изпълнителката на хита "До три" има много хубав тен, което означава, че вече се наслаждава на лятото и хубавото топло време.

Татяна се слави като певицата с най-хубаво тяло, което буди завист сред колежки и възхищение сред нейните верни почитатели. Тя е пример за младите и въобще за всички жени, които искат да изглеждат и да се чувстват добре. И много тях молят Татяна за съдействие, а тя от своя страна им изготвя хранителни и тренировъчни режими, а доволните ѝ клиентки са стотици.

Самата тя е признавала, че тренира по пет пъти в седмицата по 2 часа на ден, което е доста за една жена. Но пък резултатите са красноречиви.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Първо

    9 0 Отговор
    да загаси огъня, където трябва, после да подпалва огъня в мрежата.
  • 2 честен ционист

    18 1 Отговор
    Тази баба живее от има нема 10 год във фитнеса, даже и извършва физиологични дейности във фитнеса.
  • 3 Пич

    14 1 Отговор
    Потресаващо.....!!!
  • 4 Префтасала туршия

    17 0 Отговор
    На тая гащите и хлопат...
  • 5 Соваж бейби

    21 1 Отговор
    Само не разбрах защо си е вдигнала така ръцете като маймуна на клон на заглавната снимка ?Показва че се бръсне няма храсталаци под мишниците или ....тъпа поза с тези татуси толкова грозно за жена,мускули малко....като в период на трансформация за другия пол

    Коментиран от #12

  • 6 Дуньо простия

    21 1 Отговор
    Има още да драпа, докато да стигне княгинята.
  • 7 Чочо

    10 0 Отговор
    Да я глобят за умишлен палеж,тогава.
  • 8 ха ха Хо

    19 0 Отговор
    Зрителите на ментето Сървайвър в който участваше я видяха какъв зверуняк вълкодав е в натурален вид.Никой не може да излъже с тези фотошопирано лустросани снимчета.
  • 9 Анонимен

    14 0 Отговор
    На снимката с банския се маха силикона и грима, ето ти мъж с дълга коса.
  • 10 Е добре де!

    4 0 Отговор
    И що си гълташ корема...?!
  • 11 Мдааа

    15 1 Отговор
    Като гледате снимката не ви ли се струва доста грозна, даже страшна! Нищо е това изчадие не ме грабва! Даже и чистак гола да е пак нещо ме итвращава!
  • 12 Пич

    7 0 Отговор

    До коментар #5 от "Соваж бейби":

    Така са и казали продуцентите , че докато пее трябва да щрака с пръсти ! Но са забравили да и кажат , че когато не пее може и да не го прави.
  • 13 на кончита вурста

    5 1 Отговор
    Надуваемата ми кукла изглежда в пъти по-естествено.
  • 14 Абе хора,

    5 0 Отговор
    Какво хубаво има в това уж женско тяло?Та чак пък подпалила мрежата!!!
  • 15 Анти чалга

    4 1 Отговор
    Тази е чалгарка като гледам.
  • 16 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    7 0 Отговор
    Коя мрежа е запалила на чалгарите или рибарите . И в това нещо не виждам нещо хубаво.
  • 17 Соваж бейби

    1 1 Отговор
    Ако е любителска снимка разбирам ,ама ако е от уж професионален фотограф показва че трябва да си търси друга работа не е за това ,като гледам и другите снимки аматьорска работа.Има една Николета ли беше забравих кой го бута все манекенка все заспала на снимките с леко отворена уста като фото скрита камера сутришен махморлук след бурен запой.Аз като аматьор фотограф обичам да снимам природата трия много рядко харесвам нещо така да уловиш мига ,детайл капки дъжд,светлина...залез обожавам ...А с хора е още по трудно и с аматьор ето какво излиза.На другите неща се сетили да им даде някой кастанети ли как се казва инструмент на испанските житани,Перу трактат с пръсти иначе боли ръката и не е звучно в ритъм ама за чалгата толкова

    Коментиран от #18

  • 18 Пич

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "Соваж бейби":

    Сетих се един виц по темата, който може да ви развесели ако не сте чувала.
    Един ловец си купил много скъпо куче за лов. Но винаги когато гръмнел , кучето вместо да лае и да гони дивеча, припадало на земята от страх. Водил го човека на всякакви обучения, но ефект никакъв. Веднъж обаче срещнал стар циганин, който го попитал защо е толкова угрижен. Ловеца споделил проблема , и циганина казал:
    - Спокойно бе момче, ще оправим кучето. Другата седмица женя сина, доведи кучето, и ще го вържем до тъпаните на оркестъра. Като свърши сватбата, кучето няма да го е страх от нищо.
    Завел човека кучето, цялата сватба било вързано до тъпаните на циганския оркестър, минала сватбата, и на другият ден го извел на лов, за да го пробва. Изтичал един заек, ловеца гръмнал, и погледнал дали кучето ще припадне от страх. А кучето се вдигнало на задните лапи, с предните започнало да щрака, и вместо да лае, запяло:
    - Оп , саа, оп саа...

    Коментиран от #19

  • 19 Соваж бейби

    1 1 Отговор

    До коментар #18 от "Пич":

    Не се е сетил да обикаля с цигулка като мечкадарите едно време и да събира пари в шапка докато кучето пее.Вероятно с дивеч не се е прибрал ама поне с кучето ще залеби пари за месо от магазина.Странна раса тези хора не им знам историята не мога си обясня защо нашите са по чернички тука са по светли има и руси пълни с пари живеят в каравани нямат гето като нашите не обича заседнал живот а на колела и краде ток виждала съм да краде ток от пътните табла кога ходихме на пикник в гората на близо и зоопарк смесено има хижи,нападат и къщи вечер краде обикалят през деня на разузнаване .От тогава се страхувам да ходим там кервана им в близост нямам идея полицията дали ги е изгонила ,минимум колите да откраднат или начупят окраде къде ще го търсиш ,няма адрес .На океана само релакс засилена охрана ,спокойно лятото се изнасят към ривиерата да краде богати туристи на морето

    Коментиран от #20, #21

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Пич

    3 0 Отговор

    До коментар #19 от "Соваж бейби":

    Познавам много и различни хора, от тези които ги гледате по телевизиите, та до цига.ни.те. И има на какво да се научим и от ци.гани.те. Например, виждал съм как майката строява един отбор синове, които приличат на трикрилни гардероби, и като започне да им се кара, всички гледат в земята, и никой не смее да и отговори. А като цяло те са различни класове или касти , и има от черни, та до бели и светлооки. Странното е , че дадени касти не мислят много положително за други, които наричат ма.нга.ли. Но ако имате приятел ци.ган.ин който ви покани в гетото, може да сте сигурна, че ще сте в пълна безопасност. И ще ви посрещнат с уважение, което ще ви изуми. Някога и нашите ци.га.ни не живееха на едно място, а идваха някакви кервани в които нещо работеха. Или калайдисваха , или развеждаха мечки, или предлагаха ковашки услуги. Спомням си когато бях дете, как мечките използваха всяко разсейване на ци.гани.на, за да извадят ноктите, и да боднат някоя ябълка или круша за мезе. Но като цяло, те самите не искат да се цивилизоват. Казват, че заради това някога преди хиляди години, когато живеели в Индия, индийски цар ги преценил като абсолютно безполезни, и им дал срок в които да напуснат Индия, или щели бъдат избити до крак. Тази са плъзнали по света!

    Коментиран от #22

  • 22 Соваж бейби

    1 1 Отговор

    До коментар #21 от "Пич":

    В България са най добре нямам идея кой президент ама им е направил квартали ,училища в квартала малко по образовани и певци имаме, това е похвално не оценяват жеста .Тука се местят гонят ги от едно място с караваните в друг град ,нямат милост магазина за цигари три пъти разбиваха на камерите се вижда ,фризьорски салон през деня ограбили полицията казала не им дава надежда да ги намерят ще е чудо даже не знам паспорти имат ли .Вчера гледах и предаване едно случайно го изтърваха Кенджи Жирак сега покрай скандала му разбрах че на връх кариерата си направи пари даже го бяха наели по първи канал пенсионерския който не плаща канали тази без пари в Да Войс оказа се че живеело в каравана с малко дете .Смятай и милионер да е няма смисъл да има пари ,ти къща да не си купиш живееш по пътя къде се къпят не знам?Ами тоалетна ..От Марин ги е страх последния път в очакване на резултатите за президент първия път с Макрон не втория бяха се скрили в миша дупка,една каравана нямаше в околието .Макрон спечели веднага се върнаха в покрайнините
  • 23 баста,

    1 2 Отговор
    Няма нужда това плашило да представлява България в UAS-Атланта за най-вдъхновяваща жена!Лично мен снищо не ме вдъхновява дори напротив.Да представлява само себе си.Кой от държавата я е упълномощил да ни представлява на каквото и да било.Същият случай като Анита Мейзер-Айшето от Маскуда.На фалшив конкурс ще представлява цяла нация.Хайде няма нужда.