Last news in Fakti

28 Октомври, 2022 13:33 3 523 4

Официално: Volkswagen връща стария волан на новите си модели

  • volkswagen-
  • волан-
  • технологии

Решението е заради сериозни критиките на клиенти

Официално: Volkswagen връща стария волан на новите си модели - 1

Новите технологии, разбира се, са страхотни. Но не всички шофьори са готови да се откажат от обичайните функции, които работят добре и не предизвикват оплаквания, за да задоволят съвременните разработки.

Ето защо понякога производителите трябва да изоставят новото и да се върнат към добре познатото старо. Точно това се случи с компанията Volkswagen. По-специално, с нейните волани със сензорни бутони, които бяха остро критикувани от потребителите.

Недоволството достигна такова ниво, че клиентите започнаха да искат връщането на волана с нормални бутони. Хубавото е, че ръководството в лицето на шефа на марката Томас Шефир не реши да спори с клиентите и каза, че е готов да реши проблема.

Сега се появи официална информация от марката, от която става ясно, че в съвсем близко бъдеще Volkswagen ще промени дизайна на волана, като той ще е сходен с добре познатият ни от предходните модели.

Новият Golf ще бъде първият, който ще се отърве от сензорния панел и ще получи кормило с физически бутони, като това ще стане още от началото на следващата година.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фолксваген връща и радиото

    9 11 Отговор
    С големи копчета и укв вълни! Тази марка не обича да се развива!
  • 2 фондерлайнерката

    10 4 Отговор
    така става като свършат и чиповете от пералните
  • 3 4.4

    15 7 Отговор
    Остава и да върнат и 1.9TDi , с две, три и не знам си колко червени букви, та да може средно статистическия анцуг да се радва, че пуши като дизелов локомотив и върви като Конкорд.😁😁😁

    Коментиран от #4

  • 4 Хаха

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "4.4":

    Хахаха