Last news in Fakti

19 Юли, 2013 13:10 69 037 3

Престрелка по женски в Кремиковци (ВИДЕО)

  • mobile.bg-
  • календар-
  • фотосесия

Момичета в кожени дрехи с оръжия можеха да се видят през последните дни в района на Кремиковци. Причината беше поредната, втора сесия по заснемането на календара на mobile.bg за 2014 г. Гергана Генкова, Венета Спасова и Десислава Николова са трите момичета, които феновете на най-големия сайт за автомобили ще видят в календара за 2014 г. В снимките им „партнираха” Mazerati Gran Turismo, мотоциклет Honda DN -01 и луксозното спортно купе с четири врати BMW 640d Gran Coupe.

Язовирът в Долни Богров и летище „Лесново” бяха домакин на снимачния екип на луксозния календар на mobile.bg за 2014 г. Какво точно се случи на снимачната площадка може да видите в прикаченото видео.

Организацията по заснемането на календара е поверена на творческия екип на "Арт Граунд" с ръководител Вера Тинкова и арт директор Ева Вентова. Фотосесиите ще бъдат заснети от известните фотографи Венцислава Василева и Асен Емилов.

Ако сте момиче и искате да станете звезда
може да се регистрирате за участие ТУК.

В случай, че сте момче, което харесва mobile.bg и е пристрастено към екшъна
гласувайте за най-красивото от шестте момичета за октомври ТУК.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 петър петров

    1 1 Отговор
    смърт за ребрата
  • 2 skier

    1 0 Отговор
    мацките са готски, но колите направо къртят. Уникални са
  • 3 Ognyan Petrov

    1 0 Отговор
    Грррр...