Last news in Fakti

1 Август, 2022 10:11 28 295 9

Най-надеждният седан в света

  • автомобилът на старо-
  • седани
Най-надеждният седан в света - 1

Американски автомобилни експерти подготвиха нов рейтинг на автомобили, в който става дума за най-надеждните седани на възраст до пет години. Решихме да ви го представим най-доброто предложение, защото то е популярно и у нас.

И така, първият в класацията на най-надеждните петгодишни седани в света е Toyota Corolla. Предимствата на автомобила са нисък разход на гориво, надежден двигател, просторен салон и висока ликвидност на вторичния пазар.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Пешо монтьора

    6 10 Отговор
    Мазда 6 е ПЕС Тойота камри само в платените анкети
  • 3 авто фен

    29 3 Отговор
    Нормално - Тойота е начело на всички класации за здравина, правят най-здравите коли и по принцип класациите се допълват с другите японски Субару,Хонда и Мазда. Само Митсубиши и Нисан като че ли не правят толкова здрави коли като другите японски. Фолксваген Пасат какво прави в класацията на най-здравите,като си е трошка?

    Коментиран от #4

  • 4 Платили

    14 2 Отговор

    До коментар #3 от "авто фен":

    са си ФВ, за да им сложат В8-цата в тази класация на 5-то място :)))
  • 5 Пламен

    21 3 Отговор
    Мазда правят най-красивите японски автомобили..

    Коментиран от #7

  • 6 Айкю 1

    4 2 Отговор
    Само като видях някаде из между ресовете юазда и спрях да чета!
    По на деждни от 5 годишните коли са 15 годишните ;)
  • 7 авто фен

    1 8 Отговор

    До коментар #5 от "Пламен":

    Доста са тумбести маздите,аз примерно харесвам по-ръбести дизайни, примерно Тойота Корола седан ми харесва, иначе не харесвам седани.
  • 8 Замислих се

    3 6 Отговор
    като са толкова надеждни тия Тойоти как така се купуват и други коли,и всички останали не са затворили фабриките.А самите тойоти защо правят нови,нали и старите не се развалят.

    Коментиран от #9

  • 9 Чакала2

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "Замислих се":

    Въпрос на вкус и финанси.И аз карам само TOYOTA RAV4 номе питай какво ми харесва в нея.Защото е здрава и в сервиз само на 30 000за контрол. Къси неудобни едалки,нее изобщо икономична с този хибрид, навигация 0,шумоизолация 0,твърдо вози,няма и добра видимостSorry,нее бегачка ,няма турбо.малък багажник за Suv,ужас.Но всичко по желано отмен е бюджетно.Чакам след година за Tesla.4000км със 300 Евро.Кое е по добро.ПАРИТЕ.