Last news in Fakti

13 Август, 2012 12:44 1 299 0

Обучение разкрива тайните на успешния бизнес в интернет

  • е-manager-
  • семинар-
  • интернет-
  • бизнес-
  • seo

Семинарът „е-Manager: Интернет маркетингът от А до Я“, организиран от онлайн медията за дигитални новини - NewTrend.bg и IT компанията - IGC на 31 август и 1 септември 2012 г. във Варна, хотел „Гранд хотел Димят“, е за всички, които използват интернет за комуникация и връзка със своите клиенти, за предприемачите и студентите, за всички, които са част от web 2.0 бизнеса и услугите.

Семинарът ще се проведе в два последователни дни, а 15 от най-популярните лектори и практици в страната ще споделят своя професионален опит и съвети за изграждането на един бранд в интернет и стратегии за продажба.

Ще бъдат засегнати следните теми:

- Планиране на уеб проект;
- Open sourse решения за изграждане на интернет проекти: Joomla, Drupal, Wordpress, Magento, Opencart;
- Custom решения за изграждане на интернет проекти;
- IT Security – защита на лични данни, защита срещу неоторизиран достъп;
- Хостинг решения;
- Копирайт за уеб – как да пишем качествено съдържание, което продава;
- SEO – оптимизация на уеб проект, проблеми и решения;
- Интернет реклама и медия планиране – рекламни мрежи;
- Социални мрежи – Facebook, Twitter, Pinterest, Google+, Linkedin
- Монетеризиране – как да превърнем нашия проект в работещ и печеливш бизнес;
- Мобилна версия или мобилно приложение;

Форматът на семинара ще бъде уникален за България – всяка от темите ще бъде представена под формата на дискусионен панел или аналитично представяне от двама експерти, всеки от които ще защитава пред аудиторията своята гледна точка и подход на работа – в противоречие с опонента си или взаимно допълвайки тезите си.

 

За пръв път участниците в семинара ще имат възможност да присъстват на директно сравнение между най-популярните CMS-решения (CMS – системи за управление на съдържание), да задават въпроси и сами да оценят достойнствата на всяка една от тях, спрямо собствените си възгледи и нужди.

Диспутът между експертите ще позволи на участниците да придобият по-ясна и детайлна представа за нюансите и кое е най-доброто IT решение за тях.

Личният опит, споделен с участниците, дискусиите, надграждането и преливането на дискусиите една в друг ще изградят цялостния облик на маркетинг инструментариума и ролята на всеки елемент за успеха на един бизнес.

За повече информация и регистрации, посетете http://e-manager.bg/

Всички читатели на Fakti.bg имат възможността да се възползват и от допълнителна 30% отстъпка от актуалната цена, с код: Fakti.

Обучението „е-Manager: Интернет маркетингът от А до Я“ се провежда с медийната подкрепа на Резон Медия.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА