Last news in Fakti

10 Ноември, 2010 10:29 15 437 10

Нова Lada Niva от... Бразилия!

  • lada-
  • niva-
  • chevrolet-
  • renault

Рисунки на следващото поколение Lada Niva се появиха най-неочаквано в специализираната преса в... Бразилия. Според тамошните журналисти новата генерация на популярната джипка ще се произвежда не само в Русия, а и в тяхната страна под марката Renault. Така Niva ще стане най-евтиният всъдеход в Бразилия.

Може да се смята за напълно сигурно, че моделът ще бъде построен на нова платформа, тъй като потенциалът за модернизация на старата е абсолютно изчерпан. Не е изключено за база да бъде взет сегашният Chevrolet Niva.

Както и досега, всъдеходът на Lada ще поддържа ниска цена благодарение на опростената си конструкция и липсата на кой знае какви екстри. Съвременните изисквания за безопасност обаче ще принудят конструкторите да предвидят в разчетите си поне две въздушни възглавници и антиблокираща система за спирачките.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Михаил

    15 5 Отговор
    Ооо yes бе ! Едно нещо хубаво, което да ме удовлетвори.Браво :)
  • 2 КУРТИ

    22 1 Отговор
    СЛЕДВАЩИЯТ БЕСТСЕЛЪР ОТ ЛАДА !
  • 3 stefan

    8 6 Отговор
    prili4a na animacionna kola
  • 4 данчо

    11 4 Отговор
    е как да не прилича на анимационна кола -нали е компютърно изображение бе умник
  • 5 папагала

    12 1 Отговор
    Бомба е стига да не остана в 3Д вариант ;-)
  • 6 G777

    11 19 Отговор
    SUVURSHENSTVOTO NE SE NUJDAE OT PROMENI!
  • 7 Димитър

    14 23 Отговор
    абе дори в Бразилия произведена, пак ще си е "барака"

    Коментиран от #8

  • 8 j

    16 0 Отговор

    До коментар #7 от "Димитър":

    абе на теб дори и нещо хубаво да ти се случи някой ден,пак ще си бъдеш МУХЛЬО !
  • 9 Иван M.

    7 0 Отговор
    Лично според мен, 3Д виртуален макета е не дотам сполучливо, не можем да придобием реална представа за автобила. Но определено докато се изписват безброй редове за различни вседеходи, има нещо което не е опорочавано от авто-критиците. Именно лада нива. Тя е базата, основното което трябва да знае всеки off-road почитател. Проста механика в комбинация с изключителна здравина. Возил съм се на Лада Нива с кожен салон и климатик. (руски климатик - хладилник). Каквото и да кажа все е малко. Но все се дразня на милионите "лордове" в този автофорум, който наричат автомобили, който са се доказали, с какви ли не имена. Бих казал че подобни мнение се изказват от техническо неграмотни хора.
  • 10 K.I.P.

    2 0 Отговор
    Ладата и се добра руска машина със наистина добра здравина и надеждна механика и не като новите коли пълни с електроника която ако не добре направена или стане нещо лошо (пази Боже) , колата остава там , докато нивата ще върви , като дизайн малко не ми харесва предният капак както е така направен занимавам се във 3д модели и правя дизайни на някоя кола , но точно не ми харесва предният капак и според мен ако предното стъкло е малко по навътре ще стане перфектната машина , дано е така здрава като преди.