Last news in Fakti

8 Ноември, 2023 12:37 1 851 9

DHL Express България откри нов център за обслужване на клиенти в центъра на София

  • dhl express-
  • център за обслужване на клиенти-
  • софия

Основните приоритети, които новата локация адресира, са непосредствена близост до максимално голям човекопоток и още по-голяма достъпност на бранда

Един от водещите доставчици на логистични услуги в световен мащаб – DHL Express отвори нов представителен център за обслужване на клиенти, локализиран в самото сърце на София. Компанията, която успешно оперира вече 32 години на българския пазар, ще предлага още по-лесен достъп до своите услуги на всички клиенти чрез модерния център, разположен до Попа – знакова локация за гостите и жителите на столицата.

Основните приоритети, които новата локация адресира, са: непосредствена близост до максимално голям човекопоток и още по-голяма достъпност на бранда за всички, които желаят да се докоснат до него.

Флотилията на DHL Express България наброява повече от 130 различни превозни средства от всякакъв капацитет, включително карго самолет Boeing 757, които са в състояние да пренесат пратки от всякакъв калибър до почти всяка точка на света. Към момента на годишна база компанията обслужва над 2 милиона пратки на територията на страната. Следващата логична стъпка е разширяването на мрежата от клиентски центрове, което повишава нивото на обслужване и удовлетвореност на клиентите.

„Горди сме от постигнатото до момента в България и отварянето на новия представителен център на DHL Express е кулминацията на нашите усилия да запознаем по-широката публика с бранда и неговите ценности. Бих искал да отправя специална благодарност към студентите от факултета по „Горска промишленост“ към Лесотехническия университет в София, които направиха проекта за иновативния интериор на вътрешното пространство“, сподели изпълнителният директор на компанията г-н Румен Иванов по време на откриването на новата локация.

„Това, което сме постигнали до момента по никакъв начин няма да ни направи спокойни, а напротив, ще продължим да търсим нови начини да повишаваме и бързината и качеството на услугата ни“, допълни той.

„Мисията на компанията е да свързва хората и да подобрява живота им", каза г-н Джон Корниш, изпълнителен директор на DHL за Централна и Източна Европа, който беше специален гост на откриването. През последните няколко години офисите в Сливен, Благоевград и Монтана са изцяло обновени в унисон с устойчивите политики и последователните действия на компанията за повишаване на енергийната ефективност. В глобален мащаб DHL си поставя амбициозната цел да сведе въглеродния си отпечатък до 0 до края на 2050 година.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перниканец

    4 2 Отговор
    На световно ниво са ОК, но българския им офис на летището са под всякаква критика. Най-бездарните спедитори на едни от най-ниските възнаграждения. И естествено почти никой не ги ползва.

    Коментиран от #2

  • 2 Последния Софиянец

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "Перниканец":

    Доставчикът на ЦРУ.

    Коментиран от #7

  • 3 апчих

    1 2 Отговор
    Постоянно получавам спам на мейла, че "имам" пратка в DHL, много е досадно. Откак оперират в БГ 5-6 пратки да са ми пратили с тях и получаването винаги е било доста досадно меко казано, а и "парите не познават"💰💰💰, затова и не ги ползвам за пращане! Сори, ама това е!

    Коментиран от #5

  • 4 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 1 Отговор
    Браво
  • 5 Мъдератор

    1 3 Отговор

    До коментар #3 от "апчих":

    Еми така е като си правите пощи в АБФ, там си излагате все на който му требе. Ай чал.
  • 6 Баш Батка

    1 1 Отговор
    Амазон да подкарат в БГ и са чаЛ лъж вериж/ден години храни мИгизини.
  • 7 БСП за България и Радев

    1 5 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Абсолютно! Тия нацисти бяха след първите напуснали Русия. Срам!
  • 8 Име

    2 0 Отговор
    DHLса най-добрите.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.