Last news in Fakti

14 Ноември, 2022 09:25 1 274 1

Защо Volkswagen направи модерен електрически стол? (ВИДЕО)

  • електрически стол-
  • volkswagen

Иновацията няма нищо общо с американските устройства за екзекуции

Защо Volkswagen направи модерен електрически стол? (ВИДЕО) - 1

Това всъщност е технологичен самоходен офис стол. Има предпазен колан, LED фарове, клаксон, стерео уредба и дори осветление, както и теглич. В допълнение, столът е оборудван със сензори за паркиране и камера за задно виждане с динамични маркировки... Придвижването из офиса върху него вероятно е истинско удоволствие.

Столът може да ускори до 20 км/ч. Оборудван е с един електрически двигател и батерия, чийто заряд е достатъчен за пробег от 12.4 километра. Но, за съжаление, този офис стол не може да бъде закупен - това е само прототип, който съществува в едно копие.

Компанията създаде този стол с една единствена цел - да рекламира луксозните си микробуси и другите си такива подобни търговски превозни средства, като целта е, да се подчертае колко са удобни за шофьорите. И идеята проработи - мнозина се впечатлиха от този офис стол.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    0 0 Отговор
    При опасност, столът може да излезе в околоземна орбита.