Last news in Fakti

4 Октомври, 2023 16:00 3 117 4

Камера улови куче зад волана с превишена скорост

  • камера-
  • куче-
  • глоба-
  • превишена скорост

Собственикът на колата е получил глоба

Камера улови куче зад волана с превишена скорост - 1

Собственик на куче бе глобен в района на Трнава, Словакия, след като полицейска камера улови неговият домашен любимец зад волана на семейната Skoda Kamiq. За историята бе разказано от местната полиция, която заснела колата със скорост от 10км/ч над ограничението.

Когато полицаите видели снимката, те бързо открили колата и само 10 минути по-късно я спрели. Мъжът, който бил зад волана обяснил, че кучето току-що се качило в скута му, но доказателствата показвали друго. Не е ясно дали полицията е глобила мъжа за това, че кучето е било зад волана или за превишената скорост, но не е изключено глобите да са и заради двете.

В хумористична публикация в социалните мрежи служителите на Polícia SR Trnavský kraj поясняват, че снимката е истинска и не е редактирана. На шега те споменават, че отменят ловните планове на очарователното куче за деня. Полицията също така подчерта, че "дори малко животно може да застраши живота и здравето ви по време на шофиране", като призова шофьорите да се уверят, че домашните им любимци винаги са добре обезопасени в превозното средство, преди да тръгнат на път.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Амчи

    5 0 Отговор
    У бе ге то, колко кyчkи има зад волана не е истина просто!
  • 2 Учуден

    2 1 Отговор
    Дали някой би повярвал на подобна измислица...?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Никси

    2 0 Отговор
    не е бе , това Киро Брейка си е сложил маска на куче и ви шантажира , даже и колата е сменил взел я от комшията назаем , вместо с неговата Кия е със Шкодилак , каква Търнава като е от Търново , това да отвлича вниманието заради стачките !!!.