Last news in Fakti

25 Април, 2013 15:20 79 640 3

Истински екшън в София по заснемането на календара на mobile.bg

  • mobile.bg-
  • календар-
  • фотосесия-
  • календар

Истинска екшън сцена се разигра в сряда вечерта в района на „Захарна фабрика” в София. В центъра на вниманието беше Бони, от легендарната двойка Бони и Клайд. Тя реши, че вече й е време да започне самостоятелна кариера като избяга с всички откраднати по-рано през деня пари от двамата. Дали спонтанно или не, Бони грабна куфара с пари и револвера, както е по бельо, и хукна към червения Pontiac Silver Streak. Старият куфар обаче се отвори, а силният вятър разпиля хилядите долари и осуети опитът й за бягство. Двама младежи „услужливо” предложиха да й помогнат при събирането на парите.

Всичко това, разбира се, е част от заснемането на новия календар на най-големия сайт за автомобили mobile.bg. В главната роля беше победителката в конкурса за момиче на месец януари Милена Христова. А двамата й „помощници” бяха Радослав Гиздавски и Александър Карагеоргиев, които гласуваха за нея и бяха избрани да присъстват на вълнуващите снимки.


Ако сте момиче и искате да станете звезда
може да се регистрирате за участие ТУК.

В случай, че сте момче, което харесва mobile.bg и е пристрастено към екшъна
гласувайте за най-красивото от шестте момичета за април ТУК.

 

 

 

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Plamen Kisov

    1 1 Отговор
    А двамата й „помощници” бяха Радослав Гиздавски и Александър Карагеоргиев, който гласуваха за нея и бяха избрани да присъстват на вълнуващите снимки.

    Браво бе като пускате статии поне се уверете ,че ги пишете правилно "КОЙТО" супер вие сте тези ,КОИТО трябва да пишат правилно ,това ви е работата !

    Коментиран от #2

  • 2 Милена Богданова

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Plamen Kisov":

    Благодаря! Текстът е коригиран.
  • 3 Zarian Veselinov

    1 0 Отговор
    Случайно Pontiac-а да се продава??