Last news in Fakti

7 Февруари, 2017 14:13 104 701 112

Италианец уби шофьора, сгазил жена му

  • инцидент-
  • трагедия-
  • отмъщение-
  • веднета-
  • италия
Италианец уби шофьора, сгазил жена му - 1

Мъж издебна и застреля водач, убил жена му в пътнотранспортно произшествие. Преди да се впусне във вендетата си, Фабио Ди Лело променил снимката на профила си във Facebook с картинка на Ръсел Кроу от филма "Гладиатор", в който героят му произнася знаменитата реплика "Баща на убит син, съпруг на убита съпруга. Ще получа своето отмъщение - в този живот или в следващия".

Италианец уби шофьора, сгазил жена му
Фабио Ди Лело и Роберта Смаргаси, снимка: Facebook

Убитият Итало Д'Елиза (22 г.) трябвало да бъде съден за непредумишленото убийство на 33-годишната Роберта Смаргаси, която блъснал миналото лято, след като не спрял на червено. Ди Лело го проследил и застрелял пред кафене във Васто, район Абруцо, след което отишъл на гроба на жена си и оставил върху него оръжието.

Италианец уби шофьора, сгазил жена му
Итало Д'Елиза, снимка: Facebook

Адвокатите на отмъстителя казват, че бил в депресия. 34-годишният хлебар се опасявал, че Д'Елиза няма да получи справедлива присъда, но никой от близките му не подозирал, че смята да вземе правосъдието в свои ръце.

Полицията заварила Ди Лело на гробищата, където той се предал без съпротива. До него бил открит и 9-милиметровият пистолет, чийто пълнител изпразнил в убиеца на жена си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    701 21 Отговор
    Така трябва да е и тук

    Коментиран от #98

  • 2 Ярослав Станчев

    665 19 Отговор
    Правилно е постъпил.Като няма закони трябва да има справедливост.

    Коментиран от #108

  • 3 Гост

    531 22 Отговор
    И аз бих постъпил така

    Коментиран от #110

  • 4 Бисер

    476 19 Отговор
    Браво..
  • 5 V for Vendeta

    431 17 Отговор
    Respect.
  • 6 дискретен герой

    416 18 Отговор
    Евала!!
  • 7 1111

    387 19 Отговор
    Така се прави
  • 8 Kingo

    285 17 Отговор
    Hai fato bene...Bravo👍
  • 9 molodec

    181 17 Отговор
    molodev
  • 10 Асасин Гриид

    69 355 Отговор
    Асега приятелката на убития да наеме някой безработен сръбски снайпер,за 10 хилки да го чака пред съда.

    Коментиран от #77

  • 11 ДоналдСкрудж

    112 122 Отговор
    Така е в южните страни в Европа - барутното буре Балкани, Апенини, Иберия е малко изключение. Що е така? Щото е топло, страстите се нагорещяват, щото има много цигания във всичките и форми и проявления дори и при хора, които не са такива, щото всеки се има за голяма клечка, но рано или късно си намира майстора и изважда късата клечка. Що ме мамо не роди с късмет в Скандинавски полуостров да се бях пръкнал,при бели хора да бях попаднал и пораснал, а в Булгаристан ме ти натири!

    Коментиран от #84, #89

  • 12 bobbi

    147 14 Отговор
    браво
  • 13 СБ1111

    144 347 Отговор
    На кое казвате браво, народе?
    На това, че въпросният безумец хладнокръвно е разстрелял 22-годишното хлапе ли, без съд и присъда?
    Ние тук 2-ри век ли сме, око за око, зъб за зъб? Големи мъже сте, няма що, само дето и на вас може да ви случи, не дай Боже, така ли трябва да ви екзекутираме? Е по-добре ли бихте се чуствали, 2 погубени млади живота, вместо един?
    На въпросния дали му е станало по-добре, върна ли си жената, а?
    Семейството на убития сега какво, и то ли трябва публично да утрепе някой член на другата фамилия от семейна гордост и покровителство?
    Осъзнайте се, стадо невъзприемчиво..
    С.Б.

    Коментиран от #14, #15, #16, #17, #22, #65, #83, #93, #96, #101, #102

  • 14 Ferro

    203 20 Отговор

    До коментар #13 от "СБ1111":

    Справедливо е постъпил, сегашната правосъдна система, виновния ще кихне ня'ква сума и готово, това ли е справедливо за теб?
  • 15 Koko

    178 15 Отговор

    До коментар #13 от "СБ1111":

    Ами дай аз да изтрепя семейството ти и после ти мен не ме закачай щото няма да си ги върнеш, нали?
    Е.ати сбърканата логика!

    Коментиран от #29

  • 16 Искрен

    262 14 Отговор

    До коментар #13 от "СБ1111":

    Да в кой век живеем защо е бил пред кафе а не зад решетките с 20г присъда. Ако е бил в затвора едва ли е щял да бъде убит. Когато хората се чувстват неовъзмездени вземат закона в свои ръце.

    Коментиран от #20

  • 17 ИТИ

    214 11 Отговор

    До коментар #13 от "СБ1111":

    Господин Възприемчиво стадо!
    Когато убият жена ти и ти отидеш да погалиш по главицата убиеца й, ела пак да пишеш същите помпозни глупости.
  • 18 БОКО

    195 14 Отговор
    Око за око, зъб за зъб! Истински мъжкар!
  • 19 Бобо

    102 12 Отговор
    Ако бе на топло , щеше да е жив...., а и на оня малоумник щеше да му мине.,..
  • 20 незнайко

    40 12 Отговор

    До коментар #16 от "Искрен":

    Това е най-точното и красноречиво мнение, относно това което е написал СБ1111 !
  • 21 Morgoth

    49 69 Отговор
    Това нещо се нарича "Вендета" и колкото и лесно да е да бъдеш съпричастен със скръбта на човека загубил жена си крайния резултат е много лош - цели родове в Италия и Албания са се заличавали заради вендети.
    Знам, че мнението ми го очакват много минуси, но преди да съдите за ситуацията от гледна точка на Фабио пробвайте и да погледнете през очите на майката на момчето застреляно за това, че е некадърен шофьор.

    Коментиран от #90

  • 22 незнайко

    178 2 Отговор

    До коментар #13 от "СБ1111":

    От миналото лято до сега защо не е осъден, замислихте ли се преди да си напишете мнението !
  • 23 gogo

    118 4 Отговор
    Ако сгазя твоето дете щеми кажешли в кой век сме??? Да бе верно ти немаш дете!
  • 24 Garrincha

    79 4 Отговор
    Когато един мръсник знае какво ще последва, ще се замисли ...
  • 25 mtv

    130 4 Отговор
    След като няма справедливо правосъдие така се постъпва!!Замислете се колко такива изроди убийци са получили ефективни присъди у нас!!

    Коментиран от #26

  • 26 12 ти магнум

    20 42 Отговор

    До коментар #25 от "mtv":

    Според мен е трябвало да изчака и да види каква ще е присъдата, и тогава ако не е удовлетворен да действа. В Италия правосъдието не е като в БГ и със сигурност е щяло да има осъдителна присъда, но при всички случаи нямаше да е много години, може би 2-3.
  • 27 разстрел

    64 6 Отговор
    браво респект
  • 28 Българин

    65 8 Отговор
    Браво, така трябва да е смърт за смърт
  • 29 До правораздавателите

    40 27 Отговор

    До коментар #15 от "Koko":

    Той човека друго искаше да ви каже, ама вие па си боботите..
    Това да убиеш всеки го мое, ама к'во ще постигне с това? Дали пък на тоя жената би се чувствала горда, че я е отмъстил, щото му е теглил ножа? Който не е доволен от правосъдната система се хваща и я оправя, на това не се научи българина! Смята, че като нещо не му се нрави е свободен да си го прави по своя начин и това го оправдава.
    Е нема как да стане, братя. Няма кой да ви я измисли системата и да ви я направи, ако не си станете от столовете и не почнете да бъдете по-активни в социалните дейности, няма как. И точно това ще бъде нещо градивно и полезно сторено,с което да може да възмезди съпругата си и с което да бъде горд, не с убийство.
    Айде, поздрави на всички коментирали
  • 30 гост

    75 11 Отговор
    всичките сте големи смешници ,браво ,само така супер ,на 99 процента никой от вас не би го направил поради простата причина ,че ние българите сме страхливи и търпеливи ,на приказки голям го вадим ,то хубаво е направил момчето но не е от българия а италия,в бг ви убиват по какъв ли не начин и до сега не съм видял някой да се дигне да се разбунтува или да направи протест или каквото и да е камо ли да убие някого,така ,че си стойте на задниците и не се палете излишно ставате смешни за хората отстрани,те така си ви знаят хората в европа много говорите и нищо не правите,съжалявам ако съм обидил някой но е така истината боли.

    Коментиран от #79, #87

  • 31 майнатат...

    4 16 Отговор
    Ти сигорно си кука щом блямбаш толко....
  • 32 волен сидеров

    32 6 Отговор
    отлично-това ще стресне бъдещите потенциални джигити и ще внимават-а дали е човешко -не -но защо пък да не е.240те гълфона и за тях това ще им дойде ок
    с чаушеско се стреснаха всички-сега докато не падне и там правителството няма да се спрат -сърбите и румънците са от друго тесто-не като нас
  • 33 гост 1

    67 10 Отговор
    Толкова жалък и заблуден народ сме, лишен от правото за логично мислене ! Чудим се защо страната в която сме се родили България е на това дереже, защо има шменти-капели, защо управляващите и около тях си плетат кошниците, живеят като бели хора за сметка на бедният народ, защо това се знае и въпреки всичко всеки се гушка и си мълчи и трае ...? Ами, отговорът е във по горните коментари...защото "матриалът е слаб" !
    Аз, не оправдавам 22 г. келеш.... аз, лично не знам как бих реагирал може би и да е по същият начин като този италиянец или поне ще ми се иска много, много да го сторя !!! Но, мисля че, по никакъв начин не трябва да се възвеличава такова действие и да се мисли и реагира емоционално защото това си е вендета...а на който му харесва да ходи да живее в Албания !!!
    От всички писали 90% сме шофьори, на всеки може да се случи най-лошото дори и да караш с 20 км./ч. , на всеки се е случвало по една или друга причина да кара по- бързо, да мине на червено...аз например миналата неделя, не нарочно, дори не обърнах внимание какво свети, бях се замислил и по инерция завих на дясно, жена ми каза ...' свети червено... и викам си еййй е.аси..." ! Хубаво всички се слагаме от почернената страна...да разбираме болката му от загубата но, на мястото на момчето може да попадне всеки от нас ,всички сме участници в движението...има една приказка "шофьор ли си с единият крак си в затвора" ! Така че, само можем да чукаме на дърво да не ни се случва и по скоро да се за

    Коментиран от #51, #71, #100

  • 34 майнатат...

    7 5 Отговор
    гост 1 кажими извода сега , правли е човека или е требвало да си трае??
  • 35 МФМФМФМФМФ

    69 5 Отговор
    Фабио Ди Лело, УВАЖАВАМ ТЕ!!! Акои маше повече МЪЖЕ като теб, щеше да има по малко мераклии да МИНАВАТ НА ЧЕРВЕНО! Щеше да има по малко загубени животи и зачернени семейства!!!
  • 36 вес

    45 4 Отговор
    А в България превантивно ще образуват дело срещу мъжа на починалата жена в Ечемишка по обвинение в несъобразяване с пътната обстановка
  • 37 Гост

    40 6 Отговор
    Евалата , респект за такива хора. Бих направил същото , ако не дай си боже се случи нещо със семейството ми.
  • 38 пешо от мала фуча

    14 18 Отговор
    един казва браво,друг пък анатемосва убиеца,
    ми какво ще кажете за "великата" германия бе
    разбирачи,
    за тОа "велик" народ, заради който
    само през първата св.война са загинали около 60млн.,
    а през втората св.война 100млн. човека?!
    и сега е "водеща" сила в недоразумението ес!?
    що,бре хора?!
  • 39 CL500

    33 34 Отговор
    Като гледам повечето коментари и многото одобрителни плюсове, тръпки ме побиват. Някои даже казват, че и те биха постъпили така, ама надали - не чувам по новините за подобни вендети, а почти ежедневно някой убива друг на пътя в Бг - за жалост е така.
    Не се ли замисляте, че шофьорът не е извършил предумишлено убийство, не е следял жертвата и не е планирал това. Поради някаква причина е предизвикал инцидента, завършил трагично. Всичко това е от ОГРОМНО значение. Съпругът, за разлика е планирал, осъзнавал е какво прави и го е извършил хладнокръвно!
    Ако всеки раздава правосъдие както намери за добре, какво ще стане, да живееш в общество, значи да приемеш, че законът на това общество е над теб! Той дори не е изчакал да се произнесе съда!!!
    Историята е трагична, разберете, не е героична!
  • 40 ти да видиш

    50 3 Отговор
    Мисля , че убийството с пистолет е неправилно.По-скоро бих преминал по непредпазливост върху 22 годишното "невинно" хлапе и така напред-назад докато автоматика се счупи и после изразя искрено съжаление на майка му.После умниците да докажат , че съм го направил нарочно , техниката днес е толкова лоша и некачествена !
  • 41 Тит

    57 4 Отговор
    Човека е постъпил правилно,келемето е убил хубавата му жена,може би са чакали дете или са имали такова??Пълно е с такива и унас,дрогирани,пияни ,смятащи се за недосегаеми.Пет пари не давам за законите ви,жената в пръстта ,а оня ще диша въздух.Трябва да знаете ,че автомобила е своего рода оръжие и човек ,като шофира носи голяма отговорност и когато прескочи нормалното си носи последствията.Трудно се убива човек ,но не е невъзможно!
  • 42 Светослав

    36 7 Отговор
    Браво, истински мъж!
  • 43 Петър Петров

    41 8 Отговор
    Поздравявам ГО !!! Сигурен съм,че спи спокоен. Само някой,който е изгубил човек по такъв начин,когото е обичал истински,ще го разбере.
  • 44 Да почиват в мир загиналите

    19 66 Отговор
    Пожелавам му дълъг престой в затвора! Какво отмъщение, какво чудо?!! Това е ПТП. Човекът, който е преминал на червен светофар може да се е разсеял, да се е заговорил със събеседника си или по редица други причини да не е видял, че сигналът на светофара сочи червено. Лесно е да десйтваме първоинстиктно. По стария принцип "око за око, зъб за зъб". Но той не води към нищо добро! И какво като си постигна кроеното "отмъщение" върна ли жена си? Срам и позор за хората, които толерират действията му. Разбирам, че и вие може да сте имали близки, които са загинали при ПТП и изказвам моите съболезнования, но да убиеш водача, причинил ПТП-то и да го наречеш отмъщение е просто извратено и погрешно!
  • 45 chris

    18 3 Отговор
    bravo
  • 46 дивака

    4 22 Отговор
    НО ОТИВА В ЗАТВОРААААА!
  • 47 Право

    26 5 Отговор
    Това е начина.
  • 48 гост

    11 34 Отговор
    Не става така мили мои,представяте ли си какво ще стане ако всички почнем така гробищата няма да ни стигнат,зная че отговора не ви харесва но това е истината.Дивия запад беше в САЩ, да може да ни се иска но нали затова сме човеци.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 гост

    14 5 Отговор
    Какво общо има статията със коли не мога да разбера,има си крими-секция за тази работа!!!!!!

    Коментиран от #66

  • 51 справедлив

    38 3 Отговор

    До коментар #33 от "гост 1":

    Ти сам си го каза "с единия крак в затвора", но хлапето не е било в затвора, където му е било, мястото. Чувството за несправедливост е много лошо, на човек може да му падне пердето много яко!
  • 52 Мършата

    4 12 Отговор
    Исключително съм възхитен от коментатор номер 49, добродетелите на когото, предизвикват в мен безпрецедентно възхищение,присъщите му качествата са великолепен ум, колосални познания, винаги уместен, благороден просветител, който ни просвещава, дава гениалния си пример, мъдрост и образец на културнонравствен и политически деец! Да, но имайки предвид факта, че е успял в живота и може да него прави, но го прави, предизвиква пред мен амплоа на духовен благотворител, безценен пример! Искрени благодарности! Всеки негов коментар за мен е духовен деликатес! Благодарности от всеки невежа от нас, не оценяващ величието на творческия гении! Тотален респект!
  • 53 ГОСТ

    48 5 Отговор
    Тука повечето са правят на много умни и пишат без да знаят за какво става въпрос .Много добре е направил ,че му е светил маслото защото 22г. п...лче не стига ,че е убил жената не е в затвора а на всичкото отгоре като срещал мажът и по улиците се е даржал нагло пресмивал се давал гас на мотора просто го е предизвиквал.Искам да попитам ако някой убие жена ви и не го вкарат в затвора и като ви срешне по улиците да се подиграва с вас вие какво ще направите .
  • 54 данокоплатец

    33 1 Отговор
    Колко хора защитиха военния дето застреля банкерката той без нищо не би я застрелял Има много за такова наказание в България сега за падналата лампа няма да има наказани и много много други като почнеш от банкерите и завършиш до циганските набези Луда и ненормална държава
  • 55 bbфжбгртбхр

    22 1 Отговор
    Италианска му работа - добре е направил, ама защо цял свят трябва го разбере? Особено полицията.
  • 56 реалист

    37 5 Отговор
    едно смислено убийство за разлика от хилядите атентати и воини
  • 57 И ТУК

    19 2 Отговор
    При римското право е така . Знаеш че няма да получиш справедливост ! !
  • 58 конттральр

    5 6 Отговор
    До г.ти да видиш. само така бравоо! докат стане лютенитца ца мазане сас извинение
  • 59 гошо

    36 3 Отговор
    Мили хора,шофьора си е виновен на 100%,и си го е заслужил.Ако е карал с 40,е могъл да спре,когато седнеш зад волана трябва да си с всичкия си,нямаш право да се заплесваш за сметка на човешки живот.

    Коментиран от #104

  • 60 петолъчката

    22 3 Отговор
    На война ,като на война! След като не сме цивилизовани ,зъб за зъб око за око!
  • 61 kocha

    14 6 Отговор
    Mnogo grozen tozi shofior sas kef da go utepa chovek...
  • 62 Plovdiv

    32 4 Отговор
    Аз щях да го прострелям така, че да остане формално жив, но да е 90+ процента непълноценен и да съжалява впоследствие, че не е умрял!!!
  • 63 Патриот

    39 3 Отговор
    Защо е "трябвало да бъде съден"?
    Къде е тая справедливост?
    Нали сме 21 век?
    Защо убиец не само не е в затвора, ами и не е съден?
    Бозалагам се, че това пешлеме е едно от ия дет имат тати им е купил лъскав автомобил и за тях правила няма. Един от многото хора, за които законите не важат,
    Респект за това, което е направил. Като няма съд, ще има куршуми.
    Ако си беше поел винага да влезне в затвора едва ли щеше да го достигне куршума. Ако имаше справедливост за влезе в затвора нямаше да има вендета, отмъщение като в дивия запад и т.н.
    Като няма съд, има пистолет.
  • 64 9 милиметра

    15 3 Отговор
    Да не дава господ
  • 65 ВЕНДЕТА

    23 1 Отговор

    До коментар #13 от "СБ1111":

    ВЕНДЕТА !! Преди в някои страни е било позволено до 30 дни, след случая.. По-принцип трябва да е така - подкрепям напълно, но във случая може да е и инцидент.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Бук

    28 2 Отговор
    Всичко опира до правосъдието .Трудно се преглъща несправедливост на края човек му писва и баста.,Затова трябва и съдиитте да го отнасят.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Вендета?

    30 0 Отговор
    Автомобила е оръжие, което понякога цял живот съжаляваш,че си използвал...Моля, внимавайте!
  • 70 Трифонов

    27 4 Отговор
    Никаква демокрация! Никакво правосъдие! Никакъв плурализъм! Никаква свобода! Те са за интелигентни, образовани, възпитани хора, които знаят какво да правят с тях! Човечеството вече има нужда от диктатура! Комунистическа ли, националсоциалистическа ли, полицейска ли или някакъв друг, ненаименован вид - няма значение! Важното е да се разположат мъже с оръжие и озъбени кучета около стадото, които да определят посоката, че инак стадото се пръска, прави каквото си иска и унищожава средата, а накрая и себе си! Когато човеците са готови да дадат живота си за свободата и демокрацията, стадото престава да бъде стадо и се превръща в народ и нация. А когато са готови да дадат свободата си за живота, народът и нацията се превръщат отново в стадо! А стадото се управлява с кучета и пръчки!!!
  • 71 ААА

    14 3 Отговор

    До коментар #33 от "гост 1":

    Материала не е слаб,материала е трагичен. Но уважаеми събеседнико , материала е функция , на управлението на държавата. Калпавото управление ,създава калпав материал,и обратното. Една година крадене и калпаво управление , създава предпоставки за "лош материал" 10-ки години напред. Сам прецени от колко години България е в това положение. За съжаление с "демократични" средства няма да се случат нещата,трябваше отдавна да играе дървото. Пример- Ако беше нормална държава ,след трагедията "Ечемишка" прокуратурата до 3 часа трябваше да арестува ,от монтажника монтирал съоръжението ,до министъра. Да се проверят документите за квалификация на монтажниците,или са събирани "от кол и въже" за по евтино. За всяко строително-монтажно съоръжение ,има писани дебели книги , и там е сметнато ,сечение на материала ,усилия , презастраховане,и колко време би функционирало безопасно. Кой се е подписал и приел обекта. Това ,ако свърши прокуратурата,заедно с комисия от безпристрастни вещи лица, и накаже виновниците от горе до долу, ще е крачка в правилната посока.

    Коментиран от #73

  • 72 САШО

    3 14 Отговор
    НЕНОРМАЛНИЦИ
  • 73 Трифонов

    9 4 Отговор

    До коментар #71 от "ААА":

    Ето и потвърждението на предишния ми коментар! "До 3 часа" всички в ареста, к`ви са тия работи? Съд, три инстанции - шменти капели!
  • 74 Ezio

    5 3 Отговор
    Requescat in pace
  • 75 ГОСТ

    31 5 Отговор
    Българинът е най-овчедушният индивид ,който е съществувал някога .Доказва го не веднъж.Единственото нещо ,в което е много добър е шуро-баджанащината ,завистта и предателството.Във времето на" демокрация"те достигат особено големи размери.Слага наколенките или се хваща за палците .ТОВА Е!

    Коментиран от #85

  • 76 stefan

    20 1 Отговор
    bravisimo,zub za chene,oko za dve
  • 77 siso

    13 3 Отговор

    До коментар #10 от "Асасин Гриид":

    най-хубавото което сам чел,дано има повече такива
  • 78 Гладиатор

    5 1 Отговор
    Така се прпави !

    И аз бих постъпил така...за по-малко дори !
  • 79 Гост читател

    4 2 Отговор

    До коментар #30 от "гост":

    Неграмотнико,само като виждам ,че пишеш България а малка буква и си ми ясен. Научи български,преди да ръсиш мозък.
  • 80 народно правосъдие

    18 1 Отговор
    Правилно е постъпил Фабио! Време е и в България да започне отмъщение за безнаказаните изроди, които трепят близки и приятели по пътищата! Иначе 22-годишният гомньо щеше или условно или с оправдателна присъда да продължи да живее! УБИЙСТВО се нарича смъртта на пътя, причинена от л..нар като вече покойния! Възмездието е само убийство или доживотен затвор!
  • 81 кокото

    4 0 Отговор
    Така се прави, а не ......
  • 82 Колекционер на банбини

    6 21 Отговор
    Този е бил много зле, нека да си намери нова банбина и да си живее живота ,ми си проваля живота.сугурно тази му е била първата която му е обърнала внимание.кокво ли щеше да направи тя ако Беха блъснали него?щеше да е родила вече от друг.прос като мъж е тоя жабар.
  • 83 123.300д

    8 0 Отговор

    До коментар #13 от "СБ1111":

    Така трябва да бъде-зъб за чене,око за две иначе няма оправия
  • 84 Кой ти пречи

    5 0 Отговор

    До коментар #11 от "ДоналдСкрудж":

    Хващай самолета и отивай при пакистанците на острова да береш малини и да живееш в каравана. Само мрънкачи..
  • 85 Бриго Бичкията

    3 0 Отговор

    До коментар #75 от "ГОСТ":

    Ако е така както описваш българина, сега нямаше да пишеш на Кирилица и да се определяш като българин.
    Засрами се.
  • 86 Пурко

    1 0 Отговор
    Бях чел за случая, както и за финала.
  • 87 Жоро

    5 1 Отговор

    До коментар #30 от "гост":

    Брато вярно че човека е италианец тук нещата не стават така защото заплата е 200 евро кази какво първо да купим храна пистолет или да наеме адвокати в италия с една заплата може всички неща да направи
  • 88 Не е голяма загуба,нека

    4 0 Отговор
    белите италианци да се избиват, на тяхно място идват милиони мургави ислямски мигранти - заселници, заедна нова италия, ха ха ха
  • 89 Аз бе

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "ДоналдСкрудж":

    ...ми кво чакаш,ебавай си майката
  • 90 Abracadabra

    10 0 Отговор

    До коментар #21 от "Morgoth":

    Някой написаха "некадърен" шофьор Не Е НЕКАДЪРЕН просто е безотговорен непукист на които му е обяснено че безразсъдното шофиране убива и въпреки това не му пука ..Да не говорим за либерастките ( либерално - педерастки) закони в Европа и затова че убиеца не е бил зад решетките... Поклон човече малко хора биха го направили ...
  • 91 Шароу

    9 0 Отговор
    Да започнем от Стависки и направим списък и по него да се приложи децимацията
  • 92 dragula

    6 0 Отговор
    След два-три такива случая извършителите на такива нарушения ще се откажат да подкупват съдии и прокурори, за да се отървават с условни присъди, а когато не са финансово мотивирани магистрати ще съдят справедливо.
  • 93 dragula

    11 0 Отговор

    До коментар #13 от "СБ1111":

    Тук Златко баретата е оправдан за ръководене на организирана престъпна група, а шофьор блъснал и убил пешеходец на тротоара получава условна присъда, ако не беше така такива случаи нямаше да срещат такова масово одобрение.
  • 94 Димитров

    7 2 Отговор
    Така прави всеки истински мъж!
  • 95 човека

    12 0 Отговор
    В Италия не знам дали е имало смисъл да го прави това, но в България при тая нашта съдебна система, май това е единствения адекватен начин да се действа, ако изобщо искаш някога да получиш справедливост (макар, че този случай дори не става въпрос за предумишлено убийство, а за катастрофа - има и по-тежки случаи в Българията).
  • 96 Кавал

    2 2 Отговор

    До коментар #13 от "СБ1111":

    Еееййй овцо недоклатена ,заради такива мишки като теб сме на този хал....страхливи мишчици
  • 97 Тук вече 39 години

    6 0 Отговор
    На мястото , на което максим ставийски уби едно момче и осакати момиче пише: Пътна безопастнот за всички" т. к. АПИ не е страна по делото, но на всички ни е ясно това означава - Правосъдие за всички. Знаете ли колко хора стаяват болката в сърцата си и така умират тихо след няколко години. Къде е правосъдието за пияната свиня с голям джип и нарочно написано с малки букви име!
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Хайдук

    3 0 Отговор
    Тук правосъдие първо трябва да бъде раздадено на съдиите , като сеспазва реда в ерархията от горе на долу !
  • 100 Кико

    3 0 Отговор

    До коментар #33 от "гост 1":

    Приятелю,принципно за отмъщението и някои ситуации,си прав,но прибавям и още една гледна точка. Гледайки мутричката на това недоносено шофьорче,асоциирам с пълчищата днешни -неграмотни..неадекватни,видиотени,дрогирани,шизофренични пълчища тийнейджъри (някои ходят срещу колите,гонейки покемони),които може би е по-удачно,да бъдат изтребени поголовно! Те така или иначе не стават за нищо. А като те лишат и от любимото същество,дали ще мислиш за хуманност?! Да ме простят някои,и умната !
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Браво!

    2 3 Отговор

    До коментар #13 от "СБ1111":

    Така трябва да се мисли през XXI век, в Европа. А не като тъпия хлебар, който ПРЕДПОЛАГАЛ, че хлапето няма да бъде осъдено. И сега к'во - вендета без край. Като в Албания през 17 век.
  • 103 Митко

    1 0 Отговор
    С това убийство за отмъщение човека е спасил още няколко живота......

    Коментиран от #105

  • 104 АзТук

    0 0 Отговор

    До коментар #59 от "гошо":

    Ти от къде знаеш с колко е карал и онези от по- горе от къде знаят какво по- точно е станало, та говорят за справедливост? Или преценявате всичко през очите на българската ненормална справедливост? Заядливата ни полиция? А папараците? Жълтата преса? Не мислите ли, че всичко е представено така, че да можете да пишете точно тези селяндурски клюки и одумвания? Или си мислите, че италианската полиция е като нашата? Това да не е наркопласьор, че да му сложат белезниците веднага? Изобщо не оправдавам стрелеца. Прави сте, че това не джунгла, та всеки да раздава правосъдие когато си иска. Почти всички сме шофьори и е добре да мислим, преди да говорим глупости, защото нали знаете: " на чужд гръб и 100 тояги са малко" , пък има и една турска поговорка " Криво да седим... Право да съдим!" Дано на вас да не случи подобно нещо, защото ще запеете друга песен.От смъртта връщане няма и ако някои от вас са животинясали, нормално е да пишат по този начин, БЪЛГАРИНО!
  • 105 АзТук

    1 1 Отговор

    До коментар #103 от "Митко":

    На кои е спасил живота, бе човек ? Това дете да не е избягал затворник??? Стига сте се филмирали! Не мислите ли, че този с оръжието би застрелял и друг, който не му е по вкуса? Правите ли разлика между предумишлено, добре обмислено и непредумишлено? Що за Живи хора сте , че да се наслаждавате на такова отмъщение? Ами ако стане с вашето дете? Ще се въоръжаваме ли?
  • 106 Шофьора

    0 0 Отговор
    Бобо 19 и прав!
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 1234

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ярослав Станчев":

    Явно тяхната съдебна система е като нашата. Но тук трябва да се започне от съда...
  • 109 Само така

    0 0 Отговор
    И в България ще стане така, няма друг изход. Честен играч, няма скрито- покрито.
  • 110 Иво

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Тоа па
  • 111 Krasimir Velchev

    0 0 Отговор
    Навремето,като ученик и по-късно,като студент ходех доста често на кино.В онези години имаше съдържателни филми.Виждам,как тогавашните сюжети се повтарят.На сегашните управляващи в България ,няма да е зле,да им прожектират филми,като ,,Един дребен,дребен буржоа'', ,,Случаят Бертоне'' , ,,Стари сметки за уреждане'' и други подобни.Това би,имало известен образователен ефект върху тях,но се опасявам,че вече е фатално късно.
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.