Last news in Fakti

26 Март, 2020 12:47 3 335 11

А1 предлага специална оферта за представителите на малкия и среден бизнес, която да им позволи да работят от дома

  • а1-
  • малкия и среден бизнес-
  • работа-
  • кризисна ситуация-
  • оферта-
  • netbox-
  • office 365-
  • eyeson

Новият пакет на А1 е създаден, за да ограничи нуждата от излизане в кризисната ситуация

А1 предлага специална оферта за представителите на малкия и среден бизнес, която да им позволи да работят от дома - 1

Предложенията включват различни комбинации от лaптоп или тaблет, Netbox за интернет свързаност и Office 365. Достъпът до интернет, включен в пакета, е неограничен, независимо в коя точка на България се намира клиентът. Пакетната yслуга е особено подходяща за работещите в населени места с ADSL, LAN или без алтернативна свързаност.

Офертата включва 50 GB данни на максимална скорост, като през първия месец клиентите получават допълнително още 25 GB безплатно. Инсталацията не изисква посещение от IT специалист или техник, което позволява на хората да се оборудват сами, спазвайки препоръките за стриктна социална изолация.

Представителите на малките и средни фирми могат да избират от списък с безплатно предоставяни от А1 устройства от водещи производители като Acer, Asus, Dell, Prestigio и Toshiba. В допълнение, те могат да се възползват и от Office 365, с който документите им се съхраняват в облачна среда. При рaбота с Office 365 от А1 клиентите получават достъп до включените в него софтуерни продукти, които могат да използват на до 5 компютъра, както и 1 ТВ пространство за съхранение на файлове.

Освен специални оферти като настоящата, А1 провежда и кампания за дигитална солидарност, която включва редица мерки в подкрепа на клиентите в кризисната ситуация: достъп до безплатни ТВ канали, бoнус от 10 000 МВ мобилен интернет, безплатен трафик към плaтформата Уча.се, 1000 MB мобилен интернет в ЕС и 50 безплатни минути за разговори извън ЕС за абонатите в роуминг и безплатно решение eyeson за видео конференции за работещите от дома. А1 oбяви също, че ще дарява по 1 лев за всяка сметка, платена онлайн през мобилното приложение Моят А1 и портала Моят А1 на сайта на компанията, към дарителската сметка на Министерство на здравеопазването за преодоляване на епидемията от коронавирус.

А1, част от A1 Group, е водещ доставчик на дигитални yслуги и телекомуникационни решения в България. Компанията предоставя мобилни и фиксирани yслуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, включително четири собствени спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни yслуги, собствена плaтформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на близо 5 милиона клиенти. През 2019 г. A1 България отчита приходи от 486,2 млн. евро, а сравнимата EBITDA e 179,4 млн. евро.

A1 Group е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 25 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем държави: Австрия, България, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония (А1) и Сърбия (Vip mobile). Приходите на A1 Group за 2019 година са 4,57 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,56 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни yслуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със стабилен акционер в лицето на América Móvil – един от най-големите телекомуникационни доставчици в света.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Calibra

    10 0 Отговор
    Вече рекламирате и мобилните оператори ли? Моля Ви драги сънародници, не се връзвайте на картела на мобилните оператори, всички предлагат еднакви цени на еднакви услуги- картел обаче НЯМА! :D ХА ! И с всяка следваща година, все по-скъпи планове, с по-малко минути/мб. Айде нЕма нужда
  • 2 Последния софиянец

    7 0 Отговор
    А на мен ми спряха телефона. Примоция. ХА ХА ХА!
  • 3 Tate

    6 0 Отговор
    И тези са едни смешници !! Много са ларж "дават" дават интернет да олабят цифровият пакет !! Да ама не , инак имат по 400мил.печалба а хората им работят за по 1000 лева няма събота или неделя !
  • 4 Calibra

    5 0 Отговор
    А и още нещо, гледайте си договорите, които разписвате, защото най-често, след изтичането им условията се влошават- или плащате повече за същите минути/мб. или минутите и мегабайтите се скопяват жестоко! Ако Ви се обаждат за преподписване, ВИНАГИ ще Ви предлагат по-скъп план от сегашният, НИКОГА да преподпишете на по-ниска такса! Всички мобилни оператори предлагат еднакви оферти по каталог за нов клиент (КОЕТО Е КАРТЕЛ!!!), оферти които са потресаващо лоши. Моля Ви сънародници, не се хващайте в капана на мобилните оператори, не вярвайте на тези в офисите, целящи само да ви преметнат за да си хванат таргета. Четете си договорите добре, интересувайте се, за да няма после "опа, кво прайм сега". Успех, бъдете здрави!
  • 5 мани мани

    3 0 Отговор
    Тия ми крадат по 3 стинки и така до 6 и 9ст. на ден всеки ден. Вече не взимам ваучер. Мошеници.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 sasho

    0 0 Отговор
    колкото и да се рекламират А1 са тоален провал от момента на идването на новото директорче Сашко българчето. Некадърност и простотия. Най-голямата трагедия е точно с бизнеса и така наречените акаунт мениджъри. Брутални некадърници и наглеци, а на всичкото отгоре няма на кого да се оплачеш. Имаш ли акаунт мениджър си абсолютно набутан. Създайте си вътрешен контрол, че нещата вече са извън контрол.
  • 10 Порно актьор

    1 0 Отговор
    Моят бизнес е бая голям, коя могат да ми предложат от А1
  • 11 Хфактор

    0 0 Отговор
    Ей полудея за тази 5g мрежа.Няма как хвърлили са много пари.Задължително референдум за вкарването на 5g.