Last news in Fakti

16 Юни, 2016 07:15 2 934 1

Цялата гама на Smart ще се предлага и в електрически вариант

  • smart-
  • ev

Всички бъдещи модели на дъщерната компания на Mercedes ще се предлагат, както с двигатели с вътрешно горене, таки и с електрически. Освен малкия ForTwo и по-големия ForFour ще се присъедини към електрическото задвижване, а може и да видим ново поколение Roadster. Това е първата автомобилна марка, която предлага нещо подобно, но скоро очакваме и други да я последват с прогресиращата еликтрификация обхванала света.

Изпълнителния директор на Smart - Анет Уинклър споделя, че всички автомобили на марката още от създаването ѝ са проектирани да бъдат електрифицирани и сега перфектния автомобил за града вече има и перфектно задвижване. За сега обаче информацията е много ограничена, като пробега, ускорението, мощността и заряда на батериите не са споменати.

Очакваме премиерата на електрифицираните мъници да бъде през есента на автосалона в Париж.

Подробни технически характеристики за моделите на Smart , вижте  ТУК


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 корекшън

    0 0 Отговор
    Батерийте или батериите?