27 Юни, 2017 09:42 33 675 42

Честна немска реклама на Lada Niva

  • ваз-
  • lada-
  • 2121-
  • niva-
  • taiga
Честна немска реклама на Lada Niva - 1

ВАЗ-2121 е един от малкото продукти на руската инженерна мисъл, който се радва на относителен търговски успех в чужбина. Купуват го дори немците, като любовта към модела явно върви в комплект с чувство за хумор. Собственикът на тази Taiga, както е известна Niva в Германия, е обяснил избора си на кола с надпис на задното стъкло. Откровението гласи "Няма еърбег - ние умираме като мъже. Направено в Русия."

Честна немска реклама на Lada Niva


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 YAMAHA

    87 3 Отговор
    Ха много яко
  • 2 гост

    52 36 Отговор
    Това е отмъщението на руснака!
  • 3 Гост

    16 36 Отговор
    И кво сега ще ми кажете че и бай Иванчо е мъж така ли?
  • 4 Име

    68 45 Отговор
    Рег. PM = Potsdam Mittelmarkt, тоест - нещо като "София Окръг" или най-чисто казано: селата около големия град. Аз живея в Потсдам (Potsdam) и мога да ви кажа, че тук е гъмжило от руснаци, чак не се търпи! Нахални, досадни, некултивирани руснаци, така че най-вероятно ЛАДА-та си е на руснак, нищо че е с немска регистрация...

    Коментиран от #5

  • 5 Иванов

    53 52 Отговор

    До коментар #4 от "Име":

    Със сигурност е на руснак. Германец не би си купил това

    Коментиран от #7

  • 6 Гост

    41 28 Отговор
    Това нещо като японские пилоти на изтребителите през втората световна воина КАМИКАДЗЕ !!!
  • 7 БУМ БАМ

    27 24 Отговор

    До коментар #5 от "Иванов":

    ИДВА ВРЕМЕТО В КОЕТО НЕ ЗА ЛАДА ЗА ЕДИН МОРКОВ ША СА ОГЛЕЖДАШ АМА НЯМА ДА ТЕ ОГРЕЕ .
  • 8 гост

    35 24 Отговор
    айде руските тролчета се съббудиха
  • 9 Алфа Ромео

    38 8 Отговор
    Нивите които се продават в Германия се дообработват допълнително там на място, прави им се по-добра защита против корозия слага им се допълнителна шумоизолация.

    Коментиран от #11

  • 10 гост

    12 22 Отговор
    преди 40г. рашките вкарваха лада в западна германия с 2 т. бензин за всяка кола...та може и още да е така
  • 11 Гост

    30 35 Отговор

    До коментар #9 от "Алфа Ромео":

    И каквото и да и правят боклука си е боклук

    Коментиран от #23

  • 12 до име

    44 22 Отговор
    от някой, който живее в Берлин и има имот в Михендорф - 10км от твоя Потсдам. Аз лично познавам един немец и един французин( от 30г. тука с жена немкиня и две големи деца), които имат Лада нива. За каращите немци Дачия пък хич не ми се говори. Турците имат една поговорка: Немеца и празен гроб да види ще влезе в него, че е без пари. Това са най-евтините и елементарни хорица, които съм срещнал до сега (немците). А като добавим и източните немци, за там нямам думи. (твоите хора от Потсдам и умланд) По някой път имам чувството, че тия прости хорица до 89та са яли камани. Толкова елементарни хорица и много алчни. С право са ги наврели в кучи гъз руснаците след войната. Ей сега седя пиша и чакам колегата ми от Бранденбург-Пригнитц да се натутка да почне работа, от 8.30 са е чекирал,че е на работа до сега само лежи мене чака. А колко са крадливи нямам думи. Никой да не ми обеснява повече нищо и да не ми хвали тия мижетурки. Ако не бяха американците след войната да налеят пари тука, тия щяха руснаците и французите заедно с англичаните да са ги опукали.

    Коментиран от #14, #16, #25, #41, #42

  • 13 незнайко

    33 17 Отговор
    Ако и сложат ъербези, музикална уредба, готини седалки, усилватеп на волана, алуминиеви джанти и АBS ще стане ли по хубава ? Отговора е ДА. Но тогава няма да струва толкова. Сега разбирате ли, как ни принождават да копуваме по скъпи коли? Това е кола за работа по пресечен терен не за магистрала!

    Коментиран от #15

  • 14 Име

    32 22 Отговор

    До коментар #12 от "до име":

    1) Никъде не съм казал, че немците са много прекрасни хора
    2) И един от моите съседи немци има Лада Нива, при това доста добра и нямам нищо против и аз да карам една такава. Да, тук Нива се кара доста, НО немец няма да си сложи тая простотия на прозореца на ЛАДА-та си! 100% е глупав руснак, като всички руснаци наоколо, най-неприятните хора, които съм виждал!
    3) Щом имаш такива колеги и никой не ви конторолира как и колко работите, а и ти самия висиш по сайтовете, и ми цитираш тука разни ТУРЦИ, ясен си ми и ти, така че не изказвай компетентно мнение много много, че и се заяждаш. Айде със здраве!
  • 15 гост

    13 12 Отговор

    До коментар #13 от "незнайко":

    Незнайко пак ли бе.Не си ли на училище ? Да вземеш да отидеш ,че да се научиш да пишеш на български.

    Коментиран от #17

  • 16 antimediator

    22 19 Отговор

    До коментар #12 от "до име":

    Добре , че си ти да свършиш работата на немците и да ги научиш как стават нещата !
    Сигурно си посрещал и американците 45-та година.
    Тия ще разравяш на руските лизачи тук/без туй това са много и по цял ден висят за да си заработят надницата /
    Не се плюе в ръката която те храни Ганчо !
  • 17 незнайко

    12 6 Отговор

    До коментар #15 от "гост":

    Не съм вече на училище, но ми е интересно, Вие къде се научихте да четете. Май не сте БЪЛГАРИН щом смятате, че не пиша правилно на български !

    Коментиран от #19, #29

  • 18 Кобрата

    22 6 Отговор
    Чудна е колата, и надписа кефи
  • 19 Граматиков

    19 4 Отговор

    До коментар #17 от "незнайко":

    ПринОждават не е същото като онождат

    Коментиран от #20, #22

  • 20 незнайко

    10 8 Отговор

    До коментар #19 от "Граматиков":

    Мерси за заяждането ! Отново показвате, че не сте БЪЛГАРИН с това което сте написал !
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Незнайко

    6 6 Отговор

    До коментар #19 от "Граматиков":

    Служителя на Машинно-тракторния говори на джагара-багара: налага му се.Олду?
  • 23 Алфа Ромео

    9 4 Отговор

    До коментар #11 от "Гост":

    Казвам само това което знам не съм казал че е най-прекрасната кола 4х4 въпреки че си има своите плюсове.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 filo

    7 11 Отговор

    До коментар #12 от "до име":

    Ти като ги плюеш толкова немците, какво правиш при тях, ако въобще си си там. А дали те или пияните руснаци са в кучи г.з мисля е въпрос риторичен, нали разбирачо.
  • 26 един

    23 2 Отговор
    то пък като караме нашите барутници на по 15-20 години , повечето със светещи или отстранени лампи на ербега, голямата файда. Никой производител на ербег не дава гаранция, че той ще сработи при нужда след 10 до 12 години без системата да се обнови тотално! А естествено това никой не го пррави. Е, колко от вас питам аз имат ербег? А колко пък карат НОВОВНОСКИ от Горубляне, на които след "успешно" ремонтирано купе след удар, са вградили още по-успешно електронна платчица, която да лъже, че всичко с ербега е наред, и вие си мислите че карате кола...... Аде моля ви се.
  • 27 Гочко

    3 9 Отговор
    Някой немец от село Александровка до Потсдам. Там все още има руска сган още от времето на Александър I
  • 28 до име

    5 8 Отговор
    Аз съм. Оня същият дето се заяжда. До всичките про-немски същества. Не е лошо човек да е проста мижетурка, каквито са немците и то най-вече източните измъчени, лицемерни създания. Не е лошо. Лошо е да заемаш тяхна страна и едва ли не да се унизяваш. Знам, че Германия е виновна за трагедията на цяла Европа и на половината свят. Знам, че една работлива и образована нация, някогашна Германия, сасипа икономиката си и тази на другите държави, защото макар и образовани са се доверили в ръцете на психично болен, кръдлив и точно толкова мижитурен гнас. Точна заради тази тъпа грешка фактическото съществувание на третия райх, заедно със силната икономика, благоденствие и собствени въоражени сили преключва през 45та година. Час по история надявам сте присъствали. Единствено благодарение на САЩ оспяват да се задържат като държава и да задействат нанови икономиката, получавайки свежи зелени долари. Единствената реална разменна валута в следвоенна обстановка. Една държава управлявана и до ден днешен неофицялно от 4те световни сили начело със САЩ. Колкото до това къде живея момченца младинки, въпрос на съдба. Това не е първата държава след България, в която се заселвам и може би няма да е последната. Моято мнение е, че човек може да дири просперитет и благоденствие на всякъде. Има хора, които са щастливи и в Гана има и много нещастни в САЩ (предполагам де!). Но едно нещо не ми харесва хич, до сега срещнах много хора от целия свят , от държави които съществуват от 50г до

    Коментиран от #30, #37, #38

  • 29 До гработния незнайко

    10 2 Отговор

    До коментар #17 от "незнайко":

    Ето как трябваше да бъде написано това, което си искал да напишеш. Намери разликите и сам си отговори дали пишеш грамотно (не съм коригирал термини и сленг, а само граматиката).
    "Ако сложат еърбези, музикална уредба, готини седалки, усилватеп на волана, алуминиеви джанти и АBS ще стане ли по-хубава? Отговорът е „да“. Но тогава няма да струва толкова. Сега разбирате ли, как ни принуждават да купуваме по-скъпи коли? Това е кола за работа по пресечен терен, не за магистрала!"
  • 30 Име

    2 8 Отговор

    До коментар #28 от "до име":

    Първо се научи да пишеш грамотно, а после се опитвай да тълкуваш кой какво е искал да каже... От начина ти на изказване става ясно, че за нещастието си, си виновен само ти! Аман от подобни киселяци!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Сульо и пульо

    7 5 Отговор
    До, г-н професора,"до име".Само,големите мижитурки са в състояние да говорят лошо за тези,които са му осигурили по добър живот,без да са допринесли за това.Вероятно,чакаш да ти дойде партньора,който работи на черно и затова не му пука.Завидни познания имаш за Берлин,но вероятно живееш в Кройцберг.Ако си беше размърдал,хеюороидите и беше посетил,преди 1989 г.,например Саксонска Швейцария,щеше и тогава да видиш,колко е мързелив немеца.За някой,редовното консумиране на л...на,е висша задача спусната "от горе".Ако си чел"Ноес дойчланд" от броевете му 1988г.щеше да разбереш,че СССР дължи на мързеливите гедерейци, огромни суми,като зора ебил да се издължат с петрол.Що технологии и научни разработки са цицали от мързеливците.Продължавай да си чоплиш носа и изчоплиш,нещо геноално
  • 33 БЪДИ КОРАВ МЪЖ АКО СИ БЪЛГАРИН ОЩЕ ПО ДО

    5 1 Отговор
    НИКОй От ПО ДОЛУ СПИСВАЩИТЕ НЕ КОМЕНТИРА НАДПИСА НА МПС то А МАРКАТА И КВО ЛИ НЕ ОЩЕ.

    Коментиран от #34

  • 34 Нива

    18 4 Отговор

    До коментар #33 от "БЪДИ КОРАВ МЪЖ АКО СИ БЪЛГАРИН ОЩЕ ПО ДО":

    Имам лада нива от 3 години. Ходя с нея за риба и на лов, и я карам през зимата в големия сняг. Никакъв комфорт-спор няма, ама колко нещо съм дърпал с нея.... Който не е имал нива- да мълчи. Писна ми от пишман разбирачи

    Коментиран от #39

  • 35 Кмета

    7 7 Отговор
    Господа ,Този Руски чук, грешка няма .Аз съм на 19 годишна възраст и карам естествено на баща ми Нивата , която е взета чисто нова през 2007 г , вярно ръжда фул ,заден капак явно е най-големи проблем на тези коли,всичките ,които съм виждал са на сол ,но станели дума за лов,влачене по полетата това е колата и ако изработката беше добра……
  • 36 Caci

    7 7 Отговор
    Имал съм 2-броя лада нива . НИКОГА не си копувайте подобен боклук!!! Ще съжалявате .
    Няма ходене до гора и после да не се ремонтира с дни, а за комфорт -1000.
    Най стария и счупен джип да вземеш е в пъти по добър!!!!!!!!!!!!!!!
  • 37 Наздоровье

    3 2 Отговор

    До коментар #28 от "до име":

    Моите впечатления от германците са доста различни от твоите! Има ги алкохолиците, нещастниците, хората с дебелашки и уродливи фигури. Има и германци - общи работници. Има и селяни. Има и каквото се сетиш. Само че не е редно да обобщаваме за цялата нация, защото основната маса от бачкатори си е от етнически чужденци - турци, поляци, украинци, руснаци, румънци, българи и всякакви други. Германецът предпочита да не се занимава с труд, популярен между бачкаторите, просто защото този труд не е престижен и не се заплаща добре.

    Аз съм виждал с очите си как германско семейство спестява. Срам ме хвана, защото обикновено се говори, че българите сме спестовни, а германците - прахосници. Човекът има пари да си купи 10 мерцедеса като на шефа на фирмата. Не го прави. Купува си скромен опел.

    Сега, новите поколения са доста по-разкрепостени и не са такива нацисти като тези предишните. Днешните германки приемат за нормално да са с чернокожи момчета и т.н. Предишните още като чуят чуждата фамилия и затварят телефона...
  • 38 filo

    2 4 Отговор

    До коментар #28 от "до име":

    Отиди тогава в Гана бе отворко неграмотен. Ти не можеш дори да пишеш, но си тръгнал акъл да ръсиш по форумите.
  • 39 до Нива

    3 5 Отговор

    До коментар #34 от "Нива":

    По голям боклук от тая нива няма - електрическата част е пълна скръб ... Даже УАЗката е много по добре ...
  • 40 Пазарен Либералузатор

    4 9 Отговор
    На нива-та каквото и да сложат остава самоходен кенеф, това е конструктивно недоразумение, сделано от пияни ушанки. Малка мощност, чести дефекти, калпаво окачване, трансмисията е крехка, ергономия и комфорт-НУЛА. За парите за нова нива взимаш употребяван джип нисан или тойота в идеално състояние-в пъти по-надеждно, мощно, проходимо и комфортно и ще изкара три пъти повече от руската скрап.
  • 41 Руски тролак

    1 5 Отговор

    До коментар #12 от "до име":

    Първо: Всичките имотаджии дето "имате" къщи по чужбина сте ми ясни.
    Второ: Какви ги дирите при "простите" немци , бих ви препоръчал емиграция в Раша ,там при "умниците".
    Трето: Най-лошото семе на тази земя в историята на света е комунистическото ,така ,че има голяма разлика между западна и източна Германия (където уж притежаваш имот).
  • 42 Руски тролак

    0 2 Отговор

    До коментар #12 от "до име":

    ....а и забравих : не знам турците каква поговорка имат ,ама ние имаме една :храни куче да те лае.